icon

Klinika ReproGenesis Brno

blanka8574
17. máj 2013

Ahojte, rada by som sa dozvedela viac o tejto klinike. Máte už skúsenosti? Rozhodujem sa RF alebo ReproGenesis, poraďte.

cmudlo
13. sep 2016

@erijan gonal, puregon, menopur a ďalej uvidíme ☺v piatok idem na kontrolu...tak som zvedavá...

srdiecko35
14. sep 2016

Ahojte, chcem sa opýtať, či môžem priamo napísat mail Štelclovi?..dali mi mail len na koordinátorku Kláru...
Viete mi poradiť, pri prementívke mi z výteru krčka maternice našli atypické bunky lahšieho stupna...stopli vám ivf? chcela som začať so stimuláciou v septembri...mate skúsenosti...? dakujem

annavallova
14. sep 2016

@srdiecko35 ahoj ja som komunikovala s pabi Smickovu a v pohode tiez som mala problem po odbere vajicok a vsetko sa riesilo hned a dokonca v sobotu som bola prekvapena ze ako komunikuju cez vikend to na slovensku mi dojtorka odpisala za tri tyzdne a to uz som bola po spontannom potrate doma z nemocnice. Ak mas nejaky papier o tom posli ho mailom a ona sa ti urcite ozve co najskorej alebo jej zavolaj a ona ti povie co dalej. Drzim palce

erijan
15. sep 2016

@cmudlo fijha, taku kombinaciu liekov som este nepocula...a mas vysoke davky? Ja budem mat teraz 2.soft, clostyl a menopur...

cmudlo
15. sep 2016

@erijan mala som to všetko doma...Dr. povedal, že LH ako LH ze je to jedno....tak dúfam 🤔

boba245
16. sep 2016

@fatma1 Ahoj, prepac, ze pisem az tak neskoro, nechodim sem uz tak casto. Unica je nase prve centrum a boli sme tam na prve IVF. Nemame tam nejakeho konkretneho lekara no viac krat sme mali dr. Stelcla. Sme s nimi velmi spokojni i ked nas prvy pokus nedopadol stastne. Caka nas este KET, ale zatial nevieme kedy. Prave sa rozhodujeme co a ako dalej.

erijan
16. sep 2016

@cmudlo aha chapem 😀 tak daj potom vediet ako dopadol odber a kolko matr vajicok a embryii 🙂

erijan
23. sep 2016

@cmudlo ahoj,tak ako?

cmudlo
23. sep 2016

@erijan tak na nič... Dnes OPU a ani jedno vajíčko....a to môj gynekológ videl na ultrazvuku 7 krásnych folikov...až som sa tešila, lebo mávam menej stále....vôbec nechápem, čo sa stalo....som taká nešťastná....veľmi som sa pripravovala na túto stimulku.

steffi1
23. sep 2016

@cmudlo ahoj, to mi je velmi luto ☹ mne sa podobne stalo v Ba 9 folikov a iba 2 vajicka v nich..a povedali mi ze pocet folikov negarantuje aj taky pocet vajok....a tu v RG zase 4 zrele vajicka a oplodnili napriek super spermiogramu iba 2, vtedy som bola este viac sklamana ako v BA. Neviem podla coho to je....Mrzi ma to ☹

nati26
23. sep 2016

@cmudlo ahoj ja som mala po opu jedno vajicko a pred 2 dnami sa prestalo vyvijat tak viem ako sa citis

cmudlo
23. sep 2016

@nati26 to mi je strašne ľúto...tak sme dve...

nati26
23. sep 2016

@cmudlo hej hej,ale zacinam zas no uz vlastne 4x. 1x bolo ivf vlozili 2 a po 7 dnoch po vlozeni som zacala krvacat,druha bola ket vlozili posledne dve a tie odisli po 9 dnoch a teraz ani nestihli vlozit ☹ a s cim si stimulovala fostimon,merional alebo gonal

cmudlo
23. sep 2016

@nati26 mala som gonal, puregon a menopur potom orgalutran a pregnyl. Bolo to moje 8 ivf

silvinkabb
23. sep 2016

@cmudlo
@steffi1 ahojte babulky, viete co? poradim, nerieste foliky a ani pocty. aj tak sa nic nezmeni a psychicky ste na tom potom horsie. naco je to dobre. ja som to prestala riesit a je mi lepsie. kolko bude tolko bude. foliky zial neznamenaju nic..

cmudlo
23. sep 2016

@silvinkabb no presne sme si s mm povedali, že to tak budeme riešiť...už nebudem brať žiadne hormóny...pôjdeme na natív...keď bude bude...ak nie tak nie....

silvinkabb
23. sep 2016

@cmudlo ja idem na normalne, ale neriesim ziadne pocty. a ani sem uz moc nechodim a necitam tolko. lebo mi z toho presne. sprosta sliepka znasajuca vajcia, fakt

steffi1
23. sep 2016

@cmudlo my rozmyslame ci ist este vobec do dalsieho, vsetky vysledky mame ok, az na moje nepriechodne vajcovody, za sebou 5 alebo 6 ivf a jeden nativ a nic z toho, proste ak pojdeme do toho tak to bude uz skor zo zotrvacnosti, ze co ak motyla vystreli..., uz neriesim pocet, kvalitu, vyvoj, lebo niekomu sa nechyti ani to naj embryo a niekomu morula, aj tak vyhrava vzdy priroda 🙂

nati26
23. sep 2016

@cmudlo fuha az 8 tak ti drzim palceky aby to pri dalsom pokuse vyslo. A lieky si si zohnala,alebo si ich mala z kliniky

cmudlo
23. sep 2016

@nati26 nemala som z kliniky...niečo som mala a niečo som zohnala....mala som toho dosť teda....dávala som vyššie dávky...

nati26
23. sep 2016

@cmudlo aha no super tak ti drzim palceky aby ten dalsi pokus bol uspesny 🙂

silvinkabb
23. sep 2016

OTAZKA: isli by ste opat do Reprogenesis? alebo by ste zmenili kliniku? dakujem

nati26
23. sep 2016

@silvinkabb ahoj ja tam chodim stale aj ked 3 pokusy boli neuspesne,ale skusam dalej a aj tam len budem chodit je tam velmi super personal snad teraz to uz vide 😉

steffi1
23. sep 2016

@silvinkabb ked dalej tak opat tu, v RF sa nam nepacilo, taka masovka sa nam to tam zdalo....tu je skvely lekar, ktory si Ta pamata a vie co a ako a hned reaguje a ostatny personal je tiez super

m696
23. sep 2016

Ahojte kočky, môžem sa k Vám pridať? My s manželom tiež chodíme do Reprogenesis a práve sa chystáme začať naše druhé IVF 🙂

nati26
23. sep 2016

@m696 Ahoj,no super tak drzim palce my uz ideme 3 ivf snad to uz vide aj tebe aj nam 😉

m696
23. sep 2016

@nati26 ďakujem krásne, tak si budeme navzájom držať palce 🙂 a Vy ste absolvovali prvé dve ivf tiež v Reprogenesis? naše prvé ivf nevyšlo lebo som mala iba jedno vajko a to nebolo dosť zrelé. tak teraz čakám na menzes aby som začala so stimulkou. prvé ivf som mala clostil, teraz si už budem pichať gonal. Ale lekárka mi povedala, že môžem začať so stimulkou iba ak ma už nebude bolieť vaječník (od kedy mi robili OPU tak mám stále bolesti - ale iba také mierne). Tak dúfam, že ma to skoro prejde aby sme nemuseli čakať ďalší mesiac. A Ty si na tom ako - už stimuluješ alebo si tiež ešte len vo "fáze čakania"? A tiež Ťa po OPU boleli vaječníky?

nati26
23. sep 2016

@m696 hej hej budeme si navzajom drzat palce 🙂. Ja som aj prve ivf mala v reprogenesis a po prvej opu bolo 5 vajicok a z toho 4 sa vyvinuli tak najprv mi dali 2,ale po 7 dnoch som zacala krvacat tak za 2 mesiace som isla na ket a vtedy mi zas odisli asi po 9 dnoch a brala som clostylbegyt a potom merional a orgalutran a nakoniec pregnyl. Druhe ivf co som mala pred tyzdnom tak po opu bolo len 1 vajicko ☹ a to sa prestalo na druhy den vyvijat ☹ a aj mna asi tyzdem po opu boleli vajecniky a po prvej nie a neviem cim to je a este aj teraz ma ale uz len trosicku bolia a so stimulkou zacinam za dva tyzdne s fostimonom a gonal je lepsi

m696
23. sep 2016

@nati26 ja som mala po OPU tiež iba jedno vajko - avšak asi po troch hodinách mi prišli povedať že nie je dosť zrelé :( tak som bola veľmi sklamaná ale už som sa z toho otriasla 🙂

nati26
24. sep 2016

@m696 hm to mi je luto. Aj mne ked povedali,ze sa prestalo vyvijat tak v tom momente som si myslela,ze sa mi cely svet zrutil,ale uz je to v pohode a dufam,ze teraz to uz vide