Koľko dní po KET ste mali pozitívny tehotenský test?
Verim, ze toto tu uz bolo x-krat popisane, ale neviem sa dopatrat k presnym cislam dni po KET (iba po ET)...a kedze na krv po KET sa chodi az na 14den (ET je 10), aky je v tom casovani rozdiel?
Kolko dni po KET sa vam objavila druha ciarka na teste?
@monka_brumka nehnevám sa v poriadku ale aspoň som nad tým začala uvažovať že máš pravdu tak sa tomu branim a bojím čo zistia.. večer som nemohla koli tomu zaspat a plakala som 😞😞 takže som totálne nevyspata malý sa zobudil pred 7 rano
@monka_brumka oni sa ma pytali aj obvidna lekárka ale ja som odmietla a ihneď som utekala preč takže je to aj mojou vinou
@martuska005 to ma mrzi ak som ta rozrusila..ale hemato vysetrenie nie je ziadna katastrofa..ved ty deti mozes mat prirodzene..ide len o to aby sa to udrzalo..vela z nas tu deticky mat prirodzene nemoze..ved si v teme KET..
Dievcata tak ja som mala hcg kv cistu 0 takze nic kazali mi vysadit tabletky.a to bolo vsetko.😣
@ragaca to je mi luto ☹ tak potom to boli len kanaliky na testoch ☹ drzim prsteky aby dalsi vklad vysiel ☹ kedy ides na dalsi? ☹ uz ste sa o tom rozpravali ? Ci budes mat estelen konzultaciu? ☹
@monka_brumka ano viem ze som v takej téme som ani nevedela čo to znamená tak som nahliadla a už aspoň akú taku predstavu mám a obdivujem každú jednu že niečo také podstupi..ja som rada ze som 1 dieťa prirodzene počala a vynosila takže klobúk dole. Áno to si uvedomujem že to nieje noc zložité oproti tomu co ste vy podstúpili ..rozmýšľam nad tým a som rozhodnutá ze pôjdem ale veľký strach mam
@martuska005 nemusis sa bat vysetreni na hemato budes mat len odber krvi a na reprodukcnej mi tiez len krv brali a na genetike tiez plus sa ma pytali na choroby v rodine a kto mal kolko deti 🙂 takze ak by aj nieco nasli tak ti len pomozu a nie uskodia nemusis mat z toho strach 🙂 oni vedia co robia a prave v tych troch vysetreniach moze byt niekde problem a pricina tych 4potratov 😢 ja viem ze vtedy to bolo pre teba strasne aj ked sa neviem vcitit lebo ja som nezazila potrat 😢 ale som dost citliva a viem si predstavit ako si sa citila ked sa nedarilo ☹ a ze si bola smutna ☹ len to ber ako radu ze ti chceme poradit lebo kludne sa to moze opakovat a znova zazijes potraty ☹ lebo mas problem s udrzanim babenka a sa trapis a aj teraz mas obrovsky strach aby sa to neopakovalo ☹ kludne zabehni za gynekolom nech ti da vymenne listky a objednaj sa k lekarom 🙂 na vysledky z hemato som cakala skoro 3mesiace a reprodukcnu mesiac aj nieco a genetiku dve mesiace 🙂 ale to kazda baba asi inak caka 🙂 preto by bolo lepsie ak pojdes a zveris sa kvoli svojmu osobnemu kludu do ruk lekarov a ak aj nieco zistia budu vediet ako zabranit dalsej strate babenka 🙂 vela bab ma problemy a berie lieky je ich tu dost ☹ ale bojuju 😉 hlavne nie si nato sama 😉 a veeeelmi ti drzim prsteky :-* inak ja tiez chcem prekupene veci 🙂 ako si napisala presne to iste si myslim 🙂 babenko budem milovat najviac na svete 🙂 len nech je zdravucke :-* ale nechcem zbytocne minat na novy kociar a postielku a neviem co vsetko ked na internete to predavaju za lacnejsie ako nove a vycistit to nie je problem 🙂 a hlavne ja radsej odlozim to co usetrime na vybavicke babenku a zoberieme ho po vyletoch a na farmy a k babke a dedkovi a tak 🙂 lebo su dost daleko 🙂 nebude mu nic chybat a nevidim problem v tom nieco prekupit 🙂 tak chceme az po skoncenom 5tom mesiaci alebo v polovici siesteho mesiaca 🙂 zatial piseme len zoznamy 🙂 a dakujem za ten zoznam do porodnice to chcem kupit najskor nech to mam preistotu ako prve 🙂 lebo to je najdolezitejsie 😉 nemam nikoho v rodine kto by nam nieco dal 🙂 ale ani nepotrebujem 🙂 ja si zohnam je kopa bab co ponukaju na internete cele balicky 😉 nemusi mat luxusne veci 🙂 hlavne nech je onho postarane a nech ho rodicia lubia pre mna je najdolezitejsie to :-*
@fialka1318 ďakujem aj tebe za podporu 😊😊 už čím ďalej tým viac som odhodlana ísť 😊 ale strach tam bude ..presne tak radšej od ruky a usetris veď babo stojí dosť peňazí a to ešte ani nechcem vedieť čo ma čaká..za 2 roky škôlka uf tak aj to bude niečo stat..tie veci do pôrodnice au najlacnejsie takže pohoda..ani v tom nemusi mať žena luxus ale to už lada vie čo chce a potrebuje..presne tak a ako písali v inom článku tak veľa vecí predavali aj nenosene a si to operes aj sama podľa seba😊
@martuska005 nemas zaco 🙂 mne tu vela bab pomohlo pred ivf aj po ivf 🙂 a aj vzdy ked som cakala na vysledky alebo sa testila testom tehotenskym 🙂 aspon som nato nebola sama 🙂 strach bude ale vzdy je moznost pomoct a u teba to mozno bude len nieco malinke lebo ty uz jedno babenko mas prirodzene 🙂 len ide o to aby sa uz neopakovalo to co si zazila ale mala kraaase druhe tehulkovanie a uzila si ho 🙂 u nas v okoli ked som kukala kolko penazi davaju za kociky a oblecenie som pozerala :-O adidas veci na babatko alebo gucci :-O kocik za 1200 a viac :-O ja som nasla jeden po jednom dietati ako novy je majitelka nam ho podrzi do novembra a ona ho kupila za 1000€ a za 700€ predavala ale nikto jej ho nechce kupit tak znizovala sumu az skoncila pri 150€ a sme sa ozvali my a tak si ho kupime len sme ju prosili aby nam ho podrzala bola to mila pani tiez po ivf takze chape 🙂 to sme pozerali cca cenu za kociky prekupene a aj stav kocika a tak a nasli sme tento akoby bol vysnivany ale je na zozname podrzi nam ho tak je to ok 🙂 ale su to este 3mesiace tak sa neponahlam s nicim 🙂 teraz hlavne aby boli dobre vysledky na prvej poradni 🙂 a aj na dalsich 🙂
@fialka1318 kup si určite 2
3 kombináciu alebo 2 vanicka a vajíčko a potom už len nejaký ľahký športový..môj nazor 😊😉 preto by som drahy ani nekupila lebo ho nepredam ani za polovicu toho čo som ho kupila. Áno viem ale ja si ani pripustiť nechcem aby sa to stalo..teda dúfam v kutiku duše že sa to nestane..Tak to máš potom dobre že ťa s tým počká 😊😊 nie každá je ochotna lebo skladovať doma toľko veci ..ja mám s tym problém a to máme v spalni veľký rolldoor a plus ešte v detskej je tiež ale malý a to nám je už malo
@martuska005 hh nie kazdej sa paci zelena farba a ja som vzdy chcela 3kombinaciu a cely v takej peknej zelenej farbe lebo to je taka moja najoblubenejsia 🙂 to viem a preto si to cenim ze pocka ,hlavne preto ze to chape ake to je bat sa ze o to pride 😞 ona uz vsetko predala len ten kocik jej ostal 🙂 tak ja reku ci mi neodlozi 🙂 tak ze nebude problem ved to su tri mesiace a ja dufam ze to zbehne ako voda 😉 a hlavne ze bude vsetko ok 🙂 ja verim v to ze sa ti to uz nestane uz ta tento zivot vytrestal dost aj ked neviem zaco 😞 tie vysetrenia to su take pre istotu 🙂 ty babenko mozes mat len nejako odide 😞 a tam by zistili preco sa tak deje a predides dalsim pripadnym sklamaniam a bolestiam a budes si vediet uzit tehulkovanie v mensom strachu ako vtedy pri malom 🙂 ja mam v izbe dve skrine tak dufam ze budu stacit 😃 a na hracky mam take latkove boxy vlozene do okienok 🙂 uz sa neviem dockat kedy budem za druhym trimestrom 🙂 blizi sa pomaly koniec prveho a ide to pomaly 😞 dneska som sa najedla a od rana mi je zle 😞 najhorsie je to ze nevraciam len ma napina strasne a to je horsie jak vracanie 😞 a lekar povedal ze vracanie alebo napinanie je dobry priznak ze je mu u mna dobre 🙂 no ja neviem ci mu mam verit lebo ked by mu bolo dobre tak asi ma netrapi takto 😃 hh vzdy to na co mam chut ked si dam hned ma napina a ked si dam to co som nechcela tak z toho mi nic nie je 😃 divne stavy mam 😃 a to mi lekar povedal ze budu este horsie 😃
Baby, tak ja som si dnes objednala termín na skrining v Hlohovci . Mali posledný voľný jediný dátum. Tak som spokojna ... lepšie ako nič. Aj dobre hodnotenie mal doktor . A pôjdem k nemu aj potom na ten 3D/ 4D ultrazvuk .
@ragaca je mi ľúto... Drž sa... Určite skús aj nabudúce nevzdávaj to.
@fialka1318 áno to všetko je v poriadku a je to dobrý priznak že sa babatko uchytilo a pevne verim ze už sa nepusti 😘 po tolkej obete si to zasluzis 😉zelená je pekná farba a ty ho budeš nosit tak si v prvom rade vyberaj podľa seba čo sa tebe paci 😊😊 ha dúfam že už ked na ne pôjdem že vsertko dobre dopadne v kutiku duše verim 😊 už by si nakupovala??😊😊 juj to bolo obdobie nakupovania a tie nadherne cecicky juj to bolo 😍keby som mohla všetko by som kúpila ale nemala by som to kde skladovať.. papaj na čo máš chuť začiatok a tie nevolnosti sú otrasné ale to prejde neboj..u každej síce ináč ale prejdu 😊
@fialka1318 mrazene neboli uz ziadne tak zas na dalsiu konzultaciu z muzom ideme 27.8 a uvidime co a ako
@ragaca hm cize ste mali len dve vajicka ? A ides na odber vajicok potom? Alebo budete mat tie od darkyne?
@fialka1318 ja som uz svoje vajicka nemala a mali sme darkinu aj darcu.
@fialka1318 ahoj zlatko ,
Akurát som bola dnes ráno u doktorky na krv a tak . Ďalšiu kontrolu mám 13.09 . A že zatiaľ všetko v poriadku . Inak objednala som sa do hc na ten skrining mali jediný voľný termín na 26.08 tak budem vedieť ja 100% že je všetko v priadku
@ragaca hm cize si zase musite zaplatit darkynu? ☹ u teba sa nedarilo vytvorit vajicka alebo sa inak nedalo nic urobit aby ste mali geneticky svoje babenko ☹ ? Nevadi hlavne chod dalej a bojuj 🙂 na druhy krat to uz vyjde mne to vyslo na treti sice ale nikdy nevies kedy sa tie male chrobaciky usadia 🙂
@evulik1111 ahojky tak to je super ze je vsetko ok a malinke rastie ako z vody 🙂 tesim sa s tebou 🙂 hm to je super ze maju ten termin tak blizko 🙂 ja som nasla aj par centier v tt co robia tie skriningy a morfologie ale ja nato nejdem 🙂 budem verit babenku ze je zdravucke ved ja z genetiky som uplne ok aj manzel nic nema genetika na 100% ok tak budeme verit ze to bude zdravucke babenko 🙂 ale ty ak chces mat istotu a ta zmiatli lekari tym co ti povedali tak je lepsie ked pojdes aspon pre svoj vnutorny pokoj ze je je babenko ok :-* ja sa uz neviem dockat prvej poradne 🙂 hh bude sice na konci prveho trimestra ale uz mam lepsie pocit pri srdci ze je vsetko ako ma byt a uz sa zacinam trocha citit ako tehulka a menej sa bojim 🙂
@martuska005 to dufam aj ja ked tak plave ako hadik 😀 manzel si stiahol to video z ultrazvuku a pozera nanho stale 😀 sa mu to paci ved je to nase prve vytuzene babenko 🙂 len mi trocha vadi ze sa ma boji aj dotknut najma ked mi je zle ☹ vies sa boji aby sa daco nestalo ale neviem ako mu povedat ze sa nemusi bat ze vsetko bude ok 🙂 po tom videjku kde uz videl ako sa hybe este viac spozornel 🙂 snad to prejde ked bude vacsie babanko v brusku 🙂 dakujem aj tebe to veeeeeeelmi prajem nech sa zadari 🙂 😉 u mna je zelena farba pozitivna kazda rastlina je zelena 🙂 ktoru vidim okolo je to krasne ta priroda a tak vo mne vzbudzuje pohodu a klud 🙂 preto mam vela zelenej aj doma 🙂 zase nemam rada ruzovu vobec 🙂 a to mas pravdu bude sice take nezvycajne mat zeleny kociarik ale mne sa aj to ako vyzera tak paci aj manzelovi ze hned jak sme ho videli sme povedali ze ho musime mat a je to taka neutralna farba aj pre dievca aj pre chlapca 🙂 kedze nechceme vediet co to bude 🙂 dopadne vsetko dobre 🙂 pozri ked nam lekari vela pomohli a vzdy pomahaju tak pomozu aj tebe 🙂 a ak sa bojis nech ti ide na tie vysetrenia manzel ako opora a hned to bude lepsie ta podrzi 🙂 hej uz by som nakupovala ale to budem az tak o tri mesiace skor nie 🙂 radsej mat istotu ze sa vyluci co najviac rizik 🙂 a to budem uz aj pohyby citit 🙂 teda dufam 😀 to vychadza tak na polovicu novembra 🙂 bude zima ale ja som vzdy chcela byt tehotna v zime 🙂 neviem si predstavit sa po tej horucave s velkym bruskom trepat niekde v lete 🙂 uz teraz som sa necitila dobre v lete a to som len na zaciatku tehotenstva 🙂 o dva tyzdne ukoncim 1trimester 🙂 tie horucavy boli strasne ☹ hh ved uz mas nakupene veci po malinkom a popripade ked bude druhe dievcatko vela veci z nich pouzijes 🙂 dufam ze prejdu lebo som citala ze niektore baby vracaju cele tehotenstvo a inym to na par mesiacov prejde a vrati sa to v 3tom trimestri ☹ kazdopadne prezijem vsetko ,babenko velmi chceme takze uz nech pride cokolvek zvladnem
😉
@fialka1318 ouha to prečo sa tak boji??malinke je uchytene neublizi mu..mne sa zelena nepaci iba na kvetinkach 😊ale tak každá máme inu vkus ak sa ti páči tak kup veď to je pre tvoje zlaticko a vyberas ho z lásky 😘áno veď rozmyslam že nech si priateľ vezme voľno bude s malým medzi tým a bude mi opora 😊😊 ja som v 21tt začala citit pohyby najprv také jemne a postupne už viac a ku koncu to už bolo najviac ..mne prešli po 12tt a už bolo dobre ku koncu som sa cítila jak slon😊😊😊presne tak máš prvé vytuzene tak preňho spravíš prvé aj posledné 😊😊
@fialka1318 keď ta doktorka má vyľakala ale tak stojí to 35€ čiže to je úplne pohode .
Inak ty ešte nemáš knižku ? Ja to mám za sebou dnes 5 ampuliek krvi a tlak merali. A ešte aj moc. Tak čakám na zvyšok . O 10 dni cca budú výsledky .
Tak kocky, v stredu som bola posledný krát na clinike na ultrazvuku, kontrolu mam za 2-3tyzdne u svojho lekára. Drobec ma 8mm, vyzerá ako srobik, a co je podstatne, srdce mu búcha ako zvon😇.
Ďakujem vám za podporu, rady, trpezlivosť a želám nám šťastný začiatok na materskej dovolenke s vytúženým mimi❤️
@fialka1318 no ja som mala malo aj tych folikolov .doktor povedal ze sa mi neoplatia moje vajicka co ich mam malo lebo ako samoplatitel by som musela platit 1500 eur.a ze je mala pravdepodobnost ze by sa ujali a aj tak by mi navrhol darcovsky program od darkine za 4000 eur.ale aj tak tomu nerozumiem je to cele divne ze prvy krat robili aj mojmu muzovy testy aj na spemie.Povedal ze su trochu pomalsie,aj napriek tomu to skusili z prvou darkinou.Len bohuzial sa vraj emdryo nevyvijalo ako by malo koli spermiam mojho muza.tak sa ani vklad nekonal .tak povedal ze tento druhy pokus oni uhradia.ale ze musime uz rozmyslat sj z darcovskymi spermiami.co aj vsetko bolo ako malo byt bol vklad 31.7.az do dna 14.8 ked krv bola hcg0.A hned ze mam vysadit lieky .Aj to mi je divne ze ani pre istotu ziadne sono neurobili.a ani nespinim a ani nekrvacam este.a stale ma bolia prsia a pod bruchom.

@martuska005 a nie je to ani moj vymysel..dobry gynegolog posiela zeny na hemato uz po druhom potrate..vela zien ma len jednu mutaciu napriklad, nic vazne, dokonca vela CAR dava preventivne lieky na riedenie krvi do nejakeho tyzdna zenam co hemato ani nemaju vysetrenu..