icon

Klinika ReproGenesis Brno

blanka8574
17. máj 2013

Ahojte, rada by som sa dozvedela viac o tejto klinike. Máte už skúsenosti? Rozhodujem sa RF alebo ReproGenesis, poraďte.

dorotka2013
5. nov 2016

@milus777 supeer...gratulujem! A boli ste predtym aj niekde inde? Ci hned prvy pokus bol uspesny?

milus777
5. nov 2016

@dorotka2013 skusali sme minimalku v reprofite v brne ale nemala som vajicka tak sme presli do reprogenesis 🙂 a tam vyslo na prvykrat...

aveeva72
6. nov 2016

Ahojte dievcata, zvysilo mi 10 baleni Utrogestanu s EXP od 2017 do 2019. A este 1 balenie Estrofemu 2 mg s EXP 2019. Kupovala som to v Reprogenesis Brno a nejako zle som si to vyratala. Predam krabicku Utrogestanu za 5,30 Euro, len v BA. Estrofem dam zadarmo.

misaelka
6. nov 2016

@aveeva72 ukoncujes liecbu? uz sa nebudete snazit?

dejna0412
7. nov 2016

Čaute baby,tak som sa dnes rozhodla,že idem napísať Marcelovi a dohodnúť sa s ním na ivf 🙂iného druhu nechcem 🙂aj keby som mala 6 mesiacov na neho čakať,tak budem 🙂chcela som počkať,do januára ale niečo ma ťahá aby som začala už teraz s nim riešiť🙂som ca 3 týždne po OP🙂všetko je dole super🙂tak uvidíme či sa öpat u neho podarí už s dobrým koncom 🙂

silvia545
7. nov 2016

@dejna0412 jeej tak si sa predsa rozhodla ? supeer moja,teším sa,tak nás tu bude viac čo hľadáme šťastie u Marcela 🙂 😵 vieš čo skús hned zajtra zavolať do RG a dohodnúť si stretko s Marcelom,lebo on ti aj tak napíše,aby si sa objednala 😉

dejna0412
7. nov 2016

@silvia545 ahoj,hej,nebudem čakať🙂načo?len neviem ci to je skôr po op ?predsa v stredu bude len 3 týždne co som po op...ale aj tak nevadí🙂dáme aspoň konzultáciu🙂v decembri idem na slovensko🙂koľko sa čaká na termín?kedy idem s jenu??chceli sme darované ale rozhodli sme sa,že to skúsime ešte s mojimi,keďže sa mi pri jeho stimulke podarilo otehotnieť🙂

aveeva72
7. nov 2016

@misaelka ano, koncim. Stacilo, mam 44. Ale ideme do adopcie.

silvia545
7. nov 2016

@dejna0412 zajtra pozriem emaily na notebooku kedy som mu písala a kedy som bola objednaná,neviem už koĺko sme čakali,lebo ja som s ním bola dohodnutá,že skúsime ešte jeden soft a keď nič tak ideme na dv☺ale nejako ma to do toho už nelákalo,tak som zmenila plány a boli sme sa dohodnút ohĺadne dárkyne 🙂nech ti moja táto zmena prinesie šťastie ☺

silvia545
7. nov 2016

@aveeva72 mrzí ma to 🙁ja tiež idem už z posledných síl,ale nevzdám sa ešte,aj keď sa budem plaziť,ale verím,že šťastný konec a vysnívaný sen je už na dosah ☺prajem ti veĺa šťastia pri adopcii,nech sa aspon touto cestou staneš šťastná mamička ☺🙂

aveeva72
7. nov 2016

@silvia545 Dakujem Silvi, si zlata. Drzim palce!

silvia545
8. nov 2016

@dejna0412 behom 2 týždňov som bola objednaná na konzultáciu 😉

annavallova
8. nov 2016

@aveeva72 fu nezavidím a obdivujem ťa ohľadom adopcie držím palce

mircalla
8. nov 2016

@silvia545 silvinka veľmi ti dlzim palce

silvia545
8. nov 2016

@mircalla zlatko ďakujeem 😘😘😘 dnes som písala koordinátorke ohĺadne vkladu 2 embryjok,tak som zvedavá čo napíše 🙂

mircalla
8. nov 2016

@silvia545 a na kedy planujes vklad?

silvia545
8. nov 2016

@mircalla vklad by som mala mať na začiatku decembra okolo 2 až 3 ,ak mi príde ms tak ako má 😉

dejna0412
8. nov 2016

@silvia545 super🙂ďakujem veľmi pekne za info 🙂

silvia545
8. nov 2016

@dejna0412 nemáš začo ☺ aj si volala alebo budeš najskôr písať ☺

dejna0412
8. nov 2016

@silvia545 dnes som sa nedostala k ničomu :(konečne som sa az teraz zastavila 🙂zajtra im cinknem 🙂dam si do agendi cervenim píšem ze VOLAŤ MARCELA :D

silvia545
8. nov 2016

@dejna0412 ach baba jedna 😀 čo používaš baterky duracel ?používaj obyčajné skôr sa vybijú a skôr sa zastavíš 😂😂

dejna0412
8. nov 2016

@silvia545 no budem musieť zmeniť baterky :D ale teraz behám ja hore dole kedze moj manžel je v kaderníctve 🙂ale je to na nervy :((uz Som mu povedal,ze bude musieť pracovne hodiny zmeniť 🙂

silvia545
10. nov 2016

@dejna0412 ahoj,no čo ako a kedy ? už si volala ? ma tu necháš takto napochybách 😀 😀

dejna0412
10. nov 2016

@silvia545 ahojky 🙂joj prepáč🙂písala som mu email,tak uvidíme čo odpise 🙂termín som ešte nedohodla,keďže budúci týždeň v stredu mam termín u mojej gynekologicky🙂tak uvidím čo ona ešte povie?öebo mi prišli papiere s Genetiky a hematologie 🙂

silvia545
10. nov 2016

@dejna0412 aha tak nech čím skôr odpíše,kedy si mu včera písala? Hádam dnes odpíše 🙂

erijan
10. nov 2016

Dievcata, dr.Stelcl bol vo Francuzsku, ale uz sa vratil, vcera som ho videla v RG 🙂 vcera tam nali inac dobry natresk...este som tam nevidela tolko ludi 😀 takze urcite odpise co najskor 🙂

zoji79
10. nov 2016

@zus_ke
@zus_ke
@silvinkabb Ahojte baby. Prepacte, ale az teraz reagujem na vas. Takze je koniec dalsieho IVF u mna. Cakala som kym sa to dokonci. Co sa tyka ceny, tak celkom ma to vyslo vyse 3000 e, co je pre mna nenormalna palka a este k tomu pred vianocami. IVF bez vajok, takze ziadne HA a PDG, boli to len lieky + IVF protkol. Musim sa pozbierat a idem na to opat,, snad sa stane este raz zazrak 🙂

silvia545
10. nov 2016

@zoji79 bóže môj ani nemám na to slov🙁je mi to ľúto veĺmi🙁toľké peniaze za to človek dá a potom toto 🙁 ani jedno vajko nebolo ?, veď tá suma čo ste zaplatili pomaly víde na dárc.vajká 🙁

silvia545
10. nov 2016

@erijan zase bol na potulky svetom 😀😀
Ani na začiatku októbra tam nebol;keď som mala vklad som myslela že mi bude on robiť,ale nebol prítomný 🙂

zoji79
10. nov 2016

@silvia545 no najviac ma prekvapili lieky ktore sme museli hned zaplatit, co RF vzdy bolo spolu s IVF. To hned bola vacsia suma nez cely IVF v RF. Mala som 3 a z toho jedno bojovalo a potom za zatavilo vo vyvoji. Darovane vajko nechcem, to nam odporucali aj v RF a nakoniec sa nam to podarilo po 5. IVF. Idem dalej bojovat o vlastne dietatko. Mam nizke amh a vacsinou nezrele vajka. A diky za sucit 😉