Klinika ReproGenesis Brno
Ahojte, rada by som sa dozvedela viac o tejto klinike. Máte už skúsenosti? Rozhodujem sa RF alebo ReproGenesis, poraďte.
Ahoj dievcata....citam vasu diskusiu tak by som chcela reagovat.ja som mala cystu priamo pri emrbryotransfere a dr vravel ze to nicomu nevadi ze tie hormony co vylucuje este mozu pomoct uhniezdeniu.drzim vam vsetkym palce 🙂
@dejna0412 My sme boli v reprogenesis a mali sme doktora koukala.mala som ivf s darov.oocytmi.ale vklad mi robil marcel 🙂 par dni pred tym som mala bolesti vajecnika a pri vklade mi povedal ze sa mi tam urobila cysta asi z tych hormonov co som brala,ale ze to nicomu nevadi ze hormony ktore produkuje pomozu uhniezdeniu.a tak aj bolo 🙂 ivf bolo uspesne a mame dievcatko...
Ahojte, neviete mi prosím povedať, koľko sa platí za uskladnenie darcovského embrya? Mám informáciu z Reprogenesis, že 200 EUR za mesiac a pritom ostatné centrá majú 200 EUR za rok. Ďakujem
Andydi 200€ je na rok🙂mminulý týždeň mi to hovorila koordinatorka🙂
steffi1 a dejna0412, díky kočky, tak už to mám z 2 zdrojov, zajtra sa na to spýtam, aj keď teda oni sa vyjadrili jasne, že keby čakám 2 roky, tak je to 2400 Eur. Neviem, či môže byť rozdiel v cene kvoli tomu, že embryo je darcovské.....alebo skôr, že manžel je cudzinec
Andydi neviem ako to majú?môj manžel je tiež cudzinec a nežijeme na Slovensku....ttakže v tom určite rozdiel nerobia ....aaj keď sa mi v RF stalo,zže mi o 1000€ viac uctovali!mne bolo povedane,že keby som mala viacej embryí na mrazenie tak budú účtovať ca 250€ ved napíš Koordinatorke a spýtaj sa🙂
dejna0412
fuha o 1000 EUR viac, aj Vam to potom vrátili? Zatial som ten poplatok za uskladnenie s nimi neriesila, musim sa najskor rozhodnut, ci si dat vlozit dve embrya alebo jedno. Pred dvojickami mam trocha respekt, hlavne co sa tyka predcasneho porodu.
Andydi ,ani som im to nestihla vyplatiť ,kedze som hned Stelcla informovala ale uz mi Machac odpísal ,lebo prave v Tom čase Stelcl odišiel ,tak som mu napísal,ze s Marcelom som sa dohodla na inej sume a ze preco mi oni účtujú o 1000€ naviac ked si viem pozrieť ich cennik! Tak mi Machac hned vsetko upravil....tam bol problém v Tom,ze zijem mimo sk a cz ...tak ma dali do inej kategórie ....banalita ....robí to len farba zdravotnej kafty🙂 ja som dávala dve ...dvojičiek sa nebojím vobec kedze mam 3 rodiny s dvojičkami o ktore sa počas dna starám 🙂 moje sefka ma dvojičky s darovaných ocytov ....porodila dvojičky a mala 48 rokov 🙂porodila v 39 tt 🙂 takze u každého to je iné 🙂nemusíš mat komplokacie vobec 🙂
ahojte spolubojovnicky, tak uz mam plan, zacinam zajtra s Elonvou a potom uvidime, ak nebudem reagovat dobre dame este Menopur, Merional alebo Fostimon + Cetrotide alebo Orgalutran. viete mi poradit? tieto ostatne si mozem dat predpisat u gyne a objednat v lekarni? asi je lepsie hladat taku, ktora je pri centre nie? ide mi najma o BA. som samoplatca. dakujem 🙂
@berginkan Ahoj,Drzim palce🙂Elonova je super!ja som ju teraz mala plus som k tomu Pichála menopur 75.mala som 19 s toho 8 bolo oplodnení ch. 5 prežilo a dve boli vložené.....kedy si som mala gonal a nič moc,mala som len 2 vajka ...Elonova za mňa super!!!pozri sa tu na MK,ci nemajú baby na predaj ?vyjde ta to lacnejšie🙂 ja som tiež samoplatca a je neskutočne aké sú drahé lebky na ivf.
@berginkan ja som si akurát tak cez Facebook zohnala clexane,keďže som nevedela,ze aké lieky budem ešte potrebovať🙂nikdy som si takto lieky nekúpila.Vzdy som si hradí la všetko sama.Eloniva je super!bola som s nou veľmi spokojná...držím silno palce aby si mala co najviac toho 🙂ja ešte čakám....dnes som 8 deň po Et ...a zatiaľ som netestovala🙂nechám sa prekvapiť v nedeľu aký výsledok bude 🙂ale beriem to športovo🙂

@dejna0412
@silvia545 inak tie cysty som ani ja nevedela, ze sa tvoria. len ked mi Dr zacal hovorit co mi da a neda, lebo cysta, tak som len kukala veru ☹