icon

Klinika ReproGenesis Brno

blanka8574
17. máj 2013

Ahojte, rada by som sa dozvedela viac o tejto klinike. Máte už skúsenosti? Rozhodujem sa RF alebo ReproGenesis, poraďte.

lubica1979
28. sep 2016

Ahojte, baby prosím Vás poraďte mi, keď nám konenčne poisťovňa schválila žiadosť, kde je lepšie si vybrať lieky v ČR alebo na SR, aby nám to preplatili? Ďakujem

zus_ke
28. sep 2016

@lubica1979 urcite v cechach.... mne bolo povedane, ze kedze mam schvalene ivf v cr vsetko len z cr mi bude preplatene.... ja som dovera....

zus_ke
28. sep 2016

@lubica1979 ale uz sme boli 2 krat ako samoplatci a je pravda, ze za lieky z centra zaplatis viac ako za lieky z lekarne na slovenku....

erijan
3. okt 2016

@cmudlo to mi je luto ☹

dorotka2013
3. okt 2016

Tak koceny, dnes som zacala s Merionalom, prva injekcia pichnuta... Uvidime co to urobi s tou mojou sliznicou... Drzte palceky prosiiiim 😁... Ide teraz este niekto na KET?

lily311
3. okt 2016

@dorotka2013 Ahojky, držím palce, bola si u tej baby v Terchovej, či nie?

dorotka2013
3. okt 2016

@lily311 dakujeeeem 😀... Nie, nebola som...mala som 1 cyklys pauzu, a teraz este skusime toto

michallll
3. okt 2016

Čaute baby zostal mi otvorený gonal 600 iu, treba použiť do 1.11.2016, ak niekto potrebuje.

lubica1979
14. okt 2016

Ahojte, zajtra idem na odber vajicka a bez celkovej anestezi, bojim sa ako to vydrzim.

renimac
14. okt 2016

@lubica1979 je to v pohode 😉 viac ma bolelo brucho potom ako samotný zákrok 😉

lubica1979
14. okt 2016

@renimac a ako dlho trval zakrok. Potom po zakroku si tam este lezala?

renimac
14. okt 2016

@lubica1979 bola to fakt minúta... Potom som išla na izbu a tam som ležala, kým sme čakali na info z labaku, či je vajko zrelé.

lubica1979
14. okt 2016

@renimac ďakujem Ti. Trochu si ma ukludnila.

renimac
14. okt 2016

@lubica1979 ja som sa brutálne bála, mám nízky prah citlivosti. Ale ak by som ešte musela absolvovať IVF, tak pôjdem na odber znovu bez narkozy. Keď som to dala ja citlivka, dá to každá 🙂.

lubica1979
14. okt 2016

@renimac dufam, ze to zvladnem. A dlho ste cakali na vysledky?

renimac
14. okt 2016

@lubica1979 pár minút... ale my sme boli v Reprofite.

erijan
14. okt 2016

Dievcata, ktorym to vyslo, aky ste mali vyvoj embrya, ktory den malo kolko buniek? Moze mat v dany den (2 alebo 3.den) vacsi pocet buniek ako je tabulkovo uvazane?

renimac
14. okt 2016

@erijan mne vkladali 12-bunkovú zygotu na 3.deň, väčšinou je v ten deň 8-bunkove. Naše sa asi tešilo 😀. Vyzerá to sľubne, ale na krvi som ešte nebola.

erijan
14. okt 2016

@renimac tak to je pekna spravicka 🙂 takze bolo popredu tiez 🙂

renimac
14. okt 2016

@erijan podľa mňa, keď je popredu, je to len dobre. Lekár bol z toho veľmi pozitívne naladený. Takže držím moc palce 🍀🍀🍀.

erijan
14. okt 2016

@renimac dakujem 🙂 dnes je to 2.den a dali mi info az na obed ze jedno je 6-bunkove a jedno 9-bunkove. No nejak velmi popredu co povies 😲

renimac
14. okt 2016

@erijan čo ja viem, podľa mňa super správa 🙂.

erijan
14. okt 2016

@renimac joj to su nervy 😀 a ty si kolky den po vklade? Uz mas pozitivny testik?

mimika1973
14. okt 2016

@renimac jasne, ze slubne, je to rychlo sa vyvijajuce embryjko 😉 s dobrym potencialom! Dali ti vklad az na 5.den? a nie je to 12 bunkova zygota, ale 12 bunkove embryjo, zygota je len 1.den po oplodneni akoze 😉 Drzim palce, vyzera to byt na dobrej ceste

renimac
14. okt 2016

@mimika1973 nie, nemala som PK, takze vklad bol na 3.den po oplodneni. Totiz my sme mali nativ a tam PK neriskuju, lebo nie je z coho vyberat. Ano, pomylila som sa. A dakujem 🙂.

erijan
18. okt 2016

Neviete mi baby poradit ci je dobre skusit ist po neuspesnom softe na dalsi soft hned na dalsi cyklus?

zus_ke
18. okt 2016

@erijan ja by som uz nesla hned.... v marci som mala jedno neuspesne ivf, a hned dalsi mesiac som isla zasa ale cele zle, nemala som ani jedno vajko :( ale je to velmi individualne... ale moja skusenost a za mna nie... drzim palce ✊🏻🍀

erijan
18. okt 2016

@zus_ke juj ☹ to mi je luto... ak sa mozem opytat ake davky si hormonov?

zus_ke
18. okt 2016

@erijan ja som mala najprv len clostil 2-0-2... potom merional 300 IU denne a dopichavala som orgalutran.... potom zasa len clostil... potom sme skusali clostil a dopichavala som 150 IU merionalu a posledny den 225 IU... jedine tato kombinacia clostil a merional u mna "zabrala" , ted mala som vajko zrele a doslo aj ku vkladu.... niekedy na novy rok idem zasa ale ideme skusit stimulku s femarou.... ty? 🙂

erijan
18. okt 2016

@zus_ke tak to ste poskusali vselijake kombinacie? 🙂 ku ktoremu dr patris? Ja som mala Clostil 1-1-1 a Menopur 75 j, mala som 8 vajicok, z toho 6 zrele, oplodnili 4 embryjka, zostali 3 ale trosku mali pozadu vyvoj,dve vlozili,nic z toho...potom som mala 3 cykly pauzu a dalsi Soft bol Clostil 1-1-1 a Menopur 150 j a mala som 9 vajicok, ale len 4 zrele, vznikli 2 emb.ale zastavili vyvoj na 4.den ☹ teraz chcu skusit zase take iste davkovanie liekov...len neviem ci to risknut a ist hned alebo dat si pauzu...predtym som mala 3 mesacnu pauzu a dopadlo to aj tsk nedobre.