icon

Klinika ReproGenesis Brno

blanka8574
17. máj 2013

Ahojte, rada by som sa dozvedela viac o tejto klinike. Máte už skúsenosti? Rozhodujem sa RF alebo ReproGenesis, poraďte.

zus_ke
18. okt 2016

@erijan jaj tak to mas dobre ze zakazdym mas vajka ;) co ja by som za to dala 🙂 no ja by som pocuvla lekara... ze co ti on odporuca, ci ist hned alebo pockat ;) a v akom stadiu ti vkladali embryjka?

erijan
18. okt 2016

@zus_ke no mam vajka, ale asi nekvalitne :-/ a ku ktoremu dr patris? Paci sa mi ze skusa vselijake moznosti stimulacie 🙂 na embryjka pozrem do papierov...

lubica1979
19. okt 2016

baby zajtra mám vklad a mám si ráno dať utrogestan?

dorotka2013
19. okt 2016

@lubica1979 ked mas vklad az okolo obeda tak si daj... Ked hned rano tak si daj az po tom... Drzim palce 😁😁😁

mimika1973
19. okt 2016

@lubica1979 bola si na native? kolko embryjok, a na 5.den akoze?
Utros som si vzdy davala normalne, rano, vsak im to nemoze vadit... 😉

lubica1979
19. okt 2016

@mimika1973 na native, jedno vajicko bolo a zajtra 5 den.

gagirl
19. okt 2016

@lubica1979 drzim vam palce..

lubica1979
19. okt 2016

@gagirl ďakujem veľmi pekne

mimika1973
21. okt 2016

@lubica1979 tak co? HB uz v brusku? 😉 ci ine stadium? drzim palce!!!

lubica1979
21. okt 2016

@mimika1973 áno HB je v brušku, už len čakať a veriť že to dobre dopadne. Trošku ma pobolieva brucho, dúfam, že to nie je zlé znamenie.

dorotka2013
21. okt 2016

@lubica1979 supeeer...drzim palce... Ja som mala tiez teraz vklad, dnes som 6dpt... Dnes som trochu stresovala, lebo ma nejak prestavaju boliet prsia aj brucho, brucho len sem tam pichne...neviem co si mam mysliet... Vidis, ja stresujem lebo ma neboli, ty lebo ta boli 😁😁😁...sranda...

lubica1979
21. okt 2016

@dorotka2013 prajem Ti aby to vyšlo. Ja som pri 2 IVF nemala žiadne bolesti a test vyšiel pozitívny. Teraz ma všetko bolí.

dorotka2013
21. okt 2016

@lubica1979 dakujem 😁😁😁...mna prsia aj brucho bolelo uz pred vkladom...myslela som ze z progesteronu co beriem...ten ale beriem stale a bolesti nejako miznu... Preto sa mi to nezda... No uvidime... Aj tebe vela stastia, nech to vyjde 😉

mimika1973
22. okt 2016

@lubica1979 nie je neboj, HB to isti 😉
Ty si chcela ist na nativ? si nechcela stimulku soft ako predtym? ale ako sa vidi, funguje to tak isto, jeden, ci viac embryjok, na tom asi velmi tak nezalezi, hlavne je, ze vybrate je to jedno a prave! 😵 tfuj tfuj... Bola si pri Marcelovi nakoniec?

lubica1979
22. okt 2016

@mimika1973 to sme sa rozhodli ze posledny krat skusime nativ a potom ideme na minimalnu. Mala som na pravom vajecniku cysticky folikul tak som ho potrebovala aj odsat a chcela som aby mi to robili v Brne. Tak pri tom mi odsali aj dva folikuli ale iba v jednom bolo vajicko. Neverila som ze bude zrele a nakoniec sa aj oplodnilo. Iba vklad mi robil Marcel. Ale su tam vsetci super. A ty ako? Planujes ist este do Brna?

dejna0412
22. okt 2016

Ahojte baby,chcem sa spytat,som bývala pacientka Marcela,chodila som k nemu v Reprofite,chcela by som ist opat k nemu na Ivf ....stačí ak mu napisem email a s nim by som sa dohodla ?alebo mam zavolať ?na Ivf by sme chceli ist tak začiatkom roka,kedze som dva dni po Op.Este by som sa chcela spytat,tie ktore ste šli na darované vajíčka,ako dlho ste čakali na darkyňu ??dakujem velmi pekne za každé Vaše info 🙂

silvia545
23. okt 2016

@dejna0412 ahoj☺kĺudne môžeš napísať aj Marcelovy ☺dlho sa nečaká na dárkyňu ;my sme boli jeden deň na konzultacii ohľadne dárkyne a sa mi zdá;že behom pár dní dvoch alebo troch sme už mali dárkyňu ☺držím palce ☺

annavallova
Odpoveď bola odstránená
buba08
23. okt 2016

@annavallova https://www.modrykonik.sk/forum/asistovana-reprodukcia/samoplatci-ivf-kolko-stoja-lieky/
ponukni ho v teme samoplatci ivf, aby nezrusili temu reprogenesis, kedze tu sa lieky nesmu predavat

annavallova
23. okt 2016

@buba08 dakujem

dejna0412
24. okt 2016

@silvia545 super 🙂ďakujem veľmi pekne za info🙂sme sa s manželom rozhodli,že pôjdeme do darcovskych 🙂aj tak ma toľko stojím ivf keby som mala darcovske🙂si vyberala podľa niečoho dárkine?

silvia545
24. okt 2016

@dejna0412 my sme chcela mat ešte jeden pokus s mojimi vajkami;ale nakoniec som to vzdala a islu sme do dárcovských vajok ☺ koordinátorka ti posle emailom na výber dárkyne;nám poslala 2 ☺ neviem či aj viac posielajú a vy si už vyberiete ktorú chcete;bude tam vek;výška váha;farba vlasov;očí a akú školu má alebo navštevuje ☺

erijan
24. okt 2016

Baby, je mi to take neprijemne, ale tak sme zeny a riesime to iste, poradte mi prosim, za 1.den cyklu mam ratat ked sa mi spusti MS, cervena krv... uz mam bolesti a mam aj cervenu normalne na vlozke, ale este netecie prudom silno :-/

erijan
24. okt 2016

Ci to mam teda uz ratat? Som nedokoncila myslienku 😀

silvia545
24. okt 2016

@erijan áno keď je červená tak sa ráta 1 dc 😀☺

erijan
24. okt 2016

@silvia545 ok takze nejde o intenzitu ale o farbu 😀 dakujem :-*

silvia545
24. okt 2016

@erijan 😀😀pre nás je teraz dôležitá farba😂😂a nemáš začo ďakovať;všetky sme na jednej lodi;niektorým sa podarí vystúpit a niektoré sa plavia ďalej 🙁ale dúfam;že všetky raz doplávame do cieľa ☺🙂

erijan
24. okt 2016

@silvia545 ach jaj,mas pravdu ☹ dufam ze coskoro dockame aj my 😉

silvia545
24. okt 2016

@erijan určite áno dočkáme sa ☺ chystáš sa na ket alebo soft 🙂

erijan
24. okt 2016

@silvia545 na soft 🙂 a ty?