icon

Koľko dní po KET ste mali pozitívny tehotenský test?

syl80
3. feb 2009

Verim, ze toto tu uz bolo x-krat popisane, ale neviem sa dopatrat k presnym cislam dni po KET (iba po ET)...a kedze na krv po KET sa chodi az na 14den (ET je 10), aky je v tom casovani rozdiel?

Kolko dni po KET sa vam objavila druha ciarka na teste?

ms406
20. jún 2019

@evulik1111 ja som bola u hematologicky a tam mi nic nezistili, ale povedala mi, ze pre istotu si mam pichat fraxiparin pre istotu. Ja tiez tak hovorim, ze radsej dve ako ziadne 😂 tak ti budem drzat palce, nech vsetko dobre dopadne 😊

fialka1318
20. jún 2019

@evulik1111 ahojky ja som absolvovala jeden ivf cyklus v gynfive a som z nich znechutena ..oni ta beru len jak bankomat z ktoreho si vyberaju bez pinu..u nich otehotnie velmi malo zien a len take co maju male problemy..mne ziadne vsetrenia neurobili az v iscare 🙂 to som im hned povedala ze chcem ist na vysetrenia prv ..a neprotestovali 🙂 drzim prsteky nech sa to podari ja som bola na vklade 18.6 a vkladali mi jednu expandovanu blastocystu ale v gynfive ma uz oklamali ze jake embrya mi vkladaju tak nejako neverim ze mohla byt takej kvality..lebo v gynfive mi tvrdili pred vkladom ze mi vkladajy blastu kvalitnu ale v karte bolo uplne nieco ine ☹ este mam tri zamrazene tak snad sa podaria 🙂

fialka1318
20. jún 2019

@ms406 ahojky😉 nwm ani ja ze co su tie cytokinini 😀 mne robili reprodukcnu v iscare a povedala ze jen jednu hodnotu mam horsiu ale ze inak je to ok🙂 a dala ti aj nejake lieky z imunologie? alebo ti ich predpise az po vysledkoch z krvi toho 27.6.? ja idem vtedy na kontrolu k obvodnej lebo ma tentokrat ona vypisala na pnku 🙂
ja som mala vklad v utorok jj 🙂 vkladali mi jenu expandovanu blastocystu Ackovej kvality vraj 😉 nwm ale teraz je to take ze v ten den som mala strasne bolesti a potom uz nic prestalo to a odvtedy nemam ziadne ani mi nic neni a nejako vnutorne citim ze sa to nepodarilo 😒 viem ze by som nemala takto mysliet a jedna mala cast zo mna mysli ze sa to podarilo ale vacsia cast vie ze to tak nie je ☹ ale zaroven ma tesi ze mam este tri mraziaciky takze budem bojovat dalej😉 avsak ostavam doma do testu ktory mam 2 jula tak snad sa tamdaco ukaze a ked nie idem dalej 😉

fialka1318
20. jún 2019

@ms406 a co sa tyka vajicok tak ako som pisala uz mali sme ich 11 nakoniec ale z toho bolo zrelych len 8 a 7 z nich sa oplodnilo - a dali sme ich na pk- 1 odislo na druhy den , 1 bolo expandovana blastocysta na 5ty den pk ( tu mi aj vlozili utorok) a 3 boli vcasne blastocysty a 2 moruly ale nechceli ich zamrazit lebo ze su krehke vraj co v gynfive zamrazovali a vkladali jedna radost. A tie 3 vcasne blastocysty a dve moruly este to s nimi nevzdali anechali ich este o jeden v inkubatore dlhsie ze mi zavolaju ze co a ako.. a ked mi zavolali tak z tych 5tich ostalo 1x hatchujuca blastocysta ze uz je z obalu von a dve expandovane blastocysty..a 2 moruly odisli 😖 nam to macs celkom pomohlo lebo v gynfive nam odobrali 14 vajok 8 sa oplodnilo ale len 2 prezili a to boli po pk na 5ty den len vcasne blastocysty cize nic moc a ani jedna sa neujala 😔

fialka1318
20. jún 2019

@ms406 tak to si mala celkom ok ked si mala 4 blastocysty ale dost vajok si aj mala😉 mne povedali v iscare ze je lepsie menej liekov a stimulovat menej vajok ale aby boli dozrete a kvalitnejsie 🙂 a chces si vlozit obe naraz? 🙂 lebo ja nejako manzela presviedcam ze by sme mohli aj my skusit a ak sa podari tak budeme mat aspon dve hoci sme boli proti tomu 😒 lebo my mame taky problem ze som daleko od jeho rodiny a nemal by nam kto pomoct ☹ mam tu svoju rodinu ale ta mysli len na peniaze a o nikoho ineho sa nezaujimaju a slovo rodina im nic nehovori 😒 a dost sa bojim kedze mam hypoteku ze ci by sme to financne zvladli s dvoma detmi naraz z jedneho platu lebo materska nic moc :( a tak to boli dost velke priznaky 🙂 ja som take nemala ani raz 🙂 neviem preco sa to deje zemy co nemozme mat deti a ked mame niekolko neuspechov za sebou a potom sa to konecne raz podari preco musime este tak trpiet v strachu ze ci sa udrzi a ci bude hcg stupat :( je to nespravodlive :( moja svagrina len pozrie na mojho brata a je tehotna hned uz caka druhe :( tak ale zas je to taky posun a odhodlanie bojovat este viac 🙂 tak dufam ze ti vysledky dopadnu dobre a ze budes cim skor mat vklad 🙂 a napises ze mas // 🙂😉😉

fialka1318
20. jún 2019

@ms406 drzim ti velmi prsteky 🙏 a verim ze tento rok sa nam obom podari otehotniet a budeme buduci rok spolu kocikovat 🙂 ❤ mne ked to teraz nevyjde pockam mesiac aby som nasporila peniaze na dalsi vklad lebo tento mesiac ma uplne vystavil financne a idem na dalsi v auguste 🙂 lebo v july sa chcem ist odreagovat k svokre 🙂 mam dobru svokru ked uy mamu nemam vobec dobru 🙂

fialka1318
20. jún 2019

@ms406 a prepac ze som sa tak vela rozpisala ale ja furt vela pisem :D

evulik1111
20. jún 2019

Tak vidím, že nie som v tom sama. No ja som išla teraz s tým, že už sa zo podarí. Inak v gin-five to bolo inak celé zle. Napríklad vo Ferticent som konečne mala embria v tej poslednej fázy a dokonca 6 takých zmrazenych . V gin-five mi tak nikdy nedošli. Stále že zlá zle delili s pomalí. Takze verím , že konečne to príde . 1.07 idem na krv a najradšej by som si už zajtra urobila test😂

evulik1111
20. jún 2019

@fialka1318 ja už verím , že Ferticent bude lepšia voľba a že pomôžu.

fialka1318
20. jún 2019

@evulik1111 a mas aj nejake priznaky dneska ? Ratas aj den vkladu? Alebo nie? Lebo niektore baby to rataju a niektore nie 🙂 tak dufam a pevne verim ze sa podari 🙂 a ani mne v gynfive nikdy nedosiahli blastocystu vzdy len vcasna a to je nic..a len ma nutili drahe veci si davat najma ta ich emryologicka..tuto v iscare ma nic nenutila ukazala mi papier a sli sme postupne a sa len spytala ze ci chceme alebo nie a nijako to neobkecavala 🙂 My sme mali harbulaka a ten bol jak tela ..nervy som mala nanho neskutocne po stimulacii som mala hyperstimulak a okrem toho mi ani nepovedal ze mi prehnana stimulacia sposobila obrovsku cystu a preto ma kazdy krok bolel co ma tak bolelu vajecniky ktoru mi potom odsavali ☹ moj gynko ma po stimulacii okamzite poslal s prsiami lebo pri takych davkach jake mi daval harbulak ma strasne boleli a az mi zily na nich bolo vidno . a tvrde som ich mala jak kamen . nastastie mi nic nenasli ale stale sa bojim lebo u nas rakovina prsnika bola ☹ proste gynfive nikdy uz..lutujem ze som vobec k nim niekedy sla ..do iscare sme sli len kvoli tomu lebo oni od roku 2016 sa pridali do reprofitu v brne a su lepsi nech gynfive 🙂 tak snad sa podari do konca roka 🙂 hh to by bolo skoro kebyze si zajtra urobis test 🙂 aaaaaale mozno by sa tam uz ukazalo vela bab uz na 4-5den mali duchov 🙂 😉 ja cakam do 10teho dna 🙂 a uzijem si volno aspon🙂 a o ferticente som pocula vela dobreho 🙂 drzim prsteky 🙂 a chodis do prace po vklade alebo si doma? 🙂

evulik1111
20. jún 2019

@fialka1318 ja mám šťastie že robím doma . Teda s partnerom . Ale stávame dom. Síce niekedy mám toho dosť. Ale žiadny extrémny stres . Jedine čo mi chyba je pohyb . Som bola zvyknutá chodí skoro každý deň do fitka alebo na jumping a teraz od pondelka ležím jak dilino. Jedine čo som bola na prechádzke so psom. Ale už sa bojím aj niečo robiť lebo dva krát mi ukázalo v mi zlosti že som tehotná . Ale potom prvé skončilo necelé dva týždne po vklade . A druhý krát na 4 po vklade týždeň. Ale dali mi injekcie tak verím že to dám. Nepijem ani kofeín ani alkohol 😂. Už neviem čo môžem znova spraviť . Ale my veríme. Urobím si test asi týždeň po vklade . Takze v pondelok ...

fialka1318
20. jún 2019

@evulik1111 hm aj mne chyba pohyb je to strasne ja som na pnke a nemam vychadzky tak som len doma 😀 ja rada peciem tak som dneska uvarila stroganov a ryzu,upiekla osie hniezda a upiekla pizzovniky 🙂 a idem sa nudit nemam co robit 🙂 len kukam telku a hladkam brusko z mozno snad sa tam nieco deje len ja o tom neviem 🙂 tak to mas stastie 🙂 hh tak to mi je luto ☹ ale je dobre vediet ze sa babenko uchytilo 🙂 cize tentokrat to urcite vyjde 🙂 ake injekcie beries na zriedenie krvi? Ja si picham prolutex a beriem estrofem a progesteron tabletky 🙂 a lekarka mi povedala ze nijako neovplyvnim ci sa ujme alebo nie lebo to zalezi od kvality embrya..a oni to nevidia ze ake je kvalitne,moze sadelit fajn ale nevedia ci sa dozije v maternici 🙂 tak ja to vsetko nechavam a embryjku ak si bude chcie prenajat moju maternicu budem rada 😀 hm tak drzim palce nech vydrzis netestnut sa skor 🙂 ja som salela pri prvom a druhom kete som sa testila od 7meho dna kazde rano 🙂 hh a nic ale aspon som bola pripravena na krv ze nic z toho 🙂 a hcg som mala 20a lekar povedal ze to je nic ze to je z liekov a ked to vysadil tak som do 3dni dostala ms 🙂

fialka1318
20. jún 2019

@evulik1111 aspon tak hovorili mne ale ja mam dojem ze mi kazdy lekar hovori nieco ine 😀 uz som z nich jelen 🙂

evulik1111
20. jún 2019

@fialka1318 mne to raz už na 7 deň vyšlo slabunke. Takze vyskúšam pondelok 😊 . Pevne verím že bude všetko ako má byt

fialka1318
20. jún 2019

@evulik1111 drzim prsteky 🙂 a kolko embryjok si si davala vkladat jedno abo dve? 🙂

evulik1111
20. jún 2019

@fialka1318 2 sme dali. A ešte mame 2 po 2 zamrazené

veve2903
21. jún 2019

Ahojte babule čítam hľadám študujem... Mam za sebou 2 ket. Prvý krát som mala 1 embryjko biochemické tehu, príznaky všetky duch na teste na 8 den a po 3 týždňoch som potratila a teraz 2 embryjka s PK 10 dní po v klade žiadne príznaky len napäté prsia únava a sem tam ma pichne v podbrušku a test negatívny. Mali ste to niektorá, udržali sa mimča? Na krv idem až 25 ale mam pocit ze to nedopadne dobre. Nervy mam na dranc 😖

veve2903
Autor odpoveď zmazal
fialka1318
21. jún 2019

@evulik1111 pekne 🙂 drzim prsteky nech ohlasis v pondelok dve ciarky 🙂 🙂 lebo kazdy pozitivny vysledok ma posuva v nadeji dalej ze sa to raz podari aj mne 🙂 ako sa citis dneska?🙂

fialka1318
21. jún 2019

@veve2903 v tom ti neporadim mne sa vklad este ani raz nepodaril :( hlavne ver a nezufaj su baby ktorym tehotensky test neukazal a boli tehotne a su aj baby ktorym slabu druhu ciarku ukazalo az v den ked sli na krv 🙂 som citala tu na modrom konikovi 🙂 ze to zalezi kedy sa ti uhniezdia malinki 🙂 skus sa testovat kazdy druhy alebo treti den este a uvidis ze co a ako 🙂 nevzdavaj sa hlavne 🙂 drzim vsetky prsty ktore mam 🙂 a si 10 dni po vklade ? tak to mas este 4 dni 🙂 urcite sa tam ciarka este ukaze 🙂

evulik1111
21. jún 2019

@veve2903 joooj no ja ta nepotesim mne dva krát to odišlo keď zo chcem tak neutrálne povedať... ale došli na to že mám problémy s krvu tak pomaličky verím že to bolo len to. Ale bolo mi povedané ,že keď je zle embryo tak vlastne telo je tak nastavené, že zle veci dá zo seba preč . Takze čím viacej čítam , a čom viacej sa o to zaujímam tým som väčší dili z toho. Ale nádej umiera posledná

evulik1111
21. jún 2019

@fialka1318 ahoj zlatko , no dnes sme si robili test s priateľom . A nejako sme to študovali a je tam ten duch. Lebo som s ním došla za chlapom a pýtam sa : je tam niečo ? Alebo ja tam vidím niečo lebo chcem ... ale povedal , že tam niečo je . Tak budem robiť asi nedeľu . Verím , že už to bude . Kľudne nech aj dve . Väčšia radosť a Nebudme si tým prechádzať znova

fialka1318
21. jún 2019

@evulik1111 jasne mas pravdu 🙂 tesiiiiiiiiim sa s tebou 🙂 cim viac zien ktorym sa to podarilo tak tym vacsia nadej ze sa to raz podari aj mne 🙂 😘 ale som rada za teba a veeeeeeeelmi 😉 uz len pisat ze to silnie s kazdym dnom viac a viac 🙂

evulik1111
21. jún 2019

@fialka1318 no v to pevne dúfam . A ty si ako na tom ?

fialka1318
21. jún 2019

@evulik1111 tak ja sa nato nejak nesustredim a ani nad tym sa snazim nerozmyslat 🙂 buduci tyzden si chcem urobit test az v piatok 🙂 tak dovtedy je daleko 🙂 a ked by to nevyslo ani z krvi tak idem dalej 🙂 pojdem v july na dovolenku a v auguste pojdem na dalsi vklad 🙂 este mam tri kvalitne embrya tak sa tesim a verim ze jedno z nich sa uchyti a do konca roka budem urcite mamina 🙂

veve2903
21. jún 2019

@evulik1111 ďakujem no keď to nevijde tak ma posielajú na kompletné genetické testy síce už som mala nejaké v dzurilla centre ale snáď niečo zistia okrem toho ze mi v 28r zlyhali vaječníky AMH 0,01 hormóny 3x horšie ako ženy po 50 a mam veľmi vysoké železo. Akurát pred týmto vkladom som bola na 100% nastymulovana tak som verila že to bude v pohode. Ale nestrácam nádej možno je naozaj ešte skoro. Držím všetkým palčeky nech vám na teste vyskočia //🤗😉

fialka1318
21. jún 2019

@evulik1111 aj budes davat test tu na konika ako niektore baby? Vies pre potesenie oci 😉 ako povzbudenie ? 🙂

fialka1318
21. jún 2019

@veve2903 aj tebe drzim vsetky prsteky a ver este este nie je koniec ved mas este 4dni 🙂 nechcem ti dat falosnu nadej ale ja proste verim ze sa ti to podari 🙂 vsetko je aj o psychike to mi uz vela bab povedalo 🙂

veve2903
21. jún 2019

@fialka1318 ďakujem pevne verím ze patrím medzi tie baby ktorým hcg vyskočilo až na 14 deň a viac. Pri prvom mi stúpali veľmi pomaličky 10 deň som mala 10,4 a 15 deň 12,74 a potom koniec. Držím vám palce😉

fialka1318
21. jún 2019