icon

Klinika ReproGenesis Brno

blanka8574
17. máj 2013

Ahojte, rada by som sa dozvedela viac o tejto klinike. Máte už skúsenosti? Rozhodujem sa RF alebo ReproGenesis, poraďte.

fesanda7
8. mar 2017

@dorotka2013 ahoj...mozem ta poprosit poslala by i mi do spravy adresu na ktoru si to posielala Mudr?

dorotka2013
8. mar 2017

@fesanda7 najskor v pondelok ak ti to staci, nie som teraz doma do konca tyzdna...

fesanda7
8. mar 2017

@dorotka2013 jasne staci...ak tak neviem kam to mam poslat.dakujem

petajan
10. mar 2017

Ahojte žienky 🙂kto chodí do RG v tejto dobe? Alebo v najbližšom čase sa chystá na IVF? Pýtam sa,lebo chcem vedieť váš názor 🙏 Rozmýšľam a neviem sa rozhodnúť

dorotka2013
10. mar 2017

@petajan ja idem na buduci cyklus na soft IVF...

petajan
10. mar 2017

@dorotka2013 a smiem sa opýtať vy aký máte problém? Lebo mne štelcl neodporúča soft, že potrebuje čím viac vajíčok. A ja nie som kamarátka s liekmi...preto sa rozhodujem.Ja som ok,len manžel má veľmi zlý spermiogram

sussah
10. mar 2017

@petajan že pri zlom spermiograme neodporúčal soft? A ja som o soft rozmýšľala. Tak nič potom ...My máme tiež zlý spermiogram, ja zatiaľ zvýšený prolaktin a iné nič.

nataliaondrejkova
Odpoveď bola odstránená
dorotka2013
10. mar 2017

@petajan ja mam nizke AMH, ja som aj pri klasickom IVF mala len 3 foliky, pri softe boli 2... Takze u mna asi ani nema zmysel pichat konske davky ked vysledok je rovnaky...
A nevysvetlil ti preco chce tych vela folikulov? Urcite to ma nejaky dovod...
Mne vzdy vsetko vysvetlil...

petajan
10. mar 2017

@dorotka2013 máme iba 1% morfologicky dobré spermošky. A boli sme na konzultácii tak mi to vysvetlil tak, že aby som mala viac vajok,ktoré sa dajú oplodniť,aby som nemusela znova podstupovať liečbu s horm.liekmi. Lebo ja som mu vysvetlila svoju obavu,neviem prečo ale nemám rada lieky... ☹ Ty už podstupuješ viackrát IVF v RG?

petajan
10. mar 2017

A nehovorím o tom, že neviem ani kde mám začať.... Idem na preventívku k svojmu gynekológovi, tak mu dám podpísať a vypísať žiadosť čo mám z RG,dať overiť v univerzitnej nemocnici a poslať do unionu...a môžem čakať mesiace. Tebe koľko vypočítal na soft IVF?

dorotka2013
10. mar 2017

@petajan toto je moje druhe soft IVF v RG... Prve som mala vo februari, embryjko sa uchytilo, ale len do 5tt sa udrzalo 😕...
Ano, presne tak treba postupovat ako si napisala... Ak uz mas ziadost z RG tak gynekolog ti to vyplni hned, revizny asi za tyzden mi to poslal spat a poistovna presne za 2 tyzdne... Akurat dnes mi to prislo schvalene, aj ked este nevieme ci pojdeme do toho, mne soft celkom vyhovuje 😉... Teraz uz urcite to nebudeme menit, ideme do softu, ziadost je schvalena, keby to nahodou nevyslo tak uvidime potom...
Soft stoji 680€...+ ICSI, PICSI, mrazenie...

fesanda7
13. mar 2017

@dorotka2013 ja som za soft platila 1249€ a to bolo stornované lebo som nemala vajíčka vhodné
a môj gynekolog tie papiere nevypisoval povedal že to má urobit klinický gyndoš

simonesi
13. mar 2017

@fesanda7 a to si platila aj keď ti stornovali stimulku?????, veď je v ceníku že pri STOP po odbere sa platia len nejakých pár eur ?????

dorotka2013
13. mar 2017

@fesanda7 a to si tu v RG tolko platila??? A za co akoze? Ja som mala OPU bez narkozy a este mi 100€ odpocitali... Pri stopke sa urcite neplati cela suma...
Ani moja gyn to nevypisovala, len svoje udaje tam napisala, teda peciatku dala...
A potom aj klinicky gyn to este potvrdzoval...
Inak v piatok mi to prislo, mam to schvalene ☺...

fesanda7
13. mar 2017

@simonesi v cenniku nie su lieky napisane

fesanda7
13. mar 2017

@dorotka2013 platila som za lieky testy ukony....

simonesi
13. mar 2017

@fesanda7 áno viem, tak to za lieky takú sumu, dala si to dohromady no pekná pálka ti poviem 🙉. No mna to teraz tiež čaká čo narobíme musíme veriť že sa podarí 😉

dorotka2013
13. mar 2017

@fesanda7 no co mne poslali cennik tak tam je ze stornovane pred OPU je 0€... po OPU je 200€...
Testy su 180, to sme aj my platili...
A zvysok boli teda asi lieky? No dost veru...ja som vacsinu tu na koniku kupila...

fesanda7
14. mar 2017

@simonesi ja som teraz zaslala papiere klinickému gyn. a potom na všeobecnej...tak uvidim kedy to príde..

fesanda7
14. mar 2017

@dorotka2013 ja som brala od nich lieky všetky...neriešila som to...akurat to čo mi ostalo s GF budem použivať po vklade....tych mi ostalo dosť kedže mám za sebou 8 vkladov

dorotka2013
14. mar 2017

@fesanda7 jasne...lieky su velka suma... Ja co kupujem napr Merional, tak tu ho kupim za 3-3.50 priblizne, v lekarni by stal 10€ ks...
A teraz co dalej? Pojdes do dalsieho IVF?

fesanda7
14. mar 2017

@dorotka2013 ano idem na normálnu stimuláciu , len musím počkat na vyjadrenie všeobecnej a klinického

dorotka2013
14. mar 2017

@fesanda7 tak vela stastia, snad ten dalsi pokus bude uspesny ✊... Zmenili ti lieky? Vies co chcu urobit inak ako naposledy?

sussah
15. mar 2017

Baby mate nejaky tip na lekara, ktory by mi spolahlivo robil folikulometriu, aby som nemusela kvoli tomu cestovat do Brna? Idealne v okoli Kosic. Dakujem

fesanda7
15. mar 2017

@dorotka2013 tak robia to inak a ine lieky ako v BA...a teraz idem na normalnu stim... tak uvidime

dorotka2013
15. mar 2017

@fesanda7 vela stastia...snad teraz lepsie namiesaju tie injekcie 👍👍👍

erijan
15. mar 2017

@sussah v okoli Kosic neviem, ale jedna kocka raz pisala o dr.Anna z Roznavy...tak nie su to Kosice, ale je to blizko oproti Brnu 🙂 a tvoj obvodny gynekolog ti nechce urobit?

sussah
15. mar 2017

@erijan musím sa ešte o tom s mojim gynekológom porozpravat,ale ak by bol niekto kto to robí pravidelne tak by som bola za. Áno o dr.Annovi som už počula.

petajan
17. mar 2017

@sussah Ja chodím k Mudr. Annovi a akurát idem v pondelok k nemu na preventívku a zároveň sa s ním dohodnúť, že ma bude sledovať lebo v máji chceme ísť na IVF do Brna. A Anna ma bude sledovať 🙂