Koľko dní po KET ste mali pozitívny tehotenský test?
Verim, ze toto tu uz bolo x-krat popisane, ale neviem sa dopatrat k presnym cislam dni po KET (iba po ET)...a kedze na krv po KET sa chodi az na 14den (ET je 10), aky je v tom casovani rozdiel?
Kolko dni po KET sa vam objavila druha ciarka na teste?
31.10. Bol vklad. Počíta sa normálne,ako keď otehotnies klasicky....
@desza17 Ahoj...tak ako sa darí? Dúfam, že dobre. My sme už začali 32tt. Všetko zatiaľ v poriadku. Dúfam, že aj ty máš samé dobré správy... 🙂
@lucianna1981 noo..ahooj.ale uz celkom fajn.piatok idem do car na kontrolu..po dvoch mesiacoch od potratu..tak som zvedava kedy budem moct ist na dalsi ker.
Ahojte..dnes 1 den po Ket..😋
@desza17 Hmmm..to ma mrzííí ☹ ☹ ☹ Fakt? Tak len hlávku hore a sústrediť sa na ten ďalší vklad. Ešte máte embryjká?
@dagaz Tak len držíme palce, nech sa riadne drží a nepustí. 🙂
@lucianna1981 dakujem😊
@lucianna1981 aha..som ti asi nepisala ze som 1.10. potratila..bola som v 8.tt.teraz som dostala prvu ms odvtedy..tak neviem co povie dr piatok kedy mozem ist na dalsi ket.mame este 6mrazacikov.tak druhy pokus uz bude dufam uspesny a drobciatko ostane snami navzdy✊.ty uz 32.tt...tak to letiiii...o chvilu mas drobceka v naruci..silno drzim palce nech je vsetko v poriadku.
@desza17 Moja, tak to mi je uprimne luto. ☹ Ale nevesaj hlavu. Pokusov mate este dost. Nám to sice vyslo az na 4.pokus, ale aj tak sme nesmierne stastní. Aj tebe tento pocit zo srdca prajem. Bude dobre, uvidíš... 🙂 informuj ma potom, ako pokracujete a kedy vam odobrili dalsi termin na KET.
@lucianna1981 dakujem za povzbudive slova😉..ozvem sa ked budem mat nieco nove.piatok idem do car.
Dievcata mna z nico nic prestali boliet prsia v podbrusku ziadne priznaky uz nemam som 5+5tyzd.😞
@desza17 Budem držať place! 🙂
Ahojte dievcata, som tak trochu v zufala. Podla dr. by som mala byt 6tt+5, ale srdiecko nebolo...Teraz musim cakat na kontrolny ultrazvuk dlhy tyzden-(((
Baby, pichali vam infuziu Intralipidov pred KET..kolko dni pred vkladom vam bola aplikovana prosim? dakujem za rady vopred
@ikke je to ešte skoro. Nevešaj hlavu. Test (kúpený v lekárni) je pozitívny vtedy, keď máš HCG nad 50. Na 10-ty deň sa to dá určiť len z krvi. Ja som si robila test na 12-ty deň a bola tam jedna slabá čiarka, 13-ty už bola silnejšia a 14-ty už vyšiel pozitívne test z krvi. Ešte trochu počkaj.
Ahojte stalo sa vám niektorej že v 9 dni od vkladu vam začala mrcha a pritom na 12 deň bola krv pozitívna??? Dnes som sla na sono s tym ze sa nám to opäť nepodarilo 3x aj doktor bol prikloneny k môjmu názoru a teraz mi volala Koordinatorka že test bol pozitívny ale 5.12 musim prist znova musia to zopakovat. Neviem či sa môžem už tešiť alebo radšej to nechať tak a čakať do 5...

@ischia38 presne ta chapem...ja som tiez bola vtom ze idrm este na kontrolne hcg aj som rano pred sonom sla...a potom ma dr zglbal ze naco ked mam pekne hcg..372..zdvihol telefon a zavolal sestram nech moju krv zrusia.takze vsetko je v uplnom poriadku.netreba ti ist na dalsie hcg...✊✊✊