icon

Klinika ReproGenesis Brno

blanka8574
17. máj 2013

Ahojte, rada by som sa dozvedela viac o tejto klinike. Máte už skúsenosti? Rozhodujem sa RF alebo ReproGenesis, poraďte.

lentilka23
20. jún 2018

Predám polovičné balenie MENOPURU za 70 euro + striekačky grátis.
Kupované teraz 6/2018. Pôvodná cena 183 euro - cca 90 e za 1/2 balenia. (mám bloček)
Exp.10/2019. Volajte na 0907 399 293

vinvin
25. jún 2018

@evelka81 ahoj, moja skúsenosť je taká že pri hodnote amh 0,90 ktoré mi kleslo na 0,67 som na SVK absolvovala dlhy protokol /gonal 300, menopur 300 a decapeptyl/ som neadekvátne reagovala, skoro žiadna reakcia, chceli mi stopnúť stimuláciu. Mala som z toho stres,nakoniec som však na poslednú chvíľu zareagovala z 1 vaječníka, odobrali mi 3 vajíčka ktoré sa oplodnili a po pk vložili 1, avšak ivf neúspešne. Po tom ako som prešla do reprogenesis som našla okrem ľudského prístupu aj vysokú profesionalitu, kde je pacient partnerom pre lekára. V máji som absolvovala soft s menopur 150 a femara, krátky protokol, 5 vajíčok, 3 v top kvalite, po pk sme na odporúčanie lekára vkladali 2. A som tehotná 😍 vzhľadom k môjmu amh nemalo zmysel dávať mi vysoké dávky hormónov, na SVK zvolili nesprávny protokol

mimika1973
26. jún 2018

@vinvin Bohuzial niektore centra predavkuju zeny! Myslia si, ze kvoli dosiahnutiu velkej kvantity vajok, ale uspech to neprinesie, len sa zbytocne predavkuje hormonmi clovek! A potom povedia, ze madam, mate nie dobru kvalitu vajok, nie su dobre zrele a vhodne na oplodnenie! A je tu aj vas vek atd. .... lenze si neuvedomia, ze velku chybu robia prave oni v tomto celkovom postupe a nehladaju s mierou vhodne riesenie.....a niekedy fakt staci len malo k uspechui! ;)
Mala som tiez 2 centra, velke davkovanie stimulacne, v zahranici dokonca, a nikdy nic! Nakoniec som presla do Brna, a uz mam 2 deti! Stacil SOFT IVF!!! A dokonca kvalita bola omnoho lepsia, lebo sme to dotiahli do tej PK, konecne! Takze? Ak nechcete stracat veru drahocenny cas po amaterskych centrach a platit zbytocne, tak radsej predsa len do toho Brna, kde sa zene podari otehu aj na prvy sup! Lebo oni vedia prisposobit stimulku, maju top embryologiu, a aj iny ludsky pristup!
Drzim palce vsetkym, co sa mudro rozhodnu 😘😉👍

misela103
26. jún 2018

@mimika1973 Napísala si to uuuplne presne do bodky tak ako to je!! tiez som tak bola jeden soft ktorý bol uuuplne ze zle vraj tten je stejne len pokusny... a potom som mala stimulku kedy som si pychala velke davky skoro cely mesiac a z toho tiez dokopy nic ani jedno kvalitne embryo ale aby sa nepovedalo vlozili dve... a v brne uuplne soft stimulka a aj ked sme mali 5 oplodnených vajok do konca to potiahlo len jedno na top kvalitu a uz rastie v brusku 🙂 takze tiez v brne soft stimulka na prvy sup 🙂 brno je ta spravna cesta!!!

vinvin
27. jún 2018

@mimika1973 asi som sa potešila predčasne, keď som zistila že som tehotná-práve ma operovali s diagnózou mimomaternicove tehotenstvo. Zhodou okolnosti v pondelok keď som písala ten post.. brali ma ako urgentný prípad, hoci som nemala bolesti ani kŕče, hcg bolo viac ako 4000..mala som zriedkavý nález, uchytilo sa to na vonkajšej strane maternice/1% prípadov /..........

vinvin
27. jún 2018

Viete mi niekto vysvetlit ako je to možné po ivf???

vinvin
27. jún 2018

Ako je to vôbec technicky možné keď sme použili embryoglue? Čo som niečo zanedbala? Veľa som sa hýbala? Nesprávne urobený transfer alebo čo?

misela103
27. jún 2018

@vinvin Ahoj to kde ti robili vklad?

kakatulik
27. jún 2018

@vinvin jedine mozne vysvetlenie je take,ze ked to vstrekli do teba,tak sa to cez vajcovod dostalo von a takto uchytilo. Ine vysvetlenie neexistuje.
Je mi to velmi luto.
Bud rada,ze na to tak skoro prisli. Dopadla ta operacia dobre? Si ok? Teda telesne? Co sa niekomu este musi stat na ceste za babom?

vinvin
27. jún 2018

@misela103 v reprogenesis

vinvin
27. jún 2018

@kakatulik som v poriadku myslím po fyzickej stránke, lekárka povedala že som raritný prípad, stáva sa to raz za 10-15 rokov

kakatulik
27. jún 2018

@vinvin to si viem predstavit. Maternica je OK.

vinvin
27. jún 2018

Zatiaľ mi ivf prinieslo len samé problémy.. som zdravá, len nižšie amh aj partner je Ok, neviem či sa na to nevykaslem...už mám toho plne zuby, ani advokátska skúška nepredstavovala pre mna taký stres a diskomfort ako celé ivf

riona
27. jún 2018

@vinvin tak to mi je moc luto co sa stalo. Mna caka zajtra utzv. Vkladali mi 2 embrya a po 15 dnoch som hcg mala 7215. Tak zajtra uvidim ci je vsetko v poriadku. Tvoj prispevok ma trosku vystrasil. Mna občas pobolievaju vajecniky, je mi zle od zaludka pocas celeho dna. Napina ma ale drzim sa. A zajtra sa dozviem co sa v mojej maternici deje. Ja som bola ma prvom ket.

veronka1984
2. júl 2018

Ahoj viete my niektora poradit ci brno pomohlo niektorej aj ked uz jej na svk hovorili ze je v prechode a menzes uz nemam take 5 mesiace snazime sa uz 8 rokov teraz som sa docitala o tom brne ale neviem ci to uz nieje neskoro.

milus777
2. júl 2018

@veronka1984 ahoj tak mne na slovensku povedali ze som v prechode. A podla hormonalneho profilu mi bolo diagnostikovane predcastne ovarialne zlyhanie. Isli sme do reprofitu kde sme skusili este minimalnu stimulaciu ale nenaslo sa ziadne vajicko. Ja som uz mala velmi nizke amh 0,09.aj v brne povedali ze je to uz zbytocne.presli sme do reprogenesis a tam sme podstupili ivf s darovanymi vajickami... Takze zalezi od hornonalneho profilu a hlavne od hodnoty amh... Ani tam nerobia zazraky ked uz nieje z coho :( amh mas aku hodnotu?

veronka1984
2. júl 2018

hmm tiez ho mam velmi nizke 0,05 tak este nizsie ako tvoje tak asi sancu uz nemam aby som mala svoje.😞

milus777
2. júl 2018

@veronka1984 tak to ma velmi mrzi ja som potom o mesiac mala uz len 0,2.co nam tam dr vravel ze sa oplati aspon ked je 0,15 a vyssie. My sme to skusili pre nas dobry pocit aby sme sa mohli pohnut dalej. Ja som vobec uz nemala ms bez liekov a navaly tepla a tak... Takze som uz aj vedela ze nic z toho... Pritom som mala len asi 27 rokov...

riona
Autor odpoveď zmazal
riona
Autor odpoveď zmazal
veronka1984
2. júl 2018

ano ale geny pomne nebude mat ale dvojicky si mala od darovanych??

riona
Autor odpoveď zmazal
milus777
2. júl 2018

@veronka1984 ja mam doma dievcatko z daroveneho vajicka a ona je to nejlepsie co ma v zivote stretlo. Je uplne uzastna. Cisty manzel 🙂 milujem ju od prvej chvile co som citila kopanec v brusku.... To ze neni moja som zabudla len co som otehotnela... A su studie nato ze aj dieta z dv prebera vela z matkinej placenty....az natolko ze moze zmenit geneticku informaciu... Ale jasne ze je to na tebe. Chapem ze niekto s tym nemusi byt stotozneny.... Drzim palce. Ja ked som sa dozvedela ze uz nemam vajicka tak som bola uplnee na dne. Len som plakala a teraz ked sa pozriem na dcerku tak lutujem ze som sa tak trapila. Budes to dieta mat take ako si ho vychovas a nie ake ma geny....

misela103
3. júl 2018

@veronka1984 DV preberaju 50% genov otca 25% matky a 25% darkyne.

milus777
3. júl 2018

@misela103 vazne 25 %? To som nevedela... Potom super 🙂

ristretta
3. júl 2018

@riona gratulujem k dvojickam, viatj v klube! 👍

riona
3. júl 2018

@ristretta dakujem. Kiez by mi ale tak zle nebyvalo.

ristretta
3. júl 2018

@riona tak ber to tak, ze to je priznak prosperujuceho tehotenstvta :D mne nastastie nebyvalo extra zle, iba tazobu na zaludku som stale mala, ale ziadne vracanie. Ja som zas mala hrozne problemy s tlakom v zaciatkoch, raz som aj odpadla :(...drzim palce, nech to coskoro ustupi a nech mas krasne tehotenstvo

misela103
3. júl 2018

@milus777 ano vazne darovane vajicka su schopne sa prebunkovat v maternici 😉

misela103
3. júl 2018

Dievcata potrebujem poradit s tehotenskymi tyzdnami 😁 nejak mi to nejde ratat a od ukonceneho 11tt mam zacat vysadzat utrogestan. Podla modrehokonika som minulu nedelu tj. 1.7 zacala 11tt ale podľa apky v mobile som 10tt+2 tqk kedy mam zacat vysadzat? Uz tuto nedelu?