icon

Klinika ReproGenesis Brno

blanka8574
17. máj 2013

Ahojte, rada by som sa dozvedela viac o tejto klinike. Máte už skúsenosti? Rozhodujem sa RF alebo ReproGenesis, poraďte.

misela103
27. sep 2017

Ahojte je tu niekto kto aktualne chodi do Reprogenesis? a prechadzal k nim z CAR zo SR? ja som u nich dnes zabezpecila termin u Dr. Štelcla a ze 15.11.2017 😀 nevadi na dobre sa oplati cakat... viete mi nieco o nom povedat a celkovo o klinike ako to tam chodi aky je postup a tak? sme sa rozhodovali medzi reprofit a reprogenesis nakoniec sme si vybrali reprogenesis 🙂

dorotka2013
27. sep 2017

@misela103 ja som tam prechadzala asi pre rokom... Stelcl je 🔝👍... Aj klinika super, mile sestricky, perfektna koordinatorka, pristup na jednotku... Jedine co som lutovala bolo ze som tam nesla skor 😉... Funguje to tam podobne ako v SR len su efektivnejsi 😃...

misela103
28. sep 2017

@dorotka2013 Jeeeeej to si ma moc potešila super paráda takže môžem kludne spať 😀 to dufam ze je top ved ten termin nieco asi znamena ked je to polka novembra 🙂 no to lutujem aj ja... a aku mas prosim ta poistovnu? ooooo vidim ze tebe tu uz svieti ze cakas babatenko 🙂 Gratulujeeeem zo ❤ to oni ti pomohli???

misela103
28. sep 2017

@dorotka2013 Robili ti testy na sexualne prenosne choroby tam? lebo u nich to stoji 90 eur na os. co mi pride dost a u mna este plus kazdy hormon po 10 EUR + AMH cca 40 EUR

misela103
28. sep 2017

To nikto iní už nechodí do Reprogenesis??

srdiecko35
28. sep 2017

@misela103 ahoj, ja som mala u nich 3 iui a 2xivf...zatial nic....tak neviem...či tam pojdem este neviem....ale každý ma iný zdravotný problém...

dorotka2013
28. sep 2017

@misela103 dakujeeem... Mala som u nich v januari soft IVF s ET, to aj vyslo, ale zial len do 5tt 😕... A potom som v maji otehotnela prirodzene, akurat sme sa uz chystali na dalsi cyklus na nove IVF 😃...
Tie choroby sme si aj my museli dat, a to sa neda ani inde, musis u nich to absolvovat... AMH a ine sa daju aj u tvojho gynekologa urobit...
A mam doveru...

misela103
28. sep 2017

@srdiecko35 Tak ano ved aj ja k nim nejdem stym ze oni mi urcite pomozu ale tu na SR je to bieda... Tak ja mam PCOS... A rozmyslas nad inym centrom ci? tak ja mam uz posledny pokus a mala som len 2 vklady lebo ani raz sme nemali mrazakov :-/

misela103
28. sep 2017

@dorotka2013 oooo to je parada ze teda nakoniec prirodzene tesim sa stebou 🙂 my mame uz posledny hradeny pokus predosle som absolvovala v GF a no nic moc... ani mrazacikovia nam neostali cize bilancia dost zla nakolko 2x IVF len dva vklady... :-/ preto som sa pytala na poistovnu ci ti to preplatila v pohode? lebo strasili ze dovera v CR nepreplati... na SR si mala pouzitý nejaky pokus? Dobre takže si to budeme musiet zacvakat vsak co uz narobim

srdiecko35
28. sep 2017

@misela103 ahoj, 2x som bola na Slovensku, este mam jeden pokus, čo mi poistovna preplatí...ale radšej som potom už isla do Brna...ani ja som nikdy nemala embrya na mrazenie...takže všetko som musela absolvovať odznova...už 5 rokov...dookola to isté...nedarí sa, bohužial...

dorotka2013
28. sep 2017

@misela103 mala som 1xklasicke IVF v Iscare BA...tiez len 2 KET z neho, aj to v 10 mesacnych intervaloch lebo sme kvoli sliznici vzdy museli stimulku zrusit 😕... Dokonca ten druhy vklad mi robili sice v BA ale stimulku na sliznicu mi spravili uz v Brne... Hned ako som tam zacala chodit som si podala ziadost, mam ju aj schvalenu len uz som ju nestihla vyuzit... Kym sa mi schvalovala sme boli na tom soft IVF, potom som mala pauzu a k dalsiemu pokusu som sa uz nedostala 😃...

sonda2
29. sep 2017

@srdiecko35 ahoj, mozem prosim vediet kde na SR si bola? V ktorych centrach.

misela103
29. sep 2017

@srdiecko35 A v Brne ti poistovna schvalila??? aku mas poistovnu?

misela103
29. sep 2017

@dorotka2013 Takže ti dovera schvalila v pohode brno?

dorotka2013
29. sep 2017

@misela103 ano, druhe IVF to malo byt...

lubica1979
6. okt 2017

@misela103 to skorsi termin uz nemali. Ja idem volat v pondelok.

misela103
7. okt 2017

@lubica1979 tak my sme chceli dr. Stelcla a on ma dlhu cakaciu dobu 🙂 ale je tam samozrejme viac doktorov

lubica1979
8. okt 2017

@misela103 tak my chceme ísť tiež k nemu, my sme boli k nemu chodili aj v reprofite aj tu sme už boli za ním, len chceme ísť na ďalšie IVF.

misela103
16. okt 2017

@lubica1979 Ahoj nuž aký termín ti dali? volala si?

lubica1979
17. okt 2017

@misela103 ahoj. dnes som bola po lieky, skonzultovali sme to mailom. Ja som uz jeho pacientkou, pred rokom sme boli u neho na ivf- ku. Tak sme to takto urobili.

lubica1979
17. okt 2017

Prosim Vas nema niekto cennik ivf z reprogenesisu

lucka_220809
9. nov 2017

@misela103 urcite vyborna volba lekara aj kliniky. Stelcl vyborny odbornik aj po ludskej stranke,proste topka clovek, a v RG su precizni a robia si proste vyborne svoju pracu. Predovsetkym je tam naozaj individualny pristup , si sucastou toho postupu,na ktorom sa dohodnete, vies co sa ide diat, preco, ake su sance, je to proste take tam,ako by to malo byt vsade...a si aktivnou sucastou toho procesu, nie len pacient-ovca. aspon pred 1,5 rokom zrhuba bolo,ked som tam bola naposledy, verim,ze si to zachovali.
Doma mam chlapceka vdaka ich pomoci...o 2 tyzdne bude mat rok <3 drzim palce

misela103
9. nov 2017

@lucka_220809 Jééééj tak toto ma veľmi povzbudilo a ešte viac ma to utvrdilo v tom že to bola najlepšia voľba 🙂 a zato ti ďakujem 🙂 My ideme budúcu stredu na 1 konzultáciu a veľmi sa tam teším a som veľmi zvedavá čo ma čaká čo odporučia a ako sa čo bude odohrávať 🙂 Ďakujem krásne za povzbudivé slová veľmi si ich vážim ❤ Malinkému želám pevné zdravie a tebe aby si si užívala každú chvíľu s ním 😇

misela103
14. nov 2017

Zajtra konečne prvá konzultácia 🙂 normálne sa teším

petra246
28. nov 2017

Ahoj baby.ako sa objednat k Dr.Stelclovi?..staci mu napisat mail alebo si musim zavolat do centra?dakujem 🙂

dorotka2013
29. nov 2017

@petra246 jednoduchsie je asi zavolat a objednat sa priamo k nemu... on nema prehlad o objednavani, ked mu napises mail tak ho aj tak len posunie koordinatorke aby ta objednala...

petajan
7. jan 2018

@dorotka2013 ahoooj žena,ako sa máš??? Ja som tu dlhoooo nebola....

dorotka2013
7. jan 2018

@petajan ahooooj... nomy uz pomaly vo finale 😊😊😊... 35tt ale vsetko ok, maly ma vraj uz 3000g (dufam ze nie 😉)...
A ty akooooo?

petajan
7. jan 2018

@dorotka2013 ja som ešte v septembri potratila,ležala v nemocnici týžden......a odvtedy nič.neriešim.iba pracujem.myslím na teba a daj vedieť.A ako sa bude volať? 🙂

dorotka2013
7. jan 2018

@petajan jooooooj...to mi je velmi luto 😢...pauza dobre padne, aj psychicky aj fyzicky... my sme to zazili minuly februar 😞...a potom v maji to vyslo... ty sa ani nechystas znova? Ci to nechavate prirodzene ci nevyjde? A bude to Petko 😉