icon

Klinika ReproGenesis Brno

blanka8574
17. máj 2013

Ahojte, rada by som sa dozvedela viac o tejto klinike. Máte už skúsenosti? Rozhodujem sa RF alebo ReproGenesis, poraďte.

andy175
23. sep 2015

@sono2 ďakujem. Ja mám ísť na ultrazvuk na 10. deň cyklu... tak potom sa uvidí, čo vôbec nejaké OPU bude... lebo v posledných cykloch mi to stopli, lebo folikuly boli malé... ☹

cmudlo
23. sep 2015

@sono2 @andy175
Veľmi vám držím palce! !! Ak budete úspešne tak vás budem v januári nasledovať; -)

cmudlo
23. sep 2015

@sono2 @andy175
Veľmi vám držím palce! !! Ak budete úspešne tak vás budem v januári nasledovať; -)

sono2
23. sep 2015

@andy175 dik. Ja som zajtra 10 dc a folikul rastie, ja s tým nemám problém, veľmi si prajem aby som bola tehotná. Dám vedieť.

sono2
24. sep 2015

@andy175 no Ahoj tak Dr je klasik vkuse sa rehotal že mám naštudovane že vidno 😀 no a tak... zajtra pregnyl, že narkozu netreba no tak ho asi kopnem do vajec keď to bude bolieť 😀 ináč celkom spokojnosť, veľmi odľahčil atmosféru, že nemám chcieť všetko tak perfektne tak zabite ma 🙂 berieme to teda tak vlažne a potom budem opäť revanš mmm. Tak so zvedavá.

lucka_220809
24. sep 2015

@andy175 ak sa mozem opytat. aky je vas dovod pre nativ?

andy175
24. sep 2015

@sono2 no tak budem držať palCe. Nech sa všetko podarí.... 🙂

andy175
24. sep 2015

@lucka_220809 ja som bola zaskočená ked mi to doktor navrhol ale nakoniec som súhlasila.... ja aj ked mám stimulku s injekciami a vyššou dávkou hormónov tak nereagujem. Pred dvoma rokmi to bolo ok ale teraz žiaľ....

cmudlo
25. sep 2015

@andy175 u mňa to isté.. .čím ďalej tým horšie. ..ale brala by som aspoň 2 vajíčka. ..

sono2
25. sep 2015

@andy175 ďakujem. Aj tebe ak niečo podnikáte.

andy175
25. sep 2015

@cmudlo ja by som brala aj jedno a kvalitné... u mňa je to v poslednej dobe katastrofa... pred dvoma rokmi sa mi podarilo otehotnieť za pomoci Štelcla... ale potratila som... sám hovorí, že tomu nechápe, že aj mi zvýšil dávky a z toho nič nebolo.... že to vlastne vtedy len tak "strelil" 🙂 a mala som ich 10...

cmudlo
25. sep 2015

@andy175 a čo si mala? Akú stimulku?

andy175
25. sep 2015

@cmudlo Mala som clostyl a merional 2 ampulky... 10 vajíčok... a potom o dva roky clostil a tri ampulky a výsledok 1 vajíčko... asi som príliš dlho čakala...

sono2
25. sep 2015

Ženy pregnyl pichnuty, v nedeľu sa ide na to 🙂

cmudlo
25. sep 2015

@andy175 ja som mala to isté, ale 10 ampuliek a 2 vajíčka. ..z toho sa oplodnilo 1 ☹

sono2
27. sep 2015

Baby takže ovu bola včera dr zle nacasoval. Budući mesiac pôjdeme do toho 12dc A 10 dc picham pregnyl, lebo u mňa sa nedá podľa parametrov, proste 12dc je vždy ovu a hotovo. Ale pohoda, ideme ďalej.

andy175
28. sep 2015

@sono2 no škoda... 😕

sono2
28. sep 2015

@andy175 nevadí. Čo už.

andy175
28. sep 2015

@sono2 a ten odber ti naplánoval Štelcl?

sono2
28. sep 2015

@andy175 hej. Len u mňa je tak., to som sa až teraz utvrdila proste veľkosť hocijaká ovu na 12ty deň. Aj mám jeden graf pred ket raz ked mi dávali pregnyl tiež takto 11dc a telo si urobilo po svojom čo potvrdila len bt. No a ja som nemala odvahu trvať na o dni skôr len som presne vedela a cítila že večer už vaječník ne cítim ale som si to ešte nejako vsugerovala že niečo cítim ale teraz viem že už to bol len pocit . Takže on to podľa veľkostí lebo štvrtok mal 17mm on si myslela že piatok 19sobota21 a nedeľa opu lenže to mohlo byť už reálne viac poste oovu prebehla štandardne napriek pregnylu. Takže on neni na vine . Ja som mu povedala že ja na utz pôjdem a proste 10dc sa picha pregnyl je jedno aká veľkosť bude. A on súhlasil.

andy175
28. sep 2015

@sono2 aha... no veď jasné... ja netvrdím, že on je na vine... no ja čakám kedy dostatnem a pôjdem na vec 🙂 už nech to je... 🙂

sono2
28. sep 2015

Nativ je sviňa. Tam fakt buď utz každý deň alebo náhoda alebo dokonalou poznať svoje telo a vedieť kedy býva ovu. Ja mávam tak poobede vždy 12dc. Už presne viem kedy je utlm trikrát som mala česť mať ovu krvácanie čo som nikdy nemala som mala tieto štyri cykly po hormonálnom ivf zbáznené aj špinenie aj ovu tkrvácanie čo mi len ovu potvrdil.o tak to viem úplne na betón. Tak dúfam že to budúci cyklus už vystihneme

sono2
28. sep 2015

@andy175 tak to držím palce. Už si tam bola.? Pôjdeš na opu s narkózou? Mne už tá predpriprava bola maximálne nepríjemná. Takže ja budúci určite narkóza. Ja keď som videla tú ihlu mne až zle prišlo. Ja som si už zažila toľko gyn.vyšetrení atď ja nemienim trpieť keď aj dve minúty. Ja už mám normálne fobiu z kozy. 😖

andy175
28. sep 2015

@sono2 ja som tam bola iba na konzultáciu... a tiež doktor spomenul, že bez narkózy... ale tak ja by som bola tiež radšej aby ma uspali. nemám s narkózou problém... myslíš, že sa to dá, že si ju navrhnem sama?

sono2
28. sep 2015

@andy175 jasné. Ako mne povedal že neni problém 2000tisíc stojí. Take blbe, lebo mne ešte na začiatku koordinátorka písala že v cene je aj narkóza atď ale nejdem to riešiť ked neni tak neni ja si to zaplatím. Tak som zvedavá ako sa rozhodneš. Ja sa doslova na narkózu tešim človek si podrieme. Ja nezabudnem z laparky ja som si tak dobre pospala aj po opu veď do teraz vždy som mala aj pri prvom native. Dr doslova chcela že sa môže myknúť. Ja si fakt neviem predstaviť že by ma tou ihlou pichol veď tá mala pol metra. Veď si to pozri na internete veď to je strašne. A ked si predstavím čo všetko sa môže poškodiť nie ďakujem. Isto som ťa teraz poriadne vydesila, ale ja to vidím takto.

andy175
28. sep 2015

@sono2 a ty máš koho koordinátorku?

sono2
28. sep 2015

@andy175 tú kůřilovú

cmudlo
28. sep 2015

@sono2 koľko sa platí keď ideš na natív a nakoniec nič z toho?

buba08
28. sep 2015

@sono2 ja som bola na opu bez narkozy a uuuuplna malina, slabulinke pichnutie a o chvilu bolo po vsetkom, osobne odporucam bez narkozy

sono2
29. sep 2015

@cmudlo nič. Platili sme len krv na pohlavné choroby a pregnyĺ teraz a na budúce. Keby bola už opu a nič z toho tak neviem.