Klinika ReproGenesis Brno
Ahojte, rada by som sa dozvedela viac o tejto klinike. Máte už skúsenosti? Rozhodujem sa RF alebo ReproGenesis, poraďte.
@orchidea1986 áno boli sviatky tak preto tak dlho. Fu neviem komu to pošleš, ale koordinátorka ti všetko napíše a aj v žiadosti budeš mať lepky co máš kde vypísať☺️ a spokojní sme oproti gyn fiv milión a jedna. Všetko vysvetlil, a páči sa mi ze máš svoju koordinátora. Aj teraz mi písala, že koukal ma chce vidieť po operácii. Takže evidujú a neberú ta ako číslo.
@susanne08 super, drzim palce😊
@evelka81 no ako? Už sa ozvali našli darkyñu?
@gabuska0608 ano nasli za tyzden poslali mi dve a mala som si vybrat 🙂 Tak cakam na infosky kedy zacneme🙂
@evelka81 paráda držim silno všetky prsty aby to vyšlo ,myslím na teba potom ma informuj.😘
@gabuska0608 Dakujem pekne. Tak dufam, ze vo februari pojde do stimulky , ale tak cakam na infosky od Klary.
@orchidea1986 ahoj. prepac, ze pisem o par dni neskor. ja som bola za doc. mudr. petrom urdzíkom v ke. konkretne v novej nemocnici na gynekologii je alebo teda bol vtedy prednostom. ci je to este aktualne neviem.
Ahojte 🙂 planovali sme ist na umele este koncom roka 2018, zakupili sme si lieky v Brne na klinike, ktore sme ani nepouzili nakolko sa nam podarilo prirodzene otehotniet 🙏🏻🙏🏻🥰 preto by som rada ponukla lieky za lacnejsi peniaz. Jedna sa o lieky Menopur 20x amp., 3x Orgalutran, 1x Ovitrelle 250 a 1x Femara...vsetko zabalene nepouzite. Kupovali sme to 16.11.2018 mam k nim aj fakturu.
Dievcata strasne vam drzim ✊🏻✊🏻
@ika7 v marci ideme na konzultaciu, v pripade ze by som mala predpisane rovnake lieky tak sa ozvem 🙂 a blahoželám ku krásnemu zázraku 🙂
Ahojte; ja mam menopur a femaru. Tiez z reprogenesisu ale nakoniec sme ani nezacali stimulovat, uz ideme do 5 mesiaca tak snad uz to mozem posunut komu pomozu. Som BA, TT
@orchidea1986 dakujem krasne 🙏🏻🙏🏻 a drzim ✊🏻✊🏻✊🏻 ja aj tu budem priebezne to pripominat nakolko viem, ze IVF nie je lacny peniaz sama som uz bola 6x
@ika7 my druhykrat😉
@orchidea1986 tak phuj phuj nech sa zadari ✊🏻✊🏻✊🏻 a ku ktoremu doktorovi chodis? Nas mal nastarosti v Brne Koukal
@ika7 ideme tam v marci na konzultaciu.. Ku Koukalovi😀je ok?
@orchidea1986 Koukal je super, ja som s nim spokojná.
@orchidea1986 ano 🙂 je strasne zlaty a vsetko pekne vysvetli
@ika7 aj my v KE presne pred rokom. Ak sa ti bude chciet mozes mi napisat ip ako porovnavas skusenosti z Brna a KE 🙂

samozrejme, ak napr. zlý SPG tak im ho aj treba poslať, aspoň kópiu. VšZP ma na stránke, len sa k tomu musíš pre klikať, že kedy hradia IVF, tak pripadne podľa toho, čo sa ta týka.
@lucia1906