Klinika ReproGenesis Brno
Ahojte, rada by som sa dozvedela viac o tejto klinike. Máte už skúsenosti? Rozhodujem sa RF alebo ReproGenesis, poraďte.
Ahojte baby tak už máme termín na konzultáciu ale vraj pán štelcl nepríjma nové pacientky a objednali ma k páni Koukalovi. Aké máte s ním skúsenosti? Všade je len chvála na pána Štelcla
@adelka300518 my sme boli pri dr koukalovi. Pan doktor je skvely. Empaticky a velmi mily a ochotny. Vzdy mi ochotne odpovedal na meil este v ten den co som mu napisala. Ked som mu povedala ze mi nejake lieky nerobia dobre hned mi zmenil za ine a vzdy bol ochotny poradit a pomoct. Taky ludsky a profesionalny pristup som este nezazila. Este aj cez tehotenstvo sa zaujimal ako prebieha a ze bude rad ked mu poslem pozitivne spravy. Super nastavil liecbu a presne davkovanie liekov. Vklad nam sice robil dr stecl lebo prave vtedy mal dovolenku ale celu liecbu riadil dr koukal. Pokial idete k nemu tak ste v dobrych rukach... Drzim palce 🙂
Tiez mame k nemu termin. Uz sa neviem dockat 🙂
@riona no veru krati ;) chodim teraz menej na kona, pustili sme sa este do miernych prerabok v dome, tak som mierne KO. inak celkom fajn, ale brucho mi uz dost zavadzia. Su uz obaja dolu hlavou, tlacia riadne na panvove dno a mechur, musim stale na zachod, takze ani z domu radsej moc daleko nechodim, lebo hladat stale toaletu je otravne hihi. Inak mi casti tvrdne brucho, hlavne v noci, ale krcok zatial drzi, tak snad v pohode. A ty ako? Ako sa citis? V ktorom tyzdni uz ste? Bude to teda parik?
@milus777 ďakujem, veľmi si ma potešila. Termín máme až 18.10. Ale už teraz sa neviem dočkať. Hlavne som zvedavá či sa mu podarí objaviť príčinu mojich potratov v 5tt🙏
@ristretta ahoj teraz som v 18 tt. Citim sa momentalne velmi dobre, zase som nabrala stratenu energiu. Chodím do prace tak uvidim kolko vydrzim. Konecne mam ako take brusko uz vykuklo a vidiet ze som tehotna a nie len že mam velke brucho od jedla. Nikdy som nezapochybovala ze deturencom by nieco bolo. Na utzv su krasne a zive vzdy gynek. skonstatuje ze budem mat krasne zdrave deticky. Tak zatial to vyzera na parik. Ale na velkom morfologickom uvidime co sa nakoniec vykľuje z udajneho chlapca kedze to mi vedela povedat len na 65%. Milujem to moje rastuce brusko a deticky v nom.
Ahojte dievcata, som tu nova rada by som sa tiez poradila ci potesila 🙂 Chodila som do gynfivu kde ma z mojho optimizmu polozili na kolena. Az v mojich 38 sa mi podarilo konecne najst partnera ktory rovnako ako ja tutí a tuzi mat dieta.
Chcela som dobehnut cas a mat hned dvojicky ;)
Ze mam protilatky na spermieme mi Harbulak nic nepovedal az ked som si to zistila sama tak povedal, ze on to vie ...
Momentalne riesime prevoz embryi z BA do ReproGenesis. Dali mi pani dr Katarinu Sochorovu, boli ste niktora u nej a pomohla vam k vytuzenemu dietatku? Ako riesia protilatky v Brne? Mam este 3 blastocysty. Dakujem za kazdu vasu reakciu
@ketty11 ahoj. V reprogenesis si v dobrych rukach... My sme chodili k dr koukalovi a on nam vravel ze kortikoidy davaju preventivne kazdej pacientke. Ci ma potvrdene protilatky alebo nie. Davaju 5 mg prednisonu ale ja som brala asi mesiac pred vkladom 7,5 mg a po vklade potom 5 mg do 12 tt... Ked mas potvrdene tie protilatky urcite ti tiez nasadia bud prednison alebo medrol...drzim vam palce nech vam to vyjde 🙂
@ketty11 ahoj. Mozem sa spytat ako sa riesi prevoz embryi? Cena a casovo? Mne v novembri konci rok mrazenia a tiez neplanujem si to dat vkladat v blave. Ked tak previest do brna, aby mi ich pred pripadnym vkladom pozreli. Inak tiez chodit do reprogenesisu. Estelen prvy raz sme boli na debate. Budeme asi riesit soft kedze mam nizke amh.
@janula12345 Ahoj, najskor som isla do gynfiv na dalsiu konzultaciu a mojim cielom bolo zistit akú majú kvalitu mrazene embrya, kedze nam embryolog iba pred vkladom hovoril vynikajuca kvalita. Harbulak po neuspechu hovoril, ze vzhladom na vek nemaju schopnost uchytit sa a treba skusat.
Gynfiv 200€ manipulacny poplatok
ReproGenesis 110€ man. poplatok a prevoz 500€ Trva to 2 mesiace kvoli papierovaniu
Vyplnis 1 formular pre BA, 1 pre Brno a treba overit podpis notárom.
Je to vela, ale nedokazem tie embryjka vyhodit...a gynfiv ma stal 4.500€ 🙄 samoplatca mala som tyzden po 39
@ketty11 moja k tomu prevozu tolko. Ja som to riesila pred 4 rokmi a v papieroch som mala blastocysty. V reali to boli embrya nevhodne na vklad. Takze si to dobre premysli. Za tie peniaze mas pomaly soft cyklus.drzim palce
@ingrid0105 😲uz som to zaplatila... v Brne mi povedali, ze informacia (blastocysta 5 dnova kultivacia) je dostacujuca.
Nevhodne na vklad tinpovedali v Brne?
@ketty11 p. Dr. Je velmi mila. Celu dobu ked sa bude s tebou rozpravat ti bude pozerat do oci. Normalne som par krat musela uhnut pohladom. Ma take prenikave modre oci. Ved na SVK je to len o peniazoch. Ako ti mohli povedat ze uz mas dost rokov tak treba skusat. Ak je kvalita embryi vyborna a dobre budes reagovat na rast sliznice maternice a narastie aspon na 6 mm tak mas velku šancu na úspech. Mne po vklade zahlasil ze je to 50:50 a potom na to vravi ze 60:40. Tak to bolo jasne. Pôvodne som si myslela ze sanca je tak 35% takze ma prijemne prekvapil.
@riona áno presne 🙂 uz som bola na prvej konzultacii. Pani dr chcela ist do slabej stimulacie, no ak sa da radsej sa tomu vyhnem (v gynfive som mala 23 vajec a mavam silne bolesti hlavy odvtedy) Ja dúfam, ze to dopadne dobre. Sliznica mi rastie dobre aj progesteron stupa a klesa presne.... ibaze mam tie protilatky 🤷🏻♀️
@ketty11 ja som chodila do Heliosu v Brne. Pripravili sme sa ns KET a v den Ketu nam volali ze j3dno je morula fragmentovana a druhe tiez nevhodne na vklad.
@ingrid0105 A neuvazovala si nad tym, ze ich zatalujes? Co sa dialo dalej? Ja ich zazalujem v sekunde uz ma tak vytocili! Na zalobu je uz to, ze ma neinformoval o protiltkach a vedel o nich. Pri poslednom “posedeni” hned planoval vklad a ked som mu predlozila vysledky protilatok, zrazu tvrdil, ze po 2 neuspesnom posielaju na imunologiu ..... ta je tiez v Ba jedna ruka s gynfivom (jedina imunologia v Ba) a len tahaju prachy bez vysledku.
@ingrid0105 uha ahoj. A povies nam ktore centrum tu na SK ti taketo kvalitne embryjka mrazilo? Je to sila, ze takto tahaju peniaze z ludi.
@ketty11 vtedy som to neriesila a teraz uz neviem ci nie je neskoro
@ketty11 ahoj, úplne s tebou súhlasím 😞 bohužiaľ. My máme za sebou 3 neúspechy. Vždy mi začalo stúpať HCG a cca na 14 deň po vklade už klesalo, a doktori absolútne nič🙈 iba tam chodíš a odovzdávaš krv a ked náhodou nestihneš zavolať O 14.00 tak si v kybli ani sa nedozvieš výsledok. Ked sa neobjednáš na konzultáciu tak sa ani nestarajú 🙈 hrozný prístup. Ja už psychicky tak vyčerpaná že len plačem. Ľutujem že som vyše roka strávila a premárnili čas v Gynfive😢 možno oni za to nemôžu, ale ten neľudský prístup kde neprejavia ziadnu emóciu a snahu riešiť tvoj problém ma doslova zaráža
@janula12345 slavny Gynfiv. A najlepsie je ze si zaplatis PK ale oni ti zamrazia aj prvojadra. A ked minies ostatne embryjka a chces vkladat tieto tak ti spravia zas PK a zas si zacvakas. Zdovodnuju to tym ze prvojadra sa lepsie rozmrazuju.
@adelka300518 Ahoj, no na mna akoze celkom mili su, Harbulak ma poklepkal po neuspechu po ramene urobil psie oci a sadol za pc a odrecitoval basnicku o mojom veku a neschopnosti embryi o uchytenie, otvoril graf pri ktorom mi urobil prednasku o tom ako zenske telo starne. Uz pri prvej prednaske som mu povedala, ze preto som tu no vzdy som si to vypocula znova a znova. Povie ze treba skusat lebo mam stastie, ze moje telo dobre reaguje (23 vajec) a emrya kvalitne. (preco su neschopne uchytenia ked su tak kvalitne🤔) Keby mi dal prednyson alebo nieco, uchytili by sa, ale on mi zatajil protilatky a predsa dalsia stimulacia su dalsie peniaze a cim skor zamrazene minie tym skor dalsia stimulacia .... nechapem ako ti ludia mozu mat klud na dusi ako si to sami so sebou vyriesia

@ika7 ahoj....nechapem nejak....mam narok este na preplatenie poistovnou tak preco mame ist ako samoplatci?