Koľko dní po KET ste mali pozitívny tehotenský test?
Verim, ze toto tu uz bolo x-krat popisane, ale neviem sa dopatrat k presnym cislam dni po KET (iba po ET)...a kedze na krv po KET sa chodi az na 14den (ET je 10), aky je v tom casovani rozdiel?
Kolko dni po KET sa vam objavila druha ciarka na teste?
@znackoveveci tak že teraz pondelok ideš na kontrolu ? 30.7 ideš či ?
Tak už vydela dr vačok super.
@znackoveveci ahoj aj ja chodím do heliosa dr Krajkovicovy. 🙂 a kde presne chodíš
@regina24 jeeeej krajkovic tez
@regina24 az o tyzden 7 ho
@znackoveveci to fakt tiež chodíš dr krajkovičovy sranda 🙂
Ja chodím dr Krajkovicovy keď robí BB alebo martine.tak podľa toho kde je tam chodím.
Tak že ty ideš na kontrolu 7.10.parada .
Tak vždy o týždeň si skôr jak ja 🙂
@regina24 no fakt super si z ba?🤣🤣🤣👍
@znackoveveci ja som z ZM
Ty si z BA? Tak možno sa aj stretneme BB. 🙂
A nakedy vypočítal dr pôrod ? Dostala si aj nejaký papier s kontroli?
Ja som mala po ket na 5 deň krásny pozitívny test, každým dňom silnel, na 14 deň po krvi hcg 2900, dalsi deň 3900, ďalší 6900 a ďalší krvácanie potrat
@regina24 idete pokracovat u nich?my si to ideme zaplatit na cele tehotenstvo potom uz doplatime len porodnika teraz ma uz Martin presuva do bb
@regina24 mne urobili kontrolu zobrat krv a po obede mi volali ze som tehotna a kontrola 7 ho inak este vobec nic
@monika12323 to si mala nejake moc vysoke to hcg na 14 ty den ne??😱😱😱
@monika12323 to som pri prvom ani take nemala kde som zistila ze uz som druhom mesiaci tam bolo okolo vyse 1000
@monika12323 to ti kazdy den brali krv ked pises ze kazdy den bola vysia hcg
@znackoveveci hej zatiaľ budem chodiť na kontrolu do centra ,a potom obvodnému gynekologovi aha to čo budete platiť celé tehotenstvo to nerozumiem to centre budete platiť?
@znackoveveci tak že na kotrolu tá dr zavolal o týždeň či o dva týždne na kontrolu?
@regina24 no helios to neposkytuje ale v bb ano musis to platit no ako samo platca uplne vsetko a mozes ostat u nich
@regina24 o 2 tyzdne zavolali mi ze som tehotna a kontrola teda o dva tyzdne este raz
@znackoveveci super.juj ja som taká zvedavá na pondelok dúfam že bude všetko poriadku .
🙂
Máš aj nejaké pocity? Cítiš niečo?
Ja chodím často na wc ,a prsia mám citlivé.inac pohode 🙂
Koľko progesterón 200mg užívaš ?
@regina24 berem aj ja rano a vecer
..vies co??? Som len dost zadychana inak absolutne nic a ty ako
@regina24 a strasne mam sfuknute brucho nechapem
@znackoveveci hej aj ja ráno večer beriem.
Hej a ináč pohode sa cítiť.
Tiež som nafúknutá tiež..
Len nech naši poklady nech rastu ,nech sú zdraví.
@regina24 to mam take ako keby som bola v 4 mesiaci ako keby som zedla loptu 🤣🤣🤣
@znackoveveci áno aj v centre mi povedal krajkovic že také vysoké hcg je pri dvojickach, bola som v nemocnici a tam mi sledovali hcg, stúpalo riadne a potom klesalo, praskli mi hematony a vzali aj plod
@monika12323 😱😱😱😥😥😥som zdravotak sice iny obor ale zdalo sa mi to vela....vies ja este stale stojim nohami na zemi ...ties as moze kade co star ale snad to zvladneme ...😥😥mrzi ma to
@znackoveveci hej nevadí hlavne aby bolo všetko poriadku musíme vydržať aj nafúknuté a to všetko 🙂
Som zvedavá čo ako dopadneme drz mi potom palce 😀
A ináč užívaš aj nejaké vytaminy?
Ako sa stravuje s?
Ja beriem febibion1.
@regina24 ten femibion neberem brala som ho pri prvej dcere a bola stale chora uz to neberem len vsetko cerstve bio ovocie zelenina rok pred otehotnenim som dlho uzivala inofolic inak nic
@znackoveveci to je hlavne že máte aj čerstvé ovocie .🙂
@znackoveveci áno bolo to pekne číslo aj pekne stúpalo no škoda, snáď to druhý krát dotiahneme do šťastného konca. Tebe držím palce
Ja som mala na 6 deň po Ket.

@znackoveveci led si chodidla ja do heliosu