Koľko dní po KET ste mali pozitívny tehotenský test?
Verim, ze toto tu uz bolo x-krat popisane, ale neviem sa dopatrat k presnym cislam dni po KET (iba po ET)...a kedze na krv po KET sa chodi az na 14den (ET je 10), aky je v tom casovani rozdiel?
Kolko dni po KET sa vam objavila druha ciarka na teste?
@desza17 ked som bola na sono koli sliznici tak sa pital sestricky aky postup maju oni ci podavaju spomynal tam niejake leiky nespomynam si aj ci pichaju pregnyl v ten den ked som bola na sono ze nie tak mne ho pichol neboli stoho nadsene tie sestry co beru krv ze v Brne je uplne iny ludsky pristup tu mi to pride take fakt umele vinde vinde nevinde ani ti nevedia povedat dovod alebo ti poradit dalsie vysetrenia neviem moj nazor 😊🤓
@ischia38 a aku si mala sliznicu pred ketom?ja ani neviem,povedal len ze sliznica je taka na hrane..nic viac..potom ma to tak ominalo,davala som si aj Evitamin aj chilli papricky som jedla,baby spominali ze brali pred ketom estrimax na sliznicu...ja vobec nic😕a clovek sa boji normalne opytat...aby nebol za blbca.
@ischia38 moja gynda mi povedala ze ms pride 4-8tyzdnov po ms..a ak by neprisla po 8 tak potom mi da vyvolavaclku..volala som jej po 6.tyzdni.ja mam pco..a u mna bol vzdy velky problem s ms.bez duphastonu jednoducho neprisla alebo prisla veeeelmi neskoro.ale tak hadam piatok mi v car daco daju do kelu stym.

@ischia38 tak to mozes vela odpocivat s nozkami hore 🙂 🙂 🙂