Koľko dní po KET ste mali pozitívny tehotenský test?
Verim, ze toto tu uz bolo x-krat popisane, ale neviem sa dopatrat k presnym cislam dni po KET (iba po ET)...a kedze na krv po KET sa chodi az na 14den (ET je 10), aky je v tom casovani rozdiel?
Kolko dni po KET sa vam objavila druha ciarka na teste?
@martuska005 ahojky tak drzim prsteky nech tie vysledky na hematologii dopadnu dobre 🙂 a ked nic nenajdu prejdi aj tymi dalsimi vysetreniami je lepsie ich mat a budes v lepsej psychickej pohode a ked aj nieco najdu tak by ti nasadili liecbu a malinke sa usadi hned 🙂 nakoniec ked som povedala lekarovi ze ma boli brucho tak mi povedal ze mam aceton v moci ze ci som jedla pred vysetrenim sladke ako mi kazal a ja ze nie ze ja zo sladkeho hned vraciam a ze k nemu soferujem a to by vyzeralo zaujimavo vracat popri soferovani kedze na tej ceste nie je ani kde zastavit :( tak na mna bol zly :( a sladke som si dala ked som prisla domov a hned som vracala o par minut cize efekt ziadny :O este bol nervozny lebo malinke sa nedalo odmerat bolo zohnute do klbka a sedelo v tureckom sede :( cize nemam ani fotku ani ziadne meranie a mam taky dojem ze ani ziadne neurobi kedze uz teraz sa nedalo predtym mu to zle meralo a na dalsi ultrazvuk idem o 4 tyzdne a sono ma stare :( co je velmi daleko tak som dneska pisala jednej lekarke od nas co ma najmodernejsi pristroj ze zaplatim akukolvek sumu len nech mi urobi ten zakladny morfologicky ultrazvuk a plus foto alebo video v 3D/4D lebo ja uz umrem z toho napatia :( strasne ma to stresuje tak som zvedava ci odpise a ked nie pojdem do kochu :( alebo do pezinka na nejake vysetrenie tam lebo ja 4 tyzdne nevydrzim cakat :( neskusil lekar donho ani stuchnut aby sa pohlo lebo mu tam bolo tesno tak sa nehybalo a hovoril ze uvidime o 4 tyzdne co bude a ci sa pohne no to je mesiac velmi dlha doba a ja chcem vediet o nosovej kosticke a aj o tej siji ci je vsetko ok :( aj merania a konecne ho vidiet normalne a nie furt len ciernobielo a aj to len ako machulku :( jedine co som rozoznala z tej machulky bola lebka a celuste a chrbtica ktora krasne svietila na sone a on tam vraj videl nejaky zaludok, oblicky a nejake organy no ja som na tu machulku ako kukala nic take som tam teda nevidela :O to sa pojdem opytat ked bude vsetko ok dvaja znami boli s detmi v pezinku vraj je tam skvely pediater a vysetri babanko rychlo ze nestihne ani zaplakat 🙂 tak pojdem k nemu tiez ale pediatricku si najdem podla obvodu kam patrim aby som nemusela utekat niekde do ineho mesta 🙂 dufam ze sa mi ozve nejaky lekar coskoro na tie maily a ze budem moct ist na tie vysetrenia 🙂
@smajluska ahojky tak ja som na pn kvoli problemom po ivf mi dalo odporucenie centrum a odvtedy som 🙂 lekar hovoril ze ma necha doma dokial to bude potrebne co neviem dokedy bude sama som zvedava lebo mam niekedy take chvile zeba som sla do prace ale potom si poviem ze lepsie je byt doma a byt v klude ako sa nervovat a stresovat 🙂 a aj preto kolko penazi som do toho dala a casu a hlavne zdravia a furt sa nieco deje :O mam zaujimave tehotenstvo :D furt sa bud nieco nedari na vysetreni alebo mi je blbo velmi 🙂 to mi je velmi luto ze si prisla o babatko :( neboj toto sa udrzi velmi ho lubis tak dobojujete az do konca :* a podla mna ta urcite dal na rizikove ak si potratila kvoli cukrovke 🙂 ostanes az do porodu lebo mam kamosku co mala cukrovku a bola od zaciatku doma az do konca kvoli tomu ze musela byt stale sledovana a na kontroly chodila castejsie a ty ked si mala este aj take nestastie tak ta necha urcite 🙂 hlavne oddychuj a na nic zle nemysli 🙂
@monka_brumka ahojky mne na ultrazvuku nevedel nic pomerat tak som pisala niektorym lekarom o vysetrenie ultrazvukove a aj 3D/4D video lebo dnesne merania nula bodov a ziadna snaha merat cize neviem nic a na dalsiu poradnu mam ist o 4 tyzdne :( a v tehotenskej knizke nemam nic napisane ziadne normalne vysetrenie pretoze ziadne ani nebolo :( a ten trisomy test ako dlho si cakala na vysledky z neho ? 🙂 nemam tu predimplantacnu genetiku asi som zle vtedy napisala to o genetike na genetike som bola ja aj manzel rieseni a lekar nam povedal ze nemame ziaden problem a ani mutacie nic 🙂 preto dufam ze bude zdravucke aj ked dnesne vysetrenie mi neprinieslo nic ale aspon som videla ako mu tlcie srdiecko a sedi v tureckom sede 🙂 vsetko sa to natahuje strasne :( furt len na nieco cakame 🙂 a popripade skusim ist o dva tyzdne opat k svojmu gynkovi nech zopakuje sono a skusi urobit merania lebo mi pride trocha chore ich preskocit? a ist na dalsie vysetrenia :( nic poriesim to platenym sonom a tak a aspon budem kludnaa budem mat istotu ze je vsetko ok 🙂 a ty inak ako sa mas? malinkemu sa dari ?🙂
@fialka1318 Verim ze vsetko dobre dopadne a budu z nas stastne maminky 😁
@fialka1318 A v ktorom si tyzdni? Ja som v 14 tt. Brala som Progesteron na udrzanie tehotenstva, ale uz mi ho doktor predpisat nechce. Vraj to sa uziva len do konca 3 mesiaca. Ty mas nejake lieky na udrzanie tehotenstva? Citala som ze niektore zeny uzivaju Duphaston.
@fialka1318 strasne zlý lekár alebo sa nevyspal 😕 mne sa zdá ale niesom si istá že aceton ak je v moci to znamena cukrovku.. Ja som nemala ale kamarátka mala a musela cisarskym skôr..to ne podľa mňa zvytocne ešte ísť na 3D počkaj a keď budeš vo vyššom štádiu tak to bude aj viac vidieť tak z toho malinkeho moc nič nenameraju..joj ja som v kuse papala sladké a hlavne horalky tých som denne aj 5 zjedla 😊😊 buď rada ja som mala 5krat sono a to z toho 2 krat v nemocnici môj lekár tak často nemeral..asi to zavisi aj od lekara. Je to malinke nemá to moc ako pomerat.. Ja mám tiež blízko pediatra.. o 2 ulice ďalej 😊
@smajluska to verim aj ja 🙂 len ten strach ma niekedy opanta a nechce odist ale to je asi prirodzene po tom cim sme si presli 🙂 ja som dneska v 12tt+4dni cize si znacne predomnou ;) aj ja som brala progesterone do 12tt a potom ho vysadili ako aj vsetky lieky 🙂 uz beriem len femibion 2 🙂 nechcela som brat ziadne vitaminy ale jedna baba mi pisala ze je lepsie ich brat lebo z beznej stravy si vsetky vitaminy nenazbierame 🙂 duphaston sa dava pri krvacani sa mi zda v tehotenstve nie ? lebo ja som brala duphaston na to aby som dostala ms 🙂 alebo aby mi ju zastavil ak bola dlhsie nez mala byt 🙂 neviem nemam s nim skusenosti v tehotenstve len pred tehotenstvom som ho brala cez 3 roky 🙂
@martuska005 nemal pomocnika tak bol preto nervozny :( chapem ze samemu je to zle robit ale zase ja som bola objednana 2 tyzdne a vedeli ze pridem a ze sa tesim ze som tehulka a kazda foto alebo mm ma tesi :( nevadi 🙂 aj ja som o tom citala preto sa mi nepaci ze to neriesi ze ten aceton bol taky vysoky a ze ma objednal az o 4 tyzdne na dalsiu poradnu :( kde bude dalsiu krv brat a moc :( ja mam aj vysoke dioptrie tak lekar hovoril ze je mozne ze budu chciet vyjadrenie ocneho , to mam dedicne , buduci rok po porode chcem ist na operaciu oci 🙂 lebo v tehotenstve sa mi este zrak zhorsi tak preto som nesla pred :( najhorsie je to ze sladke by som si aj dala lenze ja to proste vyvraciam :( cize to jem zbytocne :( to ze on mera kvoli tomu hematomu a aj cystam inak tiez by som casto nechodila a preto ze som po ivf :( ale inak velmi vela krat je to rychlovka to sono :( cize sup sup a nech uz som prec ale teraz ma sklamal :( o tom 3D alebo 4D mas pravdu 🙂 ja si chcem dat obe a pojdem neskor ked budem v 5tom mesiaci alebo tak nech uz ho je pekne vidno 🙂 ale budeme musiet povedat ze nechceme vediet pohlavie alebo nech tak nataca aby nebolo ho vidno 🙂 lebo sa chceme nechat prekvapit ci zabojoval chlapcek alebo dievcatko 🙂 odvcera som vyvolavala lekarom ci ma zoberu na to vysetrenie a vela ma ich odmietlo nakoniec som zavolala do centra kde bol uspesny vklad a tam mi dohodila svoju kamaratku priamo z mesta kde som ale kedze je na dovolenke a to vysetrenie sa da robit len do 13tt+6dni (14tt) tak to by som uz nestihla :( cize som zavolala do byvaleho centra kde bolo ivf neuspesne a poprosila lekara aby ma prijali urgentne kedze uz len tyzden mozem ist na to vysetrenie tak si ma zapisali na utorok 🙂 lekara nepoznam ale citala som o nom recenzie a ma dobre 🙂 ze pozrie cele babanko a popripade si zaplatim aj fotku ak sa bude dat dobre odfotit 🙂 cize sa tesim a dufam ze babanko bude konecne spolupracovat a pekne sa ukaze 🙂 ja som dneska v 12tt+4dni 🙂 a ked pojdem na to vysetrenie budem v 13tt+3dni 🙂 cize to stihnem ltt 🙂
@evulik1111 ahojky tak ma objednali do bratislavy buduci tyzden na to 1.ultrazvukove skriningove vysetrenie v tehotnosti , ze mi prezrie babanko 🙂 horko tazko som niekoho zohnala aby ma zobral 🙂 inak som sa chcela ta spytat dal ti aj nejaky papier z toho vysetrenia ten lekar z hlohovca u ktoreho si bola? ze prezrel babanko a ze je vsetko ok a tak ? 🙂
@fialka1318 Ahoj no ja som chcela dat urobit ten predimplantacny screening ale v Heliose v KE nerobia. Takze urcite dam urobit Trisomy a rozmyslala som nad tym druhym. Co vie tie zakladne poruchy + pohlavie. Na ten najlepsi treba odporucanie genetikom. Dala by som urobit pre istotu asi ten najdrahsi, ale boli sme s manzelom a genetickom vysetreni a nezistilo sa ani u jedneho z nas nic... takze na ten najdrahsi mi neda ziaden lekar odporucenie.
@daniellkka tie trisomy testy som pozerala dneska aj ja 🙂 a na ten skrining v 1 trimestri si bola kde ti odmeraju babanko a prezru ho ci je vsetko v poriadku 🙂 ? lebo citala som ze to patri do vysetrenie na konci 1trimestra a zaciatku 2trimestra a mne nic neurobil z toho a namiesto toho ma dal na 17tt na poradnu :O co je az o 4 tyzdne :( cize ked mate obaja genetiku v pohode tak nemozes ist na ten najdrahsi test? :( to som ani nevedela :( a uz si volala niekomu o ten trisomy test ? lebo ja som sa dneska skontaktovala s 3mi gynekologmi ze co a ako a vsetci mi povedali ze to robia len svojim pacientkam :O tak som ostala prekvapena :(
@fialka1318 No tak tu v KE robia ten skrining ale myslim ze sa zato plati. To tiez chcem ist ak budu mat volny termin. A moj gynekolog robi tie trisomy testy. A myslim ze prave IVF je indikacia. Myslim, ze na ten najdrahsi potrebujes mat nejaku geneticku predispoziciu, inak ti ho ani nemoze urobit. Ale tym si nie som ista. Este som to nezistovala. Ale myslim ze na tie prve dva lacnejsie si mozes poziadat ty, ale viem ze krv by mal brat gynekolog a aj vysledky pridu tvojmu gynekologovi.
@fialka1318 no teraz som citala ze vsetky mozes na vlastnu ziadost. Takze mozno dam urobit ten najdrahsi 🙂
@daniellkka aj ja budem platit za ten skrining🙂 na ten trisomy test chces ist kvoli tomu aby si si bola ista ze je vsetko ok? Aj chcete tak zistit pohlavie? 🙂 to mas stastie ze tvoj gynko to robi moj ne ☹ moj robi velmi malo veci 😀 ved to ze ked som volala o skrining a povedala ze som po ivf tak hovorili ze maju plno a ze chapu ze potrebujem ist na vysetrenie ale vsade ze maju vela pacientov ☹ az nakoniec som v centre v ba vybavila ze ma zoberu 🙂 tak to je super ze mozes si dat hocijaky 🙂 ved ked uz chce clovek tolko zaplatit tak by mali povolit 🙂 len niektore baby pisali ze cakali aj tyzden na vysledok a ze boli nervozne ☹ ale stoji to zato aspon budes mat istotu 😉
@fialka1318 aha tak asi preto taký bol.. oni to tak neberu vážne ako my ženy..k nim pride kopa tehotnych žien..ak by to bolo moc zle tak si myslim ze to riesi teda mal by ako správny lekár..Ou to som nevedela ja nenosim okuliare a ani priateľ a v rodine len babky a dedko majú..tam si dávaj po trošku alebo také celozrne sladke ja som jedla tie bebe keksy tie aj na nevolnosti pomahali.. A stále máš tam ten hematom? To už ti aj pohlavie budú vedieť povedať aj detailne pomerat bábätko..Jaj aha 😊😊 tak to potom povedz že nechceš vediet.. A ináč aj 3D foto je drahé takže si priprav penazenku..juj nedávno si ešte len bola na vklade a už si po tom najhoršom 😍😍 rychlo to leti
@fialka1318 no ja hlavne preto lebo na tych papieroch co mam z Heliosu sa pise ze aj u zdravej mladej zeny je jedno zo 4 embryi geneticky nie v poriadku. A kedze sa nedal urobit ten predimplantacny tak chcem dat urobit potom po prvom trimestri. Proste len chcem vediet ak nebude babo zdrave na co vsetko sa mam pripravit. Navyse ja som A- krvna skupina a manzel je 0+. Ak babo zdedilo Rh faktor po nom tak mozem mat problem keby mi chceli robit odber plodovej vody. Tak to si radsej priplatim 🙂
@daniellkka ja mam 0+ a manzel ma A- 😀 mame naopak krvne skupiny 🙂 to nam take nic nehovorili ☹ vlozili mi expandovanu blastocystu Ackovej kvality rychlo sa vyvijala a musela som ist aj skor o dve hodiny na vklad 🙂 ale boli sme v zapche tak sa mi podarilo prist len o pol hodinu 🙂 jasne chapem je lepsie mat istotu 🙂 mna tiez laka dat urobit ten trisomy test 🙂 chcem ist na ten skrining a uvidim ako dopadne dufam ze bude vsetko ok 🙂 a pockam na krv od gynka co dal robit a uvidim ake budu vysledky 🙂 citam len dobre recenzie na to a niekedy smutne ale aspon to zistili skor ☹
@fialka1318 no ked mas ty Rh+ a manzel Rh- tak to nie je ziaden problem. To len ked ma zena - a chlap + 🙂 co je nas pripad 🙂 Tak ja radsej chcem vediet na com som. Dufam ze to budu 'zbytocne' minute peniaze a vsetko bude v poriadku ;)
@daniellkka tak to som nevedela ze moze byt problem v krvi rh faktor ☹ a beries aj nejake lieky alebo ako sa to riesi? 🙂 nevadi hlavne ze budes mat istotu 🙂 a k tym testikom blahozelam :-* tmavnu a to je hlavne 🙂 kedy ides na krv? 😉
@martuska005 ved to ale mal by byt profesionalny a ne ze ho to rozhodi ale co uz 🙂 uz som objednana tak ma netrapi ved k nemu idem az o 4tyzdne a potom na dalsi ultrazvuk v 2trimestri pojdem opat sem a si zaplatim a aj na 3D/4D 🙂 oni uz podla mna beru zeny tehotne ako samozrejmost a uz ich ta robota ani nebavi-myslim gynekologovia najma taki co su uz na dochodku 🙂 mam stale ten hematom ale vraj by uz nemal ublizit lebo babenko u s nim nic nema 🙂 predtym bol ten hematom rovno pod plodovym vajickom odkial bralo krv malinke 🙂 tak uz len pockat ci sa vstrebe alebo praskne 🙂 mam tie cysty a ked to pozeral minule tak boli 2-3cm kazda mala tolko a bolo ich tam dost a teraz ked pozeral tak uz nie je cysta okruhla ale su 2-3komorove :-O vobec neviem co to znamena nevysvetlil mi to vobec :-O ved to ze to mu budem musiet hned povedat predtym nez vyjdem na kozu 🙂 lebo ja nechcem vediet a ani manzel hoci ho to sem tam trocha pokusa lebo co ma kolegu tak jeho zena uz od 3tieho mesiaca vie co cakaju 😀 lebo bola na tie krvne testy 🙂 vien ze je drahe som pozerala cenniky 🙂 a aj som sa pytala ale newadi budeme mat len jedno babanko tak nech ma co najviac obrazkov o sebe 🙂 a videjok ake bolo krasne ked spinkalo v brusku 🙂 doteraz sme ho stale len ako machulku videli tak sa uz neviem dockat kedy uvidime tvaricku a tie malinke rucicky 🙂 ze pri 3D urobia seriu snimok a pri 4D urobia zaznam a daju na CD ktore je v cene alebo popripade sa to da dat na usb ked si prinesies co by som asi radsej chcela na to usb 🙂 lebo CD sa raz dva poskrabe 🙂 hlavne ze to nie je drahsie ako cele ivf 😀 tak uvidime utorok ako bude malinke na tom vies lebo sa trocha aj bojim ze ci bude vsetko ok 🙂 uz nech som na tom vysetreni neviem sa dockat 🙂 ide to rychlo len pre tie starosti si asi ani to tehotenstvo nejako neuzijem ☹ samy stres a furt nieco riesit kvoli lekarovi a tak ☹
@fialka1318 no na krv idem v stredu 🙂 uz sa neviem dockat :D no pri tom Rh faktore je problem ked ma zena Rh- a dieta Rh+ lebo ked zenske telo zisti ze tam je ten Rh+ faktor tak zacne produkovat proti plodu protilatky a moze ten plod zabit. Ale dnes uz je to tak ze ked je zena Rh negativna tak ju sleduju a ked sa zacnu tvorit protilatky tak pichaju nieco co to zablokuje. A potom tiez hned po porode nieco pichaju. Takze zatial to beriem tak ze to nerisiem. Lekar vie ze som Rh- a ked by zabudol budem mu to pripominat 🙂 aby ma na tie protilatky kontroloval 🙂
@daniellkka fuha tak to mas stres navyse ☹ drzim ti prsteky nech je vsetko hlavne ok a aj na tej krvi nech je hcg co najvyssie 😀 lebo ja ked som bola som mala 628 a moj gynekolog ked ja som prisla rozradostena ze cakam babo ma schladil ze este sa neteste dobre to bude az ked bude hodnota nad 1000 😀 tak som dostala sprchu studenu ale chapala som ze to myslel v dobrom 🙂 ale som si do kontroly srdiecka urobila kazdy tyzden jeden test clearblue digitalny a ked som videla ze tyzden po krvi som mala 2-3 tyzdne a o tyzden 3+ tak som vedela ze je vsetko ok a k lekarke na srdiecko som sla s radostou 🙂 a s takym malym strachom ci sa srdiecko ukaze a to blikanie na monitore u malinkeho slizika bolo to najkrajsie co som videla :-* hh a tusila som ze bude bit srdiecko lebo uz cca5 dni pred kontrolou take silne busenie srdca sa mi z nicoho nic spustilo 🙂 a trva doteraz najma v oblasti pupka a busi mi v mozgu 😀 ked som volala do centra o skrining tak mi povedala ze asi budem ten pripad co mi bude busit srdce cele tehotenstvo lebo babo berie vela krvi a ze casom si zvyknem 🙂 cize mam maleho upira v sebe co ma vyciciava 😀 sa smejem stale najma vecer ked si lahnem mi pulzuje pupok a manzel sa smeje lebo mi natriasa az tricko 🙂 je to neprijemne ale da sa to zvladnut len horsie ked vraciam sem tam a to pulzovanie silne mi nerobi dobre 😀 ty cakas prve babenko? 🙂 tak dufam ze na teba lekar bude davat dobry pozor a aj na malinke 🙂
@fialka1318 tych protilatok sa az tak nebojim lebo viem ze dnes to uz vedia lekari vcas riesit. Skor sa bojim toho ze sa zacnem tesit a nahodou sa to skonci. Ale zatial som nastavena tak ze sa to musi podarit 🙂 silno tomu verim 🙂 na tvojom mieste by som sa asi velmi tesila ze citis srdiecko... aspon vies ze je v poriadku a hlavne ze je tam ;)
@daniellkka ved to sa tesim preto ked idem na ultrazvuk sa nebojim zeby srdiecko nebilo len teraz potrebujem ist na to vysetrenie nech ho vidim ci je aj oni v poriadku 🙂 a som rada ze sa to da riesit 🙂 si prvykrat tehotna? Mozno aj preto mas taky strach lebo sa tesite a aj bojite zaroven to mame asi vsetky baby 🙂 hlavne mysli pozitivne lebo dneska som citala taky clanok kde pisali ze treba byt kludna a vsetko bude ok lebo ze psychika vplyva velmi na maternicu 🙂 ja sa rozptylujem telkou,citam na internete clanky a pozeram vtipne zvieracie videa a pomaha mi to ide rychlejsie cas a nemyslim na to tak 🙂 ale pred spankom to neviem ovplyvnit a strach sa niekedy ukaze 🙂 a par krat pustam hudbu babenku telefon necham na brusku a zaspim 🙂 ved mas tie ciarky krasne silne 🙂 bude vsetko ok uvidis 🙂
@fialka1318 no uz som raz bola ale bolo to velmi kratko. Ani mi to nestihol lekar potvrdit. No snazim sa tiez zabavit kade cim aby som nato nemyslela :D v pondelok uz idem do prace takze tam uz zase budem mysliet na ine veci 🙂 tebe drzim palce ;) urcite bude vsetko ok ;)
@daniellkka aj im oznamis ze si tehotna? Ci mas taku pracu ktora nie je fyzicky narocna? 🙂 aby sa nieco malinkemu nestalo 🙂 hm tak to mi je luto ale teraz mas tie ciarky krasne 🙂 ja som mala tiez take tiez mi tak tmavli a bojuje malinke jak sa da 🙂 hlavne rastie a to ma tesi 🙂 tak ti to prajem hlavne nech je vsetko ok 🙂 ja som doma na pnke uz treti mesiac tak je to take ze si musim stale nieco hladat lebo inak sa nudim 🙂 hh dakujem aj tebe drzim :-*
@fialka1318 No ja som programatorka, takze v praci je pohodicka. Ale kedze som uz raz o babo prisla tak viem ze tie dve ciarky na teste nie su istota. Takze urcite oznamim az ked budem mat prvy trimester za sebou. Aj to oznamim tak skoro len preto, aby za mna sef vedel najst nejaku nahradu. Inak by som to asi tajila kym by to nebolo vidno :D Ked mas nejake komplikacie tak urcite bud radsej doma, hoci aj na PNke... Radsej netreba nic zanedbat ;)
@daniellkka jj ja ostanem doma pokial ma lekar necha a ked vyhodnoti ze uz je lepsi moj zdravotny stav tak pojdem do roboty 🙂 nechavam to na nom 🙂 a okrem toho na pnke mam len o 200€ menej nez ked som v robote cely mesiac 😀 takze sa mi neoplati stresovat a dvihat tazke veci ked je to len taky maly rozdiel 🙂 investovala som prilis vela penazi do toho aby som ohrozila svoj alebo zivot babatka 🙂 tak ty mas super pracu 🙂 aspon budes mat klud 🙂 a oni si to mozno vsimnu ked nahodou na teba pride vracanie alebo tak 🙂 ale ak mas dobry vztah so zamestnavatelom tak by nemal byt problem 🙂 a bola si aj na vysetrenia hlbsie ze preco sa to prve tehotenstvo nevydarilo? ☹ zistili pricinu? ☹ mne je to vidno uz teraz lebo mam 9kg nadvahu a teraz som v 13tt ,pribrala som zatial za 3mesiace necele kilo a brusko mi zdvihla maternica cize pekne mi vidno okruhle 😀 vyzeram ako v 5tom mesiaci 😀 hh toto si mala druhe ivf? Alebo druhy vklad? 🙂

@fialka1318 Ahoj ak sa mozem spytat tak z akeho dovodu si PN? Ja som zatial tiez PN, mam cukrovku a minuly rok som potratila :( Neviem ci ma necha doktor doma az do konca tehu. Musim si pichat inzulin 3 x denne. Sama som zvedava ako to bude dalej