icon

Klinika ReproGenesis Brno

blanka8574
17. máj 2013

Ahojte, rada by som sa dozvedela viac o tejto klinike. Máte už skúsenosti? Rozhodujem sa RF alebo ReproGenesis, poraďte.

lucia1906
21. nov 2018

Baby ahojte. Ja mám za sebou 2 inseminácie a jeden ET - v Bratislave. Ani po dlhom protokole som nemala viac ako 3 vhodné vajíčka. Po oplodnení prežilo 4 den len jedno a to mi vložili - nič. Všetky ostatné vyšetrenia máme obaja ok. Teraz som bola na konzultáciu v reprogenesis u Koukala. Chcel nám brať krv na HIV...a iné prenosné choroby. Je to normálne?

milus777
21. nov 2018

@lucia1906 ano je stadnardny postup a nema to nic spolocne s predchadzajucim neuspechom... Tie odbery robia pred kazdym ivf...

ikuska187
21. nov 2018

@lucia1906 ano maju to aj na stranke, ceska legislativa - aj keby si ich mala spravene na SVK, tak ti ich uznat nemozu.

ceklis
21. nov 2018

@lucia1906 aj na SVK to robia. Vola sa to (tipujem) serologia a obidvom to berú. Teda ja som to vo fericente mala takto, Krv zobrali obidvom a odbery platili na pól roka. Neplatili sme však za to nič :( (v Brne 95 za jedného), asi to je platené z poistenia

ikuska187
21. nov 2018

@ceklis v Brne to plati dva roky, strasna supa, ked realne to stoji cca 10 eur 🙈🙈🙈

ketty11
21. nov 2018

@adelka300518 Prifesionálna rodička by mu nepomohla ak je zla genetika. Skuste tie nemecke doplnky, tá moja kamarátka tvrdí že práve tie jej pomohli a nechali si potom selektovat embrya tusim fregmantacia sa to volá a po 7 rokoch sa jej zadarilo. Ona zostala tehotna a skoncilo to vzdy skor ako do mesiaca

ketty11
21. nov 2018

@lucia1906 Ja neviem, vraj to je teraz v cechach povinne, ake nam povedala, ze urcite Vam to uz robili v Ba ak ste boli na ivf uz. Ja som, ale embrya prevazala tak mozno by nam ich inak museli robit

ketty11
21. nov 2018

@evelka81 Kto je tvoj lekár. Ja si zacínam mysliet, ze nezalezi nie na klinike, ale na lekarovi ak je problem. Je odbornik a ostatni su do počtu asi. Neviem, ale mna zamrzelo ked som zaplatila tak velke prachy za prevoz a dr ani nevedela pri druhej konzultaciu o mne nic, lebo nenasla koordinatorku

ceklis
21. nov 2018

@ikuska187 mne sa tiež oči pretočili :( ešte k tomu nemám ani vajco na oplodnenie, tak možno to zaplatím len tak 🙈🤷🏼‍♀️ Čo už, je mi smiesno koľko EUR sme už za to “nič” zaplatili. Ale tak, skusam čo to dá, každý vraví “zázračne Brno”, tak že vyskusam aby som to mala odciarknute

nila1111
21. nov 2018

ahojte dievcata, chcem saa opytat jednu vec... ktora mi vrta v hlave... tyka sa odberu vajicok po stimulacii.. na kzory den a pri akej velkosti to robia v brne ?
Ja som podstupila na Sk soft s clostilom, do ktoreho na 11-13 den este pripichli nieco , na 10 den velkost folikov 13 a 14, na 14 den cyklu velkost 20mm o dva dni ked mal byt odber, mi uz zial folikuly nenasli... :(
Rozmyslam kde sa stala chyba. Bolesti typicke ako pri ovulacii som nemala :(((

ceklis
21. nov 2018

@nila1111 tak toto som ja tiež riešila pri opu tu v ba. Tiež sa mi zdalo že to moc naťahuje doktor a že odber vyšiel podľa veľkosti na nedeľu, len oni v nedeľu nerobia, tak ma dali na pondelok a dopadlo to zle. Ja som teraz na stimulke na soft, v pondelok bol len jeden maly 11mm folik, to bol 7dc. Dnes som bola u môjho gyn a folik ma 17mm. Zajtra mám ísť na kontrolu a uvidím čo povie, podľa mna odber by už mohol byt v piatok, ale to si nestihnem pichnut pregnyl. Tak mi to dajú na sobotu a som zvedavá či tam bude ten chudáčik jeden 🙈

ceklis
21. nov 2018

@nila1111 podľa mna to asi nevedia moc odhadnúť a mali by robiť kontroly častejšie :( ja som pri jednom native mala na 7dc 13mm, povedal nech prídem na druhý deň, takze 8dc a folik mal 17mm. O dva dni na 10dc bol odber a z toho krásna hatchblastocysta. TKze tak :( bojím sa aby to zase nepresvihli

nila1111
21. nov 2018

@ceklis podla velkosti sudim, ze to stihnete v pohode ... drzim palceky, verim v osamelych bojovnikov ... hlavne nech je kvalitne

ikuska187
21. nov 2018

@ceklis joj vela stastia, nech tam je krasne zrele vajicko 😊😊😊 drzim palceky

ceklis
21. nov 2018

@ikuska187
@nila1111 ďakujem krásne, mám hrozný strach z prípadného sklamania. Kiež by tam to vajko bolo. Veď napíšem čo a ako 😊

adelka300518
21. nov 2018

@ketty11 ďakujem, pozriem to. No dúfam teraz v šťastný koniec

adelka300518
21. nov 2018

@ceklis neboj stihneš pichnúť. Ja som mala tiež na poslednej kontrole 17mm a ovitrelle som pichala až obdeň. 🙏🙏🙏🙏moc držím palce

evelka81
21. nov 2018

@ketty11 ja chodim k Marcelovi

ketty11
21. nov 2018

@nila1111 Asi popraskali, lebo to presvihli

nila1111
21. nov 2018

@ketty11 zacinam si mSliet , ze splasli... nie pukli :( .... lebo al by pukli ako pri ovulke, tak by som mala bolesti a ja som nic necitila... :(

lucia1906
22. nov 2018

@ceklis
Tak zrejme nám to robili už na Slovensku akurat sme nič za to neplatili. Myslíte že je dobrý nápad skúsiť si to vyžiadať? A ešte otázka - ak by to v Brne neuznali a aj tak robili testy znova - to nam fakt poistovna nepreplati?

ceklis
22. nov 2018

@lucia1906 vyžiadať môžete :( ale v Brne neuznajú, zevraj nejaké zákony či čo. Netuším či to preplatí poisťovňa, skôr si myslím že nie. Skus zavolať na infolinku do poisťovne a opýtať sa.

ikuska187
22. nov 2018

@lucia1906 nie nepreplatí ti to poisťovňa, v tomto si tam samoplatca - my všetky sme to museli zaplatiť. A aj keď to máš na Slovensku spravené, musíš to podľa českej legislatívy absolvovať u nich - to sú ich zákony, podstupuješ liečbu v cudzine, čiže ideš podľa ich zákonov, majú to na stránke ako som už písala, čiže darmo si to vyžiadaš - ja som to tiež mala spravené a so sebou. Každý odber si tam platíš, aj HP - kebyže si dáš robiť u nich - tiež si ho platíš.

adelka300518
22. nov 2018

4 deň po vklade. Prečo sa to teraz tak vlečie 🙈

ikuska187
22. nov 2018

@adelka300518 iba? ja, že už si aspoň týždeň 🙂 🙂 🙂 ja som 51. DC, tiež sa to vlečie, ale už to je tesne pred pocitovo.

ketty11
22. nov 2018

@adelka300518 Jaaj 👍🏻 Ja som zabudla, ze si bola na vklade 🤦🏻‍♀️ Pre mna je to tu neprehladne, vzdy odpisem na konkretny koment. No patrilo by sa aby sa zadarilo 😘

adelka300518
22. nov 2018

@ikuska187 čooo? Nech už sa ti rozbehne.🙈

adelka300518
22. nov 2018

@ketty11 no aj ja si myslím😂😂😂

ceklis
24. nov 2018

Tak mám dnes po opu. Bola to rychlovka, ten jeden folikul vydržal a pri odsavani sa ešte našiel jeden za čo som pani doktorke nesmierne vďačná. V oboch boli zrelé vajíčka, čo nechápem doteraz. Prvý veľký krok úspešne za mnou, už len čakať či sa začnú deliť 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

ikuska187
24. nov 2018

@ceklis to je pekny vysledok 😊😊😊