icon

Klinika ReproGenesis Brno

blanka8574
17. máj 2013

Ahojte, rada by som sa dozvedela viac o tejto klinike. Máte už skúsenosti? Rozhodujem sa RF alebo ReproGenesis, poraďte.

lena328
16. apr 2018

Ahoj holky, chci se zeptat jestli má někdo zkušenosti s darování vajíček na Reprogenesis 🙂

milus777
16. apr 2018

@evelka81 my sme boli asi pred 3 rokmi a cena ivf s dv stala 93000 ceskych korun..... V tom bola aj predlzena kultivacia a icsi,kompenzacia darkyne a tak. Pocitaj s tym ze si k tomu este zaplatis za vysetrenia a lieky pre seba.... Takze celkovo ta to vyjde este o nieco viac... Ked chces tak odfotim cennik ked najdem a poslem ti 🙂

evelka81
16. apr 2018

@milus777 Dakujem a mali ste aj uspech s darovanymi? Kolko oocytov ste dostali od darkyne?

milus777
16. apr 2018

@evelka81 jj mali sme uspech 🙂 vyslo na prvykrat.... Darkyna mala 8 vajicok ale po 5 dnoch ostali dve kvalitne embrya na vklad....

misela103
20. apr 2018

Ahojte baby 🙂 Chcem sa opýtat ma tu niekto doveru poistovnu? Lebo potrebujem poslat papiere na schvalenie a neviem na ktoru adresu im to zaslat. Vopred dakujem za odpoved 🙂 pekný den

majuska30
28. apr 2018

@haannka ahoj my chodime tiez k dr.Koukalovi..uz 3den si picham menopur a 2.5 idem na kontrolu..som zvedava co nam povie

misela103
1. máj 2018

Aaaaahojte byby my mame v piatok konecne odber sa nam ten soft trosku predlzil 🙂 je tu este niekto kto ide v piatok na odber?

evelka81
3. máj 2018

Ahojte chcem sa Vas spytat ake ste mali stimulacie, nakolko mne pri liekoch femara 3x1 a 150 Menopuru moc nepomohlo. Dozreli mi vdaka femare vajicka velmi rychlo a dve nestihli ani dozriet. Tak som mala zo 4 vajicok len jedno vhodne a to bolo 50% kvality a tak sme ho ani nedali oplodnit. Stalo sa vam nieco take a dali ste to oplodnit a vyslo to? Neviem ci este ist do stimulky. Nikdy som nemala ani na SK soft bez liekov. Neviem ci to bola nahoda a zla stimulka, ale vzdy som mala vajicka, ktore sa aj oplodnili , ale len tri vklady,ktore nevysli. Chcela by som ist bez tej femary. No a vzdy som mala menopur nikdy mi nedali nejaku kombinaciu. Co vam pomohlo na kvalitu vajicok?

misela103
7. máj 2018

Dievcata v stredu uz idem na vklad 😍😍😍ja sa tak tesim 😊 bez ohladu na vysledok ktory este nevieme je Reprogenesis top klinika uroven perfektna personal uzasny a o doktoroch nehovoriac.

evelka81
7. máj 2018

@misela103 Ahoj a cim si stimulovala a kolko si mala vajicok? Suhlas s tebou uroven uplne ina ako na SK, kde su zamerene kliniky na peniaze. Drzim palceky 🙂

misela103
8. máj 2018

@evelka81 ahoj mala som soft cize femara menopur cetrotide. Mali sme 4 vajka. Prave mi prisiel mail ze mame uz len 1x embryo vhodne na vklad 1x 8 bunkove velmi pomaly vyvoj a 2 co sa nam prestali vyvijat 😕

evelka81
8. máj 2018

@misela103 drzim palce nech to jedno zabojuje. Ja som mala taku istu stimulku , ale dve vajicka mi narasti velmi rychlo na 9 den som mala odber a dve tam boli este male. No cetrotide so ani nestihla pichnut to je asi ako brzda, aby nerastli rychlo.

misela103
9. máj 2018

@evelka81 dakujem pekne. Tak zatial bojuje aj to druhe ma 1 den omeskania vo vyvoji cakame do zajtra. Dnes vlozili embryo najvyssieho stupna kvality co sme sa moc tesili

honey7777
Autor odpoveď zmazal
petra246
10. máj 2018

Bohuzial vpredu je ich razitko a tam samozrejme napisane reprodukcna klinika...tiez ma to nastvalo kedze aj ja som z malej dedinky a nasa postarka strka nos do vsetkeho samozrejme :-/

honey7777
Autor odpoveď zmazal
petra246
10. máj 2018

Skusit to mozes.mna to vtedy nenapadlo.budem drzat palce 🙂

misela103
11. máj 2018

Baby mne prisiel mail uz pred vyse tyzdnom ze mam schvalenu liecbu mam poistovnu dovera ale papiere mi spät este neprisili

mimika1973
12. máj 2018

@misela103 ahoj vlozili ti HB1? Tak potom dobre zabojovalo to jedno embryjko ;) Urcite je to prave, vsak vlastne pri stimulaci je vzdy len jedno ci dva vhodne na vklad a babetko, ako aj pri prirodzenom cykle...🙂 Drzim palce!

misela103
12. máj 2018

@mimika1973 no neviem co je hb 1 😂 ale bola to blastocysta 5aa tak jedno islo od zaciatku dopredu. Druhe bojovalo tiez ale nakoniec to nedalo... Uvidome o 2 tyzdne co z toho bude

ivankalaco
14. máj 2018

Ahojte dievčatá..za týždeň 21.5.máme termín konzultácie v Reprogenesise..Od dnešného rána som strašne nervózna, stále nato musím myslieť..takto som sa necítila ani pred štátnicami, keď som chodila na VŠ..neviem sa na nič sústrediť, neviem, ako to dovtedy vydržím..aj vy ste na tom boli tak?

mimika1973
14. máj 2018

@misela103 aha, tak to nehodnotia potom rovnako ako v RF...HB hatchujuca blastocysta na 5. den ;)
5aa je asi top kvalita ? toto znamkovanie nepoznam veru...
Ano ano drzime palce! 🙂 ;)

annavallova
14. máj 2018

@ivankalaco vobec sa neboj neviem ci si navstevovala nejake centrum na Slovensku no pristup sa neda porovnat vsetci su topka u mna a tiez som mala stres a ked mi MUDr.Stelcl robil odber mi aj zaspieval nez som zaspala su tam odbornici na urovni nic nenutia vsetko vysvetlia

ivankalaco
14. máj 2018

@annavallova ďakujem, na SK som nebola,toto bude prvý krát, čo pôjdem do CAR.. Som objednaná k MUDr. Štelclovi.. ideme sa dohodnúť na IVF s DV..

annavallova
15. máj 2018

@ivankalaco super drzim palce tak to sa nemas coho obavat za mna odbornik a prijemny lekar super pristup povedal mi vsetko co som chcela ked budeme riesit Ivf jedine za nim pojdem

ivankalaco
15. máj 2018

@annavallova Ďakujem 🌹🌹🌹

misela103
15. máj 2018

@mimika1973 😀 no ano bola to hatchujuca blastocysta uz v najvyssom vyvoji. to znamena ze uz to embryjko zacina liezt z toho obalu.

misela103
15. máj 2018

Z toho čakania ma asi picneee 🙄 dnes 6dpt ..... vlečie sa toooo mooooc.
Inak kedy ste si robili testík? Ja rozmyslam, ze pockam do vikendu 😕

haannka
15. máj 2018

@misela103 ja uz by som testovala 😂

misela103
15. máj 2018

@haannka 😂😂😎