Koľko dní po KET ste mali pozitívny tehotenský test?
Verim, ze toto tu uz bolo x-krat popisane, ale neviem sa dopatrat k presnym cislam dni po KET (iba po ET)...a kedze na krv po KET sa chodi az na 14den (ET je 10), aky je v tom casovani rozdiel?
Kolko dni po KET sa vam objavila druha ciarka na teste?
Ahojte baby , ako sa darí ? No ja sa ozývam po dlhšej dobe. My už ťaháme 33 týždeň skoro . Od pondelka ideme na materskú.
@evulik1111 jej už 33tyzden že jak to leti , jak sa máš ?
Kolkateho máš termín?
🙂
@regina24 medzi 29.2 až 5.3 . Už sa troska gulam
@evulik1111 ahojky ako sa mas ? 🙂 ja som tu uz davno nebola 🙂 som si zmenila nick lebo som zabudla svoje prihlasovacie 🙂 vidim ze si pekne postupila v tehotenstve 🙂 a ze sa dari tebe aj malinkej 🙂 fialka
@evulik1111 jej tak to už je.
Kolkatom TT si cítila prvé pohyby?
máme termín koncom mája cca .
😀 ide to rychlo ja už čakám na ten deň 😀
@hrasocek12 jeeej miláčik , a ako si na tom ??? Čo budeš mat ? Hovor .. ja som sa bála že sa ti niečo stalo 💁🏽♀️. Hej malinká je už veľká . Už bude čoskoro tu . Pomaličky zariadujem .
@regina24 pohyby okolo 21 týždňa ale mala som tušenie aj skôr . Ale to si uvedomuješ potom , že si cítila skôr , len to bábätko musí byt väčšie potom je aj pohyb silnejší ...
@evulik1111 ahojky nebola som tu dlho 🙂 nejako som sa tu nevedela dostat lebo🙂 nakupovali sme zariadovali a chodila som aj na kontrolne vysetrenia po roznych lekaroch aby sme mali istotu ze je vsetko ok a aj kvoli tomu lebo sme chceli vediet co to bude nakoniec som to nevydrzala a zacali sme zistovat ale mala nespolupracovala stale nam zadok ukazovala 😀 mame sa fajn aj brusko mam dost velke 🙂 cakam babenku ako ty 😀 mali sme obe tusaka ze to bude dievcatko od zaciatku a nakoniec obe mame dievcatka 🙂 zajtra zacinam 33tt 🙂 mala rastie ako z vody ,utorok idem na poradnu 🙂 a ty ako kolko mala vazi? 🙂
@hrasocek12 tak to si má veľmi potešila 💞. Meno už vybraté ? My sme mali výmenu názorov kvôli menu lebo som chcela Šarlotku a priateľ nie .. tak bude Olivia Šarlota . Keď bude veľká vyberie ai ktoré bude používať . Anoo spolu mame ten 33 😂. Piatok sme boli na kontrole a mala má 2160g a možno že pôjde skôr. Budem robiť v Trenčíne najlepšie novorodencecne okolo a majú dosť VIP izieb. A ty ako ?
Inak u nás stále nemám všetko zariadené ... mame kocar , dve postieľky nejaké vajíčka oblečenie Poprate aj plienky . Druhé plienky nakúpené nejaké ... ale ešte chyba niečo.
A ako sa cítiš ? Mala
Si všetko ok? Ja stále chodím cvičiť , papame moooc ovocia a inak som pribrala 8,5kg doteraz. Mám len veľké brusko🤷🏻♀️. Ale včera sme s malu boli aj zurovat na kamoskinej oslave 😂. Malej sa tak lubilo že v bruchu pokračovala do 3 rana minimálne
@evulik1111 som citala ze si pisala ze ides uz od pondelka na matersku? Ides 8tyzdnov pred porodom? 🙂 lebo mne hovorila ze mozem ist bud od 11.1 alebo od 25.1 ale pojdem az toho 25.1 na matersku 🙂 este vyuzijem peniaze z pnky 🙂 ja budem v tt rodit 🙂 tam to poznam tak idem tam inak by som mala v ba lebo tam patrim🙂 a v tt je problem s vip izbami ta budem musiet v normalnej co uz 🙂 hlavne nech ten porod zmaknem 😀 mala sa mi otocila na poslednej poradni v polke decembra hlavou hore 🙂 tak dufam ze sa vrati spat lebo ked nie tak budem rodit spinalom ☹ naco sa netesim 🙂 nechcem sa dat rezat 🙂 okrem nizkeho tlaku a casteho mocenia a velkeho bruska by som nevedela ze som tehotna 😀 ale ta vaha na brusku robi svoje 🙂 ja som pribrala cca 11kg zatial tak uvidim kolko to bude na poradni 🙂 ja som tiez zvedava kolko bude vazit lebo v decembri mala 1550g a dost rychlo pribera 😀 aj mne lekari povedali ze pojde urcite skor lebo mam vacsie dieta nez byva 🙂 hh bola si aj na 3D? Tak my sme sa rozhodovali medzi Emily,Daniela a Timea a vyhrala Timea 🙂 tak pekne ju budeme volat Timejka ,Timus,Timka :-* strasne sa nanu tesim aj ked uz na mna trocha dolieha strach ci bude moj doma aby ma odviezol ked to pride 🙂 kraaaaasne mena ste vybrali :-* ja uz mam vsetko co potrebujem 🙂 tak uz sa tesime len nanu 🙂 aj nausnice sme jej uz kupili aby sme jej hned dali uska prepichnut 🙂 ved este mas mesiac aj nieco cas to stihnes nakupit 🙂 vsetky testy sme mali ok 🙂 len to lezanie uz ma boky bolia lebo mozem bud len na lavom alebo pravom boku spat 🙂
@hrasocek12 keď by si chcela môžeš ísť aj do Trenčína . Podstate ti je jedno v akej nemocnici rodíš ty môžeš hocikde na Slovensku ...
My sme stále otočený dole hlavou od decembra čo
Vieme 🤷🏻♀️. Tak sa už krpata chystá . Aj vy máte pekne meno pre bublinku.
No nausky nemáme , ale tuším malej to chcú kamošky kúpiť má baby shower alo darček. Robia mi ju 1.02 💞 tak sa tešíme ...
@hrasocek12 vieš čo na materskú má chceli dať už v piatok 🤷🏻♀️ Ale že od pondelka som išla čiže cca 7 týždeň pred porodom . Sa má opýtala doktorka kedy. Chcem ísť ? Ale mne sa nič nemení. Ja robím stále z domu čiže len formalitka...
@evulik1111 tak to mas dobre 🙂 som nevedela ze aj tu u nas su tie baby showery 🙂 to je velmi zlate 🙂 hej to viem ze mozem rodit kde chcem 🙂 len do trencina to mam z ba daleko asi by som v aute porodila 😀 aj mna sa pytali 🙂 ja som vzdy myslela ze skor na matersku moze ist len zena na rizikovom ale ze to neni tak ze sa zena moze rozhodnut ci pojde 6alebo 8tyzdnov pred 🙂 boze hrozne sa tesim ze sme takto uz daleko a coskoro tu budu malinke s nami 🙂
@evulik1111 nasa bola od zaciatku otocena dole hlavou a potom sa rozhodla pred mesiacom ze sa otoci hore hlavickou a v porodnom kanali mam nozky ☹ to som citila obrovsku bolest brucha zhruba pol dna a hrozne napnute brusko som mala 🙂 a ked som sla na sono o tyzden lekar mi povedal ze sa vtey otacala a ze ma hlavicku pod rebrami 🙂 aj ju tam stale citim a aj ju tam hladkams lebo na kozi vidno ze ju tam ma stale 🙂 citime aj rucicky ako s nimi trie a vecer ked idem spat sa mi trie hlavickou o zaludok a potom zaspi 🙂
@evulik1111 mne povedali ze ak sa neotoci idem na cisarsky-spinal ale nechcem ist sa dat rezat a aj mam nejake zdravotne problemy zrak a astma tak zevraj kvoli tomu to nebudu riskovat ale uvidim idem utorok a potom o dva tyzdne k svojmu gynkovi a potom uz do porodnice tak uvidim co povedia 🙂 stale dufam ze sa otoci spat ako ma aj ked pochybujem 🙂 a ty ako tehulkujes? 🙂
@hrasocek12 vieš čo ja hovorím, že hlavne nech sme zdravé . Nejako musí ísť mala z teba . Doktori vedia najlepšie .. hlavne musíš byt kludna .
Nie môžeš 8 na materskú alebo najneskôr 6 týždňov pred .
Vieš čo úplne pohode , stále cvičím 3 krát minimálne do týždňa . A všetko ako bežná žena 😂 . V noci nespávam a viem sa rýchlejšie zadýchat ale inak úplne ok.
@evulik1111 mala som také tušenie ako keby cítila pohyby cca 19tt ale kamoška vraví mi že ju už kope a to ešte ja nemám, ona to má u druhé tak asi preto cíti skôr .
A také kopanie kedy si cítila cca 🙂
@regina24 vieš čo ja som mala tušenie dlhšie .. ale to bolo ako bublinky alebo take pracovanie čriev 😂 . Neviem to prirovnať 🤷🏻♀️. Ale keď sa to zosilňovalo bola som si ista
@evulik1111 to mas pravdu 🙂 dufam aj ja ze to nejako zvladneme 🙂 a davas si epidural ci? Kedy ta uz davaju na poradne v porodnici? 🙂 mne epidural kvoli tlaku nizkemu neodporucaju lebo epidural este znizuje tlak 🙂 ja idem 6tyzdnov pred porodom na matersku nechcela som iat 8 🙂 to mas dobre ze si cvicila aj pred tehotenstvom a teraz to je super aj pre malu 🙂 ja necvicim 🙂 ale chodime na prechadzky a tak 🙂 v noci spim len castejsie na wc chodim a niekedy sa stane ze mala hodku alebo dve v noci nemoze spat lebo sa mi znizi tlak a neni mi dobre 🙂 ale potom sa ulozi zaspi a spi dlho tak si pospim aj ja 🙂 ja som zacala v 16tt uz kopanie citit 🙂 buchala pastami a odvtedy kope jak maly konik 😀 preco v noci nespis? ☹ nesi potom unavena? ☹ to zadychanie poznam pre mna staci hodina na prechadzke a lapam po dychu 🙂
@hrasocek12 vieš čo skôr mám pocit, že extrémne malo spávam🥴 zdá sa mi že sa chystám na to čo príde potom... ale inak všetko v poriadku .dnes som sa zobudila na malu o 1 a aj o 4 a potom už 5:42 som už hore. Káva to urobi😆.
@evulik1111 pijes kavu? 🙂 bo mne kvoli tlaku odporucili ale ja kavu nepijem vobec mne to nechuti odkedy som prestala fajcit pred vela rokmi 🙂 ja cez den vobec a v noci kvoli wc vstavam ale spim aj dve hodiny bez zobudenia a nevstavam unavena 🙂 ale tiez mam dni kedy od 4tej rana uz nespim 🙂 hh dokonca som mala uz cca 6-7x krce v lytkach v noci ☹ beries nejake vitaminy? Lebo ja co som dobrala v 3mesiaci tie injekcie z centra a lieky a ogestan som odvtedy nebrala uz nic 🙂 zajtra ma caka poradna sa tesim na malu 🙂
@hrasocek12 vieš čo ja mám vitamíny len počkaj neviem či presne napíšem názov feminibion, a vítam d plus mám fraxiparin 0,3ml. To aj po narodení buďme injekcie už to beriem pohode čo už po 33 týždňoch. Ja idem na kontorlu 15/01 tiež na sono do nemocnice .
@evulik1111 super tak snáď budem to čoskoro cítiť aj ja 🙂
@evulik1111 tak ty si uz v porodnici? 🙂 ja este k mojmu lekarovi hovoril ze ma pusti 28meho cca do porodnice uz z jeho starostlivosti 🙂 este chodis k dvom lekarom na sona ci uz len k svojej lekarke? 🙂 ja idem zajtra k svojmu a sa tesim ako ju uvidim 🙂 citim ju stale aj sa s nou rozpravam a hrozne by som ju uz chcela mat v rukach 🙂 hh aj citis ckanie? Tak to beries vitaminy tak akurat 🙂 ja som prestala vsetko som vysadila a jem radsej prirodne vsetko 🙂 aj ked urcite nemam vsetky vitaminy mala sa nestazuje 😀 joooj tebe este stale tem fraxiparin ostal? Ja som rada ze som si ho nemusela pichat uz lebo som mala fialove brucho z neho a nemala som to kam uz pichat