icon

Klinika ReproGenesis Brno

blanka8574
17. máj 2013

Ahojte, rada by som sa dozvedela viac o tejto klinike. Máte už skúsenosti? Rozhodujem sa RF alebo ReproGenesis, poraďte.

adelka300518
4. dec 2018

@ikuska187 do prčic, to má veľmi mrzí. Sálach si vitamín E. Ten je výborný Ján tieto veci

ketty11
4. dec 2018

@ceklis Jaj tak potom áno 🙂 Dúfam, že sa ti znormalizujú a budeš sa tešiť.
Ja idem kvôli 3 neúspešným vkladom a dúfam, že nič nenájdu. Ešte vraj na hematológiu mu povedala kamaratka aby som šla .... taaak sa mi to nechce riešiť 🙃

ketty11
4. dec 2018

@adelka300518 jasné ... nič iba sa ľudia pýtali a len jedna negatívna skúsenosť 😉

ketty11
4. dec 2018

@ikuska187 😅 Jaaaj ako dobre si utobila, ze si nešla ... jaaaj keby som tie peniazky mala naspat 😂

ketty11
4. dec 2018

@ikuska187 Juuuj mojaaa 😘Inak sa tie polypy nedaju odstranit? Pozri si ten fertilovit niekde na stránke a kúp si nejaký vhodný pre teba. Ja som kupila nad 35 bo nad 40 nemali😂 Mali velke ohlasy a tak reku skusim aj ja 🤔

ikuska187
4. dec 2018

@ketty11 dá dá, len mne už v júni vyberali dva polypy a teraz ho mam zas - oni sa zvyknú vracať, sú hormonálne citlivé, čiže po stimulke narástol sviniar. Čiže zase hysteroskopia a musí ísť von, len potom sa zas čaká, kým sa sliznica zahojí po kyrete. Pomohlo by tehotenstvo, aby nerastli, ale hold smola, nedá sa k nemu dopracovať 🙈🙈🙈 idem kuknúť tie prípravky, že čo je. 😊

ikuska187
4. dec 2018

@ketty11 no ubijes ma 😊 kukla som co to je, výživové doplnky - ja do seba už dlhodobo cpem, to je kyselina listová, inozitol, koenzým q10, selén atď - to si všetko dávam, teda ten koenzým nie, ale dá sa kúpiť aj ten. Tak antioxidanty treba, to je jasne, ale to je skôr doplnok k liečbe, nám trochu SPG zlepšili - stále není ok, ale oproti tomu s čím sme začínali, to bol pre nas malý zázrak. 😊

lucia1906
5. dec 2018

@ketty11 Ja som tiež absolvovala Hematologiu. Aj reprodukčnú imunológiu a obaja sme absolvovali genetické testy. Všetko ok - aj tak sa nedarí.

ketty11
5. dec 2018

@ikuska187 Noo ked kamoska im verí, bo jej muž nemal vobec pohyblive spermie a jedine po týchto výživových doplnkoch sa mu hodnoty výrazne zlepšili 🙂 jaaa vieem, že sú to iba doplnky, ale možno je tam spravna koncentrácia tých doplnkov 😂 Uvidíme... ja som brala len kys.listovú

ketty11
Autor odpoveď zmazal
ketty11
5. dec 2018

ikuska 187
lucia1906
Im tie vitaminy odporičila embryologička či kto ... 🙂 Hovorím si, keď to ide až z Nemecka, hádam na mne nikto nechce len zarobiť 🙂))

ketty11
5. dec 2018

@ikuska187
Prečítaj keď máte zlý spermiogram, ten článok mám tiež od nej, preto i odporučila tie doplnky 🙂 Aj keď máš pravdu, že vitaminy kupis vsade 🙂

adelka300518
5. dec 2018

Baby dnes kontrola u môjho gynekológa, som 21 dní po oplodnení a gestačný vak má 5 mm. Snáď to nie je málo. Podľa MS som 4-5tt podľa ovulácie 5-0tt

ikuska187
5. dec 2018

@adelka300518 srdiečko ešte asi nebolo vidieť? 😊

ikuska187
5. dec 2018

@ketty11 ano, aj DNA fragmentaciu sme mali zlu, aj vysoký oxidacny stres - preto ho tými antioxidantami napchavam 😊😊😊 najhorší SPG sme mali 10 000 miliónov (potom 20 mil., 40 miliónov) a všetko zlé zle a pri OPU zrazu 270 miliónov spermií a zrazu aj motilita aj koncentrácia ok, 2 percenta ok (stále zle áno), ale predtým sme mali vždy pod 1 percento ok spermií a motilita a koncentrácia hlboko pod normou. 😊 Ved my sme kvôli tej Dňa fragmentacii cvakli PGD. Čiže antioxidanty určite môžu mať efekt 😊 u niekoho viac, u niekoho menej.

ikuska187
5. dec 2018

@adelka300518 a doktor ti co povedal? A nestresuj, reálne ma zmysel chodiť na USG 6.ty až 8.my týždeň, aby už boli veci jasne, doktori to skôr nemajú radi, lebo je to skreslené. Len po IVF to do USG hrotia skôr, aby sa vylucilo pripadne MMT pri pozitívnom HCG, lebo štatisticky sú častejšie MMT pri IVF ako pri normalnom oplodnení. Kedy máš kontrolu? Krv ti nebral?

ketty11
5. dec 2018

@lucia1906 Hmm ja tiez ut neviem 🙂 Kolko mas rokov ja 41 od min tyzdna🤦🏻‍♀️ trafit ma uz ide z toho vsetkeho

ketty11
5. dec 2018

@ikuska187 🙂 ty vsetko uz vies teda🙃 my sme vraj zdraví a tak som nevyhladavala nic iba co mi ona povedala za 7 rokov jej trapenia

adelka300518
5. dec 2018

@ikuska187 krv mi nebral, povedal že je to veľkosť cca na 4,5 týždňové tehotenstvo. Povedal že na srdce máme čas 2 týždne že teraz je ťažko niečo hovoriť ale že jednoznačne potvrdzuje tehotenstvo. Krv mi už nebral. Mna bolel 3 dni ľavý vaječník tak som sa bála mmt. Ale mám tam cysty. To preto mám bolesti

ikuska187
5. dec 2018

@adelka300518 no vidíš, nestresuj 😊 ale chápem, ja by som tiež hysacila.

lucia1906
6. dec 2018

@ketty11 ja som ročník 1981 a muž 1979

lucia1906
6. dec 2018

Takže dnes mi poslala koordinátorka mail:
kolegyně Vám bude posílat podklady pro SK pojišťovnu. V obálce od nás obdržíte:
1x originál, ten prosím podepište a vyplňte – bydliště, rodné číslo…... datumy + podpisy
Dřív než odešlete na pojišťovnu je třeba nechat potvrdit žádost na klinickém pracovišti – bod č.2.9 !!!!!!!
Kontakt na klinické pracoviště je:

MUDr. Petrenko,Antolská 11, Bratislava

1x kopii pro Vás – necháte si u sebe

Jakmile budete mít potvrzeno od MUDr. Petrenky, odešlete originál na pojišťovnu a dejte mi prosím zprávu, že žádost odesíláte !!!!

Vyřízení trvá cca 6týdnů, pak obdržíte potvrzení, které prosím naskenujte a zašlete na moji adresu:

ina@reprogenesis.cz

Jakmile bude žádost schválena, pak si přijedete pro léky k nám na kliniku a teprve tehdy můžeme zahájit stimulaci.

susanne08
7. dec 2018

@ikuska187 to ma mrzí, ja idem teraz v nedeľu na hysteroskopiu. Tak to stihnem este v tomto roku, čo som rada. Žiadosť Petrenkovi odoslaná. Mne môj gyn, že sa môžeme snažiť uz týždeň po zákroku že uvidím možno sa chytí a nebude Ivf.

susanne08
7. dec 2018

@lucia1906 toto isté poslala aj mne. Už som to poslala Mudr. Petrenko

susanne08
7. dec 2018

Kočky tak nakoniec v žiadosti mam že krátky protokol ( koukal na stretnutí hovoril o dlhom) Gonal 2700 iu, orgalutran 5x 0.25mg. A návrh ivf s ICSI ( to aj chceme) MACS? Neviem mate s tým skúsenosti? To si musím naštudovať. Asistovaný hatching?neviem. A predĺženú kultivaciu sme chceli. Tak tie dve veci neviem ešte a sa asi nedoplatime...

ketty11
7. dec 2018

@susanne08 Veľmi ti to prajem 🙂 Tiež si to veľmi želám 🙂

ketty11
7. dec 2018

@adelka300518 Asi si naučená byť v strese a nevieš či bojíš sa užívať si šťastie 🙂 Skús sa prepnúť na režim byť konečne šťastná a zabudnúť na obavy čo sa týkali ivf 🙂

adelka300518
7. dec 2018

@susanne08 asistovaná hatching myslím robia pri softe automaticky. Narežú obal embria ak náhodou už nebude na 5 deň vykúkat. To si určite dajte. Veľa nezdarov je skrz to že obal sa neotvorí. Moc držím palce

adelka300518
7. dec 2018

@ketty11 presne ako píšeš. Ale dnešok si užívam. Musím vydržať a prestať čítať hlúposti. Aj tak to neovplyvním.

ikuska187
7. dec 2018

@susanne08 ahojky, ak máte zlý SPG, tak MACS určite, AH si daj iba ak bude treba, mne sa vyhatchovali 3 embrya samé, 1 pomohli. A tebe robia iba diagnosticku hystreskopiu? Lebo mne zoberú polyp a to je čiastočná kyretaz, preto sa čaká pár cyklov, kým bude sliznica zas ok, schopná prijať embryo 😊 si zlata, ďakujem. Držím palčeky 😊 už som to spracovala, je to len odklad, aj keď utorok bol slzave údolie. V pondelok mi dajú termín, tak snáď skorý 😊