icon

Koľko dní po KET ste mali pozitívny tehotenský test?

syl80
3. feb 2009

Verim, ze toto tu uz bolo x-krat popisane, ale neviem sa dopatrat k presnym cislam dni po KET (iba po ET)...a kedze na krv po KET sa chodi az na 14den (ET je 10), aky je v tom casovani rozdiel?

Kolko dni po KET sa vam objavila druha ciarka na teste?

daniellkka
29. aug 2019

@fialka1318 🙂 tak ja sa spolieham nato, ze mi zle nebude :D a jedine ak tak doma :D ja mam 167cm vysku a 56-57 kg takze ak sa nebudem prejedat tak snad to nebude nejak skoro vidno... navyse ked sedim za stolom tak aj tak nic nevidno :D a chlapi si mozno aj tak nic nevsimnu :D ide jesen takze nejaky volnejsi svetrik a bude to v pohode :D snad :D ale aj tak si myslim ze nema velmi zmysel to tajit ak nebude nieco ok... ak budem mat nejake komplikacie tak radsej ostanem doma ako babo ohrozit... :D ja niekedy vyzeram ako v 5 mesiaci ked sa poriadne najem :D podla mna to skor vidis lebo vies ze tam mas babo 🙂 ale ja napr uz teraz natieram brucho s kremom proti striam :D a to este ani nemam potvrdene ze som tehu :D

martuska005
29. aug 2019

@fialka1318 to ano mal by byť ..možno len nemal svoj deň..lekári vedia si myslim ako s tým hematomom..A si skúsila na internete nájsť či je to v poriadku tie cysty?? ..Od 3 mesiaca??nejak skoro ja som až v 5 vedela tuším na sone..juj jak sa teším s tebou 😍😍 tak krásne o tom píšeš..nemaj strach už si po riziku najväčšom a pevne verim ze je vsetko v poriadku 😍😍 nestresuj hlavne si uzivaj tehotenstvo je to tvoje prvé viem ze sa bojíš..ale snáď sa zbaviť strachu..nepôjde to úplne báť sa budeš každý deň aj keď sa narodi..malý včera si udrel hlavičku ma modrinku tak som plakala priateľ ma utesovat že to nieje ani prvá ani posledna modrinka

fialka1318
29. aug 2019

@daniellkka hh ja mam strie uz spredtym lebo po 6rocnej liecbe pri snahe o babo som priberala a chudla a koza to nezvladla 😀 ja som rozmyslala ze zacnem az v 5tom mesiaci nech ich nemam este viac 🙂 a viac ako 8kg nechcem pribrat si ratam aj kalorie kolko zjem a snazim sa ked mam chut na nieco mastne dat si menej kaloricke 🙂 lebo zase budem jak sud a to nechcem 🙂 hh to mas pravdu vo vsetkom co si napisala ide jesen a zima a nebude nic vidno 🙂 ved ty mas super vahu aj vysku 🙂 ja mam 160cm 70kg 🙂 hh cize ja mam nadvahu dost 🙂 inak ako prevencia proti striam je to super to natieranie 🙂 mne aj rychlo prsia narastli cize mam ich popraskane velmi od 14tich a teraz sa to este zhorsilo ked sa mi zvacsili o cislo a pol 😀 ale s tym uz nic nenarobim 🙂 ale nic si z toho nerobim dam plavky a normalne sa kupem kto nechce nemusi kukat na mna 😀 tak tam musis mat veselo ked mas vacsinou kolegov 🙂 ake je to robit s vela chlapmi? Lebo ja od zaciatku robim prevazne so zenami a to je teda kolektiv 😀

fialka1318
29. aug 2019

@martuska005 to mi este v centre povedali o ten hematom lebo moj mi nic nevysvetli 🙂 cize ak nieco sa bojim volam lekarke do centra a vzdy mi odpovie aj ked uz nie som ich pacientka ale vdaka nim som otehotnela tak mi radi pomozu 🙂..mi povedala ze aj tie cysty co mam po stimulacii sa budu zmensovat alebo prasknu samy ze ono to zalezi aj od hormonov v tele 🙂 tak uvidime ako bude dalej 🙂 este som sa ich nepytala ze preco su teraz 2-3 komorove ze preco zmenili tvar ale tak snad lekar bude mat lepsiu naladu a mi potom odpovie 🙂 ano ale ona bola na to krvne vysetrenie ci co to je za 70€ vraj to ti zistia na 99% ze ci je to chlapcek alebo dievcatko 🙂 ona nikdy necakala na sono pohlavia lebo to neni 100% ze uz je vela pripadov ked povedali lekari tak a narodilo sa ine pohlavie 🙂 ja sa chcem nechat prekvapit ved je jedno co to bude len nech bude zdravucke 😉 tie vodove cysty su ok to mam po stimulacii ..pri prvom ivf mi ich pocas odberu odsali len teraz som mala dost vajicok a kedze nebol hyperstimulak tak mi dali hned et a pokracovala som v brani hormonov a tak sa zvacsili ale postupne by mali popraskat a ked nie ze to sa poriesi po porode mi hovorili ze pojdem ako na odber co som bola ale odsaju len tie cysty lebo kedze som tehotna neda sa s tym teraz nic robit 😉 len to sleduju 🙂 asi ten strach opadne ked budem po tom skriningu 😀 hh mas dobreho partnera ked ta tak utesuje 😉 to viem ze sa budem bat ale snad to aspon trocha sa zmierni nez teraz 🙂 uz chcem mat vysledky nech viem na com sme 🙂

daniellkka
29. aug 2019

@fialka1318 mas spravny pristup ;) kto nechce nech nepozera ;) ja mam tiez strie, hlavne na bokoch. Ale tiez to az tak velmi neriesim. To natieranie beriem skor ako taky 'kontakt' s babom :D a co sa tyka prace :D ano s chlapmi sa robi super :D teda aspon mne :D my zeny sme take ze vsetko velmi riesime :D s chlapmi je to jednoduchsie :D ziadne intrigy a hadky :D proste pridem do prace, posrandujeme, urobime co treba a idem domov... ziaden stres ani nervy v praci :D

martuska005
30. aug 2019

@fialka1318 lenivý lekár asi .. keď ti v centre povedali že je všetko ok tak sa nemusis báť oni vedia keďže s tým majú skúsenosti..mne povedali pohlavie a aj tak bolo ked sa malý narodil.. prvé a vytúžené tehotenstvo tak sa ti necudujem ze tak stresujes ale skodi to bábätku treba si to užiť nebude to celé trvať dlho len 9 mesiacov 😊😊😊

majusaba1
Autor odpoveď zmazal
majusaba1
Autor odpoveď zmazal
fialka1318
31. aug 2019

@majusaba1 ahojky zabehni za obvodnou ze si po ivf ci by ti nezobrala krv 🙂 mne raz zobrala zadarmo a druhy krat mi odobrala krv a ten test som si zaplatila bola som ako samoplatca 🙂 ale neni to vela za ten rozbor od 10-20€ 🙂 ale mas to este v ten den do hodiny vysledok ak si odnesies krv sama do laboratoria 🙂 ja som si vzdy odniesla a o hodku som vedela na com som 🙂 hm to mas nejak podla dni poukladane testy? Lebo nemas tam pri tom napisane ktore dni si testila 🙂 Lebo na niektorych su slabsie a na niektorych silnejsie 🙂 kazdopadne blahozelam ja tam ciarky vidim a drzim prsteky nech tmavnu 🙂 len pockaj radsej na hcg to je presnejsie aj ked poznam ten pocit ked mas strach ci to vyslo a chces mat cim skor rozbor 😉 takze kludne chod aj teraz a potom ked pojdes na ten 14ty den na krv k gyn.tak budes aspon vediet o kolko ti stuplo 😉

majusaba1
31. aug 2019

@fialka1318 ahoj, ďakujem za radu. Prvé 2 (modrý a zelený) sú 7 deň a druhé 2 (oba zelené) sú 8 deň. No zosilnenie zatiaľ žiadne.

fialka1318
31. aug 2019

@martuska005 newa ja si zaplatim a pojdem inde 😉 neviem ja len pisem ako bola ona 😉 lebo ona nikdy necakala hned ako sa dalo odobrali jej krv a zistili ake pohlavie bude a aspon mala istotu 🙂 a nechcem vediet hlavne nech je zdravunke na tom jedinom mi zalezi 🙂 ale chapem ze ta nedockavost tam je najma ked ma niekto dievcatko a tuzi po chlapcekovi velmi 😉 vies co sa cudujem ze uz nevraciam ako uz asi tri dni mi je lepsie a dokonca uz mi ani tak brusko netvrdne 😉 citim sa lepsie 😉 a ty sa ako citis? 😉 uz mi len pulzuje a sem tam sa mi hlava zatoci a aj ma napne ale nevraciam hned to prejde 🙂 dneska som mala asi 4x menstruacne krce a potom som citila srdce na tom mieste kde boli bolesti 🙂 take bolestive to bolo cize malinke rastie a si to zvacsuje 😀 a dufam teda ze uz vracat nebudem lebo z tych nevolnosti a vracania som bola taka slaba a nic som nevladala ☹ teraz mi je super a vladzem vela tak dufam ze to tak ostane 🙂

fialka1318
31. aug 2019

@majusaba1 silnejsie ciarky vidno kazde dna dni 🙂 ak sa otestis zajtra 9ty den a porovnas s tym z 7meho dna uvidis rozdiel 😉 a najlepsie je pouzivat na testenie vzdy tu istu znacku lebo kazdy test ma inak farbiva v sebe 🙂 najviac farbiva maju tie mamatesty 😉 a ukazuju aj pekne ciarky 🙂 kludne chod 🙂 je to lepsie aspon budes vediet na com si 😉 gynekologovia nechcu robit tie testy castejsie lebo nemaju zato peniaze od poistovne ,preplaca im len jeden hcg test 🙂 aspon mne to takto v centre povedala 😉 tak som zasla k obvodnej a bez problemu vzala krv 😉 dala mi ju do ruky vysvetlila kam ju zaniest a povedala nech sa spytam kedy to bude hotove a ze si mm vysledok rovno vziat urobit kopiu a original jej doniest 😉 tak som bola stastna ze sa to da a druhykrat ked som bola tak mi povedala ze uz budem musiet ako samoplatca co mi nevadilo lebo ten vysledok som chcela vediet 🙂 takze drzim prsteky 😉 nech tmavne hlavne a nech hcg stupa 😉 ale medzi tym prvym z lava a poslednym z prava vidno rozdiel ze ten posledny z prava je tmavsi o troska 😉

fialka1318
31. aug 2019

@daniellkka ja mam strie na bruchu na bokoch tiez a na prsiach a aj na vnutornej strane stehien 🙂 manzel sa nestazuje a to neriesi 😉 ved nezalezi ako clovej vyzera ale aky je 🙂 nikdy som nehodnotila ze ta je tucna alebo ten lebo nikto nevie ako je na tom zdravotne alebo aky pribeh ma za sebou ktory ho trapi ked tak pribral 😞 ja by som tiez uz chcela mat kontakt s babom stale citam kde je v ktorom tyzdni 🙂 ze kde sa maternica do akej urovne posuva 🙂 teraz vraj trocha prevysuje maternica lonovu kost 🙂 tak hladkam nad lonovou kostou tu trosku 😃 snad to citi 🙂 zavidim to robenie s chlapmi 😉 viem si tu pohodu aspon predstavit 😉 ja som v zenskom kolektive a v takom hluku a drboch co denne pocuvam mam chut sa niekedy vypnut aby som ich nepocula 🙂 lebo tie riesia aj susedovho psa a jablka co im padaju do dvora a vsetko proste 😃 ja mam tiez susedov v bytovke a byvam tu 3roky a nepoznam takmer nikoho 😃 a nebavim sa s nimi vobec 😃 uz nech si za prvym trimestrom tak ti to prajem 🙂 😉

martuska005
1. sep 2019

@fialka1318 budeš mať potom prekvapenie 😊😊 ja som chcela vedieť a bolo mi jedno čo to bude ako vravíš hlavne že bude zdrave. Môžeš byť rada už si po 12tt a to už väčšinou ustupuju nevolnosti..aj mne tak ustupili..Ja nejak zvlastne mi začína byť ale nič hrozne čo som rada 😊😊 maternica sa zväčšuje a pracuje to je v poriadku..uzivaj si to ku koncu to bude ťažké ja som bola guľa ledva biedu som vladala 😊😊

daniellkka
2. sep 2019

@fialka1318 ja si myslim ze nie je dolezite kolko mas kil... dolezite je aby si bola podla moznosti zdrava a aby bolo zdrave babo. Na chudnutie budes mat cas ked bude babo trochu samostatnejsie :D aj tak okolo neho budes behat ked zacne chodit :D kila pojdu same dolu ;) ja som dnes robila predposledny test 🙂 este mam pripraveny jeden na stredu - pred odberom krvi

evulik1111
2. sep 2019

@fialka1318 kanón , no som
Bola trocha mimo , už sme Sa sťahovali a stále upratujem . A čo sa tak rozhodli na to ta poslať ? Hej dá take 3/4 strany vypísané s výsledkami. No my sme v poriadku aj bruško mám už. Vyzerá to celkom dobre . Aj výsledky z minula ok . Čiže Sa tešíme na 13.09 či už zistime čo to bude . Ako sa máte vy!

fialka1318
4. sep 2019

@daniellkka ahojky dneska si bola na krv? drzim prsteky nech je vysoke hcg ;) jeej jak pekne ti to ukazalo na mamateste? krasne ti tmavnu ciarky 🙂

fialka1318
4. sep 2019

@evulik1111 tak to nezavidim ale uz budete aspon vo svojom a mozes zariadovat pomaly izbicku ;) ja som chcela ist lebo moj lekar nevedel ani zmeral uz druhy mesiac poriadne kolko cm ma babanko :( cize dva mesiace som len pocuvala ze kolko cca ma a ja som chcela vediet kolko ma naozaj 🙂 som bola vcera a meralo 7,3cm a pozrel babo ze vsetko vyzera zatial ok len aj ked nevedel pozriet chrbticu lebo akokolvek donho buchol vzdy sa otocilo na chrbticu :( ze mam prist popripade ked budem mat vysledky krvi k nemu opat na kontrolne usg ked pojdem koncom mesiaca z poradne 🙂 to uvidim lebo stale verim ze moj lekar to uz neodflakne tak uvidim ako dopadne poradna a podla toho sa zariadim 🙂 ja mam brucho uz svoje a teraz ked sa nafuklo vyzeram jak pred porodom :D cize uvidime aka budem siroka :D moj sa smeje na tom ze sa zagulatujem :D ty mas 13.09 poradnu a aj ti pozrie na ultrazvuku pohlavie 🙂 ? a vysledky z krvi je vsetko ok? si sa bola pytat?🙂 mne hlavne uz ustupuju nevolnosti co dufam ze aj tak ostane lebo sa citim omnoho lepsie 🙂 a stihli ste vsetko prestahovat? si mala dobre fofry 🙂 dufam ze si si aj trocha oddychla ale v novom to musi byt super 🙂 ta vona noveho domova;)

fialka1318
4. sep 2019

@martuska005 ved to ze normalne ked na seba kukam v spalni do zrkadla ze ako mi vydulo brucho tak az sa desim ake velke bude :D hh minule som pozerala vraj by chceli schvalit vyssi rodicovsky prispevok ale ze je to vo hviezdach 🙂 tak som zvedava ze co to bude nakoniec 🙂 ci to schvalia alebo nie 🙂 lebo teraz aj sa riesia tie obedy zdarma co prezentovali v telke a zdarma teda zevraj niesu vobec 🙂 vcera som myslela ze od stresu pred vysetrenim odpadnem lebo dlhsie sme cakali boli strasne zapchy v ba 🙂 akoby im sibalo s tymi autami 🙂 malinky pocuva? 🙂

evulik1111
4. sep 2019

@fialka1318 prosím ta vsade mám krabice . A postupne robota , potom vybaliť a tak. No ešte mám robotu keďže som nerobila pri sťahovaní . Ale posledný víkend sme boli v bazéne lebo bolo pekne. Tak sme ráno vstali niečo porobili. No dúfam že mi povedia čo to bude chcem už pár veci kúpiť. A nevidela som moc neutrálnych . Buď chlapec alebo dievča . Takze celkovo to je take no. Aj kamošky už vedia sa tešia mi hovoria že som nadychana 🤣✊🏼

daniellkka
4. sep 2019

@fialka1318 ano dnes som bola na krv, hcg 2800 aj nejake drobne 🙂 o dva tyzdne mam ist na sono vraj by uz malo byt aj srdiecko pocut 🙂 ty uz vies nieco nove? Podarilo sa ti dostat na ten ultrazvuk?

iskrickaa
5. sep 2019

@daniellkka
@evulik1111
@martuska005
Ahojte baby, neviete, preco si fialka1318 zrusila ucet tu na konikovi? Velmi zlata a dobrosrdecna baba, pisala som si s nou, neozvala sa mi dlhsiu dobu, tak som jej sla zase napisat a vraj ma zruseny ucet😔 Dufam, ze je ok.

evulik1111
5. sep 2019

@iskrickaa to vôbec netuším. Včera sme si ešte písali. Dúfam že sa nič zle nestalo

martuska005
5. sep 2019

@fialka1318 nerieš vôbec si tehula 😘 tes sa že ti rastie a že je ešte malinke ku koncu to bude horšie ja si pamätám som sa riadne gulala.. No to majú o tom rokovať teraz v septembri tusim ale či to niesu len predvolebne sľuby tak to uvidime.. nezbednik je riadny 😊 včera mi všetko z komodu vyhadzal ešte že nevie otvoriť krémy ináč by ich zjedol 😊

martuska005
5. sep 2019

@iskrickaa ahoj neviem vôbec..odpísala mi včera a až teraz tu čítam že odisla .. dúfam že je v poriadku😞

evulik1111
6. sep 2019

@martuska005
@iskrickaa
Viete o Fialke niečo ?

daniellkka
7. sep 2019

@iskrickaa tiez neviem preco zrusila ucet ☹ ale urcite na to mala dovod. Nech sa stalo cokolvek tak jej drzim palce aby to zvladla

martuska005
7. sep 2019

@evulik1111 nie stale nic..dúfam že je v poriadku

iskrickaa
7. sep 2019

@evulik1111 Ani ja nic 😕

evulik1111
8. sep 2019

@iskrickaa
@martuska005
Tak dúfam že je v poriadku .
A vy ako ?
Mne už v 15 týždni take brucho narástlo že to už neviem schovať 😂. Piatok mame poradňu dúfam že už zistime čo to bude