Klinika ReproGenesis Brno
Ahojte, rada by som sa dozvedela viac o tejto klinike. Máte už skúsenosti? Rozhodujem sa RF alebo ReproGenesis, poraďte.
@dorotka2013 skusali sme minimalku v reprofite v brne ale nemala som vajicka tak sme presli do reprogenesis 🙂 a tam vyslo na prvykrat...
Ahojte dievcata, zvysilo mi 10 baleni Utrogestanu s EXP od 2017 do 2019. A este 1 balenie Estrofemu 2 mg s EXP 2019. Kupovala som to v Reprogenesis Brno a nejako zle som si to vyratala. Predam krabicku Utrogestanu za 5,30 Euro, len v BA. Estrofem dam zadarmo.
Čaute baby,tak som sa dnes rozhodla,že idem napísať Marcelovi a dohodnúť sa s ním na ivf 🙂iného druhu nechcem 🙂aj keby som mala 6 mesiacov na neho čakať,tak budem 🙂chcela som počkať,do januára ale niečo ma ťahá aby som začala už teraz s nim riešiť🙂som ca 3 týždne po OP🙂všetko je dole super🙂tak uvidíme či sa öpat u neho podarí už s dobrým koncom 🙂
@silvia545 ahoj,hej,nebudem čakať🙂načo?len neviem ci to je skôr po op ?predsa v stredu bude len 3 týždne co som po op...ale aj tak nevadí🙂dáme aspoň konzultáciu🙂v decembri idem na slovensko🙂koľko sa čaká na termín?kedy idem s jenu??chceli sme darované ale rozhodli sme sa,že to skúsime ešte s mojimi,keďže sa mi pri jeho stimulke podarilo otehotnieť🙂
@dejna0412 zajtra pozriem emaily na notebooku kedy som mu písala a kedy som bola objednaná,neviem už koĺko sme čakali,lebo ja som s ním bola dohodnutá,že skúsime ešte jeden soft a keď nič tak ideme na dv☺ale nejako ma to do toho už nelákalo,tak som zmenila plány a boli sme sa dohodnút ohĺadne dárkyne 🙂nech ti moja táto zmena prinesie šťastie ☺
Dievcata, dr.Stelcl bol vo Francuzsku, ale uz sa vratil, vcera som ho videla v RG 🙂 vcera tam nali inac dobry natresk...este som tam nevidela tolko ludi 😀 takze urcite odpise co najskor 🙂
@zus_ke
@zus_ke
@silvinkabb Ahojte baby. Prepacte, ale az teraz reagujem na vas. Takze je koniec dalsieho IVF u mna. Cakala som kym sa to dokonci. Co sa tyka ceny, tak celkom ma to vyslo vyse 3000 e, co je pre mna nenormalna palka a este k tomu pred vianocami. IVF bez vajok, takze ziadne HA a PDG, boli to len lieky + IVF protkol. Musim sa pozbierat a idem na to opat,, snad sa stane este raz zazrak 🙂
@silvia545 no najviac ma prekvapili lieky ktore sme museli hned zaplatit, co RF vzdy bolo spolu s IVF. To hned bola vacsia suma nez cely IVF v RF. Mala som 3 a z toho jedno bojovalo a potom za zatavilo vo vyvoji. Darovane vajko nechcem, to nam odporucali aj v RF a nakoniec sa nam to podarilo po 5. IVF. Idem dalej bojovat o vlastne dietatko. Mam nizke amh a vacsinou nezrele vajka. A diky za sucit 😉

@milus777 supeer...gratulujem! A boli ste predtym aj niekde inde? Ci hned prvy pokus bol uspesny?