icon

Koľko dní po KET ste mali pozitívny tehotenský test?

syl80
3. feb 2009

Verim, ze toto tu uz bolo x-krat popisane, ale neviem sa dopatrat k presnym cislam dni po KET (iba po ET)...a kedze na krv po KET sa chodi az na 14den (ET je 10), aky je v tom casovani rozdiel?

Kolko dni po KET sa vam objavila druha ciarka na teste?

mims1520
29. júl 2019

@evulik1111 dnes som si nerobila. Robila som si dva a stále ob deň. Kúpila som si digitálny že si spravím zajtra ráno alebo stredu ráno. Celé doobedu som spala a už aj teraz má láme. A mega má boli hlava. Ale bolesti bruska krížov tie typické menštruačne už niesu . Prsia sú naliate a citlivé ale tiež omnoho menej boľavé . Neviem či je to dobre alebo zle že trosku ustúpili. Obávala som sa či to neodišlo a tým pádom ustúpili aj príznaky. Ale to by som asi začala krvacat

mims1520
29. júl 2019

@fialka1318 mne taktiež paralen nezaberie na bolest hlavy. Ja sa trosku liekov obavam preto kým je to znesiteľne tak to vydržím 🙂 tak verím že bude pozitívny aj tento digitálny, keď tie predchádzajúce 3 boli celkom pekne výrazne pozitívne 🙏 ja sa toho pregnylu neobávam neverim proste že 1500 jednotiek urobi taku čiarku. Neverim. Skôr sa bojim toho, či sa to celé uchytilo a rastie a prosperuje dobrým smerom 🙂 na pregnyl už nemyslím. Ak by som nebola tehotná To by ten druhý a treti test vyšiel omnoho slabšie, ak by vôbec vyšiel. Ja viem že všetky chápete moju obavu keď to vytúžene vybojovane bábätko možno je konečne vomne, tak si len prajete a sledujete všetko, čo sa s vami deje a môže Vám napovedať že to bude dobre 🙂 ak by zajtra na tom digitálnom bolo - tak má to veľmi rozhodí

mims1520
29. júl 2019

@evulik1111
@fialka1318
No prsia mi zas ide roztrhať od bolesti a aj pocity na MS sa vrátili 😂 keď mi nič nebolo bala som sa že mi nič nieje , teraz sa bojim zas preto že mi niečo je. No povedze ... nešibe mi však :D

mims1520
30. júl 2019

Baby baby baby 🙂)))
Ako je ale možné že 2-3 týždne ? Ja som čakala 1-2 keďže transfer bol 18.7 Ale tesim sa veľmi veľmi veľmi 🙂))

fialka1318
30. júl 2019

@mims1520 ahojky lebo ono to meria podla vysky hcg to znamena ze ty mas uz velmi vysoke hcg preto ti to ukazuje vyssi tyzden 😉 ale tehotenstvo sa rata od prveho dna poslednej ms 😉

fialka1318
30. júl 2019

@mims1520 takze gratulujem a bat sa rozhodne nemusis hcg budes mat vysoke velmi 😉 cize uz sa mozes tesit 😉 ten test ma urcite hodnoty hcg podla ktorych meria a tebe nameral vysoke tak aj ked si tehotna 1-2 tyzdne vzhladom k vyske hcg ho musel zaradit do 2-3 tyzdna 😉 takze gratulujem tehulka 😉 ja som si myslela ze budes mat vysledok vyssi lebo mas riadne kolajnice na testoch 😉,

mims1520
30. júl 2019

@fialka1318 joj ja som taká šťastná. Teda ... opatrne šťastná. Dúfam že štvrtok to už potvrdí krvicka a úspešne to dobojujeme. A už si budem tehotenstvo užívať 🙂

fialka1318
30. júl 2019

@mims1520 urcite sa bat nemusis tieto testy nie su kazove 😉 ja som ti pisala ze budes mat vysoke hcg 😉 hh ukazes potom v stvrtok manzelovi ked budes mat vysledky z hcg? 😉 ja ta chapem ze si stastna aj ja som tak bola 😉 je to stastie ked cakame prve a vytuzene 😉 hh

mims1520
30. júl 2019

@fialka1318 už som nevydržala a prišla som za ním s tým že čakáme bábätko. A on že ... ale to už určite ? 🙂 tak som mu ukázala všetky testy. Veľmi sa tešil aj keď on vždy tvrdil že nepochyboval ... že on vedel od kedy som bola po opu že to vyjde . Taký zlaty pozitívko 🙂

fialka1318
30. júl 2019

@mims1520 hh to hej inak som si vsimlaze chlapi to nejako citia 😉 hh ze sa to vydarilo aj moj to citil od zaciaku hovoril ze bude vsetko ok len ja som bola taky pesimista 😉 hh nechcela som verit a dajak stale neverim ze to moze byt pravda sa nechavam presviedcat kazdy tyzden na sone 😉 hh

mims1520
30. júl 2019

@fialka1318 myslím že natom budem veľmi veľmi podobne 🙂)

evulik1111
30. júl 2019

@fialka1318 a ty čo nové ? Kedy máš kontrolu ?

fialka1318
Autor odpoveď zmazal
mims1520
31. júl 2019

@fialka1318 super tesim sa že je všetko v poriadku 🙂) super správy takto na ráno 🙂

fialka1318
Autor odpoveď zmazal
mims1520
31. júl 2019

@fialka1318 tak bábätko vie čo robí 🙂. Ja som citala že sono by sa nemalo robiť viac ako 3x za celé tehotenstvo. Že vlny plodu nerobia veľmi dobre. Neviem či je to blud alebo pravda. Samozrejme ty si výnimka lebo je tam dôvod prečo tá kontrolujú častejšie. Ale každý týždeň je celkom dosť, takze preto sa možno maličké skrýva 🙂 . Ale ak sa tým predijde problémom tak super 🙏🙏🙏 ja ani neviem aký je teraz postup. Že ak mi to zajtra potvrdia tak či potom nasleduje kontrola až o 4 týždne že už akoze prvé sono alebo čo sa bude diať. Vieš čo ja mám len prísť medzi 7-8 ráno na krv a keďže nebudem objednaná pochybujem že má vezmú na sono. Najmä ak mi s výsledkami budú volať až na obed. A neviem či bude niečo vidieť. V každom prípade oni to nevedia vyhodnotiť podľa výšky hcg? Mimomaternicove by malo mat veľmi nízke hodnoty či?

fialka1318
Autor odpoveď zmazal
evulik1111
31. júl 2019

@fialka1318 jeej tak super . Ty máš väčšie bábätko ako ja . Hlavne nech sú v priadku . Ja idem zajtra svojmu doktorovi má objednal na 1.08 sa teším lebo tento mi aj minule ukázal všetko
Krajšie . Si odfotím mini pekne .

mims1520
31. júl 2019

@fialka1318 tak ja som sa už trosku ukludnila a snažím sa nato pozerať tak pozitívne že mimo maternicove tehotenstva tvoria asi 1-2% z celkových gravidit. Cize naozaj maličké percenta. 1% ľudí na svete mozno vyhra v lotérii . Ja som ešte nevyhrala takze verím , že aj štatistika na mimomaternicove ma obijde. A ak nie tak s tým už aj tak nič nenarobím preto sa snažím ostať pokojna. Od toho digitálneho testu som trosku kludnejsia. Už sa tak nepozorujem a verím že po zajtrajších dobrých správach to bude estét lepšie. No ja budem mat s týmto asi problem. Tým že muž je športovec tak my lietame po svete a svojich lekarov mám až v kosiciach. Jedine car mám v ba. Tým pádom si teraz v novom pôsobisku budem musieť nájsť nového gynekológa. Alebo ak sa rozhodnem pre nejaké súkromné sanatórium ako je koch, už sa im hodim tam aj na kontroly aj tam porodim. Veľmi veľmi predbieham samozrejme ale mám pocit že má žiaden lepši gynekológ nevezme keďže tu nemám trvalý pobyt a je mi jasne že keď si bude musieť lekár vybrat medzi pacientkou s TP v ba a medzi mnou čo mu je jasne že po pôrode už asi neprídem resp keď sá zas prestahujeme a budeme pôsobiť o rok inde. Tak dá prednosť žene z ba. Cize neviem či by nebolo rozumnejšie hodiť sa do procare (tam som v Košiciach ale medzi pobočkami sa nedá preskakovať musím si zaplatiť nové členské) alebo falck, kde pôsobí aj môj lekár z car (ale falck na SVK konci) . Takue som nad tým tak rozmýšľala že kde ja vlastne budem chodiť

evulik1111
31. júl 2019

@mims1520 ja som rozmýšľala tiež nad koch , ale ja už mám dosť cestovania . Z Piešťan sme 3 roky chodili mq kliniky do ba a už nás to unavilo. Ja mám v Piešťanoch 2 doktorov . Takého staršieho primára v nemocnici kde chodím na sono . A potom mám svoju doktorku ktorá mi bude robiť testy . Lebo ten primár už nerobí . Takze som u doktora Za pár minút . Urob si tak aby ti bolo pohodlne . .. ja som bola tiež bojko na začiatku .. ale už som na tom lepšie . Aj chodím cvičiť . A minule som mala jedno deci proseca s babami za 4 hodiny čo sme boli vonku. Hlavne buď v klude

fialka1318
Autor odpoveď zmazal
fialka1318
Autor odpoveď zmazal
evulik1111
31. júl 2019

@fialka1318 sak uvidím čo bude nové 😍 . Teším sa že ho stále vidím 🥰. Potom až 15.08 že budeme všetko merať 😇. Ale už verím že bude s nami v marci

mims1520
31. júl 2019

@fialka1318 hej procare v ke je perfektne a mám tam aj svoju lekárku detskú ku ktorej som chodila do 25 roku života 🙂)) lebo to procare umožňoval. Celkovo je to čisté pekne necaka sa. Neľutujem že platím ten členský program. V BA je ale o 200€ drahší a serie má že som si zaplatila ten v Košiciach a teraz musím nanovo 500€/rok zaplatiť v ba aby som k ním mohla chodiť . Kebyze viem preskočiť a doplatiť niečo tak okej ale zas od znova platiť cely členský program v inom meste je odveci. Ale pokial sa nebude dať inak, bude to lepšie riešenie ako hľadať nejakého gyndosa ktorý má budú odmietať lebo nemám trvalý pobyt. Vôbec neviem prečo končia len mi to muž spominal, možno to niekde čítal neviem. Uvidím ako to vyjde finančne ale ak by to nebol až taký rozdiel asi sa dám rovno do koch a budem chodiť tam na kontroly sono a rovno aj rodiť. Ešte mi známa odporučila Breclav vraj je tam výborná Nová pôrodnica a takmer všetko preplatí poisťovňa. Tak som zvedavá ako sa rozhodneme . Vieš čo cítim sa dobre, dnes som sa dokonca dobre vyspala nevstavala som až tak často. Podbrusko už len kde tu poboli. A prsia tiež menej, ale stále sú citlivé. Inak ... keby mi klesalo hcg je veľká pravdepodobnosť že začnem krvacat však ? Že teda by sa to prestalo vyvíjať

mims1520
31. júl 2019

@evulik1111 no my sme z rakuska dochádzali do ba. Ešte pred IVF keď sme behali po všetkých možných vyšetreniach sme chodili na otocku aj 4x do týždňa . Šialenstvo. Síce to bola len hodina a pól. Ale bolo toho na nas po pár mesiacoch dosť. Ale teraz to mame len 45 min po diaľnici do ba takze aj ten koch by bol v pohode 🙂

fialka1318
Autor odpoveď zmazal
mims1520
31. júl 2019

Inak dievčatá ako to máte s kávou? Ja milujem kvalitnú kávu, pila som ju každý den. Niekedy 3-4 denne ale to bola výnimka. Bez mlieka bez cukru. Od kedy mi vyšli testy držím sa na jednej ráno. Myslite že môžem pridať? Mám na ňu veľkú chút. Som veľmi rada že chuť na kávu ostala lebo niektoré baby nemohli kávu ani citit

fialka1318
Autor odpoveď zmazal
fialka1318
Autor odpoveď zmazal
mims1520
31. júl 2019

@fialka1318 vieš čo vraj napriek tomu že je to akoby jednotný procare sú to dve odlišne pobočky a majú dva odlišne členské programy. V ke je 300€/rok v ba je 500€/rok a čo som zatiaľ googlila koch je 300€ plus príplatok 120€ keď tam ideš už ako tehotná . Cize je to asi to iste. Jedine falck som si nezistovala. Tam by som sla len preto že môj lekár z Repromedicy je tam gynekológ. Takze neviem poradím sa ešte resp poprosím aj mamku nech dáme hlavy dokopy a vymyslíme najlepšiu alternatívu . Lebo ona mi všetko zisťovala keď sme žili v zahraničí že čo a ako je najlepšie na Slovensku. Takue mamca bude isto vedieť. Tak vieš čo ja som si robila ten digitálny test po 12 dňoch od et a tam mi vkladali 5 dňové embryo takze cca 17 dni- takze 2-3 týždne je aj akurát . Ja stále zabúdam že embryjko bolo 5 dňové. Alebo to zle rátam ? Hej tak verím že zajtra mi dajú dobre správy a nasmerujú má že teda čo ďalej 🙂 haha moja známa mala problem so zubnou pastou . Nemohla ani citit