icon

Klinika ReproGenesis Brno

blanka8574
17. máj 2013

Ahojte, rada by som sa dozvedela viac o tejto klinike. Máte už skúsenosti? Rozhodujem sa RF alebo ReproGenesis, poraďte.

adelka300518
19. nov 2018

@ketty11 ahoj, je mi to ľúto. Tento pocit bohužiaľ poznám a posielam objatie na povzbudenie. My to raz dáme. Len sa nevzdávaj😘

adelka300518
19. nov 2018

@susanne08 fraxiparín keďže mám za sebou 3 biochemické tehu a kyselinu listovú. Samozrejme progesterón

adelka300518
19. nov 2018

@ceklis aj ten jeden folikul môže byt víťaz. Ja som na prvej kontrole mala 13 mm, to nie je sú taký rozdiel a odber na 11-ty čo mi prišlo veľmi skoro. Takže času dosť

ketty11
19. nov 2018

@ceklis Ahoj, nemám no dnes som písla mail do NR ohľadne termínu, tu v BA mi lekár imunológiu neodporúča. Tento týždeň mám 41 a veľmi som dúfala, že to dám🙈 Mám ešte 2 embryá a tie vznikli keď som mala 38, sú mrazené spolu.
11mm folikul do štvrtku ešte narastie myslím, že praskaju od 14mm, ako komu. Držím palce aby mal krásne vajko 🙂 Kolko folikulov ti plánovali vytvoriť pri soft?

ketty11
19. nov 2018

@adelka300518 Ďakujem za milé slová 😘 Ak by som bola mladšia ani by som si z toho hlavu nerobila bo ani žiadnu diagnózu nemám len ten čas.... tak to letí

ketty11
19. nov 2018

@susanne08 Ahoj, myslela som si, že ma plač hádam ani neprejde no už je lepšie... vždy to nejak dám 😎 Písla som do Brna a až na január majú voľné.

adelka300518
19. nov 2018

@ketty11 čože? Ja som myslela že tak dlho čakajú iba baby na prvú konzultáciu😞 ja tak neznášam toto čakanie. Na porazenie to je. Ja mám pocit že odkedy sme sa rozhodli mat dieťa tak iba čakám😞 hlavne nech ti to rýchlo ubehne

ketty11
19. nov 2018

@adelka300518 Až teraz som si všimla, že si bola na vklade.Prepáč, ja sa tu v tom strácam. Dúfam, že sa zadarí a budeš nám tu písať aká si šťastná 😘 A poradíš nám ako na to 😎🙂

ketty11
19. nov 2018

@adelka300518 Presne, ubehne rok a ani nevieš ako

ketty11
19. nov 2018

Dievčatá, ste tu mladice, alebo máte aj okolo 40 niektorá? 😉

ikuska187
19. nov 2018

@ketty11 ja budem mat v januari 34, ty mas kolko? Musim napisat koordinatorke, ze co s nami omeskanymi - ked pises, ze az januar objednavaju. To kvoli Vianociam budu mat uz obmedzeny rezim 😞. A kolke je to tvoje IVF? Vies co, ked ja sa bojim, ze tie tvoje embryjka, nebudu z gynfive uplne ok (nehnevaj sa prosim na mna - nemyslim to v zlom, kvoli tomu, co si pisala predtym). Mne pride ta ich manipulacia s embryami divna - z toho co citam v diskusiach. Ale co ty vies, ved staci jedno kvalitne, sama si mi to pisala 😊😊😊 uz ten dalsi vklad, moze byt ten pravy ❤

evelka81
19. nov 2018

@ketty11 ja mam 41 a nepodarilo si mi ani na Sk ani v Brne zatial

adelka300518
20. nov 2018

@evelka81 a čo je hlavný dôvod IVF, aký máte zdravotný problém? Prepáč, Isto si to tu písala len dohladávat je to zložité.

adelka300518
20. nov 2018

@ikuska187 teraz mám kolegyňu ktorá bola pred 5 rokmi na IVF v GF, a nezadarilo sa, hrozne zanevrela. Po 5 rokoch sa rozhodli že pôjdu na Ket opäť do GF a čakajú dvojičky. Hlavne podľa mna v Brne oznámkujú tie embriá. To sa mi moc páči. Že vieš akej kvality je. Oznámkovali ich?

adelka300518
20. nov 2018

@ikuska187 inak ja viem že som hnusná ale mala za sebou 3 x biochemické tehu v GF ja sa tak modlim aby to bolo iba zlou kvalitou stimulácie🙏 😞 a aby to nebolo genetické

ketty11
20. nov 2018

@ikuska187 Ja mám 41 tento týždeň 😏
Neviem či kvôli Vianociam, lebo po prvej konzultácii som na ďalšiu čakala 2 mesiace. O kvalite pochybovala aj Sochorová a čakala som v deň vkladu telefonát “nevhodné na vklad” Vklad robil Koukal a povedal hatch.. blastocysta a vysvetlil, že je to najvyššia možná kvalita a tak veľmi som dúfala, že to bude spôsobom a kam vložia ako mi bolo vysvetlené.
Ty si mladunká neboj tvoje telo embryjko prijme.

ketty11
20. nov 2018

@evelka81 Presne aj ja tak isto 😘 A máš už dieti? Ja čo tak všímam starším sa zadaril aj na prvú šupu ak už predtým jedno dieťa mali. Akoby to tal maternica už poznala. U nás asi ide o nastimulovanie maternice. 🤷🏻‍♀️

ikuska187
20. nov 2018

@ketty11 ano morfologicky uz vyssia kvalita nie je ako hatchujuca blastocysta. Ono mozno je to aj tym, ze si prevazala material z ineho centra - preto je to tak posunute. My sme napr. po konzultacii mohli zacat aj hned, ale posuvali sme na jun kvoli svadbe, potom posun kvoli polypu - odkladala som to, nechcela som ist, muz ma prinutil napisat, ze uz som odmenstruovala po urcitej dobe a termin na stimulaciu bol hned. Moja kamaratka prevazala material z Ferticentu a bol velmi zly, nic im neprezilo 😞 pokial su HB stale je sanca, ze jedna bude ok a chyti sa 😊

ikuska187
20. nov 2018

@adelka300518 ved to moze byt zlou stimulkou. V Brne maju na softe dobre vysledky. Aku si mala v GF? A mala si iba pozitivny test ci aj hcg trochu zvysene? Drzim palceky, aby sa uz konecne chytilo emryjko 😊😊😊 to druhe sa podarilo zamrazit? 😊

ikuska187
20. nov 2018

@adelka300518 a hej mala som ich oznamkovane. Vies tym, ze je toto moje prve IVF a inde som nebola a diskusie som objavila az po stimulacii, tak je pre mna uplne scifi, co pisete, lebo za normalne povazujem to, ako to prebiehalo v Brne.

evelka81
20. nov 2018

@adelka300518 nemam zdravotny problem mam len autimun. zapal stitnej a sttrumu beriem euthyrox. Mam nizke amh este pred rokom som mala 0,90 a teraz v maji som mala 0,30 nereagujem uz na stimulky a moje vajicko je 50 % kvality. Odporucaju darovane, ale to neviem ako nahovorim svojho chlapa.

adelka300518
20. nov 2018

@ikuska187 dakujem😘, mala som už aj zvýšené hcg. Bohužiaľ to druhé do dalsieho dňa boj vzdalo, takže z tejto stimulácie mame jedného bojovníka v brušku

adelka300518
20. nov 2018

@evelka81 jasné veď sme si písali, prepáč ja som na mená úplne zle😂😂😂 nič si nepamätám

ikuska187
20. nov 2018

@adelka300518 tak nech bojovnik pekne bojuje 😊😊😊 pisala som koordinatorke, ze co s nami, ale neodpisala, tak snad zajtra 😉😊

ketty11
20. nov 2018

Ahojte, dnes som dostala termin konzultacie na 3.01 a na moje naliehanie aby sa spytala ci potrebujem nejake vysetrenia mi odpisala, ze mam ist na hysteroskopiu. Pozerala som to a je to kontrola marernice.
Ak by ste mali zaujem baby tak kamaratka mi poradila kupit cez net z Nemecka FERTILOVIT a tak je uz objednany.
Ona je presvedcena, ze im vo velkej miere pomohlo prave toto a poradila im to na imunologii sestricka.
Dnes som sa objednala na kadeco inak len neviem ci to vsetko uplatim 🤦🏻‍♀️

ketty11
20. nov 2018

@ikuska187 Nestíhaju mali by otvorit este jedno centrum za rohom, alebo by si ho mal niekto z nich otvorit rovno na SK

ikuska187
20. nov 2018

@ketty11 ja som bola na hysteroskopii, uspia ta ako pri OPU, je to kratky vykon, cca ako OPU, max 20 minut, ked tam nieco aj robia. Kuknu kamerou dutinu maternice, ci tam nie je prekazka uhniezdeniu - napr. polyp. Reprofit ma Iscare, Hellios je uz rozlezeny po celom SVK, to nie je zly napad 😊😊😊

evelka81
20. nov 2018

@ketty11
nemame ziadne deti. U mna je problem dosiahnut kvalitne vajicko. Mam za sebou 3 Ivf na Sk a dve v Brne. Uvedomujem si , ze dokola to skusat a vsetko stoji peniaze je o nicom. Ja som za darovane, ale moj tomu neveri a neviem ci ho nahovorim:( zblaznim sa ak nebudem mat deti. Tiez som bola na hysteroskopii nic mi nenasli.

adelka300518
20. nov 2018

@evelka81 musím povedať že aj môj sa vzpriečil pri poslednej konzultácii pred vkladom. Ked nás upozorňovala že predsa len 3 biochemické, že to treba sledovat. Tak sme sa pýtali čím to môže byt spôsobené a ona že zlá genetika embrii a že ak sa to zopakuje určite to odporúča to genetické vyšetrenie embrii, a ja že vyhodené peniaze, radšej ich investujem do darkyne. No on že neexist, ak mame dobré embria tak radšej nech hľadáme ženu čo nám to vynosí 🙈 proste darované je posledná štácia pre neho a to som myslela že je s tým ok. No nie je. Aj som rozmýšľala či mu dať facku za to že by si objednal profesionálnu rodičku ale kašlem na to🤨

evelka81
21. nov 2018

@adelka300518 no chlapi maju na vsetko jednoduchu odpoved. U nas profesionalna rodicka nie je mozna ale Brno to ponuka dokonca ze pribuzna mi moze vynosit. Tak ale na druhej strane darcovstvo maju anonymne a viac by mi vyhovovalo vajicko od sestry ako od cudzej. Nuz ja mam len jeden vajecnik od 20 tky a a jeho rezerva vajicok je uz takmer nulova.