icon

Klinika ReproGenesis Brno

blanka8574
17. máj 2013

Ahojte, rada by som sa dozvedela viac o tejto klinike. Máte už skúsenosti? Rozhodujem sa RF alebo ReproGenesis, poraďte.

adelka300518
12. nov 2018

@ika7 ahoj, ja som v procese práve teraz, držím palce ku komu chodíš?

ika7
12. nov 2018

@adelka300518 ahoj 🙂 ja chodim k doktorovi Koukalovi a ty? Tiez planujete IVF na december?

adelka300518
12. nov 2018

@ika7 ahoj, aj my k doktorovi Koukalovi a zajtra máme odber. Inak na prvej konzultácii sme boli 18.10 a zajtra je už odber. Ani neviem ako sa to rýchlo zbehlo. Mala som Soft

ceklis
12. nov 2018

@adelka300518 ak sa smiem spýtať, koľko folikov mas zo softu? Ja teraz čakám na ms a idem na to, mám hrozný strach či vôbec niečo budem mat :(

adelka300518
12. nov 2018

@ceklis 3 folikuli a na poslednej kontrole zbadala že sa ešte jeden prebral, tak snáď 4. Ale tiež som v strese, dnes na mna vyskočil môj pes a rovno tak s labku, že ma riadne zabolel vaječník tak snáď nepopraskali🙈 ma porazí potom. Zajtra budem mat oficiálne čísla tak budem informovať. Ale veľmi to chcem už mat za sebou

ceklis
12. nov 2018

@adelka300518 budem držať silno všetky palce aby boli hlavne dobre vajíčka. Viem aký je to stres ten odber. Síce ani to potom nie je take jednoduche, ale ten odber 🤪
Nech to máš už za sebou a nech už je krásne embxrjko v brušku uhniezdnene a hotoco ✊🏻✊🏻✊🏻❤️

ika7
12. nov 2018

@adelka300518 tak drzim ✊🏻✊🏻✊🏻🙏🏻🙏🏻 nech vsetko dopadne na 1 ...my ideme v piatok na kontrolne sono nakolko som po hysteroskopii

adelka300518
13. nov 2018

Ahojte, tak to mám za sebou. 5 vajíčok, z toho 3 vhodné na oplodnenie čiže tie oneskorené folikuli nestihli dozrieť. Každopádne som vďačná aj za tie 3. A teraz čakáme či sa oplodnia a začnú sa deliť ako majú. To bude teda zaujímavých 5 dni. Ale som rada že aspoň tuto prvú časť máme za sebou.

ceklis
13. nov 2018

@adelka300518 tri je super cislo na soft podľa mna. Hlavne nech aj tri embryjka z toho ostanú vhodne na vklad
Ja zajtra začínam stimulku a prvá kontrola v pondelok, tak si myslím že takto o týždeň budem mat po opu tiež 🙂
Oddychni si a nech to čím skôr všetko zbehne. Ideš hneď aj na vklad, že?

adelka300518
13. nov 2018

@ceklis áno ak všetko dobre dopadne tak v nedeľu vklad. Velmi sa teším že to padne na víkend, aspoň možem byt v klude s prácou. Držím palce obom aby nám to čakanie rýchlo prešlo

ikuska187
13. nov 2018

@adelka300518 tri su na soft super cislo - na kvalitu vajicok 😊😊😊 drzim palceky, nech su z nich krasne embrya 😊😊😊

adelka300518
13. nov 2018

@ikuska187 ďakujem. Tým že som pri prvom IVF mala 19 folikulov a 11 vajíčok sa trochu toho čísla bojím. A myslíte že čím je menej vajíčok tým sú kvalitnejšie? Položila som túto otázku Koukalovi ale nejak elegantne sa vyvliekol z jednoznačnej odpovede.

ikuska187
13. nov 2018

@adelka300518 tak on vie hodit veci do outu, napr, ked som sa ho spytala, co potom, ak dostanem hyperstimulak 😂 hej su, cim viac, tym pravdepodobnejsie, ze nie su kvalitne. Tak ine baby pri PCOS davaju 20+, tiez som bola iracionalne nestastna 😂 nevravim, ze medzitymi 20+ nie je aj kvalitne vajicko, ale vela embryi potom neprezije PK, alebo sa chodi na vela vkladov a nic z toho. Dookola si hovor, ze ide o kvalitu 😊 Nech sa oplodnia a pekne delia, to je teraz hlavne 😊

ika7
13. nov 2018

@adelka300518 ✊🏻✊🏻✊🏻 vela stastia prajem, nech su z nich krasne embrya

susanne08
15. nov 2018

@adelka300518 pri 1. Ivf si mala 19 pri dlhom protokole? A AMH máš koľko? Ak teda môžeš napísať. Držím palce 3 sú super.

adelka300518
15. nov 2018

@susanne08 ahoj, áno pri dlhom protokole. Ahm mám 2,09. Ale to mi robili až v Brne. V Gynfive ich táto informácia nezaujímala

leo267
Autor odpoveď zmazal
susanne08
17. nov 2018

@adelka300518 to ma neprekvapuje u nich. Inak to my môj gyn robil AMH.

adelka300518
17. nov 2018

Baby zajtra vklad 🙏 z troch vajíčok sa nám oplodnili dve a dnes písali že obe sú v krásnom štádiu. Modlím sa aby všetko dobre dopadlo

ikuska187
17. nov 2018

@adelka300518 super 😊😊😊 drzim silno palceky 😊😊😊 Davas teda obe? Ja stale nenam MS, 46. DC, mne uz november nevyda, snad aspon ten december, ale vsetko ma svoj cas, asi to tak ma byt 😊😉

adelka300518
17. nov 2018

@ikuska187 ďakujem za podporu. A mávaš také dlhé cykly? 46 je ozaj veľa.

ikuska187
17. nov 2018

@adelka300518 ako raz za x rokov mam taky vykyv - PCOS, ale pri tych PCOS to ta stimulka skrz na skrz rozhodila a umelo navodit MS nechcem, bojim sa, ze by to dopadlo zle. Zrejme si moj cyklus ide svoje a nejaky umelo navodeny 1. den po OPU ignoruje 😊😉 aj po OPU to trvalo 15 dni, aj ked tvrdili, ze do tyzdna alebo najneskor do 10 dni bude MS a asi aj stresy okolo toho robia svoje 😊

adelka300518
18. nov 2018

Baby tak je dnu🙏 Embrio kvality 4AA, druhé potrebuje ešte jeden deň a ak bude všetko ok tak mrazíme.
Embrio mi vkladala pani doktorka Vitoušková a musím povedať že je úžasná. Máme za sebou 3x biochemické tehu a upozornila nás aj na riziká aj sme si prebrali další postup do budúcna a rôzne možnosti. Užívam si že s nami niekto ochotne s úsmevom a pochopením komunikuje a odpovedá na otázky. Úžasný ľudský prístup. Stále mi to príde ako sen ked to porovnám s GF. Obaja sme odchádzali maximálne spokojný. Už len aby sa krpčekovi v brušku páčilo a druhé aby dobehlo čo zameškalo.

evelka81
18. nov 2018

@adelka300518 drzim silno palceky. Mne ta pani doktorka robila odber a potom sme si spolu pokecali. Aj si na Pn ci budes chodit do prace?

adelka300518
18. nov 2018

@evelka81 v pondelok mala voľno, a potom tak kľudnejší režim počas práce. Snáď sa mi to podari😂 No mne dnes povedala, zabudnite na to že ste boli na vklade, bezte odtiaľto na obed, dajte si aj 2 DL červeného vínka na prekrvenie, nech Vám muž kúpi darček. A spokojne domov 🙂 ozaj viete prečo som dnes nemohla pouzit parfém?

ikuska187
18. nov 2018

@adelka300518 veľa šťastia 🙂 🙂 🙂 ja som u nej raz bola na kontrole a robila mi OPU - tiež som s ňou bola spokojná 🙂 🙂 🙂 Preto tvrdím, že tam zlý doktor nie je ;) 🙂

ketty11
19. nov 2018

Ahojte, ja som dnes 15 den po ket a je to negativn. Hatchujuca blastocysta Brno a aj tak negativne. Uz neviem co robit

ceklis
19. nov 2018

@ketty11 ach :( to mi je ozaj luto ;( máš imunologiu spravenu?
Ja som dnes bola na kontrole prvej pri soft ivf a uplna bieda :( jeden folikul malinky 11mm, tak kontrola vo štvrtok. Mám takú zlu predtuchu, ale čo už... viem že treba aj pozitívne myslieť, no dnes dako nejde 🤷🏼‍♀️
Uvidím vo štvrtok a keď tak snáď ešte niečo vymyslím.
Treba bojovať a skúšať, raz sa to musí podariť ✊🏻✊🏻✊🏻❤️

susanne08
19. nov 2018

@adelka300518 no tak fajn keď si aj vínko človek môže dať,🙂 v robote kľud, robota neutečie nie je zajac :D aj berieš nejaké lieky? Na margo toho vínka...
@ketty11 to ma mrzí, verím že ti po pár dňoch bude lepšie, pozri si nejakú komédiu, počúvaj obľúbené piesne a choď na prechádzku. Ak ty behajú otázky tak si dohodnite stretnutie s doktorom aby si bola kľudnejsia.
@ceklis rastie to je dobre, uvidíš všetko bude len na iný deň cyklu. Ale dnes je aj také počasie tak sa ti nečudujem ze si není 100% pozitívne myslenie.

ikuska187
19. nov 2018

@ketty11 ahoj to ma mrzi 😞😞😞 nevesaj este hlavu (je to strasne narocne), ale este pokusy mas 😉😉😉 drz sa