Klinika ReproGenesis Brno
Ahojte, rada by som sa dozvedela viac o tejto klinike. Máte už skúsenosti? Rozhodujem sa RF alebo ReproGenesis, poraďte.
@dundul dakujem Ti velmi pekne za odpoved a naozaj krasne slova 🙂 uplne s tebou suhlasim. Ak ma nieco napadne urcite sa ozvem. pekny den 🙂
@yvet23 jeeej supeer gratulujem 🙂 viacere mi napisali ze mi kliniku odporucaju aj pana Dr. tak dufam ze budem tehu aj ja na prvy sup 🙂 este ma cakaju nejake vysetrenia a hysteroskopia a dufam ze do oktobra to stihneme. Ozvem sa ako sme dopadli. drz sa a uzivaj si tehotenstvo
@yvet23 darcovstvo ci vase?
gratulka 🙂
@mimika1973 darovane... po dvoch neuspesnych svojich IVF sme zvolili radsej tuto cestu...
@yvet23 ahoj prosim ta a ako dlho si cakala na darovane?Ako to prebiehalo?Zbieram info lebo pravdepodobne aj ja budem musiet ist touto cestou.Dakujem,mozes kludne aj do spravy.
Dievcata prosim Vás je tu ešte niekto kto chodi do reprogenesis?A aj niekto kto absolvoval ivf s darovanymi vajickami?Hladam nejake info. Dakujem
vyzera to tak ze aj nas cakaju darovane embryjka..neviete ako dlho sa caka? v reprofite mi povedali ze az pol roka ☹ to je pre mna strasne dlha doba ... dakujem
@bellabelluska mne povedali v reprogenesis ze sa necaka,len cad co zaberie priprava a to je vsetko.
@1laura1234 to naozaj? boze to by bolo super, dakujem za odpoved 🙂
@bellabelluska ano dnes som prave s nimi komunikovala cize vraj žiaden problem.
@dundul
@1laura1234
@bellabelluska
@yvet23 Ahojte! Chcem sa Vás opýtať na Reprogenesis... Ako ste spokojné a ako je to s platením za prvú konzultáciu? Lebo chodím do Reprofitu a tam sa za konzultácie neplatí.... Rozmýšľam že by som tam možno prešla. Pracuje tam dr. Štelcl a k nemu som chodila do Reprofitu a bola som s ním spokojná.... Len keď o tomto centre je veľmi málo recenzií tak neviem... Ďakujem za vaše info 🙂
@andy175 ahoj, ja som tam este nebola (chodim do reprofitu tiez) ale hladala som info , hlavne o cakacej dobe na darovane vajicka... ale kocky co tam chodia ti urcite napisu viac 🙂
@bellabelluska aha... no nevedela som, prepáč... tak dúfam že napíšu 🙂 a ty tam ku komu chodíš?
@andy175 mam dr otevrela 🙂 ak by sa nam teraz nepodarilo u neho, zvazujeme prejst k dr stelclovi do rg... 🙂
@andy175 ahoj. Ja som bola spokojna velmi. Uz po prvom vklade cakam babatko. Vsetko prebehlo rychlo do 1,5 mesiaca som mala darkynu aj vajicka. Celkovo som tam bola 3x. Prvy raz konzultacia druhy raz sme priniesli spermie a treti raz som prisla na vklad. Pristup pana Mudr Stencela bol ozaj profesionalny. Dokonca aj po mesiaci od vkladu sa informovali ako sa mi dari a pokracujem v tehotenstve.
@yvet23 joj super,tak veľmi držím palce.Dr.Štelcl je super,ja som sa s nim stretla v Reprofite a potom hneď odišiel,tak som sa rozhodla ísť za ním.
@yvet23 možem sa ťa opýtať koľko si mala vajíčok?
Dievčatái. Ja tam idem tiež, na nativ. Čakám na ms a 10dc prvé sono plus konzultácia takže ešte 15dní veľmi sa teším. Ja som tiež malo čo recenzií našla, ale je mi to jedno. A že s embryami nemanipuluju, že tam majú nejakú novú techniku. Tak to je fajn. Vyskúšame.
@cmudlo no ja som sa hlavne aj cenovo to majú super ale ja idem nativ no a s hodov okolností tam robí že len Strecl či ako sa volá tak my proste skúsime. Ja už fakt neviem podľa čoho vybrať my sme už takí sklamaní. Také nešťastie u nás pritom som myslela že to pôjde ľahko. No majú to som len tak čítala že o klinike že kazdy deň nevyberajú embrya pod mikroskop ale že ich monitorujú stále v tom boboxe že to je lepšie ako manipulácia hore dole. Ideme akurát zajtra tak potom napíšem. To je už na tebe chvália aj ten Reprofit akurát baby čo sú tam tak som bola chvíľu pri diskusii a tiež tam jednu odfkakli celá hotová bola že sklamanie. Takže to máš asi vždy. Počula som že tam majú dosť stres a dr tam pendlujú. Ja sdúfam že toto bude správne centrum.
@cmudlo neviem. My sme mali pri prvom native biochem perfektnú blastu ale mala som polyp. Teraz som po hysterke a dúfam že to už klapne. Potom sme mali s hormónmi to ma dr vôbec neodsledovala poriadne takže celé zlé, ako som super reagovala boli len štyri vajíčka aj zlé embrya pomalé proste ja tie hhormóny nechcem ohss som mala čo dr nechápal prečo tak malo vajíčok keď folikov 15narátal prva dr čo ma mala starosti povedala úplne niečo iné úplne zle to bolo celé. S mojím amh sme nemali mať problém len sa to celé odflaklo ja mám ovu kazdy mesiac v rovnaký deň cyklus hormóny ok spg perfektný mám len vajcovody zle čiže nemal byť žiadny problém a keď sme sa dopracovali do piateho dňa s jedným pomalým embryom som povedala viac nenechám na sebe nič testovať. Ani krv len dve soná a všetko podľa plánu vytvoreneho pred dvomi mesiacmi no katastrofa. Tentokrát sa to podarí! Neviem na nativ by si mala mať všetko ok, ovu hormóny... A hlavne je to hop alebo trop a je po peniazoch. Ale to je aj pri normálnom ivf hovorím ja radšej dám trikrát desať tisíc ako raz päťdesiat a risk. Ja som poistena v rakusku takže preto 1500

@pagacika neboj, tam si v dobrych rukach same tehulky 🙂