Klinika ReproGenesis Brno
Ahojte, rada by som sa dozvedela viac o tejto klinike. Máte už skúsenosti? Rozhodujem sa RF alebo ReproGenesis, poraďte.
@kikuska21 super 🙂ja dostanem až 12.12 všetko aj s akými liekmi budem stimulovať🙂neboj...určite sa ti budu dostatočne venovať🙂ja som mala na veľkú noc transfer🙂 v RF....viem o com píšeš:(u mňa to bude tiež 4ivf ...2 ivf pri Marcelovi bolo pozitívne....len sme prišli o babo v 9tt.Tak dúfam,že nám Marcel opäť pomôže🙂1 ivf som mala v BA iscare Dr.Valky...2ivf RF Stelcl ...3 ivf Olomovce Dr. Machac 🙂
@dejna0412 ja som marcela este nemala, mala som pastorcakovu pri 2 IVF a pri 3 som mala taky mix pastorcakova odisla na matersku tak sa pri mne striedali vsetci a to sa mi moc nepacilo. Tak sme odisli teda za marcelom 😊 tak dufam a verim ze nam pomoze 😊 drzim palce aby sa vam to podarilo 😊
ahojte, neviete mi povedať či koordinátorka Klára Smičková robí alebo je chora?písala som jej mail este v stredu a odvtedy sa mi neozvala...dakujem.
@srdiecko35 ahoj ja som si s Klárkou písala v piatok a aj v sobotu,tak asi chorá nieje ☺
dakujem, asi nema na mna čas 😠
@srdiecko35 nemáš začo,skús ešte raz napísať,aj ti odoslalo mail ?pozri si ☺
no, predtym mi vždy prišiel mail, že si to prečítala...a hned aj v ten den mi odpísala...počkam este do zajtra a ked tak jej napíšem...patrím k Štelclovi...tak neviem, chcela by som začať so stimulaciou v decembri...tak trochu sa ponahlam 🙂 , ale vdaka za info a drzim Ti palce!
@srdiecko35 možno mala toho veľa a nejako to prehliadla,aj mne hneď odpíše ☺
Tak sa nám to pekne rozbieha na december,nech je to náš šťastný mesiac všetkých kočiek ☺🙂
Ďakujem,tiež ti držím palce 👊👊🙂
ahojte, ja idem na konzultaciu 30.11 k Stelclovi tak som zvedava co povie. mam porobene vsetky vysledky a aj som sa snazila muza vitaminmi dat na poriadok, no uvidime ako bude. chcem sa spytat, ked som tam volala tak mi povedali, ze najlepsie ak pridem aj s jeho novym spermiogramom, mojim horm. profilom, STD. to mi nestacia vysledky spred roka? asi nie vsak, musi to byt asi cerstve ci? a ak nie plati sa zato v centre vela? lebo by som este narychlo skocila ku gyne.
dakujem pekne
@srdiecko35 ahoj, ja som bola dnes v RG a streta som aj Klárku. Mali tam ale kopec ľudí tak predpokladám že Ti len nestihla odpísať ;)
@srdiecko35 super,tak aspoň,že to našla 😉
dakujeme,určite to dotiahneme do šťastného konca,všetky 🙂 😉
@srdiecko35 aj ja želám veľa veľa úspechov - aby sme ešte tento rok mali // 🙂
Ahojte
Ma tu niektora skusenost s injekciami Prolutex? namiesto Utrogestanu alebo Crinonu pred a po ET/KET?
Dakujem
Ahojte kocky, viete mi poradit, kolko dni pred KET ste mali aplikovanu infuziu Intralipidy? dakujem za vase rady vopred

@dejna0412 no mne uz praveze poslali aj protokol ze zacinam vtedy tak hadam to bude v pohode 😊 nie ze sa tomu nebudu neako venovat kvoli udrzbe 😯 uz toto budeme mat 4 pokus. Predtym sme mali 3 v reprofite neuspesne 😞