Klinika ReproGenesis Brno
Ahojte, rada by som sa dozvedela viac o tejto klinike. Máte už skúsenosti? Rozhodujem sa RF alebo ReproGenesis, poraďte.
@dejna0412 ozaj inak môžeš sa aj hneď k nemu objednať zavolaj tam a povedz;že sa chceš Marcelovy objednať;lebo aj tak ti napíše aby si sa objednala a výsledky mu potom prinesieš☺
Ja viem moja;si ťa pamätám my sme mali minulý rok tuším na jar nejako po sebe vklad;viem;že si prišla o maličké 🙁 a prečo si sa rozhodla pre dárkyňu?či vo vajkách je problém 🙁
@silvia545 oki,len aby nebolo ticho v telefóne ked im poviem ze chcem ca január/február termín 🙂preto som mu chcela najprv napísať email 🙂teraz. I to nevydá,kedze som pár dni po op ...manžel otvára kadernictvo,tak mame toho az az ....hej,pamätám si ta aj ja s tej našej skupiny 🙂no s e mali narovnako vklad,ca 2 dni bol rozdiel 🙂Vajka mam podla nich dobre,len ked stimulujem,tak mam vždy 3 vajíčka ....vyjde ma to iste ako pri darkyňi ....v Apríli sme mali 3 Ivf ...mala som gonal,vyšlo ma to 4000€ mala som 8vajicok a s toho bolo len dve na vklad .....tak chceme s manželom skúsiť tuto alternatívu 🙂šéfka ma darcovské vajíčka s toho ma dvojičky ....a este ma 5 vajíčok zamrazenych 🙂ty ako pokračujes???
@dejna0412 tak nech sa vám darí v podnikaní a máte veľa spokojných zákazníčok ☺
Tak to je už ozaj riadna páka dať toľko za ivf ako za dárcovské 😡a neskúšala si len soft ivf ? Ja som bola ešte minulý rok na vyšetrenie ovarialnej zásoby v Martine;dr povedal;že ešte neodporúča dárkyňu;že je tam ešte šanca s mojimi vajkami;len treba skúšať ☺ale dokedy ?už som to vzdala a nemala som už síl na to stále tŕpnuť pri každom softe koĺko bude vajok či bude nejaké;potom či sa oplodní ako sa bude deliť;veď to poznáš 🙂
Šéfka je šťastná žena ☺
@silvia545 ďakujem veľmi pekne🙂pri Marcelovy som mala soft,to bolo asi jedine najlacnejšie ivf 🙂mala som 4 vlajka a s toho dve vložené a u chytilo sa...len sme prišli o to....preto chcem ísť Marcelovy ...lebo jemu verím a pri ňom sa cítim dobre 🙂už keď som bola u neho,bon tiež proti darovaním vajíčkam🙂3 sme mali v Olomovci u Machaca ....no ved ty si si tiež tým toľko prešla:(teraz máte niekedy na plane ifv ???
ahojte baby, chystam sa objednat do Brna a potrebujem radu. mam urobene vsetky testy, ale manzelov spermiogram je uz starsieho data. cestovat budeme do Brna skoro 400km a chcem sa tam potom vracat co najmenej. ako to tam prebieha na prvej konzultacii? urobia spermiogram a mna pozru, preberieme veci a potom nastavia liecbu, alebo treba este ine navstevy?
@silvinkabb my sme tam presli nedavno z BA... Nerobili mi nic, ani muzovi...ziadne vysetrenia...a to som ani nemala kopie z tych co mi robili predtym v BA...iba sa popytal a co sme mu povedali si zapisal... Urobil mi akurat ultrazvuk... Potom som uz komunikovala s koordinatorkou e-mailom...
@silvinkabb ahoj, na 1.konzultácii mi robili ultrazvuk, kedze sme mali starý spermiogram, tak sme ich poprosili o nový, platí sa asi 20e...samozrejme, manžel by mal mať sex.abstinenciu aspon 3dni...a treba si zo sebou zobrať zdrav.dokumentáciu...nejaké vyšetrenia...ak mate...
@dejna0412 tak sa priprav na to,že znovu ťa bude odhovárať od dárc. 😀 ktovie,možno práve toto ivf u Marcela bude tvoje posledné a hlavne úspešné 🙂
Nám povedal hned narovinu,že šancu máme len s darovanými 🙂
Mne teraz končí ms a na tú daľšiu v novembri sa chystám na ket,,ak mi do toho niečo nepríde ako vždy 😀 chcela by som skúsiť to pípelle,len neviem kedy sa to presne robí a koľko to stojí,musím napísať koordinátorke 😉
@silvinkabb ahoj,tiež mi urobil utz na prvej konzultácii,nejaké papiere sme mali z predchádzajúceho centra aj mm spg,,popýtal sa čo všetko máme za sebou kolko ivf,ktoré bolo úspešné a potom navrhol liečbu 🙂
Pridelia ti koordinátorku a s tou už budeš komunikovať emailom 🙂
@dejna0412
@silvia545 ahojte kocky 🙂 ked som spravne pochopila, obe ste boli aj u stelcla aj u machaca? ja som na tom asi naopak ako vy, najprv u marcela, 3 ivf ale vysledok ziaden a navrhuje len darovane, alebo zasa taku istu stimulku... tak som bola aj za machacom a machac ze darovane este urcite nie, kedze mam 27 rokov a ten nam navrhol inu stimulku.... ale asi az v januari do toho pojdeme.... vy mate ake skusenosti so stimulkou pri nich? ja na stelcla nemozem povedat jedno jedine zle slovo, je to uplne zlaticko , sme s nim maximalne spokojny.... ale tak ist 4 krat do toho isteho .... :( neviem no.....
@silvia545 pipelle sa robi okolo 20-24dc v cykle pred stimulkou... A 75€ som platila...
@zus_ke napríklad ja som u Marcela pri soft stimulácia zostala tehotná...pri Machacovi som mala normálnu stimuláciu a nič....u Machaca sa mi zdalo,že mu ide len o peniaze ....Pri Marcelovy som ten pocit nemala a vedel co presne chcel...venoval sa nám...všetko nám vysvetli ...preto chcem ísť len k nemu....ani Machac ma vôbec neťahá.Alw je pravda ze každej jednej niečo iné vyhovuje
@silvia545
@srdiecko35
@dorotka2013 ok takze sa staci objednat. Dakujem. A u koho ste vy? Ja teda chcem Stelcla
@silvinkabb ja u Stecla...a som na 100% spokojna... Som dnes 10dpt a vyzera ze to nevyslo 😥😥😥, stimulku mi robil on, embryjka aj vklad mi robili v BA... Dalsie embryjka uz nemame, tak som zvedava co mi teraz navrhne...
Fííha baby;ale ste toho popísali 😀😀
Takže idem poporiadku ☺
@zus_ke presne tak máme odskúšaných oboch😀stimulku som mala čisto len clostil;;a z toho jedno alebo 2 vajka;naposledy som mala 3 a len jedno sa oplodnilo;;
Ked som bola u Macháča prvý krát tak sme tam boli 5 minút aj s cestu;ako v nejakom závode kde ráno zapnú pás 😂😂 šup šup a ideme na druhú 😀aj keď som mu písala email a chcela som viac vedieť tak vždy odpísal jednou alebo najviac dvomi vetami a bola som vybavená 🙁 ale Marcel je iný level 😀všetko dopodrobna vysvetlí a ešte aj nakreslí ☺
@dorotka2013 ďakujem;no to tiež nieje málo;som myslela že to stojí menej 😕som zvedavá čo mi zase na to povie Marcel;lebo už som sa to jeho pýtala a odhovoril ma 🙁a testík si ešte skùšala robiť;či je to už zbytočné 🙁
@dejna0412 pípelle je také poškriabanie sliznice;že vraj embryjko má vtedy väčšiu šancu sa uchytiť ☺
@silvinkabb ja som u Marcela ☺no ten bude mať teraz riadny nával pacientiek 😂😂
@silvia545 mne to urobil lebo som chcela...mam stale problem s nizkou sliznicou...uz neviem co dalej...ciste zufalstvo 😥😥😥... Ale ta stimulka po pipelle dopadla uplne zle, dostala som ms v strede cyklu, takze netusim ci by to pomohlo...
Robila som test dnes rano - biely...a od obeda spinim a teraz uz aj slaba krv 😕...
@dejna0412
@silvia545 to mate pravdu, ze machac sa ponahla... ved jeho prva poznamka ked sme vosli do ambulancie bola, ze nooo 12:30, tak to sa zasa nenaobedujem :D ale tak ja nemozem za to ako nas objednali.... ale inak bol v pohode.... pytal sa ma, ze kde sme predtym boli a vravim, ze u stelcla, len prekrutil ocami, ze kebyze som mu povedala hocijake ine centrum na sr alebo cr tak ze to chape, ze nic stale, ale ze marcel je fakt profik, tak ze ani nevie, ze ci mi bude vediet navrhnut nieco ine, a ze ci ma zmysel pre nas prejst od marcela k nemu, lebo ze marcel sa tomu fakt rozumie a vie co robi....a ked som mu povedala aku som mala stimulku u marcela, tak sa len usmial, ze dobre, mam pre vas riesenie..... takze ja len kvoli tomuto pojdem k nemu skusit jeden cyklus 🙂 kazdopadne baby, drzim kazdej jednej z vas silno silno palceky nech sa podari cim skor ! 🙂 a ja v kutiku duse dufam, ze toto bude posledna stimulka, ked nie , tak sa isto zasa vratim k marcelovi 😉
@dorotka2013 to mi je ľuto, ze Ti to nevyslo. Preco Ti odber a vklad robili v BA?
@lubica1979 hrozne mi je...konecne som sa po 10 mesiacoch dostala ku vkladu a aj tak to nevyslo 😢😢😢... odber mi nerobili...len vklad...mali sme tam este mrazacikov, nechcela som ich tam nechat...ale dr odtial uz nevedela co vymysliet na tu moju sliznicu... Tak sme to urobili takto nestandardne...
@dorotka2013 verim Ti, ze Ti je tazko. A aku si mala vysku sliznice? Ideš opat do Brna?

@silvia545 aha uz som si precitala vyssie...drzim palce nech to vyjde na 1.sup 🙂