Klinika ReproGenesis Brno
Ahojte, rada by som sa dozvedela viac o tejto klinike. Máte už skúsenosti? Rozhodujem sa RF alebo ReproGenesis, poraďte.
@sono2 my sme davali na prirodzeno na Slovensku, nie tu, na SK mi vzdy iba na druhy den zavolali ze sa oplodnili..... tu sme mali ICSI, aj ked bol spermiogram ok, ale dali to automaticky, pocas vyberu ako odsali folik mi embryologicka zakricala ze vajko tam je a ked sme isli domov tak nam povedali ze je zrele, lebo uz bolo ocistene, na druhy den informovali ze je oplodnene, kazdy den ma informovali v akom stadiu je...su to stresy pri tomto native, najprv po pregnyle len nech folik nepraskne, potom nech ma aj vajko, potom nech je zrele, potom nech sa oplodni, stale daco krok po kroku 🙂
Oni Ti nepovedali ze ci sa neoplodnilo alebo sa zle oplodnilo alebo ze co sa vlastne stalo?
Mne na 10 den nameral 17 folik, hned v ten vecer som mala pregnyl a 12 den isiel von....pritom ja som mavala ovulku neskor...ale bolo zrele, takze to bolo ok.
dievcata , da sa absolvovat v rg darcovsky program vajicok aj cez poistovnu? lebo cennik mi poslali ako samoplatcovi a po tych vsetkych ivf-kach ..... kazda zlava nam bodne 😞
@bellabelluska to asi by si sa mala opýtať dr a potom resp preveriť v poistovni postup.Mne sa zda že niekde som čítala že sa to dá,ale neviem ci to bolo na SK aleb v Brne.
@1laura1234 ano jasne preverim len este nemame termin konzultacie tak ci nahodou s tym niektora nemate skusenost som chcela vediet 😊
@bellabelluska ja som bola ako samoplatca,uz nemam narok cez poistovňu.😓
@1laura1234 aha tak to mi je luto ze uz viac nemas narok ... mas toho urcite vela za sebou... 😞
ja mam vycerpany 1 x cez poistovnu a druhy x som bola na soft ako samoplatca. teraz mam za sebou ket a vcera to vyzeralo nedobre a dnes zasa o trochu lepsie...preto vlastne aj zistujem ako je to inde v pripade ze toto nedopadne dobre... no stres a nervy 😞
@bellabelluska juk tak ti držím veľmi palce,ja som dnes 8 deň po ET,takže tiež to čakanie na nervy.😔
@1laura1234 ahoj! a ty chodíš do reprogenesis?
@1laura1234 aha aj ty si po transfere? tak silno drzim palceky 😊
@andy175 ano 😉
@bellabelluska ano 21.10 som mala vklad.Dakujem krasne.
ahojte.drzim vam vsetkym palce.ja zatial iba zhanam informacie o brnenskych centrach.hladam to najlepsie.momentalne sa pripravujem na IVF vo Viedni.
chcela som len napisat pre tie,ktore sa bojite toho odberu vajicok bez narkozy-ja zu som to absolvovala 2 razy,v AT narkozu nedavaju koli tomu,aspon nie v AKH.bala som sa velmi,ale vobec to nebolelo.taky trosku neprijemny pocit,ale nic hrozne.pred tym mi dali nejaku tabletku-asi daky oblbovak,zabudla som ako sa vola....
citam vsak ze povazujete za neprijemny ten tranfer...hm,ja som ani nevedela ze mi nieco vlozli a zu bolo potom.
ale vzdy mi urobili najskor pokusny transfer-taky,kedy sa len pokusili prejst krckom,nevkladali nic-raz sa mi stalo ze krcok bol velmi zatvoreny a tak ma museli pod narkozou trochu otvorit a potom mi vkladali o par dni embryjka a bez problemov.
ale zatial obe boli neuspesne,nebola so spokojna s pristupom personalu,tak teraz idem cez sukromnu ambulanciu zameranu na toto a uvidime.....
bude to moj 3. pokus,ostane mi este jeden cez poistovnu-v AT mame narok na 4 pokusy do 40 rokov.
tak ked tie posledne dva nevyjdu,chcela by som skusit to Brno,takze zdielahte svoje pocity,dojmy a hlavne svoje uspechy-neuspechy. 😝
@andy175 ahoj, prosim ta kolko si platila za vysetrenie hormonov stitnej zlazy?
Ako myslím že do brna chodíme na nativ
@yvet23 prosim ta kolko ste platili za darkynu?si samoplatkyna ci sa to da spravit aj cez poistovnu?
ahojte, my sme boli na konzultacii v RG a sme spokojni , verim ze sa coskoro dockame vkladu a hlavne uspesneho konca 😊 ... a vidim ze mudr stelcl mal stastnu ruku u vacsiny z vas 😊 drzim vam palce ❤️
@nati2ahoj. Už som písala koordinátorke zatiaľ nič len otázka. Koľko bola cena toho softu? Aj si niečo absolvovala? My sme opäť zmeškali Nativ. Dr navrhuje soft. Ďakujem ti.
Slováci vyvinuli nový test na odhalenie Downovho syndrómu plodu
My sme s manželom nadmieru spokojní s Reprogenesis. Môžme len odporučiť, hneď na prvý krát sa podarilo ET. Predtým sme chodili do Martina,ale nemali sme z nich dobrý pocit. Prajem veľa šťastia, aby sa každej podarilo!

@sono2 tak to ma mrzí... Inak mne Štelcl povedal, keď som sa ho pýtala, či mi bude robiť zákroky on, že áno okrem víkendov a sviatkov.... asi týým, že je vedúci lekár, tak má takéto výhody 🙂 ale tak hadam to nepletiem a dobre som ho pochopila....