Klinika ReproGenesis Brno
Ahojte, rada by som sa dozvedela viac o tejto klinike. Máte už skúsenosti? Rozhodujem sa RF alebo ReproGenesis, poraďte.
@evelka81 my sme boli asi pred 3 rokmi a cena ivf s dv stala 93000 ceskych korun..... V tom bola aj predlzena kultivacia a icsi,kompenzacia darkyne a tak. Pocitaj s tym ze si k tomu este zaplatis za vysetrenia a lieky pre seba.... Takze celkovo ta to vyjde este o nieco viac... Ked chces tak odfotim cennik ked najdem a poslem ti 🙂
Ahojte baby 🙂 Chcem sa opýtat ma tu niekto doveru poistovnu? Lebo potrebujem poslat papiere na schvalenie a neviem na ktoru adresu im to zaslat. Vopred dakujem za odpoved 🙂 pekný den
Aaaaahojte byby my mame v piatok konecne odber sa nam ten soft trosku predlzil 🙂 je tu este niekto kto ide v piatok na odber?
Ahojte chcem sa Vas spytat ake ste mali stimulacie, nakolko mne pri liekoch femara 3x1 a 150 Menopuru moc nepomohlo. Dozreli mi vdaka femare vajicka velmi rychlo a dve nestihli ani dozriet. Tak som mala zo 4 vajicok len jedno vhodne a to bolo 50% kvality a tak sme ho ani nedali oplodnit. Stalo sa vam nieco take a dali ste to oplodnit a vyslo to? Neviem ci este ist do stimulky. Nikdy som nemala ani na SK soft bez liekov. Neviem ci to bola nahoda a zla stimulka, ale vzdy som mala vajicka, ktore sa aj oplodnili , ale len tri vklady,ktore nevysli. Chcela by som ist bez tej femary. No a vzdy som mala menopur nikdy mi nedali nejaku kombinaciu. Co vam pomohlo na kvalitu vajicok?
Dievcata v stredu uz idem na vklad 😍😍😍ja sa tak tesim 😊 bez ohladu na vysledok ktory este nevieme je Reprogenesis top klinika uroven perfektna personal uzasny a o doktoroch nehovoriac.
Bohuzial vpredu je ich razitko a tam samozrejme napisane reprodukcna klinika...tiez ma to nastvalo kedze aj ja som z malej dedinky a nasa postarka strka nos do vsetkeho samozrejme :-/
Skusit to mozes.mna to vtedy nenapadlo.budem drzat palce 🙂
Baby mne prisiel mail uz pred vyse tyzdnom ze mam schvalenu liecbu mam poistovnu dovera ale papiere mi spät este neprisili
@misela103 ahoj vlozili ti HB1? Tak potom dobre zabojovalo to jedno embryjko ;) Urcite je to prave, vsak vlastne pri stimulaci je vzdy len jedno ci dva vhodne na vklad a babetko, ako aj pri prirodzenom cykle...🙂 Drzim palce!
@mimika1973 no neviem co je hb 1 😂 ale bola to blastocysta 5aa tak jedno islo od zaciatku dopredu. Druhe bojovalo tiez ale nakoniec to nedalo... Uvidome o 2 tyzdne co z toho bude
Ahojte dievčatá..za týždeň 21.5.máme termín konzultácie v Reprogenesise..Od dnešného rána som strašne nervózna, stále nato musím myslieť..takto som sa necítila ani pred štátnicami, keď som chodila na VŠ..neviem sa na nič sústrediť, neviem, ako to dovtedy vydržím..aj vy ste na tom boli tak?
@misela103 aha, tak to nehodnotia potom rovnako ako v RF...HB hatchujuca blastocysta na 5. den ;)
5aa je asi top kvalita ? toto znamkovanie nepoznam veru...
Ano ano drzime palce! 🙂 ;)
@ivankalaco vobec sa neboj neviem ci si navstevovala nejake centrum na Slovensku no pristup sa neda porovnat vsetci su topka u mna a tiez som mala stres a ked mi MUDr.Stelcl robil odber mi aj zaspieval nez som zaspala su tam odbornici na urovni nic nenutia vsetko vysvetlia
@annavallova ďakujem, na SK som nebola,toto bude prvý krát, čo pôjdem do CAR.. Som objednaná k MUDr. Štelclovi.. ideme sa dohodnúť na IVF s DV..
@ivankalaco super drzim palce tak to sa nemas coho obavat za mna odbornik a prijemny lekar super pristup povedal mi vsetko co som chcela ked budeme riesit Ivf jedine za nim pojdem
@annavallova Ďakujem 🌹🌹🌹
@mimika1973 😀 no ano bola to hatchujuca blastocysta uz v najvyssom vyvoji. to znamena ze uz to embryjko zacina liezt z toho obalu.
Z toho čakania ma asi picneee 🙄 dnes 6dpt ..... vlečie sa toooo mooooc.
Inak kedy ste si robili testík? Ja rozmyslam, ze pockam do vikendu 😕

Ahoj holky, chci se zeptat jestli má někdo zkušenosti s darování vajíček na Reprogenesis 🙂