Koľko dní po KET ste mali pozitívny tehotenský test?
Verim, ze toto tu uz bolo x-krat popisane, ale neviem sa dopatrat k presnym cislam dni po KET (iba po ET)...a kedze na krv po KET sa chodi az na 14den (ET je 10), aky je v tom casovani rozdiel?
Kolko dni po KET sa vam objavila druha ciarka na teste?
@martuska005 chlapom dlhsie trva kym sa rozhybu lebo chcu mat akoby istotu ze robia dobre 😀 alebo ja neviem 😀 a to uz je taky idealny cas uz vie ze si partnerka ktora ho neopusti dala si mu babenko po tolkych utrapach a milujes ich oboch 🙂 ono to pride ked to nebudes cakat 🙂 hm tak dakujem za vysvetlenie to som inak vobec nevedela 😉 a ako dlhk si ho mala na hrudi? 🙂 to musi byt nadherny pocit citit to male telicko a to srdiecko a proste cele to malinke na sebe 😉 aj ja by som chcela bez vsetkeho rodit normalne ved kolko bab to zvladlo a aj ty sikulka 🙂 len vacsinou co citam tak bud si dali epidural alebo ten rajsky plyn ci cvicia s anibalom :-O alebo strasia jak ich roztrhalo az to ani nedocitam nikdy do konca :-O hh proste aj tu na mk napisu nejaku temu a nakoniec sa nejako dostanu k porodu 🙂 vsetko ide tak ako ma 😉 neboj on isto tusi ze uz je ten spravny cas len ma strach ako aj moj sa triasol ked ma ziadal 😀 bolo to prenho stresujuce 🙂
@fialka1318 veru trvá ale nech to spraví sám od seba 😊 ja by som sa rozplakala a velmi. Chvilku hneď ho brali pomerat zvazit umyť atď. Nádherný pocit len plakal a to mi srdce trhalo . Ešte to chcem zažiť určite. Rodina sa nás už pýta či a kedy chceme ďalšie 😊😊. Ináč ako prirodzene by som rodit ani nechcela pokial to samozrejme nebude nutné. A to že sa žena potrha to je normalne a zvlášť u prvorodiciek sa nepytaju ale nastrihnu rovno aby sa nepotrhala sama a viac kamarátka tak nechcela nastrih a nakoniec 7stehov
Caute kocky , tak moja bublinka vás zdravý všetky. Dnes sa bublinka predvádzala a robila ńam celovečerný film . Ukázala nám všetko aj zadok 😂 . Hrdá mama hlási veľkosť 4,2cm . A bilo srdiečko 😍. Mama skoro plakala 😀. A prvý krát sa cítila prijemne na gynekológii 🤣. Už mame aj knižku . Mamina je 10+5. Čiže už bojujeme ďalej. Piatok ideme ešte na krv . Aby sme si boli so všetkým 100% istý .
@evulik1111 gratulujem😍 velmi. Nech bude malinke zdravunke
@evulik1111 gratulujem moja 😘 je nadherne 😘 a ako pozuje 🙂 som stastna aj za teba 😘 hm kraaaaaaaaaaasne 😘 takze ti urcila to co aj v nemocnici tl 10+5?
@martuska005 aspon mas kraaaasne zazitky s narodenim 🙂 a si ma posmelila s tym ze na tu bolest sa zabudne ked dostanes do narucia uzlicek 🙂 hh aj mne bolo do placu lebo som to necakala potom sme ostali celu noc na plazi 🙂 bol spln tak sme len lezali zakryti na lehatku a sa mojkali 😉 proste ono to pride pre kazdu zenu len fakt to chlapom dlhsie trva 🙂 ale hlavne je ze miluje teba aj babenko :-* to je najdolezitejsie a ze pri tebe stoji v dobrom aj zlom 🙂 hm tak to som nevedela o porode u prvorodiciek ale aspon som mudrejsia 🙂 ja uz konecne tento tyzden dopicham posledne injekcie do brucha 🙂 tesim sa na poslednu 😀 uz par dni ked si ju pichnem ma tak boli vpich a tak mi je po nej zle ze az :-O asi preto ze babo uz produkuje vyssie mnozstvo hormonov a ja si dalsie musim pichat ☹ ved im kludne povedzte ze dalsie bude ked sa budes nato citit hlavne po tom co si zazila 🙂 hh to sa neda nejako naplanovat kedy bude dalsie 😉 alebo da? 😉 hh ja som uz po dvoch vkladoch =sklamaniach sa vzdala nadeje ze vyjde tento prvy vklad v druhom ivf 🙂 a nakoniec ked som to necakala a stale mala pocit ze nic z toho sa to podarilo 🙂
@fialka1318 až zimomriavky mám. Krásne máš veľmi zlatého a romantického manžela. Dobre si si vybrala 😊 veru mám pre každú ženu je to zážitok dať dieťaťu život ktore vzniklo z lásky a tá bolesť to je nič to preboli ale dieťa tu bude stale. Milovať miluje ináč by ma dávno opustil k malemu sa správa veľmi dobre kopu krát sa smejem ked sa šantia. Ou nezavidim ja mám teda strach z ihiel ked mi lekár odobera tak sa ani nepozeram a nie to aby som si este mala sama pichať 😞😞 nemyslím že da príde samo kedy bude chcieť ono ja si myslim ze všetko je tak ako má byť alebo sa to deje z nejakého dovodu vždy sa snažím prísť nato prečo ale väčšinou odpoveď nedostanem alebo príde neskôr. Preto lebo si to necakala netreba sa nato sustredit. Vtedy keď to najmenej čakáš tak to pride. Tiež som nato príliš myslela a len mi to ublizovalo a nakoniec to prišlo vtedy ked som to necakala
@fialka1318 noo lebo ofic mi to tak úročila doktorka . Tak to sedí podľa car. Tak termín mame 5.03 . Ale sak povedala doktorka že termín hore dole týždeň
@evulik1111 tak ten termín budeš mať aj v tehotenskej knižke a podľa sona sa ti bude menit. A hore dole kľudne aj 2tyzdne môže byť pôrod
@evulik1111 hm tak to je super 😉 a vypisovali ste aj dajake papiere s lekarkou? Ci? Lebo ja nemam tusenia ako a co bude ☹ a tiez som zvedava ako to dopadne umna kus mam uz aj stres 🙂 ale mne hovorili ze len na sono idem ze az v 12tt budeme nieco vypisovat tak uvidim ,hlavne nech je vsetko ok 🙂 hh uz mozte oslavovat 🙂 a aj na dofci budes kludnejsia ze je vsetko ok a ako ma byt 🙂 uz ta ani svokra nemusi trapit 😀 snad ti da pokoj ked uvidi to sono kraaasne :-*
@martuska005 hh on inak az taky romanticky nie je 😀 preto som sa cudovala ze toto naplanoval 🙂 ako kupi mi sem tam kvety a da mi pusu kazdy den a tak normalne prejavy lasky 🙂 ale inak ziadne romanticke velke gesta 🙂 hh to on si vybral mna lebo mi on napisal ze ci nejdeme spolu vonku 😀 a ja som sla ze reku mozno z toho nic nebude ked tak ta kamos 😀 a nakoniec sa z neho stal manzel 😉 podla textu vidim aka si stastna ze ich mas 🙂 ja som strasne citliva a az mi slzicka vysla ked som citala ako sa santia viem si predstavit 😉 mne injekcia nevadi len ju nesmiem vidiet a najhorsie ze si ju musim pichat sama ☹ lebo manzelovi to nerobilo dobre ked mi to mal pichnut tak som sa naucila sama a kuknem len na miesto kde to idem pichnut a dalej uz nekukam 🙂 hh tak to beriem aj ja 😉 tiez si stale hovorim stane sa co sa ma stat a pride babo kedy mi to bude sudene 😉 a ja som taka ze verim az ked uvidim 😀 cize verim kazde sono lebo vidim a potom zase ze asi to neni skutocne 😀 hlavne ze mas pokladik pri sebe a ten druhy ti prajem najviac ako sa da :-* po tom co si si prezila nech sa podari na prvy krat a zdravucke ako buk :-*
@fialka1318 prosím ta ta krava stara je dnes s nami a nemôžem sa ani s priateľom porozprávať o tom. Vytáča ma. Dnes som nasrata.
Doktorka si urobila nejaké vyšetrenia niečo pozerala pozerala, z každej strany . Kontrolovala nejakú nosnú prepážku. Hlavičku a bruško. Aj srdiečko . Potom mi zobrala cytológiu. A sestrička že na všetko si má objednala v piatok. Krv na všetky môže veci plus. Ešte nejaké merania a tak všetko absolvujem v piatok. A mali by byt vstupné vyšetrenia . A ďalšie bude 13.09. Poradňa
@evulik1111 wau ty si uz super pokrocila 🙂 hlavne nech je zdravunke 🙂 a ze si ho videla 🙂 krasne sa ukazalo moje sa naposledy strasne branilo tak sa bojim ze sa bude zas 🙂 hm to je mi luto ☹ sa tak na vas lepi? :-O tak len pockat kym pojde prec teda ak ma vobec v umysle odist :-O sa ta nevypytuje o babenku? To bude asi jej prve vnucatko ci? 🙂
@fialka1318 ale kde už má jendo . A druhé o mesiac. Ale ja som bola nasrata raz si išla niečo zobrať k nám na byt. Mala to položené v obývačke a presnoríla cely byt a zistila že som tehotná . A namiesto aby nám
Niečo povedala to vytárála milión ľuďom . Nasrata som na to celé . Oficiálne nikomu nechcem nič hovoriť . Až na kolaudácii . Tak sme sa dohodli.
Ale neodíde od nás stále je nalepená a skáče mi so reči. Dnes som išla niečo na dom za záhradníkmi a jwbala sa mi do toho a nenechala ani záhradníkov dohovoriť a rozháňala ich. Som predýchavala ... ale išla som preč . Priateľ ju upratal .
@fialka1318 podľa toho čo pises tak mi príde až veľmi romanticky 😊😊 mne na každé narodeniny alebo meniny a na výročie vždy kúpi kvetinku to som veľmi rada a som šťastná nevymenila by som ho za nič na svete aj mi pomáha dosť v domacnosti 😊 my sme sa zoznámili v podniku bola som s kamarátkou na kavicke spadla mi na zem kabelka on si to vsimol a mi ju dvihol prihovoril sa ale som nechcela nejak s cudzim komunikovat potom sme sa opäť stretli v tom istom asi o mesiac a vypýtal si číslo a od vtedy sme spolu 😊😊 zlatý bol. Ani ja by som nikomu nepichla nemám nato žalúdok ale keď musis tak musis čo by žena nespravila koli tomu malinkemu stvorenia. Ďakujem velmi 😊 už aby sa podarilo
@evulik1111 a skusala si jej niečo povedať nato alebo tvoj priatel?? Až príliš sa mieša do vášho života myslím že máte právo rozhodnut kedy to oznamite
@martuska005 hh ty si mala romanticke stretnutie 🙂 hm to ze lubime sa najviac na svete 🙂 ale romanticky bol vtedy velmi lebo to premyslal veeeeelmi dlho 😀 ako hovorim oni maju svoj svet a aj ked sa to nezda chcu aby bolo poziadanie vynimocne 🙂 ja som si vzdy myslela ze mi ho da niekde do kolaca alebo tak 😀 vies ako vo filmoch 🙂 hh alebo ako niektori chlapi poklaknu pred rodinou alebo v restike nie? 😀 asi vela filmov kukam 😀 to ze dneska je strasne malo dobrych chlapov ktori vedia uprimne milovat a su vzorni manzelia a staraju sa 🙂 a my sme takych nasli 🙂 ja som zanho vdacna tiez 🙂 nemas zaco 😉 a hej prvu injekciu mi pichol a mu bolo viac zle z toho ako mne 😀 tak som mu povedala ze si budem pichat injekcie sama bo ma este ovracia 😀 sme sa smiali na tom ze to by bola komicka situacia 😀 chvalabohu uz len 4 injekcie a koncim s nimi 😀 a buduci tyzden vysadzam lieky konecne uz ich beriem 2mesiace a 3tyzdne ☹ cize buduci tyzden v sobotu presne po troch mesiacoch co budem tehotna konecne nebudem ziadne lieky hltat ani vkladat 🙂 uz sa neviem dockat 😀 lebo mi lezu uz hore krkom 😀
Baby zajtra mam ist na krv .Chcem sa spitat aka ma byt hodnota od tej krvy hcg aby bolo pozityvne 14 dpo po Ket .len ziadne tabulky lebo sa vnich nevyznam
@evulik1111 hm tak neviem preco chodi za vami ked ma ine vnucata :-O ona nevie kedy su navstevy uz pricaste a to skodi? :-O akoby nechapala ze tak raz za dva tyzdne jedna navsteva staci bohate :-O lebo vam sa normalne do vsetkeho miesa akoby chcela mat navrch vo vasom vztahu a chcela mat prehlad o vsetkom co robite :-O a toto si akoze ako dovolila? Prehrabavat sa ti vo veciach a snorit?! Sukromie jej nic nehovori?! A este nerespektovala vase sukromie a ohovarala vsade !! Ani ja nikomu nic nehovorim,nemam preco je to moje sukromie a kedy uznam za vhodne vtedy to poviem do celeho sveta 🙂 zatial je to len nasa zalezitost 🙂 a jedine manzelovym rodicom sme to povedali lebo este nemaju vnuca a vedeli ze sa dlhe roky trapime ☹ drzali nam palce a boli nam oporou 🙂
@ragaca hodnota 5-426 ale kludne moze byt aj vyssie hcg ...ja som mala po prvom ket hodnotu 20 a lekar mi vysadil lieky a skonstatoval ze je to po ivf malo a vysadil lieky..hodnota hcg je individualna cize ked pojdes na krv ,poobede ti budu volat a ti povedia aku si mala hodnotu a ci si tehotna alebo nie si 🙂
@ragaca a test si si uz robila? Bola tam ciarka ci nie? Lebo kedze si mala dve embrya vkladane uz by mala aspon slabo ruzova byt 🙂 aj keby sa uchytilo len jedno 🙂 uz by tam mala byt aspon slabunka 🙂
@fialka1318 ale dobre to vymyslel 😊 krásne gesto a hlavne keď to žena najmenej čaká 😊😊😊 áno tk veru je ich málo ale tak mozeme byt rady že sme takých spoznali. Aj jeho rodina je uzastna som za nich vďačná až na ten zaciatok .tak klobúk dole že sa odhodlal ti pichnut môj marek neviem či by si trufol. Teda ak by musel neviem. Lieky zaťažujú organizmus zbytocne ale keď musis 😞😞veď tehotná už si nie?knižka hore dole ale hláv e že už si už len sledovať ako to malinke šťastie v tebe rastie 😊😊
@martuska005 to ano 😉 🙂 ved to zajtra idem po dvoch tyzdnom na sono az sa bojim ci bude vsetko ok ale ten stres a obavy mam pred kazdym sonom a rano ked uz som tam si vzdy poviem nech uz to dopadne akokolvek ze to zvladnem ze som silna ale verim ze to bude ok 🙂 a tak idem dnu namotivovana 😉 hh neboj pichol by ti lebo ked ty by si si nevedela musel by prevziat iniciativu on 🙂 a zvladol by to chlapi zvladnu sak pichnu to zene a ne sebe ich to neboli 😀 a neni to az taka velka ihla 🙂 moj to zvladol ale nechcela som pozerat ako mu je trocha zle z toho 😀 to ano zatazuju ale ako podporu pre babo som to musela brat 🙂 preto ked si dam poslednu do ust buchnem nealko a dam si 😀 lebo za rok na dvoch ivf som vybrala tolko liekov a injekcii co doteraz za cely zivot co zijem som nemala 😀 moj sa stale smeje ze na stole mam kazdy vecer pripravene lieky a injekcie na druhy den jak fetak co si chce dat davku a rano ked vstaneme a si ich utekam dat tak ze ci mi chyba davka 😀 a chodi ku mne a hovori ze sa az trasiem a take blbosti 😀 hh dneska som 10+3 tak kazdy den odratavam jak blazon a posuvam dni ocami nech uz som aspon na konci 6mesiaca 😀 ale asi mam slabe oci lebo sa mi to nedari 😀 aj tak ide pomaly 😀
@fialka1318 ale prosím ta je to jeho mama a čo žije so svojim synom a priateľku ty sa hádajú furt . Další brat je v Brne . Čiže ju mame na krku my. Ale nedá sa mu to vysvetlit
@martuska005 no evidentne ona si mysli že to je v poriadku . Ale sak čo mám robiť . Ja si ju po narodený upracem
@evulik1111 hm a to ziadne z deti jej nevie nic povedat ze nech sa ukludni a ze nech sa nestara do kazdeho ? Ze ona svoj vztah a zivot s muzom u mala a ze vas ma nechat dychat a starat sa o seba a nema sa do toho miesat? Take matky /svokry nepochopim :-/ nedaju detom dychat ani ked su dospeli akoby mala syndrom vyhoreneho hniezda a jej z toho prepina :-/ mala by navstivit psychiatra ze jej hrabe a skodi vlastnym detom a ich zenam a nerespektuje sukromie :-/ proste hrozna zena ja by som povedala muzovi ze nech jej povie ze nech sa do vas nestara a ze si urcite dni v mesiaci kedy pride na navstevu aby si sa nanu pripravila a ked by neposluchla a dalej mi snorila po dome vzala by som to do svojich ruk a poslala ju do pi.. a vlastnorucne ju vyprevadila von z mojho majetku s slovami ze ked sa nenauci spravat nech sa nevracia ..Taketo svokry normalne sa mi z nich grcat chce :-/ nici vam zivot a najma teraz ked potrebujes klud a nie sa rozculovat ☹
@fialka1318 aj ja som sa vždy bála. Treba verit ❤ mojho som ešte nevidela aby mi pichali alebo brali krv tak neviem ako by na nieco take reagoval. Ale aspoň budes mat po..A keď sa ti malinke narodi tak budeš rada ze si niečo také absolvovala koli tomu malemu stvoreniu 😊😊❤ zaciatok a koniec sú vždy nekonečné. Neboj ešte budeš rada ze uz bude po . Koniec je najtahsi ja som veru mala dosť pribrala som 24 kil. A tie kilá bolo citit na sebe plus maly
@evulik1111 treba jej to povedať len vám to znepríjemňuje zivot a ty by si mala byť v prvom rade v klude a nie riesit ju
@martuska005 fuu dost ti to dalo zabrat tie kila 😞 ja mam 9kg nadvahu svoju preto si nemozem vela dovolit pribrat 😞 tak dufam ze tam maximalne 8kg lebo budem mat problem chodit mam vacsinu z tych 9kg a bruchu 😞 za dva roky som zhodila 20kg a potom som cvicila na brucho lenze sa podarilo babo tak mi tie kila zostali 😞 to viem ze na koniec sa neda pripravit a ze je to najtazsie 😉 ale s tym nic nenarobime 😃 ja som s tym aj ratala ze porod ma odrovna aj ked sa kus bojim musim to prekonat a mysliet nato aby bolo zatial ok a potom ked nato pride si ponadavam poplacem a dufam ze to zvladnem 😃 inak je to pravda ze sestricky fackaju zeny a kricia po nich ked baby kricia od bolesti? 😮 bo vselico som citala len si nwm predstavit ze ma to bude boliet a budem musiet byt ticho 😃 hh lebo ja ticho teda neviem byt nikdy moj hovori ze kebyze sa da rozpravam aj v spanku 😃 zvladol by to pre babo aj chlap urobi cokolvek lebo sa nanho tesi aj ked to nedaba tak ako my najavo 😉

@fialka1318 no idem oficiálne k tej mojej . Ale ja budem chodiť aj k primárovi do nemocnice a asi budem robiť tu v Piešťanoch. Lebo neni problém si zaplatiť niekde súkromné sanatórium alebo tak . Ale bojíme sa cesty z Piešťanoch do Bratislavy . To máš skoro 100km a ešte to vychádza na zimu ( február / marec ) a nikdy nevieš ale budú cesty. A nepotrebujeme aby sa niečo stalo. Čiže budeme kúsok mat. Je to asi najlogickejšie ..
Čo mi iné ostáva . Ale nepohne sa od nás . Ja to viem. Ešte mi ju môj priateľ hodi na krk . Ale jedine pozitívum budem mat vlastnú chatku. Zhodli sme sa že ju na izbe nikto nechce 😂