Klinika ReproGenesis Brno
Ahojte, rada by som sa dozvedela viac o tejto klinike. Máte už skúsenosti? Rozhodujem sa RF alebo ReproGenesis, poraďte.
@adelka300518 nedali 😂😂😂
@ikuska187 nooo 😂 sak ale na moje minimálne amh bude úspech keď bude jedna blastocysta, ešte dúfam, že to dobojuje do takéto štádia aby ju bolo možné mrazit. Na vklad nejdem :( bojím sa, že o ňu prídem vďaka tej imunologii :( písala som aj do ba imunovitalu a pani doktorka je mimo, takze nemám sa s kým poradiť a preto ju dám radšej zamraziť pokym nepôjdem na kontrolný odber krvi kvôli tým zvýšeným cytokinom. Ešte rozmýšľam, že keby to pomalšie bola zajtra kompaktná morula, že či neskúsiť tu vložiť, je to asi blbosť, že?
Ina mi ma zajtra hneď po 8:00 volať ako sa vyvíjajú a že prípadný vklad o 11:00, tak všetko sa rozhodne ráno. Ale určite keď bude kvalitná HB, tak ta pôjde do mrazaku :( rada by som vedela či je geneticky ok, ale 1400 EUR ozaj nemám navyše.
@adelka300518 ešte podľa toho obrázku 😂to môže byt aj tak, že ozaj ma síce len tých 10buniek ale je ohraničené 🙏🏻😍🤪 to hľadám dôvod na to, aby sa z neho stala aspoň ta morula a išla som na vklad. Aj keď teda neočakávam že bude, mala by som dva týždne postarané o “zábavu” 😂😂😂
@adelka300518 a testovala si?!?! ✊🏻✊🏻✊🏻
@ikuska187 tak nejaká pravdepodnobnosť že je ok určite je 😂 ale je mensiA ako ta, že nie je v poriadku. Zase mám možno o rozhodovanie menej 🙂 keby boli dve kvalitne HB, nevedela by som čo spravit s tou druhou (jednu určite mrazit či bude jedna či dve, to som rozhodnutá). Takto keď by bude “len” morula, budem sa tešiť že nemusím moc riešiť a idem na vklad. Ono sa dá mrazit, len asi je tam potom väčšie riziko že nebude pokračovať vývoj po rozmrazeni. A takto jej dám šancu, keď bude ok, ona by to mala dobehnúť. Fakt neviem 😂 možno som len veľmi naivná. Ja moc moc dúfam že ta jedna bude vhodná na mrazenie pre budúci rok keď budem mat výsledky z imuno a hemato. A budem vedieť že už by malo byt všetko ok. A potom to už bude hop alebo trop. Kedy máš kontrolu výstelky?
@adelka300518 kedy ti dali obrazok stadii vyvoja? Mne to tiez nedali, musela som googlit 😊😊😊
@ceklis 👏👏👏👏 ja by som to pomalšie vložila. Ale v klude si daj poradit a daj na svoj vnútorný pocit.
Testovala som a snáď bola silnejšia tá dnešná. Dosť sa mi to zlieva. 🙈 picne ma do pondelka😂😂
@ceklis neviem najst presne tu kvalitu, ale blastocysty 5AA su naj - 5 je 5. den, prve pismeno je morfologia, druhe pismeno fragentacia, moze byt aj kombinacia napr. 5AB, potom ok je 5BB, uz ked je C, tak to nie je moc dobre a 5CC mrazit nechcu a mari sa mi, ze ani 5BC - ale za toto nedam ruku do ohna.
@ikuska187 fiha, to sú mi cisielka 🙈 ďakujem moc za vysvetlenie. Tak zajtra budú oznackovane aj tie moje dve. Už sa neviem dočkať 😂 je to iný stres, hlavne že zavolá a ja sadám do auta a utekám na vklad. Ale zas, aspoň bude zajtra ako tak pokoj na dusi ❤️
@ketty11 hej hej, strašne moc moc dúfam že to jedno dotiahne na peknú blastocystu aby ju mohli zmraziť a to druhé snáď aspoň na tu kompaktnú morulu, aby som ako tak mala pokoj že sa nezahodila. Sama som zvedavá.
Veľa veľa Vám baby ďakujem za podporu, rady a hlavne empatiu ❤️❤️❤️
@adelka300518 ❤️ Ďakujem, ak prežije a bude sa vyvíjať, určite ho vložím a verím že aj pomalšie ak bude ok všetko, ma šancu sa chytiť. Uvidíme 🤷🏼♀️🙈
@ikuska187 myslím že pri odbere mi to dali. Moc som sa tomu potešila. Ale netuším či janka alebo Klára . Mne píše aj som stále s inou😂
@ceklis myslím na teba, daj nám vediet🙏
@adelka300518 jasne 🙂 o ôsmej majú “sedánek” 😂🙈😂 a potom budú volať, tak napíšem. Ale nejako som kludna, tak uvidíme čo príde ☺️
@adelka300518
@ikuska187
@ketty11
Vklad nebude 🙄 tak ako som si myslela to jedno spomalene sa zastavilo vo vývoji a to druhé dotiahlo na HB, čudovali sa že chcem mrazit, no hrozne sa bojím že by to nevyšlo kvôli tým imunologickym veciam a tak musím počkať na výsledky v novom roku a snáď to bude to správne embryjko a takto o rok už bude na svete 🙏🏻
Ešte raz velkaaaa vďaka za obrovsku podporu ❤️
@ceklis 😘😘😘😘😘 ty máš u nich prvú stimuláciu? Moc držím palce aby všetko dobre dopadlo. Len mi prosím Pripomen prečo si sa rozhodla ísť najprv na tie vyšetrenia.
@ika7 daj si červené vínko. Inak som Vám hovorila zme mi kázali pit pred vklado a po červené vínko na prekrvenie?
@adelka300518 ja som bola na jar v ba v car, mám za sebou 2vklady a nič. Preto som šla na imunologicke vyšetrenie a tam mi našli zvýšené cytokiny. V septembri som bola na konzultácii v Brne, ešte pred výsledkami z imunologie a v brne sme dohodli stimulku. Lenže do toho potom spadli tie zle výsledky :( tak som začala jesť medrol s tým že určite zaberie, posúvala stimulku na neviem kedy a nakoniec šla tento mesiac. Lenže kontrolné výsledky sú ešte horšie a s doktorkou sa neviem spojiť :( ta len napísala že zvýšiť medrol a prist na kontrolu o 6-8tt. Tak preto som nešla do vkladu tej kvalitnej blastocysty :( bojím sa že by to tiw výsledky pokazili, aj keď sa mi fakt nezdajú správne :( ako môžem mat horšie hodnoty s tabletkami ako predtým keď som nič nebrala? No celé zle. Mám veľmi nízke amh a už mi odporúčajú len darované vajíčka, tak preto si vážim toto jedno čo sa vôbec podarilo.
@ikuska187 tak tak 🙂 všetko je ako ma byt. Je lepšie keď sa zastavilo, aspoň som ušetrila nervy z prípadného vkladu. To jedno čo sa zmrazilo bude to správne 🙈✊🏻 Ja tomu verím. Dám doporiadku tu imunologiu, schudnem 😂😂😂 a v januári idem na to. Moc moc držím palce aby sa vklad podaril a do Vianoc boli dve čiarky 🙂
Daj potom vedieť. K akému doktorovi chodíš?
@ceklis dakujem - uz si chcem ist po mojich chalosov (ale iba 1 vkladam, nechcem dve naraz) 😊😊😊 ty sa daj dokopy, nalad sa a dobre bude 😊😊😊 ja chodim ku Koukalovi - som s nim max. spokojna, ale raz som bola na kontrole u Vitouskovej a ona mi robila aj OPU (bo vikend) - nemozem povedat nic zle, aj mi pekne vysvetlila potom, co pri OHSS, ak ho schytam a po OPU mi povedala, ze od teraz je to uz iba o prirode. Ja mam tusak, ze aj vklad bude cez vikend a zas niekto iny bude pri tom 😊😊😊
@ikuska187 mne robila vklad vitouskova a som max spokojná. Bude dobre neboj🙏
@ceklis tak už chápem. To si sa veľmi múdro rozhodla a v Brne o tomto vedeli a aj tak chceli vklad?
@adelka300518 nie, doktorka sa bála. Ja som chcela vklad len v tom prípade ak by bolo aj druhé a nemalo by takú kvalitu na mrazenie ale teoretická šanca na uchytenie by bola 🙂 osud to sam zariadil a som mu ozaj vďačná. Konzultantka to mala dáke pomotané ale veď nevadí 🙂 som strašne šťastná za to jedno a pôjdem si po neho hneď ako sa bude dať.

@ceklis drzim palceky, nech morulka bude zajtra HB 😊😊😊 ja som strasne za to pomale bojovala, bombardovala koordinatorku, ze ho aj tak chcem mrazit aj keby co bolo, bo piaty den rano uz 3 boli HB a ono bolo morulka, potom mi vecer volala, ze to dobehlo aj posledne, ale uz sa na to kukam racionalne, ze to je priroda. Kukam, ze ty mas uz teraz brutalne raciolny pristup. Ocakavam zajtra spravicku o HB 😊😊😊