icon

Klinika ReproGenesis Brno

blanka8574
17. máj 2013

Ahojte, rada by som sa dozvedela viac o tejto klinike. Máte už skúsenosti? Rozhodujem sa RF alebo ReproGenesis, poraďte.

ivankalaco
28. máj 2018

Super 🙂 Dal ti 2 embryá ako si chcela? Dr.Štelc je vraj medzi lekármi jednička..tak že už si tehotná ❤❤

ristretta
28. máj 2018

@riona @ivankalaco baby, stelcl je super lekar, najlepsi...mne vlozil jedno embryjko a cakam dvojicky, jednovajecne ;)

ivankalaco
28. máj 2018

Jéééj to je nádhera ❤❤❤ Obrovská gratulka k takému zázraku 🌹🌹🌹 Mne bude tiež robiť vklad 24.7. 😉

riona
28. máj 2018

@ivankalaco vlozil mi dve tak ako sme chceli. Tieto dva dni su vraj rozhodujuce ked sa embryja uhniezduju. Ale vysledok bude az o 2 tyzdne

ivankalaco
28. máj 2018

Držím ti palčeky, nech je všetko tak ako má ❤❤❤

riona
28. máj 2018

@ristretta som k nemu povodne chcela ist ale ked som mala termin volali mi ze tam nebude tak som sla k dr. Sochorovej. A teraz na vklad mi oznamili ze tam nie je doktorka a vkladat mi to bude stelc. Vkladali sme 2 embrya tak snad nebudu trojicky. 😀

ristretta
28. máj 2018

@ivankalaco on je fakt super clovek, nielen lekar ;)...mne teda prve dva transfery nevysli, ale nasla sa pricina, Stelcl takmer hned vedel, kde bude problem a presne to trafil...treti transfer skoncil takymto zazrakom ;)...drzim ti velmi palceky

ristretta
28. máj 2018

@riona ked das vlozit dve embryjka, tak trojicky nikdy nie su vylucene hihi, ale neboj, pravdepodobnost je malicka...ja som rada, ze sme vlozili len jedno 🙂

riona
28. máj 2018

@ristretta rozhodli sme sa pre dve lebo by sme chceli dvojicky. Ak to ale nevyjde pojdem uz len do jedneho embrya. Toto je uplne nás prvy pokus. Ani som nevedela ako to prebieha. Bolo to rychle a bezbolestne a este nam dr. Pekne ukazoval na ultrazvuku kde je a ako to tam aplikuje.

ristretta
28. máj 2018

@riona drzim palceky, nech sa pekne uchytia obe ❤❤. co najviac teraz oddychuj najblizsie dni. veru, bolo to uplne sup rychle, ani som pomaly nevedela, ze uz je po. a ja som dvojicky nechcela a vidis 😉. ale nejako to dame 🙂

riona
28. máj 2018

@ristretta dakujem. Uvidime ci obe sa uchytia alebo jedno alebo nic. Kazdopadne dam vediet.

evelka81
29. máj 2018

@ristretta kraaasne 🙂 mozem sa spytatvakej kvality vkladali vajicko?

ristretta
29. máj 2018

@evelka81 bola to A-ckova blastocysta po 5dnovej kultivacii ;) najvyssej kvality...v case vkladu este nerozdelena, rozdelila sa niekedy potom na dve casti

misela103
6. jún 2018

@riona Parada 🙂 a v akom stadiu ti vkladali? ja som mala sliznicu 8,9 a som tehu 🙂 neboj štelcl je profík 🙂 držim palce

misela103
6. jún 2018

Ahojte mam otazku vie niekto povedat ako sa tie tyzdne tehotenstva rataju? pri umelom sa to rata od vkladu ci oplodnenia alebo ako to je? Ďakujem za odpovede 🙂

milus777
6. jún 2018

@misela103 rata sa to normalne od poslednej menstruacie ako aj u prirodzeneho otehotnenia. Aspon ja som tak mala....

milus777
6. jún 2018

@misela103 lebo som mala menstruaciu a na 14 den odber vajicok a potom na 5 den vklad... Cize ako v normalnom cykle... Dr sa ma na ultrazvuku pytal den poslednej menstruacie...

milus777
6. jún 2018

@misela103 neviem ako si to ty mala ale ked bol odber az neskor ze sa ti to posunulo tak od odberu odrataj 14 dni a to je ako den poslednej menstruacie.... A ked zadas do tehotenskej kalkulacky ten den tak ti vypocita termin porodu a tyzden tehotenstva 🙂

misela103
6. jún 2018

@milus777 ahaaa dakujem no musim to pozriet

misela103
6. jún 2018

@milus777 takze ms mi zacala 22.4 a odber bol 4.5. a vklad 9.5.

milus777
6. jún 2018

@misela103 tam si zadaj den poslednej menstruacie a ti vsetko vypocita.. Odber pozeram ze si mala tak akurat v strede cyklu takze by ti to malo vyjst uplne presne.... Ja som tiez tak mala... A vzdy mi to presne sedelo aj s ultrazvukom u dr co sa tyka tyzdnov a aj dr urcil presne taky termin. A mala sa narodila den po termine takze super 🙂 akurat ze ja som mala darovanr vajicko tak odber mala darkyna v mojom strede cyklu.... Podla tej kalkulacky si 6+3cize v 7 tyzdni a termin mas 27.1.2019 🙂

mimika1973
6. jún 2018

@misela103 ahoj, si tehu? 😉🤰

riona
6. jún 2018

@misela103 hatchujuca blastocysta kvality AA 2x

misela103
7. jún 2018

@mimika1973 Ahoj zatial to vyzera tak ze ano 🙂 zajtra konecne utz na akciu srdiecka. uz sa neviem dočkať

misela103
7. jún 2018

@riona To je parada to je najvyssia kvalita aj ja som tak mala. Ale my sme mali len jednu jedinu a ta mi ukazala na teste //. 🙂 takze len verit treba a pozitivne mysliet mne to pomohlo 🙂

misela103
7. jún 2018

@milus777 Super vďaka 🙂

misela103
8. jún 2018

Máme srdieckooo neuveritelne taky sme stastny 😍

ivankalaco
8. jún 2018

@misela103 Gratulujem 🌷🌷🌷

riona
12. jún 2018

Kočky tak to vyzera ze sa to podarilo ale podla hodnoty hcg na stvoricky.