Klinika ReproGenesis Brno
Ahojte, rada by som sa dozvedela viac o tejto klinike. Máte už skúsenosti? Rozhodujem sa RF alebo ReproGenesis, poraďte.
@riona @ivankalaco baby, stelcl je super lekar, najlepsi...mne vlozil jedno embryjko a cakam dvojicky, jednovajecne ;)
Jéééj to je nádhera ❤❤❤ Obrovská gratulka k takému zázraku 🌹🌹🌹 Mne bude tiež robiť vklad 24.7. 😉
@ivankalaco vlozil mi dve tak ako sme chceli. Tieto dva dni su vraj rozhodujuce ked sa embryja uhniezduju. Ale vysledok bude az o 2 tyzdne
Držím ti palčeky, nech je všetko tak ako má ❤❤❤
@ivankalaco on je fakt super clovek, nielen lekar ;)...mne teda prve dva transfery nevysli, ale nasla sa pricina, Stelcl takmer hned vedel, kde bude problem a presne to trafil...treti transfer skoncil takymto zazrakom ;)...drzim ti velmi palceky
Ahojte mam otazku vie niekto povedat ako sa tie tyzdne tehotenstva rataju? pri umelom sa to rata od vkladu ci oplodnenia alebo ako to je? Ďakujem za odpovede 🙂
@misela103 tam si zadaj den poslednej menstruacie a ti vsetko vypocita.. Odber pozeram ze si mala tak akurat v strede cyklu takze by ti to malo vyjst uplne presne.... Ja som tiez tak mala... A vzdy mi to presne sedelo aj s ultrazvukom u dr co sa tyka tyzdnov a aj dr urcil presne taky termin. A mala sa narodila den po termine takze super 🙂 akurat ze ja som mala darovanr vajicko tak odber mala darkyna v mojom strede cyklu.... Podla tej kalkulacky si 6+3cize v 7 tyzdni a termin mas 27.1.2019 🙂
@misela103 ahoj, si tehu? 😉🤰
@mimika1973 Ahoj zatial to vyzera tak ze ano 🙂 zajtra konecne utz na akciu srdiecka. uz sa neviem dočkať
Máme srdieckooo neuveritelne taky sme stastny 😍
@misela103 Gratulujem 🌷🌷🌷
Kočky tak to vyzera ze sa to podarilo ale podla hodnoty hcg na stvoricky.

Super 🙂 Dal ti 2 embryá ako si chcela? Dr.Štelc je vraj medzi lekármi jednička..tak že už si tehotná ❤❤