Klinika ReproGenesis Brno
Ahojte, rada by som sa dozvedela viac o tejto klinike. Máte už skúsenosti? Rozhodujem sa RF alebo ReproGenesis, poraďte.
ahojte,
kde sa dostanem k cenniku reprogenesis? na webe ho nemaju.
Daju mi ho pri prvej konzultacii? alebo staci poslat mail a poslu mi?
dakujem.
Babulky nezostala niektorej nahodou Femara? 15Ks? Slovenske CAR ju moc nepredpisuju, tazko sa zhana... Prosim IP...
@dorotka2013 ahoj! ja ti pozriem, ale až večer keď budem doma.
@andy175 dakujem...budem rada 😁
@dorotka2013 Ahoj. Pozerala som. No žiaľ nemám... :(
@andy175 aj tak dakujem za ochotu 😉...
ahojte, môžem pár otázok????
najskôr sa predstavím, mám 1 dieťa po IVF 5 ročné s reprofitu - dr. Štelcl
on však prešiel do repregenesis otázka je ste spokojné s centrom,
cca minimálka vás vyšla koľko???
neviem či ísť do reprofitu alebo za Štelcom sem, ďakujem za info
@luly3 ja chodim k nemu a nemenila by som!!! za mna TOP dr 👍👍👍...
V reprofite som nebola, ale s Reprogenesis som maximalne spokojna, oproti Iscare BA, uuuuuzasny pristup 👍👍👍...
Mala som teraz soft a 580€ to bolo, ale OPU bez narkozy...inak este +100€...
@dorotka2013 noooo jasné ja som tiež zabila v gyn fiv 5 rokov zbytočne, takže reprogenesis, ok 🙂 už so sa tam aj objednala taakže som sa rozhodla v podstate už
ty si chodila akému doki????
@luly3 tu chodim len k nemu... V BA som chodila k Reismullerovej...
@dorotka2013 a teda čakáš na test?????ja som sním dnes volala, tiež bol premňa topka v reprofite preto idem zaním 🙂
@luly3 na test? nerozumiem...
@dorotka2013 🙂 či čakáš teda na test či si tehotná
@luly3 nie, nevyslo to...cakam na ms a idem do novej stimulky...
@dorotka2013 ☹ to je mi ľuto, a kedy ideš znova na stimulku??? ja už idem šup šup tento mesiac 🙂
@luly3 asi za 3 tyzdne, ked dojde ms zacinam...
dobrý deň, už aj ja patrím k Vám 🙂
tento týždeň začínam SOFT, nájde sa tu niekto kto tiež sa chystá????
@luly3 ahoj, aj ja som presla za stelclom do rg, boli sme aj s pristupom a odbornostou spokojni.. (mne sice povedal hned na zaciatku ze otehotniem iba zazrakom kedze nemam vajecniky ale aspon dal nadej 🙏🏻) a cenovo to maju podla mna nastavene tieto dve centra podobne.... a drzim ti palce 😊
Ahojte baby, oplatí sa uvažovať o soft stimulácii ak partner má horší spermiogram ...Koľko by to cca vyšlo aj s liekmi?dakujem
@sussah soft stimulka stoji 680€...+ lieky, zavisi od toho co ti predpisu... Ja som kupovala tu na koniku, asi 100€ ma vysli...
@dorotka2013 Tak to je fajn 🙂 Len rozmyslam, ze nam este asi pripocitaju ICSI k tomu kedze mame horsi spermiogram
@sussah aj my sme mali ICSI...u nas este +80€ kedze sme mali len 2 foliky...
@dorotka2013 tak neviem ci sa mi to len zda, ale Reprofit ma potom za Soft cyklus vyssie ceny.
@sussah to neviem...tam som nebola... Ale Reprofit je vlastne aj Iscare BA, a ten ma teraz asi najvyssie ceny v SR, pokial dobre viem 😕...
ahojte 🙂 žienky počuli ste o tom lepidle na embrya?? mala to niektorá z vás?

@miskab tak ja som mala dve. na 8dc a na 10dc. to je myslim taka klasika