Klinika ReproGenesis Brno
Ahojte, rada by som sa dozvedela viac o tejto klinike. Máte už skúsenosti? Rozhodujem sa RF alebo ReproGenesis, poraďte.
@adelka300518 Prifesionálna rodička by mu nepomohla ak je zla genetika. Skuste tie nemecke doplnky, tá moja kamarátka tvrdí že práve tie jej pomohli a nechali si potom selektovat embrya tusim fregmantacia sa to volá a po 7 rokoch sa jej zadarilo. Ona zostala tehotna a skoncilo to vzdy skor ako do mesiaca
@evelka81 Kto je tvoj lekár. Ja si zacínam mysliet, ze nezalezi nie na klinike, ale na lekarovi ak je problem. Je odbornik a ostatni su do počtu asi. Neviem, ale mna zamrzelo ked som zaplatila tak velke prachy za prevoz a dr ani nevedela pri druhej konzultaciu o mne nic, lebo nenasla koordinatorku
ahojte dievcata, chcem saa opytat jednu vec... ktora mi vrta v hlave... tyka sa odberu vajicok po stimulacii.. na kzory den a pri akej velkosti to robia v brne ?
Ja som podstupila na Sk soft s clostilom, do ktoreho na 11-13 den este pripichli nieco , na 10 den velkost folikov 13 a 14, na 14 den cyklu velkost 20mm o dva dni ked mal byt odber, mi uz zial folikuly nenasli... :(
Rozmyslam kde sa stala chyba. Bolesti typicke ako pri ovulacii som nemala :(((
@nila1111 tak toto som ja tiež riešila pri opu tu v ba. Tiež sa mi zdalo že to moc naťahuje doktor a že odber vyšiel podľa veľkosti na nedeľu, len oni v nedeľu nerobia, tak ma dali na pondelok a dopadlo to zle. Ja som teraz na stimulke na soft, v pondelok bol len jeden maly 11mm folik, to bol 7dc. Dnes som bola u môjho gyn a folik ma 17mm. Zajtra mám ísť na kontrolu a uvidím čo povie, podľa mna odber by už mohol byt v piatok, ale to si nestihnem pichnut pregnyl. Tak mi to dajú na sobotu a som zvedavá či tam bude ten chudáčik jeden 🙈
@nila1111 podľa mna to asi nevedia moc odhadnúť a mali by robiť kontroly častejšie :( ja som pri jednom native mala na 7dc 13mm, povedal nech prídem na druhý deň, takze 8dc a folik mal 17mm. O dva dni na 10dc bol odber a z toho krásna hatchblastocysta. TKze tak :( bojím sa aby to zase nepresvihli
@ketty11 ďakujem, pozriem to. No dúfam teraz v šťastný koniec
@ceklis neboj stihneš pichnúť. Ja som mala tiež na poslednej kontrole 17mm a ovitrelle som pichala až obdeň. 🙏🙏🙏🙏moc držím palce
@lucia1906 nie nepreplatí ti to poisťovňa, v tomto si tam samoplatca - my všetky sme to museli zaplatiť. A aj keď to máš na Slovensku spravené, musíš to podľa českej legislatívy absolvovať u nich - to sú ich zákony, podstupuješ liečbu v cudzine, čiže ideš podľa ich zákonov, majú to na stránke ako som už písala, čiže darmo si to vyžiadaš - ja som to tiež mala spravené a so sebou. Každý odber si tam platíš, aj HP - kebyže si dáš robiť u nich - tiež si ho platíš.
4 deň po vklade. Prečo sa to teraz tak vlečie 🙈
@adelka300518 iba? ja, že už si aspoň týždeň 🙂 🙂 🙂 ja som 51. DC, tiež sa to vlečie, ale už to je tesne pred pocitovo.
@adelka300518 Jaaj 👍🏻 Ja som zabudla, ze si bola na vklade 🤦🏻♀️ Pre mna je to tu neprehladne, vzdy odpisem na konkretny koment. No patrilo by sa aby sa zadarilo 😘
@ikuska187 čooo? Nech už sa ti rozbehne.🙈
@ketty11 no aj ja si myslím😂😂😂
Tak mám dnes po opu. Bola to rychlovka, ten jeden folikul vydržal a pri odsavani sa ešte našiel jeden za čo som pani doktorke nesmierne vďačná. V oboch boli zrelé vajíčka, čo nechápem doteraz. Prvý veľký krok úspešne za mnou, už len čakať či sa začnú deliť 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Baby ahojte. Ja mám za sebou 2 inseminácie a jeden ET - v Bratislave. Ani po dlhom protokole som nemala viac ako 3 vhodné vajíčka. Po oplodnení prežilo 4 den len jedno a to mi vložili - nič. Všetky ostatné vyšetrenia máme obaja ok. Teraz som bola na konzultáciu v reprogenesis u Koukala. Chcel nám brať krv na HIV...a iné prenosné choroby. Je to normálne?