Klinika ReproGenesis Brno
Ahojte, rada by som sa dozvedela viac o tejto klinike. Máte už skúsenosti? Rozhodujem sa RF alebo ReproGenesis, poraďte.
ahojte baby, my sa chystame na IVF s darovanymi vajkami. Neviete, aka dlha je cakacia doba? V Reprofite mi najprv povedali, ze 5 mesiacov a teraz mi navrhli termin az na 12.10., dovtedy nechcem cakat. Vedeli by ste mi odporucit nejakeho sikovneho lekara v Reprogenesis?
Ahoj, mi sa tiež chystáme na IVF s darovanými vajíčkami do Reprogenesis,čakacia doba u nich nie je...resp. iba príprava na liečbu..ja som sa im ozvala v marci a koncom mája nás čaká transfer 🙂 V decembri som u nich absolvovala IVF soft ,síce bez úspechu,ale s prístupom personálu som bola max. spokojná.Ja som bola u Dr.Koukala.Držím palce 😉
@nagylac wow! to je super, že sa tam nečaká tak dlho, asi tam skúsime aj my šťastie 🙂 Veľmi Ti budem držať päste a budem čakať na pozitívne správy 🙂 Ďakujem pekne, že si odpísala 🙂
Nemáš za čo 🙂 kľudne sa im ozvi a vypýtaj si termín na konzultáciu,ja som sa tiež nevedela rozhodnúť medzi RF a RG ale viem že som si vybrala správne 🙂 .Určite sa ozvem, maj sa krásne..
@nagylac ahoj, aj mna caka koncom maja Ket (mam 3 mrazacikov a v rf) ale ak mi to s nimi nevyjde tak potom uz len darovane pripadaju do uvahy ... a v rf som spokojna ale tiez by som necakala pol roka tak som rada ze som sa dostala k info ze na klinike "odvedla" sa caka ovela menej 🙂
@nagylac prepáč, ale ešte niečo mi napadlo 🙂 V Reprogenesis vám vedeli zaručiť, že budú aspoň 2 embryjká v rámci darcovstva a počas jedného cyklu? Lebo v RF nám hovorili, že oni garantujú aspoň dve embryá v rámci jedného cyklu s darovanými vajíčkami.
Ahojte baby, áno @gabika2015 dajú vám garanciu 2 embryí špičkovej kvality 🙂 v rámci 1 cyklu.
@nagylac to je super 🙂 ďakujem
ahoj holky, konečně jsem objevila nějakou diskusi o RG u nás v Brně.. prosím, piště svoje zkušenosti s tímto zařízením -pozitivní i negativní at vím kam přecházím /e za marcelkem 🙂
@nagylac ahoj, viem, ze si pisala, ze na vklad ides koncom maja a uz sa to velmi blizi... Dufam, ze nam coskoro napises pozitvne spravy 🙂 drz sa 🙂
ahojte. dnes som bola na prvej konzultacii v Reprogenessis. pristup lekarky bol velmi odborny. zarucili nam 2 embrya. cize zatial velka spokojnost.
Ano bola som u pani mudr kneslove a garantuju 2 embrya. Ano som v darcovskom programe lebo po 2 neuspesnych IVF uz seba nechcem stimulovat. 😉
tak držím palce, předtím jsi chodila do jiného centra?
@yvet23 ahoj, už Ti dali aj termín vkladu? Aj ja sa tam chystám na prvú konzultáciu a tiež mám záujem o darcovský program, mne zlyhávajú vaječníky 😒
@gabika2015 ano uz mam aj termin vkladu na 7.6. Cize koncom maja zacinam stimulovat maternicu pred vkladom. 🙂
@yvet23 wow veľmi šikovne to ide 🙂 to ma teší 🙂 držím palce 🙂
ahojte 🙂 @yvet23 držím palce aby išlo všetko v pohode so šťastným koncom 😉 ..@gabika2015 ja mám termín vkladu 22.6. 🙂 o 2 dni zacinam stimulovat,takze rozbieha sa to tu 😉
@nagylac Velmi budem na Teba mysliet, aby Ti to vyslo 🙂 Aj my sme uz boli v RG na prvej konzultacii u Stelcla. Bol velmi sympaticky a strasne ukecany 🙂 On vzdy tolko rozprava? 🙂 Este sme sa s partnerom nedohodli, preto este nemam termin. Ale najradsej by som uz isla na vklad 🙂 Ale som rada, ze aj v RG aj v RF maju iny pristup ako v BA, su profesionalejsi a su ochotni komunikovat. Zatial som neolutovala, ze som odisla z predosleho CAR v BA.
Informacia aj pre tych, ktori uvazuju nad RG, ci tam maju alebo nemaju ist. My s partnerom sme zatial absolvovali len prvu konzultaciu s Dr. Stelclom a boli sme spokojni, maju tam uplne iny pristup ako v centrach na SR. Dokonca uz pred prvou konzultaciou som si pisala s koordinatorkou, ktora mi vzdy velmi ochotne a rychlo odpisovala, aj cez vikend. Cokolvek sa tam spytate, na vsetko odpovia. Mne sa pacilo aj to, ze si dr. prestudoval moje nalezy a dotaznik, ktory som im posielala mailom. V BA ani nekukli do mojich papierov. Takze zatial sme s RG spokojni 🙂
Ahoj dievčatá,ďakujem za priania ..budem ich potrebovať 🙂 som už v príprave 7.deň,MS mi prišla o 2 dni skor,hneď som volala koordinátorke ale ubezpečila ma,že to je v pohode takže postupujeme podľa naplánovaného protokolu 😉 .@yvet23 takže ideš až po mne...aspoň ti budem vedieť už niečo konkrétne napísať ako to prebieha. 🙂 .@gabika2015 som rada že si sa nesklamala ,a prvý dojem bol pozitívny 🙂 čo sa týka Dr.Štelcla ,tak neviem ,v novembri tam ešte nebol ,ja ho nepoznám...dúfam že sa čoskoro dohodnete s partnerom a pridáš sa k nám 😉 Majte sa krásne ..
ahojte 🙂 prosim vedela by mi niektora napísat emailovu adresu na Dr.Stelcla? dá sa k nemu priamo objednat na konzultaciu?
Mam zvysny Merional,2 bal. Diphereline 1 bal.piste do IP.
Baby pridavam sa ku Vam aj ja. Vcera sme mali konzultaciu u dr. Stelcla dojem z kliniky vyborny. Musim si porobit vysetrenia a potom nas caka nase prve IVF. Som uplne neskusena v tejto oblasti. Co ma caka?

Ahojte babule, je v tejto kliniike novy doktor, Stelcl? diky