icon

Koľko dní po KET ste mali pozitívny tehotenský test?

syl80
3. feb 2009

Verim, ze toto tu uz bolo x-krat popisane, ale neviem sa dopatrat k presnym cislam dni po KET (iba po ET)...a kedze na krv po KET sa chodi az na 14den (ET je 10), aky je v tom casovani rozdiel?

Kolko dni po KET sa vam objavila druha ciarka na teste?

mims1520
31. júl 2019

@fialka1318 tak ja len viem že plesnivé resp zrejuce syry, sushi a tepelne neupravené maso, tatárska lebo surové vajíčka a opatrne s kávou resp s kofeinom. To som náhodne narazila na článok kde to niekto vypísal. Ako sú to logické veci. Surové veci môžu byt baktérie, surové vajíčka tiež logické. Petržlen ani makrelu som nepocula

evulik1111
31. júl 2019

@mims1520 ja absolútne kofeín som vylúčila . Ale čítala som že iontové športové nápoje sú super lebo obsahujú vitamíny a soli. Tak ak nie je l-carnitin a kofeín beriem si vždy na cvicienie jeden . Ale tiež kamoska pije kávu a je v 6 mesiaci. Celé je to podľa mna len o tebe .

monka_brumka
31. júl 2019

@mims1520 blahozelam a zajtra drzim palce🙂 aj ja mam zajtra sono u gynekologa-toho co ma vykrical..dufam ze bude vsetko ok..este aj hematologiu mam kvoli zrazanlivosti-no nalacno od 6-9.00, dufam ze dlhsie nie..drzte mi palce!! A @fialka1318 aj ja milujem makrelu🙂 nema sa ale mala som uz aj ja trosku, 2 krat..a kavu milujem tiez, jedno kvalitne preso kazde rano pijem..

mims1520
31. júl 2019

@monka_brumka ďakujem 🙂 budem určite informovať ako som dopadla 🙂

fialka1318
1. aug 2019

@monka_brumka hm to hej ja sa drzim pravidla vsetko si dat ale s mierou 🙂 urcite nic nemoze uskodit len teraz sa to privelmi vsetko riesi 🙂 ako si dopadla na sone? Si nasla aj nejake papiere co mu das? Alebo si bola si vybavit ten vypis z karty ? 🙂 dufam ze uz kricat nebude 🙂 hm a na hematologiu ides preco? 😉 drzim ti prsteky nech je vsetko ok 🙂

fialka1318
Autor odpoveď zmazal
mims1520
1. aug 2019

@fialka1318 už som doma a čakám. Vraj bude volať okolo 11tej. Že dnes majú len dve na odbery a až zajtra maju natresk takze možno sa ozvú ak skôr. Som trosku nervózna a netrpezliva. A bola som tak zaseknuta že mi nevedela zobrať krv. Že som asi malo pila tak posúvala mi tu ihlu hore dole 🙂 mám teraz napuchnutú ruku . A ráno take pocity na ms že som rozrazila dvere na Repromedice a utekala som na zachod kontrolovať . A povedala mi sestrička že teda ak ti bude pozitívne tak o 2 týždne na sono. Nebude to na srdiečko skoro ? To bude koniec 5 týždňa cca. Ja nemám očakávanie aké vysoké bude hcg. Hlavne nech je a ja som tehotná 🙂 vieš čo z toho čo som si prečítala vyzerá že koch funguje na podobnom princípe ako procare alebo falck. Zaplatíš ročný poplatok plus príplatok za to že k ním prídeš už ako tehotná . Cize vyšetrenia a všetko čo nasleduje už by si mala mat zadarmo . Haha áno tak vieš čo ja dúfam že teda ak to bude pozitívny telefonát tak si budem schopná zachovať triezvy rozum a nebudem “sialena googlerka” alebo “eko bio matka, ktorá bude chodiť bosá; piť vodu za úsvitu prevarenu a nepoužívať deodorant” 🙂))

evulik1111
1. aug 2019

@fialka1318
@mims1520 hlavne kľud nebojte bude dobre . A nezabúdajte že moje hcg 😂 bolo ale nízke 507 a bublinka ( nás pracovný názov ) sa mi smeje. Dnes mám pocit že umieram ako mi je zle 🤣 sak ja jej to raz vrátim 😂😂

evulik1111
1. aug 2019

@fialka1318 ako ofic termín by som mala mat 2.3.2020 ale ja neviem kde sa bublinka zasekla . Uvidím dnes čo nové na sono 😃 chlap mi už tri krát volala že kedy

mims1520
1. aug 2019

@evulik1111 áno.... sedím dycham 🙂 potlacam bolest krížov 🙂 inak ale podľa tohto tvoje hcg bolo absolútne nadpriemerne . 2 týždne plus 5 dňové embryo cize v 3 tyzdni je max hcg 50. Či zle pozerám ?

mims1520
1. aug 2019

@evulik1111 nepripojila som fotku

mims1520
1. aug 2019

@evulik1111
Síce počkaj to sú týždne od posledneho cyklu. To znamená presne 4 týždne sú dnes a max hodnota je 426

regina24
1. aug 2019

@mims1520 ja som mala 3tyzden hcg 2500

mims1520
1. aug 2019

@regina24 ja neviem koľko má byt. Len podľa tohto zdroja je to takto

fialka1318
Autor odpoveď zmazal
fialka1318
Autor odpoveď zmazal
fialka1318
Autor odpoveď zmazal
fialka1318
1. aug 2019

@evulik1111 inak lekar mi povedal ze ked uz je zle tak uz je to vsetko ako ma byt 😀 to asi negrcal cely zaludok jak ja vcera 😀 nic dobre na tom nebolo 😀

mims1520
1. aug 2019

@fialka1318 keď ono sú to naozaj tak podobne bolesti :/ rovnaké bolesti ale môže to byt aj menzes aj bábätko tak jasne že keď to človek zaciti tak zbystrí pozornosť. Ja už som mala aj stavy že som sa kontrolovala v aute počas cesty niekde. Nechcite vedieť, ako sa namna pozeral manžel 🙂)) vlastne ano ja stále zabúdam že to sa ráta od poslednej menštruácie takze to bude presne 6ty týždeň . Ja to stále rátam od vkladu ani neviem prečo. Som zvedavá že koľko to bude skúsim sa jej opýtať lebo by som chcela veľmi vedieť. Áno všetko s rozumom treba. Ja napríklad cely život nepapam maso. Neviem prečo jednoducho telo je take že to nepotrebuje. Ryby sushi morské živočíchy áno ale maso nie. Takze som zvedavá či si to v tehotenstve vypýta

mims1520
1. aug 2019

@fialka1318 a kedy ti začalo byt tak že fakt že zle ?

evulik1111
1. aug 2019

@fialka1318 vieš čo až o 13:30 idem čiže píšem poobede . Teraz si lezime pracujeme na notebooku a oddychujem . Ale chystám sa variť za chvíľku

evulik1111
1. aug 2019

@mims1520 kašli na tabuľky . Hlavne kľud ... a píš keď budeš vedieť .

fialka1318
Autor odpoveď zmazal
fialka1318
Autor odpoveď zmazal
mims1520
1. aug 2019

@fialka1318 ty blaho to je náhoda ! Ja 13teho na odbere a 18 teho na vklade. A ty na 13 a 18 deň cyklu 🙂

fialka1318
Autor odpoveď zmazal
evulik1111
1. aug 2019

@fialka1318 ja idem normálne do nemocnice na pôrodnícke 😂

fialka1318
1. aug 2019

@evulik1111 aha tak ty to mas lepsie uz ta budu poznat ked pojdes rodit 😉 hh

mims1520
1. aug 2019

Je to pozitívne. Hodnota 345. Pýtala som sa či to nieje malo. A sestrička že nie, že to je dobrá hodnota. Malo by bolo 20. Len mám pokračovať v liekoch a o 2 týždne sono. Ale tie vaše hodnoty boli teda o hodne vyššie

mims1520
1. aug 2019

Ostala som trosku zaseknuta teraz po tej hodnote. Ale sestrička povedala že je to dobrý výsledok. A jednoznačne to znamená tehotenstvo. Že tam sa nedá povedať čo je veľa čo je malo že tie hodnoty sú strašne individuálne, ale kebyže to je 20 áno je to malo ale že toto je dobre