icon

Klinika ReproGenesis Brno

blanka8574
17. máj 2013

Ahojte, rada by som sa dozvedela viac o tejto klinike. Máte už skúsenosti? Rozhodujem sa RF alebo ReproGenesis, poraďte.

dorotka2013
9. apr 2017

@misaelka drzim palce ✊✊✊...
Ja som prvy krat vydrzala vobec netestovat, teraz uz by som testovala asi aj hned od vkladu 😂😂😂...

srdiecko35
11. apr 2017

ahojte, chcem sa spytat, či bude centrum otvorené aj v pondelok na Velku noc?
vdaka🙂

sisulik82
12. apr 2017

@simonesi tak akoooo? bola si už na krv?

simonesi
13. apr 2017

@sisulik82 ahoj áno ešte v pondelok krv pozitívna 😉už idem iba na ult 28 tak musím čakať

linda10
20. apr 2017

Dobry den chcela by som sa informovat ake su ceny v reprogenesis v Brne.Napiste prosim kolko vide zhruba jeden cyklus?

avlisa
21. apr 2017

@linda10
Ahoj, my ideme v júni na soft a zatiaľ sme platili len lieky cca . 1200€... celkovo by nás to vraj malo stať okolo 2000€... ale bude to viac... treba prirátať aj napríklad 90€/ osobu za odber na pohlavne choroby, čo je zo zákona a treba ich...

osky
21. apr 2017

dievcata a co vas presvecilo ze ste sa rozhodli pre reprogenesis a nie pre reprofit????

ja sa stale neviem rozhodnut,ktora z tychto dvoch

dorotka2013
21. apr 2017

@linda10 ja som platila vo februari za soft do 1000€ aj s liekmi... Dnes som zacala novu soft stimulku, verim ze to bude podobna suma 😉...
@osky ja som chodila predtym do Iscare BA, odkedy sa spojili s Reprofitom tak to tam slo dolu vodou, chcela som zmenit centrum tak som sa rozhodla pre Brno... A kedze Reprofit by bol to iste co Iscare, tak som si vybrala Reprogenesis a nelutujem 😁👍

sussah
21. apr 2017

@avlisa len za lieky 1200 Eur? To nejako vela nie? Taku sumu som ani nepocula este...

avlisa
21. apr 2017

@sussah
Áno , 1200€ ... mám tam 3druhy injekcii + utrogestan...

sussah
21. apr 2017

@avlisa hej dost vela. Sa prave rozhodujem ci ist do Soft alebo normalnej stimulky. Ale pri takej cene liekov by som isla do normalnej...Ja som pri 1.IVF platila za Gonal 300 eur a ostatne uz ani nepamatam, ale az na taku sumu sa to nevysplhalo. Tak ale oni isto vedia preco take lieky a injekcie. Drzim palce 😉

avlisa
21. apr 2017

@sussah
Ďakujem

ahsas
24. apr 2017

@linda10 celý cirkus 2.IVF ma vyšiel na 3,5 tis. €

ahsas
24. apr 2017

@ahsas v RG stoji Gonal 450 = 190 €, na SK (pre samoplatcu) 152 €

petajan
24. apr 2017

Ahojte žienky 🙂 kto sa chystá v máji na soft do RG? Mám otázočku, mne napísal Štelcl Femaru a pregnyl 5000IU. Ako ste si lieky zaobstarali? vypíše mi môj gyndoš, alebo si mám dať poslať z Čiech? Ďakujem Vám za odpovede a dúfam, že sa nájde niekto kto prežíva to isté čo my lebo nejako som veľmi pesimistická ☹ Držím Vám všetkým palce 🙏

steffi1
24. apr 2017

@petajan ahoj, ak by Ti ich prepisal Tvoj gyndos, usetris 😉 lebo to mas cez poistovnu, ale viem ze obyc gynekolog nemoze prepisovat vsetko....vies si to kupit na cesky recept na Slovensku, samozrejme plnu cenu....Ja som kupovala doma a to co mi potom chybalo po ulrazvukovej kontrole som brala z centra, ale tam maju trochu vyssie ceny co som si porovnavala. Ale pri tom to je uz zanedbatelne 😉

lada_dee
4. máj 2017

Kočky, kamarátke chýba 75 IU Menopur, ďakujem.

dorotka2013
4. máj 2017

@petajan ja som tiez mala Femaru... Normalne som vybrala v lekarni recept... Aj teraz mam nastaveny dalsi soft s Femarou, keby si nepotrebovala zvysok (teda polovicu) co ti zostane tak by som mala zaujem 😉...
Vela stastia, nech Vam to vyjde...

petajan
4. máj 2017

@dorotka2013 Ahoj, ja mám 1 balík Femar,ale neviem či mi vôbec bude stačiť lebo mám začať brať o 2DC po 3x denne, takže asi aj ja budem ešte potrebovať. A smiem sa ťa opýtať, mala si nejaké vedlajšie účinky s Femarou? Ja mám normálne stres z liekov ale inú možnosť nemám,ak chcem isť na IVF. Ty kedy ideš na ďalší soft?

petajan
4. máj 2017

Žienky ahojte,ktorá ide teraz v máji na Soft? Držím každej jednej 🙏 a hľadám nejaké spolubojovníčky 🙂 MÁJ BUDE NÁŠ👶

dorotka2013
4. máj 2017

@petajan no mala by som zacat za nejakych 10 dni ked pride ms... Ty je

dorotka2013
4. máj 2017

@petajan ty kedy zacinas? Femara sa uziva 5 dni 3x1... Takze budes potrebovat 15ks...

petajan
4. máj 2017

@dorotka2013 ja mám teraz 7.5 dostať kramy a druhý den začať brať.iba 5 dní? a dalej čo?

petajan
4. máj 2017

@dorotka2013 ty si už bola na softe s femarou? a nepodarilo sa? :( ma znepokojuje,čo som čítala v príbalovom letaku, že liek sa nemá brať ked ked žena nie je ešte po prechode....atd.sa bojím aby mi nerozhádzal cyklus.ale nejaké vedlajšie účinky? ty si bola v pohode?

dorotka2013
4. máj 2017

@petajan ano, brala som ho uz 3x... Prvy krat v januari, aj to vyslo, ostala som tehu ale len do 5tt 😢...
Potom nasledujuci cyklus, ale to bolo bejake cele pokazene, zacala som ho brat ked som si myslela ze som dostala ms ale ms to este nebola, takze cele zle...
Pred 2 tyzdnami znova, ale to zase nejako zblbli foliky, prestali rast takze mi stimulku zrusili...
Nemala som z neho ziadne neziaduce ucinky, teda nejake citelne, ale teraz ked pises tak neviem ci tieto zblbnute cykly a foliky by nemohli byt z toho 😕...
Aj ked koordinatorka tvrdi ze netreba ani pauzu, ze rovno mozem dalsi cyklus znova skusit ... A jedze prvy jrat to s nim vyslo tak znova tu istu stimulku mi dali...
Mne Femara vyhovuje hlavne kvoli tomu ze mi neznizuje sliznicu, ja som s tym dlho bojovala...

avlisa
5. máj 2017

@petajan
Ahoj, ja idem v máji na soft... teda v máji začínam, nejakého 23.5. A v júni vychádza vklad...

petajan
5. máj 2017

@avlisa ahoj 🙂 takže zopár žien ako vidím sa chystá na soft v máji,držím vam 🙏 takže ja som dostala dnes menzes,skôr.....takže od zajtra femara a ideme na to...neviem síce čo ma čaká a ani vedieť nechcem.musí to vyjsť a basta inú možnosť si nepripúšťam.Len tie lieky....keby sme nemuseli brať☹

petajan
5. máj 2017

@dorotka2013 ty si ešte po femare čo si brala 5 dní,brala aj niečo iné?či už potom si si pichla iba pregnyl?

dorotka2013
5. máj 2017

@petajan ja som od 2dc brala aj Femaru aj Merional... Femaru 5 dni a Merional este asi 3 dni... Az potom pregnyl...

petajan
6. máj 2017

Takže od dnes začínam 🙂 v živote som si nemyslela že ja budem musieť podstúpiť IVF, ale čo už, tužba po 👶 je silnejšia.držte 🙏 babenky