Klinika ReproGenesis Brno
Ahojte, rada by som sa dozvedela viac o tejto klinike. Máte už skúsenosti? Rozhodujem sa RF alebo ReproGenesis, poraďte.
Kocky preco sa branite ist do darovanych vajicok? Hlavne tie ktore máte nizke amh. Ved 25% genov preberá dieta po matke, 25% po matke darovanych vajicok a 50% po otcovi. Moj nazor je taky ze radsej darovane ako sa dopovat hormonmi potom sa stresovat ci vobec nejake budu, potom odberom a potom ci sa budu po oplodneni spravne vyvijat. Chapem ale aj to ze niekto sa s tym nevie stotoznit. Ale ked niekto ma velku tuzbu po dietati tak predsa tie darovane pre neho nemozu byt problem. Ved matkou je ta ktora dieta vynosi. Je napojene na krvny obeh Vas. My sme s manželom chceli deticky a v nasej situacii boli len dve moznosti bud adopcia alebo darovane celé embrya. Tak sme si zvolili obe moznosti, požiadali o adopciu a tiez aby sme si niekedy v zivote nevycitala ze sme neskusili umele oplodnenie tak sme sli aj do tejto moznosti. Bolo to rychle a jednoduché bez bolesti brania ci pichania si hormonov a tak sa to rychlo sa vsetko udialo. Teraz uz len cakame na príchod nasich deticiek na svet.
@adelka300518 dakujem za radu ale mne nakoniec MS neprisla cize z IVF nic...uvidime kt. mesiac pojdeme na druhy rok...lieky uz mam cize len bude treba nahlasit zaciatok MS
@ketty11 ja som bola hlúpa a kvôli skoršiemu termínu som šla do ba a poviem ti, že si dobre spravila že ideš do Nitry. Nemám pekne slovo na nich :( idem teraz na kontrolný odber zajtra, do Vianoc snáď budú výsledky a keď sa to čo i len o trosku nezlepší, končím s tabletkami a počkám na marcový termín do Nitry. Úplne že zle zle. O tých cytokinoch veľa neviem, lebo doktorka je síce veľmi milá ale moc nevysvetľuje :( proste nie sú dobre výsledky a ešte zdvihne dávky! Pritom keď bez nich boli výsledky lepšie by ma to ani nenapadlo. Ma porazí keď teraz budú ešte horšie :( spýtam sa jej na nejaku alternatívu, lebo ozaj tie kortikoidy moc na mna nezaberajú. :( zevraj zvýšené cytokiny spôsobujú to, že sa embryo neuchyti a telo ho vypudzuje von... :( takze tak. Dobre si spravila že ideš na imuno, aspoň budes mat kľud a vedieť že si ok.
@ketty11 nemôžem ísť skôr :( lebo oni mi povedali, že minimálne 8tt pred termínom nemôžem mat žiadne ivf ani nič s tým spoločne
Teraz som dobrala tu stimulku, tak najskôr asi február by pripadal so úvahy a to už ten mesiac hore dolu je jedno. Dali mi termín 14.3
Uvidím aké budú výsledky teraz v imunovitale a podľa toho sa zariadim :( ak sa zhoršia, tak keď nedá alternatívu, tak to vysadím a počkám na marec.
Snáď 🙏🏻 Sa aspoň dostanú na tie hodnoty ktoré som mala predtým :( kiež by
Vieš, ono je najhoršie, že ozaj nemám žiadne info o iných možnostiach O tom že prečo medrol zvýšil tak cytokiny. Ten prístup ma hneva :( zajtra idem na krv a ešte pred vianocami k nej a uvidím. Keby sa dali hodnoty do normálu, bol by to pre mna asi ten najkrajší darček pod stromček 🤪
A super že máš takého doktora čo ti dobre poradí 🙂
Tu reproimunologiu prečo ideš riešiť? Prepáč ak to tu už bolo písané, necitala som všetko
@ceklis ahoj, napadlo ma či náhodou neskúsiš alternatívnu medicínu - čínsku myslím. Mám naozaj dobrý kontakt na jednu pani v BA. Kopec ženám pomohla. 🙏Len rozmýšľam o dalších možnostiach keďže po liekoch sa to ešte zhoršilo. Možno to niečo vyvoláva v tvojom tele a bohužiaľ západná medicína iba potláča, nelieči a nehľadá zdroj. Vyskúšala SIM toho velmmi veľa ale tá pani je ozaj top. Normallne vidieť ako premýšľa a hľadá príčinu. A podľa toho postupuje.
@adelka300518 jasnee. 🙂 rada.. pošli prosím do správy viac info.
A držím palce dnes na krv ✊🏻❤️ Ideš do Brna, či k svojmu dr? Ako sa cítiš?
@ceklis pošlem ti len čo dopracujem. Bola som v Brne, okolo 14.00 by mali byt výsledky
Baby oni mi zabudli zavolať. A ja doma infarktové stavy. Tak som volala na kliniku a vraj HCG 2392❤️
@adelka300518 perfektneeee!!! Tie stavy si viem predstaviť, teraz už len užívaj a každý jeden deň bude krajší a krajsi ❤️ Teším sa veľmi.
@adelka300518 gratulujem ❤
@adelka300518 supeeer 😊😊😊😊 gratulujem 🤩🤩🤩
@adelka300518 aj ja by som poprosila kontakt na tu cinsku medicinu,
@adelka300518 gratulujem ❤ ja by som tiež mala infarktové a máš tiež tu Inu?
Napíšem to sem: Marcela Klevarova 0903483605. Objednajte sa cez mail: klevarova.marcela@tcmclinic.sk
Prvé stretnutie je na 2 hodiny. Bude sa veľa pýtať. V klude si nachystajte otázky.
@adelka300518 gratulace 😘❤️
Dakujem Vám baby. Samozrejme že sa bojím dalej🙈 na kontrolu o 2 týždne vraj pozrieť či bije srdiečko ale veď sa mi to zdá skoro🙈 a určite chcem ísť aj na kontrolnú krv ale to asi tu na SVK. Len som sa nahlásila do sanatória Koch a vôbec neviem ako to tam funguje a ako sa tam nahlásit😳 tak musím pozisťovať
Ahojte, ja som dnes išla tu v BA na odporúčanie do ICHC, stálo ma to 114 eur, moj muz ani nevie som mu povedala 30. Poznte to? Je to na vajnorskej, alternativna medicina ...Neviem čo si mam o tom myslieť.. Teda viem len som sklamana, davala som do toho nadeje kedze mi to odporučila inteligentna žena. ☹️ Pripadala som si ako v starom ceskom filme... Na hlavu mi dali sluchadla cez ktore pocitac nacitaval moje organy a pipalo to tak smiesne, potom mi dali do ruky magneticke kocky a drzala som ich v tme pol hodinu 🙂 NEVERIIIIM
@ketty11 s týmto priamo skúsenosti nemali ale vyskúšala som toho veľa🙈 a poznám aj tie pálky. Skúšala si googlit? Čo ti povedal?
@ketty11
@adelka300518 jejda baby, chápem, že človek v zúfalstve a veľkej túžbe robí nemožné, ale na toto by som fakt prachy nedala. To je čistá zlodejina, ryzuju na nešťastí ludi. Inak ja som rozmýšľala tiež nad Kochom, ale odradil ma ten poplatok v tehotenstve, nejakých 450 eur to bolo v časoch, keď som ešte netušila, že budeme mať problém.
@ikuska187 mne sa zdá že je to 360€. Ak nie si tehuľka tak 120€ na rok. Ja som u môjho predtým za termíny isto nechala viac, ak som čakárni nechcela stráviť 6 hodín. No každopádne vyhodila som už toľko peňazí že asi kašlem na to. Ale dnes som sa chcela objednať a že môj lekár má voľné až v januári. Tak že čoooo? Nepripadá do úvahy a potom sa jej zdalo že niekto zrušil termín a našla ho a idem túto stredu o 14.00 hod. Ale teda neviem neviem ako to bude s termínmi. Aby som nakoniec neprosíkala vždy o termín. Musím sa dobre popýtať. Dosť má to zaskočilo. Keby niekto nezrušil tak sa tam dostanem kedy?
@adelka300518 už si tu cenu nepamätám presne, ale viem, že ma to zaskočilo. Tak ako v BA ma veľa gyndosov takéto ujete poplatky. Tak to je sila tie termíny, ja idem k mojej tento týždeň, tak dúfam, že nebude protestovať, že už nechcem ísť do Brna a nech ma potom kukne ona, na HCG sa asi vyflaknem uplne, bo to vyjde aj tak na Vianoce, teda ak vklad bude ovsem 🙏🙏🙏
@ikuska187 ozaj stačil ísť na krv u svojho gyn. Dnes som si to uvedomila. A poslať im hodnotu
@adelka300518 moja kamoška ani na kontroly sliznice nechodila, iba nahlásila hodnotu od svojej gyndosky a šla na vklad, nabudúce to už asi aj ja tak skúsim poriešiť, ako s gyndoskou sa aj dá - skôr preraziť cez sestričku je problém 🙈🙈🙈😁😁😁 uvidím ako zareaguje.
@adelka300518 aj mne pošliiiiiiii ten kontakt .Ďakujeeeeeem
@adelka300518
@ketty11
@ceklis no baby tak KET sa nekoná, zas mam polyp, čiže hysteroskopia a potom minimálne tri cykly čakať. Reálne to vidím na apríl resp máj, kým vybavím operáciu a môj "super" cyklus... Ja už mám pocit, že k vkladu nikdy nedôjde.

@ceklis Dobre si urobila! Treba najskor preveriť či náhodou niečo uhniezdeniu nebráni! 😘