Klinika ReproGenesis Brno
Ahojte, rada by som sa dozvedela viac o tejto klinike. Máte už skúsenosti? Rozhodujem sa RF alebo ReproGenesis, poraďte.
@milus777 ďakujem moc, teraz mám pocit že sa všetko na mna zrútilo. Tak uvidíme. Herpesy, zuby :( a ta tvar spuchnuta. Čo už, skúsila som. Teraz na vklad ani nemyslím, cítim sa fakt zle. Už mi to začína byt aj všetko jedno 😤
Musím si dať nejaký poriadny Detox od všetkých tých hormónov a liekov a uvidím potom čo a ako.
Držím všetkým moc moc palce aby to vyšlo v tomto roku ✊🏻✊🏻✊🏻
@ceklis presne tieto pocity, raz zle ale raz zase dobre... prekonaj zle chvile a potom s novymi silami bude vsetko lepsie...
inak ako sa tu spominalo, dievcata otehotnievaju prirodzene a tiez maju kadejake choroby... o ktorych ani nevedia... a bez kortikoidov... chod na to intuitivne a vynechaj to co ti robi zle... hlavne ked sa budes na to citit, tak vtedY bude spravny cas.
@ceklis este jeden postreh... pises ze ti medrol neucinkuje... podla tvojich tazkosti zjavne ucinkuje :( ale ale asi nie je ten spravny liek , on tlmi imunitu... ale co ak mas iny problem? Tak tam potom fakt moze uskodit... brala ai ozaj mega davkY... tu nieco nwhra... urcitw vymenit lekara! Drzim palceky
@nila1111 ďakujem krásne 😘 ja viem, že ono je to všetko ako na hojdačke, raz hore a raz dolu. Nechápem to okolo medrolu vôbec :( viem, že tie tnf hodnoty zvýšené znamenajú nejaký prebiehajúci zápal. Bola som u zubára, všetko ok, bola som u gynekológa a vsetko ok. Mám preliecene aj take že pľúcne chlamýdie, tak už neviem kde by mohol byt zápal :( som hlavne zvedavá, či sa tie hodnoty samé od seba zlepšia. Alebo budem mat nafurt :( pošramotenú imunitu. Hlavne že “pani doktorka” mi nasadila úplne nízke dávky :( tak to komentovala. Ja som hlúpa, že som si o tom viac nenastudovala :( moja hlúposť. Teraz už len dúfať, že sa to celé dá tam kde bolo. V marci uvidím čo bude v Nitre.
@
@ceklis Ahoj, pevne verím, že v NR ti pomozu. Moj gynekolog mi presne povedal nechodte na imuno sem v ba, lebo vsetky dievcata chodia napuchnute a s vysledkami este horsimi ako ked tam prisli. NR bola kamaratka, dali ju do poriadku ... jediny problem, ze sa nevedela asi 2 tyzdne doziadat vysledkov no pomohli jej nastavit hodnoty na vklad uz porodila.
Ahojte, ja sa zajtra dozviem na jedy mi dajú termín na 1 konzultáciu,,,,, som KE okolie, poradíte kde si zatiaľ urobiť reproimuno, hemato, endojrinologiu??? Treba lístok od môjho gyn ci obvodného? Ďakujem
@87rusalka1 mam termin v reprofite koncom mesiaca... tak uvidime ako dopadne... trochu sa bojim aby nepovedali ze neskoro idem :(
@87rusalka1 určite na imunologiu chod do Prešova 🙂 počula som na nich dobre recenzie, len netuším či tam treba lístok. Skús zavolať
@87rusalka1 inak my sme boli na reproimuno v kosiciach v tkanivovej banke. Plus tam vysetrili aj spermoigram dost podrobne....
@87rusalka1 tie Košice sú bližšie 🙂
@87rusalka1 aj ja som z Ke okolia a Brno sme zvladli v pohode a aj my sme boli samoplatci.a aj ked nevyslo nelutujem ze sme tam boli.
@petajan my sme tam boli asi pred 4 rokmi....ale tu je stranka http://www.unlp.sk/index.php?option=com_content... mas tam aj kontakt 🙂
@nila1111 skús pozrieť www.adla.sk, alebo je tu taká diskusia “reprodukcna imunologia” tak ak máš čas, popozeraj príspevky. Ja som to celé ešte nenastudovala, tak neviem presne čo a ako to tam chodí. Aby som zle neporadila 🙈
@adelka300518 Dakujem krasne 😘
@87rusalka1 my sme tiez chodili ako samoplatcovia, fyzicky sme boli v Brne 2x a to 1x sme isli na kontrolny ultrazvuk, pricom sme sa dohodli ake lieky budem brat, potom sme odisli naspat do Ke., pockala som na MS a zacala som s pripravou, na folikulometriu som isla este k svojej gynekologicke a uz na zaklade tohto vysledku sa mi ozvali z Brna a mi povedali kedy mam prist uz k nim na dalsi ultrazvuk. Do Brna sme uz potom isli s tym, ze sme tam ostali po celu dobu od odberu po vklad. No bol tam aj taky par co prisli na kontrolny ultrazvuk nasledne odber vajicok a potom prisli az na vklad.
@87rusalka1 ahoj jednoznacne ti odporucam reprodukcnu imunologiu v Presove je potrebny listok, na hematologiu chodim do Ke tiez ti treba listok a na endo. ti tiez treba listok
Ahojte! Viete koľko sa platil na imuno v Nitre pri prvych vysetreniach? Sestricka mi napisala, ze pre vysetrenia ktore nehradi poistovna sa platí 350€ za pár. Tiez ste tak platili? Kamoska pisala, ze oni tam platili 170 na prvom vysetreni
Ahojte ak mate niektora nepotrebny Prednison napiste mi do spravy 🙂
Ahojte baby, mam na predaj progesteron Crinone gel aplikatory. Z 15 chybaju len 2. Povodna cena 38, predam za 20. Zaruka do 03/2019. Vyhodou pri tomto progesterone je ze sa aplikuje len 1x denne.
Baby ahojte, Isla niektorá v Brne cez poisťovňu?

@ceklis hodnoty by sa ti mali vratit aspon na take ako si mala predtym len potrebujes dlksiu pauzu od kortikoidov. Ja som napriklad brala prednison. Ale to je tiez kortikoid, len trosku iny druh. Ak mas take neziaduce ucinky tak ci by ti netrebalo vymenit medrol za ten prednison. Aj ked je tam sanca ze zareagujes rovnako, ale mozno aj nie. Mne moja imunoalergologicka hovorila ze pred ivf a pocas neho staci iba uplne ma davka kortikoidov 5mg a uz sa zvysuje sanca na uspech a pri tak malej davke nedochadza k neziaducim ucinkom a imunodeficite. Tebe tie vyssie davky zjavne nezaberaju, ale uvidis podla vysledkov. Na vklad mozes ist aj s tymi lahko zvysenymi hodnotami a nizkou davkou medrolu. Neznamena ze sa to nemoze podarit. Spusta dievcat co aj prirodzene otehotnie ma mozno trosku zvysene hodnoty a o tom ani nevie. Ale chapem ta ze si to chces poistit a neriskovat neuspech. Drzim ti palce nech sa ti to cim skor vrati do normalu a vkald bude uspesny 🙂