icon

Koľko dní po KET ste mali pozitívny tehotenský test?

syl80
3. feb 2009

Verim, ze toto tu uz bolo x-krat popisane, ale neviem sa dopatrat k presnym cislam dni po KET (iba po ET)...a kedze na krv po KET sa chodi az na 14den (ET je 10), aky je v tom casovani rozdiel?

Kolko dni po KET sa vam objavila druha ciarka na teste?

laxxvita
16. aug 2019

@ragaca prosím ťa, a to chodís kde, na akú kliniku???

ragaca
16. aug 2019

@laxxvita tu bratislave do gyn-fiv

evulik1111
16. aug 2019

@laxxvita gratulujem ❤️ Počkaj keď sa to zmení na skoro človeka a bude sa to hýbať . Niečo neskutočne

laxxvita
16. aug 2019

@evulik1111 juuuj, tak to určite, ďakujem, už sa teším 💃🏼 ❤️

laxxvita
16. aug 2019

@ragaca také divné mi to príde.. Ja som bola tiež samoplatca, ale radšej som išla do Brna, i keď to vyšlo o niečo viac, ja by som ti doporučila prestúpiť tam, mne to vyšlo na prvý krát a všetko som riešila s koordinátorkou, ci priamo s doktorom. Ano, aj kocky tu ti pomôžu, no najlepšie sa o všetkých pochybnostiach a postupoch zveriť odborníkom na kliniky. Predsa, poznajú tvoj prípad najlepšie, a zaplatila si nemalé peniaze, tak nech sa snažia aj oni.. Veď ide aj o ich budúcnosť.. Drzim ti päsťe..

regina24
16. aug 2019

@ragaca a teraz idete na konzultácie ako ďalej? ☹

fialka1318
16. aug 2019

@ragaca to je uz asi kvoli veku ze si ich mala malo ze? ☹ ako dlho sa uz snazite o babenka? 🙂 hm utekaj z gynfivu prec moja ☹ cim skor tym lepsie lebo gynfive je pas na peniaze im nezalezi na tom aby sa to podarilo ale aby zarobili co najviac ☹ tak ako ti poradila @laxxvita chod do brna kde maju skusenosti s darcovskym programom velky 🙂 tu som nepocula o nejakom dobrom centre v ba kde maju vela skusenosti s darcovstvom a uspesnostou ☹ ale o brne pisu vsade baby 🙂 v gynfive je ten problem ze im nezalezi na pacientoch ale ta chcu vystavit z penazi a je mala sanca ze sa ti to podari 😢 vies co moj manzel mal take zle spermiogramy ze az ..a nakoniec sa v iscare podaril hned prvy vklad lebo aj v zlych spermiach sa vzdy najde dobra 🙂 nechces ist skusit inde na konzultaciu? Hm vysadit lieky ti museli ked si mala hcg nula 😢 sono sa nerobi ked mas hcg nula ☹ ja som mala pri prvom vklade hcg 20 a vysadili mi tabletky rovno lebo to bolo podla nich malo ☹ a ja som spinila alebo krvacala po vysadeni liekov az tak cca o 5-7dni 🙂 prsia a pod bruchom boleli aj mna to bolo z liekou co som brala po transferi lebo mas plne telo hormonov ☹ drzim prsteky nech dalsi vklad vyjde 🙂

fialka1318
16. aug 2019

@laxxvita gratulujem k tehulkovaniu :-* drzim prsteky nech je tehulkovanie v pohode a nech je malinke zdrave :-*

fialka1318
16. aug 2019

@evulik1111 to chapem ze ta vylakala sak take veci by nemala hovorit ☹ ale tak oni asi maju ine postupy nejake sak kazdy lekar inak vysetruje 🙂 hlavne ze budes vediet co a ako 🙂 a budes mat istotu ze bude zdravunke 🙂 a na peniazoch nezalezi pri vysetreniach 🙂 ne nemam este knizku 🙂 da mi ju az na prvej poradni a tam mi aj vsetky vysetrenia bude robit a aj merat babenko 🙂 az na konci 1trimestra dostanem 😉 potom si budes volat o vysledky alebo ti dala vtedy termin na poradnu? 🙂 lebo mne hovoril gynko ze dalsie poradne budem mat od prvej poradne kazde 4tyzdne 🙂

fialka1318
16. aug 2019

@martuska005 lebo je to nase prve vies a ked videl ake je krehucke tak sa boji 🙂 teraz naposledy ked videl ako plava tak uz bol kludnejsi 🙂 ved kazdy ma inu oblubenu farbu 🙂 ja sa vzdy riadim ze co sa mi paci si kupim a nepozeram kto si co mysli 🙂 ved niektore baby si kupuju cierne kociky alebo bielocierne 🙂 alebo biele 🙂 hh to bude dobre bude ti oporou a ked budes v strese bude pri tebe a budete to prezivat spolu to dost spoji dvoch 🙂 hh boleli tie pohyby? Lebo ja citim len busenie srdca a aj to vacsinou svoje no dneska citim v okoli pupka omnoho rychlejsi pulz ako je moj,pulz babenka a citim ho z tyzdna na tyzden silnejsie a silnejsie, az mi je to neprijemne :-O som zvedava kedy sa to ustali ☹ hm ja dufam tiez ze to prejde 😉 chcela by som si uzit tehulkovanie ale dajak sa nedari kvoli tomu napinaniu ☹ ja sa citim ako slon uz teraz najma ked ma nafukne vyzeram jak baby pred porodom 😀

martuska005
16. aug 2019

@fialka1318 ano to je samozrejme že sa boji ale ono je tam tak dobre chranene že sa báť nemusi 😉 presne tak tým sa riad 😉 kašli aj na názory ostatnych 😊😊 veď aj preto chcem aby šiel aby da mi lahsie šlo a nebála sa tak..včera som mu to spomenula vravel že dobre tak si ma dnes vybavit dovolenku tak uvidime či a kedy mu dajú. Ku koncu to už bolo neprijemne ale tak čo by sme pre tie male dušičky nespravili 😊😊 to ešte citit nebudeš ešte to je skoro a teraz by si mala mať aj vyssi tep tak možno to cítiš. No ten začiatok ako u ktorej je gen najhorsi najprv cakat vi je v poriadku a ak je tak ti je vselijako.. zmena v tele ženy telo si nato čoskoro zvykne a bude dobre😘 no aj to je priznak je ich viac každá ma iné..kúp si niečo proti nafukovaniu

evulik1111
16. aug 2019

@fialka1318 a kedy ju máš ? Sak máš termín cca ako ja . Mne dal nakoniec termín doktor dnes 11+1

fialka1318
16. aug 2019

@evulik1111 mne dal v 12+3 🙂 dneska som 10+6 🙂 cize este 11dni a idem na poradnu 🙂 mne dal az na konci 1trimestra a ten sa konci 13tym tyzdnom 🙂 cize budem v 13tt ked pojdem na prvu poradnu ze bude babo uz vacsie a bude sa dat pekne zmerat 🙂 tak som zvedava 🙂 budem chciet opat videjka ak sa bude dat tak sa tesim 🙂 preto hovorim ze to lekar to inak si urcuje kedy vysetruje 🙂 ja budem mat vsetko neskor ako ty 🙂 newadi ja len chcem aby sme mali zdravunke babenka 🙂 a nech rastu ako z vody 😉 a budes chodit k obom lekarom ? Na tie kontroly a tak? 🙂 ty si tusim dve alebo tri dni predomnou nie? 🙂 knizku mi vypisali ale do ruky mi ju nedali ze az na prvej poradni 🙂 ked budu robit merania a tak aby sa to tam mohlo zapisat 🙂

fialka1318
16. aug 2019

@martuska005 pijem z feniklu a z rasce vyvar 🙂 ten celkom pomaha a aj na travenie je to dobre 🙂 niekto to odcudzuje zevraj to nie je zdrave a ze to zvysuje potrat a tak ale ja tym clankom neverim a lekar mi sam povedal ze zena moze vsetko ale nie na litre 🙂 takze kludne si urobim vyvar a ten pijem aspon nemusim hltat lieky 🙂 a pijem aj bylinkove caje normalne 🙂 pupavu,lipu,materinnu dusku a tak 😉 aj roibos pre tehotne mam doma 🙂 a dam si zo vsetkeho 😉 to mas skveleho muza 🙂 je dobre ze pri tebe stoji 😉 prajem len tie najlepsie vysledky a nech sa babenko podari na prvy krat ,velmi ti drzim prsteky 🙂 ja som citila prvy krat ked sa rozbuchalo som mala busenie srdca a odvtedy mam stale a lekar hovoril ze niekedy to ustupi a niektore zeny to maju az do porodu 🙂 cize dufam ze ja ten pripad nebudem 🙂 lebo to busenie je neprijemne a ked mi je zle a ma napina to busenie to len zhorsuje :-O ale tsk uz vydrzim vsetko len ked mi tak bije musim si lahnut lebo sa citim slaba ☹ ja sa neviem dockat prvej poradne vies lebo tam ze bude vsetko poriadne merat tak sa neviem dockat 🙂 je to pre mna zazrak kazdy pohyb kazdy mm a vsetko proste cely vyvoj 🙂 manzel sa prestane bat ked bude vacsie lebo sem tam precitam ako rastie na internete a ze co sa mu kedy vyvija podla tyzdna a uz pocuva 🙂 ale ja to nerobim v zlom len aby sa tesil a vedel co vsetko v ktory tyzden funguje 🙂 a bude prvykrat otcom tak asi aj preto ma strach este sa o babo nestaral 🙂 cize to bude premiera 🙂 inak mna napriklad vobec prsia nebolia :-O odkedy sa mi zvacsili o cislo a pol odvtedy ma nebolia 🙂 cize mas pravdu niektore sa ukazu priznaky a niektore zmiznu alebo sa zhorsia 😉 a mozno sa s nimi casom tehotenstvo vysporiada 🙂

martuska005
16. aug 2019

@fialka1318 kľudne si daj čo chces a kašli nato čo hovoria ak ti to robí dobre tak pi..mne zas vraveli ze fatra sa v tehu nemôže ale mi pomahala dost takže som to neriešila 😊😊 ja som celé tehu sledovala a čítala 😊😊 je to normálne. Veru nech si to s tebou užíva.je to krásny pocit 😍 určite vysporiada. telo si zvykne nato a potom si to uzivaj 😘juj jak sa s tebou tesim. Tak krásne o tom píšeš aj cez pismenka to prezivam s tebou 😊😘

mimiqa
16. aug 2019

5ty😂

smajluska
16. aug 2019

Ahojte mam na predaj injekcie Meriofert Kit 150 IU 2 balenia po 10 injekcii. Mam ich z Centra asistovanej reprodukcie. Podporuju rast vajicok vo vajecnikoch. Ja ich uz nevyuzijem lebo som otehotnela prirodzene. Tak posuvam dalej, aby pomohli niektorej z Vas. Najlepsie pre samoplatkynu. Na cene sa vieme dohodnut.

ragaca
16. aug 2019

@regina24 hej ideme na dalsiu 27.8

ragaca
16. aug 2019

@fialka1318 dakujem moc aj nad tym som uvazovala tiez skusit inu kliniku .uz sme sa z muzom o tom aj rozpravali

evulik1111
16. aug 2019

@fialka1318 to akurát ja pôjdem s bábätkom na to vyšetrenie do Hlohovca . Vychádza to tuším na 13 týždeň . Uvidím aspoň koľko narástol

regina24
17. aug 2019

@ragaca držím palce ..

fialka1318
17. aug 2019

@evulik1111 hm neboj bude vsetko ok 🙂 vysetrenie dopadne dobre 😉 ale je lepsie ked to budes mat na papieri a istotu 🙂 drzim prsty nech je vsetko ok 🙂

fialka1318
17. aug 2019

@ragaca potom daj vediet ako dopadla konzultacia alebo ci ste sli do ineho centra 🙂 drzim ti prsteky nech vklad vyjde a budes mat prve babatko/á v naruci 🙂

fialka1318
17. aug 2019

@martuska005 to inak aj mne lekar hovoril ze fatra ani kola by sa nemala ale pomahaju obe v nevolnosti 🙂 hh tak ja nwm 🙂 lekari niekedy povedia ine ako pisu 🙂 ja sa snazim uz necitat nech si nepridavam stres 🙂 ale tak chapem po tom co si zazila ze si citala 🙂 ja si uzivam hlavne vecery ked idem spat alebo rano ked vstanem vtedy mi nic nie je 😀 potom to zacne 🙂 hh takze budem len verit ze vsetko uz bude dobre a od septembra sa budem snazit si to uzivat 🙂

martuska005
17. aug 2019

@fialka1318 každá nech vyskusa čo jej robí dobre a ak je to s mierou tak si myslim žeby to nemalo ublizit 😊 veď už za chvíľu si po tom najhorsom období..ked ustupia nevolnosti tak si to uzivaj úplne naplno 😘ja som mala teda len ranné nevolnosti ty máš celý den??či ti to postupne počas dňa ustúpi?

fialka1318
17. aug 2019

@martuska005 nevolnosti mam odkedy sa prvykrat najem rano ☹ take divne ze sa citim plna,ma napina a je mi zle od zaludka ☹ ale tak ked si dam vyprostovak to prejde aspon na chvilu 🙂 lebo po kazdom jedle sa to znova opakuje vsetko a vyprostovak sa snazim si dat tak dvakrat to tyzdna a plus pijem sem tam trocha koly alebo pepsi na zaludok alebo si dam vyvar z rasce alebo feniklu a to tiez trocha ukludni zaludok 🙂 ale ako pisem po kazdom jedle sa to znova vrati cize potom uz len lezim 🙂 a niekedy rozmyslam ze asi by som nemala jest a by mi bolo dobre 😀 ale tak viem ze jest musim 😉 a ty ako s malinkym? 😉 najlepsie sa citim ked rano vstanem a nenapijem sa a ani nic nezjem 🙂 lebo aj z vody ma napina 🙂 take to je akoby som mala zaludok podrazdeny 🙂 hh vydrzim uz to mam cca 3tyzdne 🙂 snad to ustupi a pride nieco ine a znesitelnejsie 🙂 hh

martuska005
17. aug 2019

@fialka1318 papat musis.. pokiaľ prijmas stravu a nevyvracias všetko hneď tak to lekár asi ani riešiť nebude ono sa to upravi a ak nie tak dieta ma stále z čoho čerpať a ak už nebude mať čo rak ti to dá najavo 😊😊 malý nezbednik to je..včera k nám prišiel brat s priateľkou na víkend tak som doobeda upratovala a varila a dnes sme sa boli prejsť nech nesedime doma 😊😊 no práveže celé tehotenstvo je vždy plné prekvapení. Takže nikdy nevieš či ti bude dobre a ako sa budeš citit..A ospala niesi??

evulik1111
19. aug 2019

@fialka1318 ahoj , ako sa máš ? Ja som dnes v novú mala hrozne kŕče . Ako sa mi rozťahuje všetko. Hrozne to bolo. Dala som si tabletku a potom to vďaka bohu ustúpilo . Toto je to krásne obdobie 😂

fialka1318
19. aug 2019

@evulik1111 ahojky mam sa celkom ok 🙂 dneska som celkom v pohode vysadzujem uz druhy den pomaly podla postupu ako mi napisali a uz len 4dni a ich neberiem 🙂 hh len nevolno mi je troska stale ale uz je to lepsie 🙂 vcera ma tak bolela hlava ze som myslela ze si ju odrezem 😀 ale po paralene a spanku troska preslo ale nic moc 🙂 hh inak aj ja mam sem tam take pichnutie ale inak nic 🙂 len to busenie srdca je take co ma trapi kazdy den 🙂

fialka1318
19. aug 2019

@martuska005 to ze som sa vazila a dokonca som opat kilo pribrala 🙂 hh tak dufam ze uz vaha sa umudri a aj zle mi prestane byt 🙂 hh niekedy uz mam aj hlad ale nikdy nezjem vela 🙂 uuu tak si mala krasny vikend ked prisiel brat aj s priatelkou 🙂 v sobotu som zaspala s manzelom na posteli a spali sme asi od 12tej do 16tej 🙂 hh ale inak cez den nie som unavena a ani ma netaha spat 🙂 mozno to pride neskor 🙂