Klinika ReproGenesis Brno
Ahojte, rada by som sa dozvedela viac o tejto klinike. Máte už skúsenosti? Rozhodujem sa RF alebo ReproGenesis, poraďte.
@misela103 To je nádherné číslo ❤❤❤
@riona My sme tiež chceli dve embryá, ale ja som mala raz tehotenstvo ukončené cisárskym rezom a v takom prípade je lepšie vložiť iba jedno, tak my budeme mať vklad jedného embryjka ..ja mám 44 rokov a bude to moje prvé IVF 🙂
@riona a čo teraz???
@ivankalaco neviem cakam na odpoved od kliniky. Ale nemam ziadne problemy takze to bude len v malom mnozstve.
@riona Držím palce, aby odpoveď bola kladná 🙏
@mimika1973 je to dost vysoke cislo 1174,7???
@ivankalaco takze ideme na to. Nemal by byt žiadny problem
@misela103 Určite áno, spokojne sa môžeš tešiť..a od 1000 by malo byť už niečo vidieť aj na sone ❤
@riona Super, to je dobrá správa, tak nech už je pondelok a napíšeš, že už sú tam ❤❤
Máme darkyňu, práve sme si vybrali 😍😍😍😍
@riona Ja ak by som mohla, tiež by som si dala vložiť dve, tak sa neboj, bude dobre 🙂
@ivankalaco uzivas aj nejake lieky uz? Dakujem si ma ukludnila vzdy som chcela dvojicky.
@riona až od 12.6. Diphereline, estrofem a utrogestan..už ich mám doma, vzali sme si ich hneď v centre..
@ivankalaco vsak to je zachvilu. Ja estrofem a utrogestan. Uz v pondelok som mala endometrium 9,5 mm tak urcite to este podrastlo. Citim sa fajn ziadne potiaze a poviem ti tak rychlo to zbehlo ze som prekvapena ze uz aj ideme
Viem si predstaviť, ako sa tešíš a ako si želáš, aby bol už pondelok 😍
@ivankalaco vies co ani neviem ake mam pocity. Neviem co cakat. Je to pre mna nieco nove.Teraz mám aj ine starosti o tyzden mam rigorozne skusky takze sa musim ucit.
@ivankalaco sono mame o 2 tyzdne az ci nam bije srdiecko
Len samé pekné a príjemné veci.. už po vklade budeš tehotná, aj keď test ti to ukáže až neskôr ❤️❤️❤️
@misela103 drzim palce. Urcite to bude v poriadku. Kdesi na nejakych anglickych strankach som po ivf citala taky clanok ze bola robena studia co sa tyka hodnot hcg v krvi na 14 den po vklade..... Na velkej vzorke zien sa to robilo a bolo tam ze hodnota viac ako 600 jednotiek hcg znamenalo u vsetkych zien uspesne tehotenstvo az do porodu. Ja som sa tym vtedy tak utesovala a nam to vyslo. Ty mas velmi krasnu tu hodnotu co svedci o prosperujucom tehotenstve. Potom daj vediet ako 🙂 drz sa
Už máme termín odberu 19.7 a transfer bude 24.7... dúfam, že sa dovtedy nič nestane..
@misela103 👍 super! 😉
Tak a sme po transfere. Nakoniec mi ho robil dr. Stelc. Tak uz len cakat. Endometrium som mala 8,3 mm snad bude stacit.

Ivankalaco uvidime ako to dopadne. Maternica pripravena. Ja mam 39 rokov. A inak vôbec ma neodhovarali od 2 embryi. Nechali to na mna