Koľko dní po KET ste mali pozitívny tehotenský test?
Verim, ze toto tu uz bolo x-krat popisane, ale neviem sa dopatrat k presnym cislam dni po KET (iba po ET)...a kedze na krv po KET sa chodi az na 14den (ET je 10), aky je v tom casovani rozdiel?
Kolko dni po KET sa vam objavila druha ciarka na teste?
@regina24 ahoj ...ešte nebolo vidno nic :(
ale nevadi o týždeň idem zas na kontrolu
hcg 1697 🙂
@ragaca a prec o tak skoro si robis test? 🙂 veď to ešte ani nemôže byť vidno
@regina24 vieš čo brusko ja som videla už v 8 týždni len išlo o to že ja som prestala cvičiť a skôr si myslím že to bolo kvôli tomu 🤷🏻♀️ Lebo som chodila fo fitka 3 krát a raz minimálne jumping
@maminka1986 hcg máš pekný tak o týždeň pravdepodobne už bude sa lepšie dať vytiet plodovy vačok superr.
A u malého dr si bola ?
@evulik1111 aha tak ty si už mala skoro vyditelne bruško .tak uvydime ako nám vypukne 🙂
Vieš teraz mám pobolievanie pŕs ,taká unavená na obed a už zviknem byť sem tam taká nervózna byt je to môže ztehotenstva ?
@regina24 ja som prvý trimester nevedela zniesť svorku 😂😂 vytacala má a taka nervózna som bola jak pes. Priateľ mi hovoril že som psychopat 😂😂. Ale inak ja som úplne v pohode .
Hej vidieť bolo skoro / lebo ja som mala aj vyrysovane kocky 🤷🏻♀️ Takze ľudia si všimli hneď. Ale už to je jendo .
@regina24 no už by mohlo aj srdiecko byt 6tt
bola som u dr Rosova? velmi mila fakt
@evulik1111 tak že si bola aj ty nervózna 🙂
Ale nemáš čo skrývať to je krásne keď človek je tehotny.
Nepamätáš si náhodou 7tt koľko meralo embrijko?
@maminka1986 neboj bude byť ❤️ ,nabudici týždeň ukáže sa . Teraz si 6tt?
Kedy si mala vklad ?
@regina24 jaaaj kuriatko vôbec . Vieme že okolo 12/13 sme mali už 5,6 cm
@evulik1111 nevadí hlavne aby sme rástli pekne aby bolo všetko poriadku aj keď mám obavy toho všetkého ale už verím tomu že už bude všetko ok 🙂
Nejaké fotečky zo Soňa nemáš pošli nejaké ja som chcela tie pridať len mi to nejde ale my sme ešte malinké 🙂
@regina24 zajtra je začiatok 6tt.
ket 3.10.
menzes 11.9 naposledy
dakujem pekne si zlatá
@maminka1986 pre to sa potam lebo ja som mala Keť 15.9 a ja som si to rátala že som 7tt zajtra prechádzam na 8tt.
Ja som mala menzes 30.8.
Tak neviem ako to rátajú dr pre to som sa ťa pitala .ako to máš.
Papieroch máš písané 6ty?
@regina24 žiadne papiere nemam 🙂 nič mu nedali ved to nedávajú este vtedy a celkovo nic.
naposledy ms 11.9 ,ket 3.10 podľa ms som 6 tt
@ragaca no vidis🙂 vravim 5den po ket je veľmi rýchlo🙂
@maminka1986 hej .
Dufam ze bude silniet a bude vsetko ok
Ja sa najviac bojim ze ked si urobim v nedelu test ze tam nic nebude.ze to len tak sa objavilo dnes.

@maminka1986 ahoj ako bolo dnes na kontrole?