Ahojte dievčatá,je tu niektorá ,ktorú čaká prvá stimulácia a ivf v júli?mohli by sme sa vzájomne podporovať 😊a písať si ako to znašame 😊😊a dúfam že sa budem potom aj spolu tešiť s // 🍼🍼♥️👨👩👧👨👩👦👦
Baby a aký je dôvod že idete do ivf?zlý speremiogram?či?
@bobo2433 29jula na druhý deň cyklu 🙂 dufam že my nebudú meškať už nech máme po tom neviem sa dočkať troška sa bojím tých injekcií ale zvládnem to teším sa s vami a držím palčeky 💪✊✊✊
@petra26111 jej super ,a ja začínam 30teho .do akého centra chodíš?
@petra26111 určite to zvládneme ,aj ja sa ich bojím ,ale dáme to 💪
@bobo2433 do nr a na ivf ideme do ba a vy?
@petra26111 my chodíme do heliosu v MT
Ahojte baby ,ako ste dopadli ???😊
Ahojte ja som začala zo stimuláciou o týždeň neskôr lebo mi meškali a teraz stimulujem 5den v pondelok idem na sono a odber nieje to nic tie inj a to sa ja bojim ihli sa teším zo seba ze som to zvládla 🙂 teraz mi to ide ako po masle picham si gonal f a nič necítim takže pohodka 🙂 už sa neviem dočkať na odber neviem kolko to este potrvá táto stimulácia neviete baby ja mám antagonistov protokol 🙂
@petra26111 ahoj,ja tiež picham 5den decapeptyl celkom to ujde ,vďakabohu za tie špekačky na bruchu 😅 decapeptyl má tenku ihlu tak sa to dá , horšie to bude asi s gonalom.😬držím vám palceky nech to dopadne čo najlepšie 🙏
@bobo2433 je super ďakujem aj Ja Vám 😊👍 gonal je pohode aj to je mala ihla ano suhlasim baby ked mate troska spekov je to len vyhoda 😂
@bobo2433 ahooj ja som bola dnes na kontrole od dnes si ku gonalu pychám luveris a cetrodite a v stredu idem na kontrolu tak uvidím co my povedia taka som už nafúknutá a dnes 3inj fuuu
@petra26111 fúha ,hádam to zvladnes a chodíš aj do práce?a kedy by si mala mať odber?ako dlho ešte budeš pichať?
@bobo2433 nie momentálne som nezamestnaná robila som 11rokov a firma zanikla takze teraz som na podpore tak o to lepšie že mám kľud a doma som tak dúfam že si nebudem musieť hľadať novú prácu uvidíme 🙂 no zajtra idem na kontrolu myslím si ale že na odber pôjdem piatok alebo začiatkom týždňa takže sa teším 🙂
@petra26111 no super ,tak držím palce potom napíš ako si dopadla , 😊ja idem zajtra na prvý ultrazvuk a krv tak uvidím ako pochodím 😊napíšeme si ,môžeme aj ip 😊
Ahojte tak odber mám dnes za sebou odobrali my 21 vajičok ale s tým ze si musim pychat este injekcie kvôli toma aby som nemala ten syndrom OHSS pobolieva ma este brusko tak musim oddychovať ale nieje to tak strašne ;)
@bubbles7 a to je vaše prve umele ? Ake emryo vam vkladali na embryoglue mate snim nuektora skusenosť