Klinika ReproGenesis Brno
Ahojte, rada by som sa dozvedela viac o tejto klinike. Máte už skúsenosti? Rozhodujem sa RF alebo ReproGenesis, poraďte.
@ivankalaco 400€
@yvet23 To je cena spolu?
@ivankalaco áno. Na bloku napísali zmrazenie 200€ a rozmrazenie 200€. Ket bol už v celkovej sume na fa.
Dobry vecer chcem napisat spravu po 2 mesiacoch lebo to strasne citim.za prve pan doktor Stelc!!!!!ja lepsieho odbornika nepoznam on jedini nam pomohol perfektny clovek.Boli sme 2krat bratislave Gin fiv na umelom oplodneny na vobec nic ani vajicka zena nemala proste to je strasne a len by skusali ako keby mame miliony tak po druhom krate sme sa rozhodli pre brno reprogenesis ale len stelcovi a podarilo sa na prvy krat u neho proste zlaty clovek vie co ma robit on to proste ovlada a baviho to a vobec to neroby pre peniaze ja som mu povedalze blave na dva krat popraskaly folikuly a vraj oni nevedia preco no on to hnet vedel a mojej zene neprasklo u neho ani jedno a to neni nahoda vam poviem proste stelc pan doktor!!!!!!!chxem povedat ak chcete ludia ist na umele oplodnenie nevahajte ist do brna naozaj ten pristup Klarky a vsetkych je uzasny ale stelc tak to je jednicka.naozaj nedavajte love na svk proste on vam povie na rovinu bud to pojde alebo nie a nenatahuje vas.mi sme velmi stastny cakame babetko a ro ken koly stelciovi uz neveril ze gin fiv bi mi pomohol nehovorim ze su zly ale na dva krat a popraskaly vsetky vajicka a brne nic vsetko ok tak ako je toto mozne?ja viem doktorStelc pan doktor Stelc.tak len tolkosom chcel povedat.drzim vsetkim palce je to krasne a velka radost ked zistite ze sa to da a je tehotna ale hovorim MARCEL STELC jedine on je moj hrdina.dakujem mu velmi.
@misela103 uz mozes hadam testnut! ak si 7 den po vklade s HB, daco by sa uz mohlo veru ukazat, alebo radsej pockaj tie 2 dni pre istotu! No stres, vydrz! ;) Ma svoje sance toto embryjko 🙂
@stando13 Ked robil este v RF u susedov, tiez mame vdaka nemu prveho synceka! 🙂 👍👏 Vo Francii, kde zijem sme sa dost dlho natrapili vela rokov a nikdy nic, pri dvoch roznych klinikach! Uz sme vobec neverili, ze sa nam to raz podari, a kedze sme uz nemali narok na preplatenie poistovnou, tak sme to zbalili a dali koniec! Cez MK sme sa rozhodli a dostali do Brna teda, v 2013, prva konzulutacia so Stelclom, prvy pokus, ale zaciatocny potrat, upravili sme stimulku, a na jesen som uz zostala tehu! Dokonca sme vlozili 3! No ujalo sa len jedno, tie dalsie sa uchytili na zaciatku ale aj odisli, zariadila to tak priroda, bol to sice stres, krvacanie a pod, kludovy rezim, ale dotiahli sme to do uspesneho konca, a kluk ide mat o mesiac uz 4 roky! Mame uz aj braceka z RF na prvy sup! Pri dr.Otevrelovi, kedze dr.Stelc tam uz nerobil...embryologia na spicke! Takze ani zahranicie nic negarantuje veru, vobec ani nevieme preco to od 2009 vobec nefungovalo ani raz tehu, a Brno 2 deti?! Ani nehladam uz ziadne odpovede na moje otazky, ze preco? Jednoducho su spickovi a profesionalni! Este ze som riskla moju poslednu sancu pokus a liecba o dietatko ist domov tak povediac, do Ciech k susedom, som slovenka ;) Treba stale len dufat a bojovat a skusat stastie inde veru....👍🙂
Drzim vasej manzelke aj vam palce aby sa Vam narodilo zdrave krasne babetko! 🙂 Viete, co uz cakate? mate aj mrazacikov este? 😉
@mimika1973 Zajtra budem 10dpt mám doma clearblue test myslis ze ho uz mozem pouzit??
@misela103 Clearblue je 25-kový a obyčajný je 10-kový..radšej by som na tvojom mieste skúsila najprv obyčajný a ak by tam bol náznak čiarky, tak až potom ten digitálny..ešte nemusí byť dostatočné HCG..
@misela103 jasne, mozes 😉
@misela103 tak ako.. testovala si?
@ivankalaco ahojte tak nakoniec som dnes robila obycajny pruzkovy a su tam // 😍😍😍
@misela103 to je krásna správa. Gratulujem!!!
@misela103 hip hip hura! Je to tam! 😉😍
Dobre ich vidiet? Nemusime mat 5 ci viac embryjok po OPU, staci to jedno spravne! 😉
@honey7777 Ak si zdrava aj partnerove spermosky, tak by to mohlo vyjst. A bez zbytocnych hormonov.... Drzim palce.
@honey7777 neboj nic. Bude to dobre. Hlavne si urob pohodu, relax, nakupy... Pozitivnu naladu si zober so sebou a bude to ani nebudes vediet ako rychlo 😀
@misela103 no jo krasne vidiet! 😉👍 Ako krvicka dopadla teda?
@mimika1973 jaaaj krvicku mi ani nespominaj... Dnes som bola hned rano o 8mej ... O pol som tam bola po vysledok a ze ho nemaju az zajtra? Skoro ma kleplo... Zajtra po 10 hod by mal byt neuveriteľné... Posledna vec a delí od toho aby som sa mohla ukludnit a uzivat si tehu
@riona Držím ti palčeky a nech sa vklad podarí a bude z teba šťastná mama dvoch krásnych bábätiek ❤ Som v jednej skupine, kde je maminka (48) , ktorá má chlapčeka z darovaného embrya, včera som videla fotku, má 4 mesiace a je nádherný ❤❤❤
@misela103 Gratulujem 🌹🌹🌹 nech je všetko ako má byť ❤
HCG 1174,7 🙂

Koľko stojí pre samoplatcov zamrazenie embryí a Ket?