Klinika ReproGenesis Brno
Ahojte, rada by som sa dozvedela viac o tejto klinike. Máte už skúsenosti? Rozhodujem sa RF alebo ReproGenesis, poraďte.
@fesanda7 uz asi nepotrebujes tu adresu vsak? Zabudla som ti to poslat 😕...
@dorotka2013 mal som v praci cas rak som googlila ako drak 😉
@fesanda7 tak super...👍👍👍
Ale mohla si sa mi pripomenut, nejako mi to uslo, prepac...
@sussah Ja k nemu chodím cca 3r. A či je dobrý alebo nie,to neviem.Skôr som toho názoru,neuškodí a keď vie tak pomôže,kľudný doktor a neplaší sa, že vonku sedí ešte 20 žien a čaká na vyšetrenie. Objednáva ťa stále načas a neplatíš za to. To je hlavné aby si v čakárni nepresedela pol dňa 🙏
ahojte dnes kontrola a výsledok je tam 7 folikov 🙏😜teším sa v stredu mám ďalšiu kontrolu a povie mi čí OPU v piatok abo sobotu. Inak ženy, Štelcl je úžasný som tam zobrala malého a on hneď: toto sme spáchali 😂pred 5 rokmi tak si to zopáknene 😊❤️
ahojte je tu niekto kto ide teraz na transfer????
@sisulik82
marcel.stelcl@reprogenesis.cz
mám 2 embryjka v piatok mám transfer 😉
ideš k nemu????
ďakujem krásne...bola som uňho keď bol ešte v reprofite a rozmýšľam, že pôjdem opäť k nemu...keď si išla teraz k nemu, musela si ísť odznova aj na konzultáciu alebo na nejaké vyšetrenia?
to by bolo super, kebyže nemusím ísť zase na konzultáciu...skúsim mu napísať...a akým protokolom si šla?
Ďakujem veľmi pekne za info...Budem ti držať palce :D
Ahojte kocky. Chodite este niekto do Reprogenesis? Ja som momentalne po neuspesnom ivf bez vkladu v Iscare BA a zvazujem Soft v Brne. Ked kvoli nicomu inemu tak uz len kvoli cene, ked som si to porovnala tak Brno vyjde lacnejsie. Ale celkovo mam pocit, ze tam s tym Softom maju viac skusenosti ako u nas.. Neviete kolko musim cakat do dalsieho pokusu? A ako je najlepsie postupovat, rovno zavolat a objednat sa na konzultaciu, ci napisat najprv Mudr.Stelclovi?
@summer_103 ja som sem tiez presla z Iscare BA... Ja som dopredu nepisala...zavolala som a objednala sa... Prisli sme na uvodnu konzultaciu a tam sme vsetko prebrali...
Mala som soft v januari a teraz cakam na ms a idem na dalsi...
@dorotka2013 Dakujem. V Iscare si si vypytala kartu, alebo ti dali ofotene vysledky? Lebo mne nikdy ziadny papier nedala doktorka, len spravu po OPU. V Reprogenesis sa plati za vstupnu konzultaciu? Drzim moc palce aby ten dalsi uz vysiel 🍀
@summer_103 nie neplatí sa za konzultáciu, platí sa potom naraz po ET 😉
Ak ta niečo zaujíma kľudne sa pýtaj som 7 deň po ET tak mám čerstvé infošky 😝
@summer_103 nie nic som neplatila...a nemala som ani kartu...mala som nejake vysledky z vysetreni co som si prefotila a nic ine ani nepytali... Co potrebuju si spravia aj oni...
@simonesi dakujem krasne a drzim palce 😉 Ja musim teraz cakat asi 3 mesiace do dalsej stimulky takze este mam cas na rozmyslenie. Okrem toho mam aj alergiu od maja do jula, tak asi bude lepsie pockat a ist az v auguste :( Len sa mi to zda strasne dlha doba, neviem ako to vydrzim ☹
@summer_103 pri softe nemusíš čakať 3 mesiace robí sa obmesiac 😉

@petajan tak počula som aj pozitívne aj negatívne referencie na neho..Ty už k nemu chodíš dlhšie?