icon

Klinika ReproGenesis Brno

blanka8574
17. máj 2013

Ahojte, rada by som sa dozvedela viac o tejto klinike. Máte už skúsenosti? Rozhodujem sa RF alebo ReproGenesis, poraďte.

sobka
25. máj 2017

ahojte, neostalo par tabliet niekomu z lieciva femara prosim?

zus_ke
26. máj 2017

@sobka ahoj, mne ostalo par.... kolko potrebujes?

dorotka2013
26. máj 2017

No neviem ci skusit aj tu sa spytat, vidim ze Femara je nedostatkovy tovar... Ale tak skusim...
Keby niektorej zostalo pol balika Femary, 12 alebo 15ks tak mam zaujem... Odkupim 👍... Prosim IP
Dakujeeeeem

petajan
26. máj 2017

@dorotka2013 rada by som ti posunula,lenže aj ja potrebujem pre seba.a v lekárni nevieš kúpiť,ked tu na mk je nedostatok toho lieku?

dorotka2013
26. máj 2017

@petajan dakujem...si zlata 😘
Jasne, viem kupit, ale zbytocne mi je cely balik, stacila by mi polovica... Dost je drahy, tak by som volaco usetrila... A niekomu kto ho uz nepotrebuje by sa aspon cast peniazkov vratila... Ale ked nezozeniem tak kupim👍, nic ine mi neostava 😉...
A ty ako?

sobka
28. máj 2017

dievcata aky mate protokol s femarou? ja mam 5dni 2-1-2 tbl od e. do 7 dna cyklu...a nic ine..to je 25tbl z balenia...5 by sa mi malo zvysit...vy ak mate mensie davkovanie..tak by sa vam malo z balenia zvysit...Petajan..aky mas ty protokol? dopichujete aj nejake fsh? ja nie

dorotka2013
28. máj 2017

@sobka ja mam od 2dc do 6dc 3x1 + od 2dc Merional 150j, ten picham dlhsie, zavisi podla kontroly...

sobka
28. máj 2017

@dorotka2013 aha..takze potrebujes len polovicu z krabicky. ..a uz si stimulovala viac krat s femarou? ci ides prvy krat?

dorotka2013
28. máj 2017

@sobka hej, mne staci polovica balenia... teraz idem 3ti krat...
Verim ze uz posledny 🙏🙏🙏...
Ty prvy? A kedy zacinas?

sobka
29. máj 2017

@dorotka2013 a dobre si reagovala? ja druhy pokus s femarou..

petajan
30. máj 2017

@sobka ahoj, ja som mala iba femaru, ale stimulku som nedokončila lebo mi dorástla akurát cysta ☹ a foliky nejako pomaličky,takže u mna presný opak účinku☹ teraz pôjdem v juni s femarou opäť ale už si budem aj dopichávať.len som zvedavá kedy dostanem menzes.či mi femara nerozhádže cyklus☹

dorotka2013
30. máj 2017

@sobka no prvy pokus dobre, ten aj vysiel ale len do 5tt sa udrzalo... Minuly to najskor vyzeralo tiez dobre ale potom 1 folik uplne zanikol a druhy nejako pomaly rastol...
Tak som zvedava co to da do tretice...

sobka
30. máj 2017

@dorotka2013 drzim palce, verim, ze do tretice to dotiahnete uspesne😊 treba verit a nevzdavat sa...

sobka
30. máj 2017

@petajan a mala si aj inu stimulku predtym? skusali ste aj ine lieky? drzim palce

petajan
31. máj 2017

@sobka nič. toto bola moja prvá stimulka

srdiecko35
2. jún 2017

ahojte, chcem sa spytať, či ste mali po et príznaky alebo pocity?...som 5 dpo a nic necítim...este prvé 2 dni som pocitovala podbrusko...a potom nic...et bol na 21dc...cyklus zvyknem mať 28 +-1-2dni...tak snad to nebolo neskoro...je neviem, už som zufala...ani prsia ma nebolia a užívam utrogestan...som z toho smutná....😔

dorotka2013
2. jún 2017

@srdiecko35 nemusis mat vobec ziadne priznaky...bezne sa tehu priznaky prejavuju az okolo 5tt... A nema zmysel sa porovnat s niekym inym, kazda sme ina, inak reagujeme, zbytocne sa z toho budes stresovat...
Bud v pohode a ver tomu ze to vyslo 👍😉😀

srdiecko35
2. jún 2017

@dorotka2013 vdaka za povzbudenie, ale som už zufala...uz nemam sil ani bojovať...
a ty sa ako máš?

dorotka2013
2. jún 2017

@srdiecko35 este to nevzdavaj...5dpo je straaaaasne skoro... Mysli pozitivne 👍👍👍...
Ja som teraz asi v polke cyklu, od ms zacinam stimulku...

mimika1973
2. jún 2017

@srdiecko35 no stres a treba dufat, 5 dni nic neznamena, a priznaky tiez nie! Ked som cakala dvojicky, tak vobec nic som necitila napriklad a bola som predsa tehu, hoci to potom vzdali v 9 tt, ale taky je uz zivot. Vyslo to potom z KETu co mi zostali nanuciky, tak vidis, je to naozaj ako loteria! Neovplyvnime to nijako bohuzial, takze len verit a bojovat dalej!!! Testik urobit mozes tak o tie 3 ci 4 dni ak nevydrzis do krvicky... Drzim palce!!! Co Ti vkladali? HB, XB ine? a jedno ci dve embryjka??? Mate aj nanuciky ak nahodou? Chodis ku Stelclovi??? Ja som bola v RF a mam dvoch syncekov, a po 40-tke, takze sance mas este velke mojka!! ;)

petajan
18. jún 2017

ahojte

petajan
18. jún 2017

ahojte dievčatá,ktorá je čakatelka na II paličky alebo stimuluje?

sussah
18. jún 2017

@petajan ja od zajtra rána stimulujem 😉

petajan
18. jún 2017

@sussah super,teším sa a straaaašne držím palce🙏

sussah
18. jún 2017

@petajan ďakujem aj ja tebe 😉 Nech čoskoro kocikujeme 😍 a ty ako moja?

petajan
18. jún 2017

@sussah ja som mala dnes ráno vklad,ale už som konečne doma a zajtra do práce.akurát že trocha špiním,dufam že to nevadí.ani som sa nepýtala😔

sussah
18. jún 2017

@petajan ideš do práce? Škoda že aspoň deň neoddychnes...neviem keď spinis,tak sa buď uhniezduje alebo treba zvýšiť dávky utrogestanu či progesterónu podľa toho čo berieš. Zavolaj tam zajtra,ak budeš stále špiniť.

dorotka2013
18. jún 2017

@petajan spinit mozes aj zo zakroku...ale ak to do neprestane alebo to zosilnie zavolaj pre istotu...
Drziiiiim palceky nech to vyjde ✊✊✊
Kolko ti vkladali? Mas aj mrazacikov este?

petajan
19. jún 2017

@dorotka2013 vzhľadom k môjmu zdravot. stavu sme vkladali iba jednu exp. blastoc.a mám ešte 3 mrazáčikov. a ty ako?

dorotka2013
19. jún 2017

@petajan 3 mrazacikovia su este super👍👍👍... Ale verim ze ich uz nebude treba 😉...
Ja stale nic, cakam na ms 😕...