Koľko dní po embryotransfere ste ležali?
Ake mate skusenosti po ET? Fungovali ste normalne, ci prve dni ste uplne lezali?
@zibi
tak popravde ja ja si mislim,ked mliečne iba produkty smotanove a tvarohove a mlieko polotučne alebo plnotčne,niskotučne su totiš plne umelych konzervantov a nema to chut
@babulka6783 no ano ale radsej s mierou neprehanaj to .. do istoty 😉
radsej frc na ovoci a zelenine salatoch teraz je este vela dobrej zeleniny a ovocia 😉
@zibi
Tak snažim sa jest rajčiny,papriku,cuketu,jablko a mrkvu len dufam,e bude všetko ok bo som dotra jedla jogurt každy den a tri krat aj mlieko mala minimalne
Nie ze prasknes z tolkeho jedla 😀 vsetko s mierou 🙂
@saxana15
Tak snažim sa to s mierou 🙂
@babulka6783 ktory den testujes a ides na krv?
@saxana15
V utorok 2,septembra teras mam týžden po vklade
@babulka6783 al neboj vsetko bude ok 🙂
@dejna0412 to je hrozne fakt ze nic nepreplacaju.. no ja som z tvojho komenu mala pocit, ze si nebola spokojna, ze si mala tak malo liekov ... tak preto som sa ozvala, som to zle pochopila moja 🙂
inak v brne budes isto spokojna ...tam aj je cenovo fajn a lieky si vies pozhanat aj cez kona ..
.je tu aka stranka ? vies o tom? 🙂
teda baby viete o tom ?? 😉
@babulka6783
@saxana15
ze je tu taka stranka na lieky?
@zibi
Aka stranka by to mala byt?
@zibi bola som spokojná 🙂ved som sa tam mala ako princezná🙂starostlivosť na jednotku🙂milujem pani recepcnu🙂super ženská;)No keby som brala viacej liekov tak by som sa asi nedoskrabala🙂)cely hrudník ma skrabe:(mozno som to zle napísala prepáč🙂
Poznam to mam nemam lieky na Ivf,hľadal som cez nich Gonal,ale nezohnala som:(pre samoplatcov je ta stránka super🙂))odporúčam 🙂)
@zibi
Aha dakujem za informaciu tak dufam,že som si to s tim mliečnym nepokazila sama uvidim bo mi ma to nenapadlo.
@babulka6783 hoj ako si dopadla?
@zibi
Ahoj Prepač no neuspešne po druhy krat teras sa snažim na to nemisliet a chodim na brigadi aby som si zarobila a nemislela na to
@babulka6783 jaj moja tak to mi je luto 😔 a preco to nevyslo neuchytili sa ci boli slabe ? 😔
@zibi
Popravde ani neviem nebola som ešte v Košiciachniak na to nemam silu
@babulka6783 no verim ti a kde chodis do ktoreho splnu alebo toho druheho?
chodim k Hermanovi ale pojdem tam aš tak v Januari pokial sa mi da žaludok dohromadi odkedy som bola na druhom neuspešnom IVF,mam hrozne problemy so žaludkom
Ahoj,pridam sa k vam do temy🙂 Ja chodim do Ferti centra do BA,a som 6 den po vklade,presnejsie som po KET. Tiez som si vybavila pn-ku a prve dva dni som lezala,dalsie dni uz sem tam aj navarim a pomotam sa po dome,lebo ja nevydrzim tak dlho lezat🙂 Ja uzivam 3X za den po dve tabletky utrogestan a 3X po jednej tabletke estrofem. Neska som sa uz testovala aj ked viem ze je to skoro na 6 den ale som to nemohla vydrzat a samozrejme nic,uplne biely test,vidim to uz popredu bledo,pretoze aj doktor nam povedal ze sme specificky pripad....vybrali mi 23 vajicok,s toho sa nam oplodnilo 12 a nakoniec nam volali z centra ze sa prestali vsetky vyvijat a ze este pockaju jeden den ale vela sanci tomu nedavaju:( tak nam volali na dalsi den a ze jedno sa prebralo tak ho hned zmrazili...ja mam nabeh na hyperstimalacny syndrom tak mi ho museli zmrazit...no a cakala som dlhych 6 tyzdnov az som sa konecne dockala vkladu🙂 no prvych par dni som nestresovala,vobec som to po vklade neriesila,ale uz je 6 den a uz zacinam stresovat....lebo ked sa predtym nevyvijali tak pochybujem ze sa v brusku vyvijat bude.Pisala som si s jednou babou s podobnym problemom ako mame mi a tiez sa jej v brusku dalej embryo nevyvijalo...a mi stym jednym vlozenym mrazacikom......no neviem,to by asi musel byt zazrak:( a od tretieho dna po vklade som na sebe zaznamenala mierne bolenie hlavy a mierne zavrate,a na piaty den som myslela ked som stala v kuchyni ze uz odpodnem,tak sa mi zatocila hlava a dnes rano sa mi tiez tovila cela izba a to som lezala v posteli...tak neviem ci to somnou robi ten utrogen alebo uz si mam zacat namyslat...no dufam ze som vas nenudila,som sa nejako rozpisala🙂
@1983andrea ahoj,netreba to vzdavat a verit,ze to jedno bude bojovat !!!! 🙂 musel to byt velky sok,ked vam povedali,ze sa nevyvyjaju.inak aj ja som mala 22 vajok a ohhs ziadny,ani tuk ,co som bola aj rada ale zas,ze niekedy ohhs pomaha k uhmiezdeniu.skus testnut ha dva dni,siiilno presiiilno drzim palce!!!

@zibi
Tak to som prekvapena snad to nebude aš tak zle lebo som každy den do teras jedla jogurt. a stravu sa snažim mat pestu