icon

Klinika ReproGenesis Brno

blanka8574
17. máj 2013

Ahojte, rada by som sa dozvedela viac o tejto klinike. Máte už skúsenosti? Rozhodujem sa RF alebo ReproGenesis, poraďte.

ivankalaco
2. aug 2018

@riona Ďakujem

sticker
ristretta
3. aug 2018

@riona jeeej, super, tesim sa, ze mrnusi pekne rastu. pockaj, ked zacnes citit pohyby, to budu este uzasne pocity ;). ja som si nedavala robit ziadne testy, presne aj kvoli skreslenym vysledkom. podla merani a toho zakladneho screeningu z krvi bolo vsetko v poriadku a doktrorka povedala, ze nevidi dovod, preco dalej testovat. tu to stoji vela penazi, povedali sme si, ze si radsej za tie peniazky kupime kocik :D. Pulz mam aj ja vyssi, ale uz sa mi to myslim zlepsilo, aj dychavicnost. Urcite bude vsetko dobre, tesme sa a myslime pozitivne. Ja mam kontrolu teraz v pondelok, som zvedava, ako budu pootacani, lebo posledne dni robia riadne rosambo :D :D

ivankalaco
8. aug 2018

Včera kontrola v Reprogenesise, 14 DPT 1632 HCG, prvé sono v car 21.8., dúfam, že bude všetko v poriadku 🙂

evelka81
8. aug 2018

@ivankalaco gratulujem nadherne ;)

ivankalaco
8. aug 2018

@evelka81 Ďakujem veľmi pekne

sticker
misela103
8. aug 2018

@ivankalaco super gratulujeeem😊

ristretta
8. aug 2018

@ivankalaco super, krasne HCG, nech to tak ide dalej 😘

ivankalaco
8. aug 2018

@ristretta Ďakujem

sticker
ivankalaco
8. aug 2018

@misela103 Ďakujem

sticker
misela103
14. aug 2018

Ahojte tak včera nám dr. povedala, že to bude chlapec.

ivankalaco
14. aug 2018
80katka
14. aug 2018

@ivankalaco gratulujem!!!!!držim palce

ingicica
14. aug 2018

Ahojte,baby!Nemáte náhodou email na Mudr.Štelcla?Chcela by som prejsť z Reprofitu do RG

ingicica
15. aug 2018

@evelka81 Si zlatá,ďakujem pekne!

evelka81
15. aug 2018

@ingicica neni zac je velmi zlaty. Mne na moj mail zavolal telefonicky, ze po maily sa to tazsie vysvetluje. A drzim palceky 🙂

ika7
17. aug 2018

Ahojte najde sa tu niekto kto planuje IVF na oktober? 🙂

evaachesa
17. aug 2018

@ika7 ahoj, ja este len planujem konzultaciu teraz koncom augusta tak mozno nam to aj tak vyjde .. vy uz mate protokol? Ako dlho si v RG?

riona
18. aug 2018

@ristretta ahoj ako to ide? A ako sa citis? Vsetko je u teba v poriadku?

ika7
18. aug 2018

@evaachesa ahoj 🙂 tak my sme uz raz absolvovali IVF v Brne ale zial bez uspechu...boli sme tam 02/2018...protokol este nemame ale uz som telefonovala s doktorom Koukalom a dohodli sme sa, ze po dovolenke ideme do toho opät, tak 1.10 ma objednali na kontrolne sono a potom uz zacneme s pripravou

ristretta
19. aug 2018

@riona ahojky, vsetko v poriadku, citim sa fajn, az sa tomu cudujem ;). Zajtra mam kontrolu, som zvedava, ako budu zase popretacani. A ty ako? Este stale ti byva zle? Kedy mas kontrolu?

evaachesa
19. aug 2018

@ika7 a ako ste spokojni s klinikou a pristupom? Riesila si aj akupunkturu pred a po transfere? Co sa tyka platenia, oplati sa viac hotovost v czk alebo platba kartou? Dakujem a drzim palce 🙂

riona
19. aug 2018

@ristretta nevolnosti mi ustupili. Je mi.uz fajn. Brusko sa mi.ukazalo az teraz v 15 tt., Trápia ma zase bielkoviny v moci. Obcas ma bolia oblicky. Furt sa mi chce cikat. O tyzden idem do poradne tak uvidim ako sme narastli a ked budu pekne otocene deticky mozno sa dozviem pohlavie. Potom si musim ist dat skontrolovat tu stitnu zlazu este. Zatial som pribrala tak 300 g od zaciatku tehotenstva. Este mi chybaju asi 2 kg aby som sa dostala na povodnu vahu pred otehotnenim.

ristretta
19. aug 2018

@riona aj mne sa chce stale cikat, ale nastastie moc v poriadku. Som rada, ze uz ta netrapia nevolnosti. Aj mne brusko zacalo rast az tak v 16tt. Zo zaciatku som tiez malo naberala, teraz uz 10kg hore, co myslim nie je dramaticke, ale lepi sa to na rit, stehna a boky vrrrrr

ika7
19. aug 2018

@evaachesa s pristupom sme velmi spokojny, pekne vsetko vysvetlia a hlavne vsade bol so mnou manzel 🙂 co sa tyka platenia, tak sme to stale riesili kartou nikdy sme si nemenili peniaze...a akunpukturu som neriesila ty ano?

ika7
19. aug 2018

@ristretta @riona...prosim vas 🙂 ak sa smiem opytat aku formu ste si zvolili tabletiek po IVF? davali ste si ten vaginalny gel alebo tabletky zo spodu? Po IVF ste isli hned domov alebo ste ostavali v Brne? My mame za sebou 02/2018 neuspesne IVF a vtedy sme aj ostavali na jednu noc v Brne a teraz neviem ci to moze mat na to vplyv alebo :( planujeme ist po dovolenke znovu na IVF a bola by som velmi rada aby by dopadlo co najlepsie 🙂 inac vam obom blahozelam 🙂

ristretta
19. aug 2018

@ika7 ahoj, ja som si vkladala progesteron, inu moznost mi ani nedali. A hned po tranfere som cestovala autom domov do svajcu, teda chlap soferoval, ja som sa len viezla ;)...ak to ma vyjst, tak to vyjde, je jedno ci zostanes v brne alebo pojdes domov, dokonca aj letiet hned sa da. Ale samozrejme co najmensia namaha a ziadny stres, to je dolezite. A hlavne pozitivne myslenie, nastavit sa, ze to vyjde 😉. Drzim palce!

ika7
19. aug 2018

@ristretta dakujem krasne 🙂 ja sa snazim stale pozitivne mysliet ...ale po case ma zacne prenasledovat vnutorny hlas, kt. sa neviem zbavit

riona
20. aug 2018

@ika7 tiez som nedostala inu možnosť len si vkladat vaginalne progesteron. Po ket sme sli hned domov a potom som uz len oddychovala, ziadna namaha a zdvihanie tazkych veci. Ja som sa zrovna ucila na statnice v polohe v lehu alebo polosediacky cize som ani nikam nechodila celý tyzden. Nie je potrebne zostavat v Brne. A este som brala estrofem. No a vysledok dvojicky.

milus777
20. aug 2018

@ika7 ahoj ak sa mozem zapojit. Ja som sa pytala v brne dr stelca po vklade ze ci nevadi ked pojdem hned domov 6 hod autom.... A on sa smial ci chcem u nich ostat spat 🙂 ze v pohode mozem... A ze ani nemam doma potom vylihovat a tak ale ze normalny rezim ako bezne. Akurat ze ziadne sporty, skakanie, bicykilovanie a horuca vana... Inak ze mam fungovat uplne normalne a aj som fungovala.ze uspech ivf proste nevylezis ze to niejr chripka. Je to lepsie aj pre psychiku normalne fungovat a nelezat... Ze zeny aj ked prirodzene otehotneju a nevedia o tom tak normalne funguju. Vkladala som si tiez utrogestan. Velmi drzim palceky nech to nabuduce vyjde 🙂