Koľko dní po KET ste mali pozitívny tehotenský test?
Verim, ze toto tu uz bolo x-krat popisane, ale neviem sa dopatrat k presnym cislam dni po KET (iba po ET)...a kedze na krv po KET sa chodi az na 14den (ET je 10), aky je v tom casovani rozdiel?
Kolko dni po KET sa vam objavila druha ciarka na teste?
@fialka1318 ja vďaka bohu viem čo treba jesť . Ale posledné dni mimi nechce nič
@regina24 drzim ti prsteky 😉 a verim ze uz babenko bude ok 😉 a ostane s tebou 🙂 ak sa nato budes citit daj vediet ze ako dopadol vklad 😉 velmi ti drzim prsty vsetky ktore mam 😉
@fialka1318 ten jedalnicek znie super ! Vedia mi ho vypracovať aj cez email ? Alebo musím za dotyčným človekom ísť osobne
@fialka1318 ďakujem za pozbudenie 🙂
A ty sa máš ako?
@fialka1318 musíš myslieť pozityvne a bude dobre to je hlavne na ič zle nemyslí. 🙂 daj potom vedieť ako si dopadla na kontrole .držím palce .
Mala by som dosta koncom augusta.
Čakala po kyrete 2-3mesiace
le ak som po spontalnom potrate tak stačí jeden mesiac .
Idem hneď dotohojak dostanem menzes pôjdem na vklad .
🙂
@fialka1318 jasne že napíšem ako sa mám držíme si palce navzájom aby bolo všetko poriadku 🙂
Tak potom daj vedieť 🙂
Baby kedy Vám ustúpili tehotenské príznaky, ak ste nejaké mali
Stále keď si myslím že príznaky ustúpili a nič má neboli a začnem sa samej seba pytat či je to v poriadku zobudím sa na druhý deň s takou bolesťou prs, že mám pocit že mám namiesto nich dva obrovské 10kg vrecia s cementom. Nato že som takto krátko tehotná ich mám tak obrovské a boľavé 😬 pokial to znamená že hcg stúpa som s tým úplne okej a vydržím 🤪 dievčatá mne už pekne šibe ... googlim si polohy pri pôrode, zoznam dul, aniball ... som v 4 tyzdni,čo bude keď budem v 7-8 mesiaci? zastavte má ! 😂
@fialka1318 ja sa pôrodu nebojím 🙂 v tomto som tak zdravo odvážne nastavená 🙂 skôr len šialene googlim všetky možnosti a skúsenosti lebo som doma a nudim sa takze len čítam čítam a čítam 🙂
Inak hovorila si že ty si cítila kedy bábätku začalo búchať srdiecko?
@mims1520 jooooj vidíš . To je mega
@evulik1111 nech srdiecko bije, to je môj další cieľ na ktorý budem myslieť. Inak prvé sono je vaginálne alebo len to cez brusko ?
@mims1520 neboj bude bit. Ja som do teraz bola len na sono. Ultrazvuk mám prvý 15.08 že budú merať babenko.
@evulik1111 ja som sa v noci zobudila nato, že som strašne hladná 🙂)) a teraz ráno zas nato že ma boli hlava ... no jedno lepšie ako druhé . Áno verím že keď hcg stúpa, embryo sa chytilo, že tam nieje dôvod aby nebilo. Hoci niekedy ani dôvod netreba. Musím sa nato pozerať naivne a pozitívne. Áno ale sono a ultrazvuk je to iste
Ahojte dievcata. Dnes som mala 1 kontrolne sono pred vkladom. Vklad bude v utorok. Mame uz len 2 embryjka tak snad sa jedno pekne zavrta. Drzte palceky 🤗
@katharinka24 budeme 🍀🍀🍀
Dievčatá mna už treti deň boli hlava. Už som z toho nervózna. Nieje to konštantne včera má bolela hlava “len” cely večer vydržalo to aj cez spánok do dnešného rana. Problem je že mna keď boli hlava , pridá sa aj to že mi začne byt zle od žalúdka ... tým pádom nemám chuť nič jest . No radosť. Mali ste aj vy problem na začiatku tehotenstva s takymto?
Mna tiez boli hlava ale som 9 den po vklade 2 blatocysty.a to boleli aj strasne prsia pod bruchom.Potom to zacalo z palenim zahy.a dnes som bola tak unavena ako leby som celu noc nespala a som lahla ako zabyta a zaspala som na 3 hodiny.a to som si aj test robila na 7 den a nic na nom nebolo.tak neviem budem cakat na krv.
@ragaca hm a dneska si neskusala robit test ? Mne uz na 9ty den ukazalo peknu ciarku 🙂
@fialka1318 nie neskusala.lebo muz mi zakazal robit ze ak by som si ho nahodou spravila a nebude tam nic tak budem vraj zbytocne vystresovana a ani uz nemam doma ziadny test kupeny uz a nedovoli mi kupit.ale pri mojom stasti by tam asi nic nebolo.ja nemam asi take stastie.
@ragaca musis verit 😉 a v akom centre si? 🙂 ked ti vkladali dve? 😉 drzim ti prsteky nech sa na krvi ukaze hcg vysoke 🙂

@fialka1318 musim byť silná pre nás ďalší pokladík 🙂
Alej ja mám všetky vyšetrenia poriadku bola som na hematologiu,na reprodukčnom imunológii.aj na genetike sme boli a mám všetko poriadku tak už len čakať fakt že to vyde dobre .teraz budem čakať na menzes a potom pôjdem na vklad.