Koľko dní po KET ste mali pozitívny tehotenský test?
Verim, ze toto tu uz bolo x-krat popisane, ale neviem sa dopatrat k presnym cislam dni po KET (iba po ET)...a kedze na krv po KET sa chodi az na 14den (ET je 10), aky je v tom casovani rozdiel?
Kolko dni po KET sa vam objavila druha ciarka na teste?
@laxxvita kedy si mala posledny menstruaciu? Nie si menej tyzdnov-6 len? Prve sono robi car vacsinou koniec 5 zaciatok 6 tyzdna na potvrdenie srdiecka..urcite im zavolaj a dohodni si termin
@laxxvita gratulujeme 🙂) už v 8 tyzdni? Tak to si na predbehla o dosť 🙂 no my všetky sme boli na krvnom teste po 2 týždňoch od vkladu . Ak sa môžem opýtať prečo si nebola aj ty? Či v car ti nenavrhli takýto postup? 8tt je určite už aj čas na sono. Ja som bola na krv teda 2 týždne od vkladu čo je 4tt . A na sono mám ísť o 2 čo bude 6tt. Takze 8 bude už aj najvyšší čas by som povedala 🙂)
@mims1520 mozno mas ty mutacie kt nemusi hematolog sledovat vies..ja mam za sebou niekolko potratov takze preto ma poslali aj k hematologovi aj imunologovi..resp ja som sa sama poslala..tuto z informacii na koniku..ale dali mi papierik inak by ma nezobrali..
@monka_brumka jasne rozumiem. My ako sme zistili kde je problem (manželove spermie) sme prvé čo šli na podrobne geneticke testy. Aj nazriem do karty presne, aby som ti napísala že ktorú to mam
@mims1520 mozem sa spyat ze aky ma problem manzel?nam v iscare zistili zlu morfologiu-vraj len 1%ma zdrave..predtym nic take mu nevyslo a jedno 6 rocne krasne zdrave mimo uz mame🙂 boli sme velmi prekvapeni-embryologicka povedala ze to mohlo sposobit moje potraty..aku ste mali metodu oplodnenia?my isci..
@monka_brumka my sme si dali dosť veľa nadštandardných veci. Nejak sme chceli mat pocit že urobíme všetko čo môžeme hoci možno niektoré nadštandardne veci boli blbosť. Ale klaplo to a to je hlavne 🙂
-PK
-ICSI
-MACS
- EmbryoGlue
-EmbryoScope
Mna stimulovali veľmi kratucko lebo som reagovala pekne a rýchlo. Nejakých 6-7 dni tusim len. Mali sme 5 vajicok 4 4 podarilo oplodniť a vyšlo nám 3 krásne prvotriednej embryka. Jedna sa sama hatchovala a tá je aj v brusku 🙂
Vieš čo manželovi zistili ureaplazmu. Mne nie čo je zaujímavé. A tá spôsobila že sa mu bicik spermií obmotal okolo hlavičky a nepochybovali sa dobre. Preliecil sa ant stav sa omnoho omnoho zlepšil ostala len teratozoospermia ľahká zvyosk boli nadpriemerne Hodnoty, ale leukocyty mu stále vyskakovali. Cize urea stále ostala hoci len zvyšky, a lekár nechcel dávať ďalšie ant lebo nevieme aký vplyv by to malo či by to nebolo ešte horšie ako to reálne robí urea. Takze sme sa dohodli že skúsime jedno IVF. Pokial otehotniem manžel bude mat kooopec času sa preliecit 🙂 takze teraz pri sone sám opýtam lekára čo navrhuje. Verím že ďalšie bejbynka sa nám podaria už prirodzene
@laxxvita mne robili sono na klinike po 4 týždňoch od vkladu
@mims1520 aj mojmu vysla ta terazo..nieco..predtym v gynfiv mal vraj spermiogram sampiona..tak neviem..my mame prvu bambulku prirodzene🙂 podla super ze ste to takto vsetko poistili..my sme len embryoskop dali, nic ine neodporucali nam..lepidlo vyslovene neodporucala nasa doktorka..predtym v gynfiv sme tiez vsetko davali ale tam nam to dost tlacili..nasa doky povedala ze ked to ma vyjst tak to vyjde aj ked budes po vklade sankovat na bruchu🙂
@mims1520 jaj a PK tiez ale iscare nerobi vklady menej bunkovych embryi..v gynfive zas-tam sa nesere..daju ti hocico ani nepovedia kvalitu len aby mali odfajknuty hotovy ivf cyklus..ja ani po vyziadani dokumentacie od nich som sa nedozvedela co s embrya (2naraz) my tam vlozili..v iscare vraj neradi davaju 2 emrya naraz-nasa doky nad tym len hlavou krutila ked videla mij zaznam z gynfiv..
@fialka1318 ale ja som uz 11 ty tyzden vies..vies co nenapisali mi kolkodnove embryo mi vlozili..tak trochu frflal doktor ale uz nekrical🙂 ja som bola dojata z ultrazvuku, takze videl a chapal🙂 povedal ze potrebuje info o embryu ale to zrovna mam doma tak mu donesiem🙂 genetik vam robil krv?
@monka_brumka vieš čo mne lekár povedal že dve embrya sa už nevkladaju. Nijak to nezvýši šance na úspech iba to zvýši riziko viacpocetneho tehotenstva. Že len v Maďarsku vkladajú aj 3 :D momentálne vkladajú 2 len na vyslovenú žiadosť. Premna bol smerodajny názor embryologicky že ktoré metódy nám poradí, ale v deň odberu mala na nás veľmi malicko času lebo bola tlačená biopsiami a ďalšími ženami ktoré tam boli. Takue sme len narýchlo prebrali čo bolo treba. Čo som citala tu tak vraj embryoscope čistá blbosť sle mne to prišlo super že sa s babatkami nemusí manipulovať a sú v bezpečí pod stálym dohladom hoci len prístroja a podobne. A embryoglue vraj o 5% zvyšuje šance na správne uhniezdenie. Ale je to zas stastistika firmy ktoré toto embryoglue vyrobila predpokladám 🙂 vedeli sme že PK, macs, a icsi kvôli smermiam na 130% dávame. Súhlasím aj ja že ak má byt tak bude a ak nemá môžeme všetko na svete dať, a nebude. Ale zas ... aspoň sme mali pocit že sme urobili čo sa dalo a chvalabohu sme to asi urobili dobre, lebo úspešnosť z 5-4 oplodnené a 3 krásne embrya je super 🙂 ale zasluhu má samozrejme skvelý lekár a najmä úžasná embryologicka 🙂
@laxxvita ahojky gratulujem v prvom rade :-* a tesim sa s tebou :-* si tehulka a to je super pridala si sa k nam :-* sono mi robili uz dva tyzdne po krvi na hcg cize na 6tt+2dni a bilo srdiecko 🙂 takze asi aj ty tak pojdes 🙂 drzim prsteky nech je malinke zdravucke a aj ty :-*
@mims1520 emryoskop je dobry len casovo na monitore vies odsledovat rychlost delenia..podla mna to nie je blbost🙂 ano aj nasa emryologicka bola super a krasne vysveltovala..obom naraz v samostatnej miestnosti..v gynfiv sa neseru aj 3 ti vlozia..tam prisla za mnou embryolozka na izbu hned po transfere a ja som mala rozhodnut o embryach..ja sama, ubolena, cca polhodku po prebudeni, bez manzela+ 4 dalsie baby pocuvali...otras..ani nehovorim radsej dalej, tam to bolo zle..
@laxxvita tak sa nerata u teba tehotenstvo od poslednej menstruacie ale vklad plus dva tyzdne 🙂 lebo nemozes si ratat tehotenstvo od poslednej mensteuacie kedze ti meskala o dva tyzdne 🙂 ale uvidis u lekara co ti povie lebo podla mna ti to tiez tak nejak zrata 🙂 opytaj sa na sone ze v ktorom si tyzdni podla babatka mne to sedi presne podla ms 🙂 podstatne je ze si tehulka a to sa tesim s tebou 😉
@monka_brumka uuffff čosi. Zamnou prišla v deň transferu sadla si somnou na posteľ boli sme tam sami, všetko mi porozprávala usmievala sa. Úžasná bola. Okrem toho mi samozrejme po opu volala ako to vyzerá
@fialka1318 ondrejcaka poznam z internetu-to je brutal kapacita..aj ja som z vychodu-z kosic🙂 vela nas je..ultrazvuk bol uzasny-normalne sa tam hybal ten malinky..pri dcerke som ja tak casto vobec nemala ultrazvuk, prvy poriadny az v 12 tyzdni..
@fialka1318 teraz minuli týždeň sobotu som mala spontalny potrat dnes som bola na kontrole všetko sa pekne vyčistilo. Tak mám čakať kedy dostanem menzes a potom môžem ísť na ďalší vklad.
Snáď bude úspešné.
@regina24 😢 😢 😢 boze to mi je hrozne luto moja 😢 ako sa citis? Ja viem ze je to blba otazka ale aj tak sa musim spytat 😢 keby som vedela ako ti pomoct 😢 hrozne mi je to luto 😢 drz sa ☹
@monka_brumka hm tak teraz si ten ultrazvuk vynahradis 😉 hm ja uz len verim ze bude vsetko ok na nic ine ani mysliet nechcem 🙂 ja dufam ze bude vela ultrazvukov este nech ho vidim stale a sa tesim 🙂 a viem ako na tom je 😉
Aj ja som z Košíc 🙂 a manžel Michalovce. Toľko náhod 🙂
@fialka1318 teraz už pohode tie prvé 3dni čo som sa dozvedela že prestalo nám byť srdiečko tak vtedy ma to bolelo moc ale teraz beriem to pozityvne každé zlo je nanieco dobre pôjdem na ďalší vklad .
A verím si pozityvne že to už vyde. 🙂
@regina24 drzim ti velmi prsteky a nech je to uz ok a tehotenstvo prebehne v poriadku 😉 som stastna ze ides do toho aj ked je to pre teba velmi bolestive a aj ze sa nevzdavas 😉 si bojovnik a to je dobre 😉 a nepovedali ti lekari co sa stalo? Neposlu ta na nejake vysetrenia? ☹

@monka_brumka ja som v Repromedice u mudr Hlinstaka a sú super 🙂 menšie centrum takze nie pasovka a všetci sú tam perfektný . Vieš čo práve tá mudr Cernakova je ich externý genetik. Takze neviem či mám teraz zájsť k nej alebo čo. Opýtam sa lekára ale už by som radšej sla ku geneticke ktorá pozná našu situáciu od začiatku . Ved zobrať krv na rozbor každých pár mesiacov vôbec nieje problem